Симеонов: В "Обединени патриоти“ няма честност и почтеност и това разяжда отношенията

Вече виждам по билбордове с Джамбазки, което говори, че приказките на Каракачанов за общо явяване на изборите са мимикрия, заяви бившият вицепремиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе за каква почтеност говори бутанският циганин Валери Балевски и какви патриоти са те.Те са просто обновени педали и обновени предатели.Чудят се как да се на мърдам в Брюксел под дебелата сянка с голямата заплата.Ей тия нямат наяждане.

А бе за каква почтеност говори бутански циганин Валери Балевски и какви патриоти са те.Те са просто обновени педали и обновени предатели.

Каква честност и почтеност! Що ли ме напушва смях...

Поредните "народни" представители, които искат да си осигурят 5 години лежерен живот и високи заплати. Поредната политическа формация, разпаднала се след допира си до ГЕРБ, които упорито вървят към връщане на тоталитаризма.

От нечестни и непочтителни хора,няма как да произлязат честни и почтителни резултати!Все едно от прасе да стане лъв....

Всичките сте за обесване.

Вече няма честност и почтеност. Казал единия крадец на другия лъжец. Да ви се не види и гьонсуратите.

Ама за каква честност, почтеност, доверие може да става дума, като сте се събрали да лапате и се конкурирате активно в това мероприятие бе "патриоти" - хахаха

Честност; почтеност; лолялност...в комбинация с политик :) Жив труп :(((

Какво е това в третия абзац: "Бившият премиер Той"?

Бях учуден,когато разбрах,че Волен Сидеров иска да се изнесе към Брюксел. Но още по-голяма стана изненадата ми от новината,че И Марешки,и Валери Симеонов няма да водят листите за евродепутати проформа,а направо стягат и те куфарите. Поне такива са техните изявления. Ама чакайте,нали имат печеливш бизнес.Даже Симеонов в едно изявление ни информира,че е подсигурил и поколенията си. Голям наивняк съм,да знаете!

Бе Валери, човек само като ти види ехидната физиономия и вече е ясно колко си лоялен, честен и почтен! Тия ще ги разправяш в кабеларката СКАТ, там може и вървят, иначе не си познал, че ще има балами да ти се вържат.

Сама да добавя нещо този вагабонтин и оная свиня краси ако те са патриоти аз съм Джорд Вашингтон

Червените и пришълците само това чакат.

Доносници , авантюристи и бандити чакат честност и почтеност да им падне от небето. Ами някъв шаман да назначат и да почнат ритуали , да стане така, че да се мамят , цакат и лъжат , както си знаят, пък отношенията да са честни и почтени. Могат да прибягнат до опита на учителите си руските вотове или пък да свикат някое медресе , което да решава, кой е измамил честно и почтено другия.

Каква честност и почтеност търсиш, след като бандите ви се обединиха с цел далавери???!!!

Много ясно че няма националистичната концепция провокира омраза към различните и самовлюбие.

,,Симеонов: В "Обединени патриоти“ няма честност и почтеност и това разяжда отношенията..." - това не трябваше ли да е в секцията ,,Виц на деня " ?

Пълно ЛИЦЕМЕРИЕ! Ама то не останаха коалиционни партньори. Все трябва да се избира по-малкото зло...

Ми то и тук няма, бе Далаверко: "Европа си поиска обратно парите за „великата“ ограда на Бойко и Далавери Симеонов" Във Външно министерство официално е депозирано писмо от Европейската комисия, в което се посочва, че „европейските средства, отпуснати за „ограничаване на бежанския поток“ не са разходвани съгласно регламент 13-354/2016. На по-прост език, това означава, че стартира процедура по връщане на европейското финансиране от 160 милиона евро, което бе ползвано за строежа на оградата с Турция, както и за техника за видео-наблюдение." Та Далаверко - честно и почтено щеше да бъде да си гледаш WC-тата по КПП-тата.. Ввместо да са прайш на "Градил си Илия ... килия.."

Ей Симеонов, бе що се правиш на дръж ми шапката ? Вие тримата се събрахте само за да сте вътре в парламента бре иначе по отделно нямаше как и това много добре го знаете. Вие сте орел, рак и щука и за това не се разбирате, ама се крепите само за да сте във властта заедно с герберите, обаче ще ви е за последно. Заминавате при деформаторите и то съвсем скоро!

Ами тогава покажете честност и почтеност и се разделете бе. Ама не, кокалът е сладък и не е за изпускане. И да питам какво стана с релсата и морето?

В България коалициите не работят - каквото и да си говорим. Всички досегашни коалиции бяха абсолютно безпринципни, съставени с една единствена цел - ПАРИ … Огромни пари... Милиарди... Много хора критикуват лидерските партии, както и президентската република, но аз мисля, че това е работещият модел за България. Защо трябва Бойко Борисов да издига за президент на България пълни шушумиги като Росен Плевнелиев или Цецка Цачева, вместо да се яви самият той и ако спечели изборите, съставя си правителство и управлява 5 години. Няма коалиции, партньори, вотове, доверие, недоверие - пълни глупости. Поема цялата отговорност! Ако се провали, народът няма да го избере за втори мандат, ако пък го избере - ами, явно не се е провалил!

В кой век живеем? Няма ли да Го канонизирате, сякаш в тоя народ няма високо образовани и ерудирани хора!

Къде въобще във вашата договорена и с гербавите коалиция има честност и почтеност след като всички в нея незнаят какви са тези неща по рождение...

ЧЕСТНОСТ В ОТНОШЕНИЕ И ИЗБОРИ Е НАМАЛЯВАНЕТО И СТАГНИРАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ !!!! В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЦИГАНИТЕ СЕ ЗАКРИЛЯТ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ !!! ТАКА ЧЕ, АКО БЪДА ЧЕСТЕН- ВСИЧКИТЕ ДО МОМЕНТА, УПРАВЛЯВАЩИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД СТЕ ЗА РАЗСТРЕЛ !!!! НЕ ЗА СЪД, ЗА РАЗСТРЕЛ !!!!

какви патриоти? Всичко е за суджука!

Г-н Симеонов открил Америка! И за децата е ясно, че ОП ги обединяват властта и големите пари, които тя осигурява. А при големите пари няма честност и почтеност, има интереси.

Какво стана с дължимите милиони на редникКиро?

каква почтеност искаш от руски агенти като сидеров и шкембе войвода...

Почтеност лъха само от краварските агенти Цоко, Боко и Карадайъ.

Да бе, щото далаверо пък е много убав нали?