Симеонов не се отказва - дава на прокурор "незаконно строителство" на Какао бийч

Река е била изместена, за да се построи едно от заведенията, заяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Национализация ПРЕЗИДЕНСКА ДАРЖАВА каторга за мафиоти депутати ликвидатори на даржавата

Разравяне с Фадрома на Авгиевите обори до чиста Земя. И не само на Слънчев бряг. Навсякаде в България.

За Слънчев Смрад, само фадроми и булдозери. Нищо друго

Сега ще стане ясно дали министрите и правителството са зависими от мафията ,защото нарушенията пред ,които си затварят очите са очевадни ,но малцина имат смелостта да надигнат завесата ! Браво на Симеонов ,сега е на ход Борисов !

Dir.bg, знаете ли защо България е на 111 място по свобода на словото? Заради такива блиЗ-ПиГ медии като вашата! Трийте коментари, но мнението на хората си остава. Колкото и да се мъчите да цензурирате и да угодничите на властта, накрая всичко ще избие като фонтан.

Похвално! Иска се смелост да се опълчиш срещу мафията! Но какво стана с борбата на Симеонов срещу хазарта? Или го принудиха да де откаже?

Определено препънаха опита му да ограничи рекламата на хазарт, която ни залива отвсякъде денонощно,както и идеята му да въведе адекватно данъчно облагане на хазартния бизнес! Жалко за барута!

Как ще го допуснат, та от хазарта си прибират едни 3 милиарда годишно, пък бедните...нека да.....търкат билетчета, търкайте пенсионери, баби, дядовци, внуци, пеленачета- лотарията работи денонощно за вас!

А замисляте ли се защо беше ликвидиран отдел "Оперативни проверки" точно преди сезона на морето???На някой не му харесаха добрите резултати от проверките и провокира в национален мащаб тази дейност!Сега няма никакъв оперативен контрол, масово не се издават муравейки, пълен хаос!

Става въпрос за отдел на НАП!

БРАВО НА ВАЛЕРКАТА!

Дискотеките са на мангала костов, за това не са премахнати!

Симеонов, можеш ли да ми обясниш с думи прости, как така след като по конкретен казус ти обвиняваш Ангелкова, че е корумпирана, а тя казва, че ти си лъжец, днес и двамата сте все още министри в един и същ кабинет?

Ще бъде цинично и вулгарно ако напиша мнението си за тоз убавец

Валерка, на "Очите" ли разчистваш конкуренцията, я си кажи...

Странно е че и министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков нещо не е съгласен с Валери Симеонов.

ИГРАТА Е МНООГО ДЕБЕЛА ,ЗАПОЧВА ДА МИРИШЕ ЛОШО ! СИМЕОНОВ Е ЧУЖД ЧОВЕК В ПРАВИТЕЛСТВОТО ,ЗАЩО СИ ПЪХАШ ГАГАТА В НАШИТЕ РАБОТИ ....,ОСТАВИ НИ НА СПОКОЙСТВИЕ !

тоз, симеоновиа, влезна в спор за парко место.

Ами ако Ангелкова е назначена от Борисов с ...определена цел ,просто бушон ...,за да излезе пак сух от водата ? Омръзнаха ми слузести управници ,искам точен човек като Орбан ,Унгария цъфти и младите се връщат с удоволствие ,а тук ....мазно двуличие и вечни далавери ,ориенталски мазни игри ....!

Винкела против преместваемите обекти без основи, направени от винкели. :)

Публична тайна е , че зареждането на търговските обекти , по ЦЯЛОТО ЧЕРНОМОРИЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗВЪРШВА САМО ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ГРУПИРОВКИ !

В. Симеонов не трябва да се спира пред нищо. Да разрови, ако ще с фадрома и да се ликвидират всички несъответсвия със законовите норми в Държавата. Подкрепата я има от всички коментари и от всички разумни българи.

Не му вярвам на В.Симеонов. Неговата цел да завладее и този бизнес. Той да бъде боса в Бургаско и в Б-я. Целите му са абсолютно користни. Колко грижи за хората....., тишина, сигурност...., не вървайте на вълка.

Въпросът е : Прав ли е Симеонов , или не е прав ? Трябва ли да се спазват ЗАКОНИТЕ ? А НЕ КОЙ Е СИМЕОНОВ , И КАКВО ЩЯЛ ДА ПОСТИГНЕ ЗА СВОИ ЦЕЛИ . НЕ СЕ ПЛЪЗГАЙТЕ , ЗА ''ПРЕДПОЛОЖЕНИЯТА'' !

Симеонов тълкува законите по изгоден за него начин и в изказванията си казва само изгодната за него истина и тази която ще се хареса на недоволните от всичко маси.

НА ПРАКТИКА Е МНОГО ПРАВ , ПРЕМАХВА ТОРМОЗЪТ , КОЙТО С ГОДИНИ ВИТАЕ ПО ВСИЧКИ КУРОРТИ !

Всичко зависи от ....мин. председателят ,но тук вече ясно си личи ,че него или го е страх от мафията или е част от нея !!! Чакаме чрез действията си да се определи ,та да знаем за кого да гласуваме на следващите избори !

Като си говори за баровете, да не забравя и хотела на самия пясък . Там нещо се мълчи !

Тази "калинка" Ангелкова май ще хваща пътя ...

По-скоро винкела ще си замине.

Няма такава смехория никъде по света. Един министър да твърди едно, друг да твърди точно обратното и да няма никакви последствия за тях...

защо още не е бутнат хотела на Иванова ,който е на самия плаж ,а Ангелкова по кой план това е разрешено или тук играе бухалкта

SIMIONOV SIGORNO OTKA4IL NA KRAQ 6TE GO BIQT

Браво Симеонов,мачкай! С теб сме-доказваш,че си мъж и отстояваш позиции.

Ако се докаже,че визираните от Валери барове са опасни,несъобразени и непостроени в съответствие със Закона,или трябва спешно да се приведат във вид,или да бъдат премахнати. И то преди началото на активния сезон. Колкото до другите неща в"Схемата Ангелкова".....поредните далаверки,то е ясно. Ръфат се за кокала,като за последно.Всичките.

Герб е това. Колкото до валери той е история. Ще остане само Волен.

Почти като случай с кметица от Младост2 . Компетенции които се пресичат . Решенията върху едното както и върху друго законодателство - един ред конкурира с другия ред . После конфликти : има ли обществен интерес ? Чий частен интерес ? Интрес от гледна точка на администрация : местна , централна , може би и субсидиарното , Брюксел и техните наредби-регламенти ?

Интерес ли? Излъгаха ме! ОСТАВКА!

Я да видим сега, Борисов с мутрите ли е или е "твърд" борец срещу мафията !!!! Тестче ...!

Kenn1111

Симеонов определено си търси белята.След като построи ограда сега понеже се оказа че неможе да строи почва да руши.Факт е че при едни нови избори патриотите ще загубят много гласове.нищо от това което обещаваха преди изборите не стана.Да дигаш постоянно пушилка за да те дават по новините няма да им помогне.Явнос такива акции иска поне финасово да го подплатят че като излезе от политиката поне джобчето му да се е препълнило.

Този ако стане министър председател ,мъкааа ,мъка ,много вип хорица ще изквичат на умряло ...!

Трябва да има някой, който да разрови в мърсотията , а както е казал поетът - разровиш ли го, ще мирише ! Тази Ангелкова - министърът, не ми вдъхва никакво доверие.

БРАВО ,Валери ,само така ,мачкай страхливите и подкупни гниди !

Ангелкова ,кой ти плаща бонусите ....и кому служиш !

Веднъж и аз да кажа браво. Слънчев бряг на нищо не прилича. Последно бях на море там 2003 г. и наистина имаше катерички в парка и пейки край плажа. Сега от кафенета и кръчми не се вижда морето. И това благодарение на най-корумпираната част от бюрократичната машина в България- хората които в общините, включително в Несебър раздават разрешителни. Браво на В. Симеонов-все някой някога трябваше да разруши авгиевите обори.....................

Мачкай, Валери тези мутри, ама то е все едно да се изправиш срещу държавата.

Винаги съм смятал, че не е работа на вицепремиер да провежда лично акции, да се рови в натрупани стари неуредици у нас, страснали се с времето, но трябва да се съгласим и да кажем колко дълго, колко дълбоко е проникнала мръсотията из страната ни с неспазване и замитане на законите. Ужас! И той е абсолютно прав в доказателствата си.

Що не го направи това преди няколко месеца, бе гений? Подведоха те с парите ли?

Платете на човека... половината!

Хайде подавайте оствака всичките, отивайте на плажа или на друго място и да идва Нинова, че на част от народа и Радев им дойде до гуша от вас.

Баш синята селска тарикатка и мафиотка !!!!!

Ако не други тези двамата може и да успеят да бутнат правителството на Боко :D

Давай Валка,бутай тия мутренски клоаки,сборище на най-долната измет - наркомани,дилъри,проститутки,селяци и тн...Само така!!!