17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако патриотите не се явят заедно на избори ще им броим резултатите на изборите на двете си ръце

Османе защо тези нанапани да защитавате циганите,не усещате ли че съсипвате държавата?

до вчера псува циганите ,но понеже предложението е от ВМРО а не от него не му се вижда ДЕМОКРАТИЧНО,перекенде ТАТАРСКО

В АТАКАТА срещу ГЕРБ на БСП се включи и Каракачанов. Нинова и Радев искат "МАШИННО ГЛАСУВАНЕ", а след молитвената закуска се отвори отново апетита за власт и на Mustafa Karadaya. О времена, о нрави. Изтребването на етноса БЪЛГАРИ продължава с хилядолетия. Написано е в "опорна точка": "3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.", последна точка от "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", приета на московския ционистки конгрес 1988 г.. Който се самоопределя като етнически българин, ще види ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ НИ в реалността ... вече цели 30 години ... и хилядолетия, според собствената им квалификация в "програмката" от 1988 година.

И сега какво излиза???? Хубава работа ама българска...по-лоша и от циганската.. Стотици дават акъл и ръсат бисери наляво и надясно.., ДПС се олива със всяка своя позиция по всеки вътрешен проблем/въпрос....разделен Народ докаран до абсолютно отчаяние и мизерия...НООООООООО!!! Най- важното е отново - "Всеки САМО ГОВОРИ, но НИКОЙ не върши фактически работата"НИКОЙ не се заема да направи, това което е разписано да стане РЕАЛНОСТ!!! Те Т"ВА е!!!!!!!!!!

По смали малко манго-плодче зелено. Може да мирише на КОРУПЦИЯ=РАЗЛАГАНЕ на труп ("Столетницата", примерно) цялата територия на нео колонията РъБъ, но ухае и на един всеизвестен парфюм "ДЖИПСИ КИНГ". А това е по-добрата миризма. Реалността обаче е БЛЯСКАВА, за чедата на бащицата Господ българина. "И въпреки всичко, с Божията Помощ България ще пребъде вечно", защото тя е отдадена под аренда именно на българите (като етнос). И още за българомразците и българострахуващите се, за сведение най-висшата духовна титла в Божието Мироздание, Е БЪЛГАРИН.

кам коментаро ми некаде около 16 часо е па такъв дзвер нема и у шоплъкот, да ми го турат големиот … минус и то три пате…. оти така бе другаре, ели сметате че за циганино малко се прави у нашта дръжава? па оне циганете у нас, ни закон ни съд ги лови, а за конституция не са и чувале… малок пример, вицето Томислав преди време вика дека предлага закон, циганете задлъжително да одат на училище… па смех ти викам, смех се че се изпокинах от смех… оти че каже некой, па то нашиот вице премиер по бетер и от циганете …. оти у Чл. 53. На Конституцията ни е написано, че (2) Училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително….. писал наш Томи, предложил па се дава на телевизоро, абе време и народна пара да троши …. та сега и те тоя вице Каракачанов, писал 8 страници вицове… ама оти му се смеем на тъпотиите…. на мен ми го туриа…. минусете

Краси ти сега ли разбра , че Симеонов - агент Балев и НФСБ са създадени от Доган ! Винаги ще е против ,Мангала си е Мангал дори да е агент Балев ! Този си няма понятие от Патриотизъм !

Абе , циганите си ги решават проблемите , ходят в Европа, поработят , социалка, пенсия и ще си живеят живота. Пък родните дебили , докато мизерствате, ще умуват концепциите си за тях на доносника Иван и Валери Оградата, в ролята на патриоти , бодигарда на Бай Тошо, като десен бек, приватизаторка на Костов и свинаря му , като леви патерици , под вещия надзор на прасетата Цацо - Комсомолския на Университета и Свинчо Данса, докато ви ограбват концептуално. Истината е , че неграмотността на циганите е предимство пред антиграмотността на българското соц говедо.

Значи българското соц говедо иска да казва на циганите как да живеят живота си ?

ТИ МАНГАЛ ЛИ СИ БЕ? ИЛИ ПРОСТО СОРОСОИД,КОЙТО Е ИНТСТРУКТИРАН ДА ПЛЮЕ ВСЯКО ДОБРО ДЕЛО?!

Аз пък харесвам концепцията на Каракачанов! Карйно време е циганите да си научат задълженията към обюеството,а не само правата.

Някой може ли да каже,за всичките деца ли се дават детски? Защото чух една циганка да вика по телевизията: "Имам 10 деца и 20 внуци".

НЕ ТЪРПИ КОНФОРМИЗЪМ !!! ТУРЧЕТО КАРАДАЙЪ ПЛЯМПА ЧЕ БИЛА ПОГАЗЕНА КОНСТИТУЦИЯТА !! АБЕ ТЪПАК , КОГАТО ЕДНИ СИ РАЖДАТ КОЛКОТО СИ ПОИСКАТ , КАКТО СИ ПОИСКАТ(И ПРОТИВОЗАКОННО!) ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ ЗА ДА НЕ РАБОТЯТ, НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ , НЕ ПЛАЩАТ ТОК , НЕ ПЛАЩАТ ВОДА , ДОКАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГРАЖДАНИ СА НАТОВАРЕНИ С ДАНЪЦИ , КОЙ Е ПРИВИЛЕГИРОВАН И НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА БЕ СВИНЯ НЕЩАСТНА !!!!

па тоя Семионоф и теа от протурската партия ДПС, савсем не са разбрале, че тоя министар на войната не се целил да напраи концепсия дека че се ареса на парламенто ели другете политици, он е стрелял напрау у десетката, и сака тва дека предлага (он не сака да се прилага, а само го предлага) да се аресе на циганете и с тва да си докара за себе си избирателе дека им викат електрорат, па то избори идат….

Аз съм за дезинтеграция. По-лесно и по-евтино ще дойде. Спират им се всички помощи "майчински"(само до второ дете), "самотна майка", "първи учебен ден", "дърва за социално слаби"... Спират им се "безплатните" ток и вода. Взимат им се фалшивите дипломи, книжки, "инвалидни". Завеждат се дела за педофилия. И те сами, бързо бързо, ще изнесат къмту по-"толерантни" запад. Меркел ги иска. Индия също, официално заяви, че си ги приема обратно.

Аз съм за дезинтеграция. По-лесно и по-евтино ще дойде. Спират им се всички помощи "майчински"(само до второ дете), "самотна майка", "първи учебен ден", "дърва за социално слаби"... Спират им се "безплатните" ток и вода. Взимат им се фалшивите дипломи, книжки, "инвалидни". Завеждат се дела за педофилия. И те сами, бързо бързо, ще изнесат къмту по-"толерантни" запад. Меркел ги иска. Индия също, официално заяви, че си ги приема обратно.

ГОЛЯМО ВАЖНО КАКВО КАЗВА ПОДРИВНАТА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ДПС!!! СИМЕОНОВ ПАКСЕ НАПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН,ТО НФСБ НЕ БЕШЕ СЪЗДАДЕНО ПРЕДИ 10 ГОДИНИ,АМА КАРАЙ,ДА СИ НАПИШЕ ЧЕРВЕНА ТОЧКА! А ПЪК АТАКА Е СЪЗДАДЕНА ОЩЕ ПРЕДИ ТОВА,ТА ВЕРОЯТНО ПРЕПИСВАНЕТО Е ОТ НЕЙНАТА ПРОГРАМА!!!

"всички се раждаме с равни права " важи и за ЗАДЪЛЖЕНИЯТА и ЗАКОНА!!!!!!!!!!! Защо по отношение на някои хора забравяте, че освен права илмаТ и задължения?! Писна ми да говорите само за права, а задълженията? И като ще говорим за права къде в Конституцията пише, че съвестните данъкоплатци трябва да издържат и додндуркат търтеите?

Горкият господин Джейхан Ибряимов. Толкова е бос. След като се раждали с равни права циганите. а да вземат да си плащат тока наравно с българите. Да не строят незаконни жилища и да си плащат равноправно всички данъци и такси. Горкото помаче, още в мозъка му са набитите американски концепции, че е равноправно и демократично всеки да си прави каквото си иска, иначе правата му били нарушени. Само че това е концепцията за хаос. Като живееш в България, каквото иска мнозинството, т.е. българите, това ще правите като малцинство. Волята на мнозинството, това е демокрацията. Ако искате да е на вашето, намерете си една държава по на юг, от която си мислите че сте. И там ще сте мнозинство и ще правите каквото си искате. Ама няма как и там да стане. А всъчщност, турското робство отдавна отмина. Каквото и да пишат американците в учебниците ни по история, чрез машите си, българските еничари.

Българите не искат ограничаване на правата, а спазване на законите от всички.

Партията ДПС много ли е конституционна? Нека почнем оттам.

Циганка, родила под 16г възраст да и се отнема детето от социалните. Да видиш как ще спрат да раждат. А и без завършен 10клас, без обещетения за родители и да не може да изкара шофьорска книжка. Има начини ама евро ценностите са други. А именно да нямат полова индентичност, и тем подъбни.

Я пък го Симеонов! Как с дпс ще плюят по циганите и ще искат да им с ират обещетенията. Нали идват избори, трябват им гласовете на циганите. Ще им метнат по 20лв и айде старата песун на нов глас

ДПС е ЕТНИЧЕСКА партия забранена от БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!!

ДПС е партия на ДС а Каракачанката също е момче очувано от ДС така че споко.

Както вчера писах,започна се голямото "обсъждане".Дрън-дрън. Съгласен съм,обаче,с изказаните по долу мнения,че точно преди изборите се налива вода в мелницата на ДПС. И ще има резултати.

Вместо да ми пишете стратегии които са неприложими в 21 век да бяхте приели един закон за тероризма, в който да има член отнасящ се и за характерните за ромите нападения на групи с цел нанасяне на побой.В 90% от случаите на ромска агресия сценарият е идентичен-събира се група от десетки или стотици въоръжени с колове, брадви, ножове и камъни и всява терор (от латински terror - "ужас") сред населението, нанася побой и дори убийство на жертвата.Вместо да ми ходят рокери и фенове след подобни случаи а полицаите да отбиват номера с патрулиране за два дни и арестуване на 1-2 човека да се прилага закон за тероризъм, защото една терористична група е опасна за обществото, а терористичната клетка-каквато по закон ще е ареалът на извършителите да бъде разрушавана.Крайно време е държавата да покаже че това поведение е неприемливо за обществените норми и грубо противоречи на обществения ред квалифицирайки го като тероризъм, а изразителите на терористични нагласи да носят много тежки последствия за терористичните актове в които са взели участие в качетвото си на терористи от групата.Освен това да се ''осветят'' ромските квартали, които вече и от полицията се приемат като опасна територия и да се монтират максимален брой камери, които да показват какво се случва там и да се реагира срещу антисоциално и опасно поведение от ромски патрули.Забрана на движението на каруци и затвор за кражби на части от жп релси.Прилагане на членовете на закона за педофилия и затвор за лица правещи секс с малолетни, забрана и затвор за участници в продажба на булки, нещо което се случва открито и дори с разрешението на институциите.Прилагане на закона за купуване на гласове по време на изборите и отнемане на правото на глас при доказване на продажба на вот.Ама май не ви стиска да ги приложите тези напълно редовни законови мерки за които дори имате и законодателната възможност бидейки в парламента а по-ви изнася да говорите врели некипели и да чакате да ви се вдигне рейтинга с такива алабализми от сорта на 1930-а година.

За повече от 2 деца да се доказва осигурителен доход над определен минимум в противен случай да се намесват службите за закрила на детето и над родителите да се прилагат санкции.Цялостен мониторинг над грижите за децата и мерки срещу нехайни родители.Много е сложно нали, по-лесно е да говорим за строителни войски и резервати и концлагери защото така ще се харесаме и ще можем да сме пак в парламента.

Доказване на минимален осигурителен доход за раждане на трето дете и мониторинг от страна на социалните служби за грижите по отглеждането на децата в противен случай да се налагат санкции на родителите.Много сложно нали, събрали се 240 г--ове, още хиляди по служби и институции и не могат да приложат нищо от тези съвсем законни мерки а ще ми правят строителни войски и скопявания.Смешна работа.

Равнииис

предизборни приказки на вятъра.... от тая поредна стратегия няма да остане и помен след изборите, но е удобна предизборна дъвка за увехналите патреоти, налива гласове и в мелницата на дуписарите. И вълка сит и агнето цяло.

Радвам се,че НФСБ и ДПС се сбилажават,като позиции.Това ще укрепи "етническия мир"с главен архитект,хидроинженер Ахмед Доган. Че нещо отлежавало 10г.в предизборната програма на НФСБ-споко,не е само при вас така.Сигурно отлежалости и вкаменелости има във всички предизборни програми на партиите,влезли в Парламента.То не са ромската интеграция,пенсии от по 300 лева,почти всичко безплатно,здравеопазване по-добро от американското....Има ви го в програмката,на Власт сте,ама това там.Нека си отлежава зло под камък.Нека и гетата си останат такива каквито са,за да могат лесно и евтино да бъдат"обхващани и организирани"за Избори.

Джейхан Ибряимов на бас, че не си чел конституцията. Там освен за правата се споменава и за задълженията на гражданите. И да - на теория всички сме равни! На практика в момента за българите са задълженията, а за циганите правата!

промяната в обществото. ИЕмаме си закони които просто трябва да се спазват еднакво за всички. Не може да има специални закони за малцинствата защото не сме репресивна държава. Каракачанов да не се прави на интересен и да трупа глассове от такива безумия дето сам знае че няма да минат.

На всеки некадърник циганите са му виновни. Има и толкова прости , да им се връзват, все едно циганите управляват , а не партийните клептомани , които са избрали и които носят отговорност.

Ако се вържа на празнодумието на оня от ислямското ОПГ и хипотетично : Харесам си някое китно местенце в Южен парк и си вдигна кокетна къщурка . Веднага приемам , че токът , водата и транспортът са ми безплатни , един вид подарък от родната ми Държава . Както и всякакви храни и напитки . Чуждата собственост , обществена и частна ,автоматично ми се полага , ако нещо ми хареса . За плащане на данъци и дума не може става Няма да се пиша инвалид , от мен да мине :)))) След колко точно дена цялата тежест на закона ще се стовари върху мен , така че да ме направи двуизмерен ?!!!! Ерго за никакво равенство между мен и произволен циганин не може да става дума , безкрайно неуважаеми рашид ли беше , няма значение .... Аз съм Български данъкоплатец , обект на зловеща дискриминация в .... собствената ми страна ! Няма нужда от предизборни концепции , достатъчно е реалното равенство на всички пред закона . Биомасата сама ше си хване пътя , като й секне авантата ; )))

Ъъъъ... зариби ме. Заплювай направо 2 парцела у парка и ида да ти ставам комши. Ама туй за данъците и тока сигурно ли е? ;)

А, веждичката и той строил социализъма и кумунизама.....

тия които не са искали да го строят са били в Белене подлого а на досносниците като теб са давали привилегии

Веждичката е читав и разумен човек. Дай Боже повече като него!

не лъжица за всяка уста на либераст, джагал, националист или отРОДник. Любопитно, но след Девети 1944г няма нито една НАРОДНА партия. До една бяха и са интернационалисти и националисти....т.е. чужди политически проекти. Каракачанов си провежда предизборна агитация помагайки на незаконната ДПС. Решението е само едно - връщане на Търновската Конституция. В нея има специален член: Всеки попаднал в България от роб свободен става. Без значение религия, раса, народност. Но в тази Конституция има и ЗАДЪЛЖЕНИЯ.

"защото всички се раждаме с равни права и свободно движение" В тази конституция и един ред ли няма за равните задължения?

Трябва да се върне закона от преди демокрацията и всичко ще се промени

ЗАКОНИ! Глоби и събаряне за тяхна сметка на незаконно строителство върху общинска земя, ако се закупува земята -по пазарни цени,но след събарянето...новото строителство с архитектурен проект одобрен от общината и всички държавни и общински такси внесени.Създаване на затвори за длъжници както е било навремето.Никакви детски помощи за майки под 16год. ,които нямат осигуровки и законен брак. Глоби и затвор за всякакви кражби-ток,вода,имущество. приравняване към параграф-ТЕРОРИЗЪМ:-кражбата на съоръжения и метали от пътища,жп линии,ел.проводници, нападение над военни,полицаи,държ.служители. ЗАКОНИ за всички граждани на БЪЛГАРИЯ! Никакви програми за интегриране и привилегии на етническа основа.Въвеждане на смъртното наказание за тежки случаи на убийства и тероризъм!

Цялата тази работа е една аматьорска говорилня.Единият щял да прави резервати другият бил предложил пръв третият бил възмутен от такова нацистко говорене.Толкова г--ове на държавна заплата с такъв голям ресурс експерти не могат да измислят нещо нормално и приложимо.Ромите могат да бъдат стимулирани да отиват в други страни от ЕС като се държат строги правила за законност на имота, сметки и глоби към различни енергийни дружества, забрана на каруци и просто прилагане на законите.Не ми чертайте такива стратегии а просто почнете да прилагате законите и те сами ще заминат на Запад.

Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте “ромите“ вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани??

Каквато и циганска концепция да направят, ако трябва да има ефект - тя ще е непопулярна, автора и ще бъде низвергнат...

винаги съм смятал, че трябва да обявим циганите за национално богатство! за това трябва да се погрижим да не ни ги откраднат.... събират се на едно място, след това се строи бетонена ограда. може и няколко реда, по върхът се слага бодлива тел с ток. и на секи 30 метра по една вишка с картечар! само така ще можем правилно да им защитим правата!

Супер идея ;) Ама като знам армията и полицията и как оградата ще е построена по тертипа на магистралите или граничната ограда.... при топенето на снеговете основите ще поддадат и при първия пи-силен вятър оградата ще се килне..... циганите ще наберат бидливата тел, а после ще понаберат и картечници и..... дано картечарите бягат бързо ;)

Валери, като си имал програма от преди 10 г. за циганите, защо до сега нищо не си направил? Защото лапачката е по-важна нали?

Е така се дигат изборни резултати простият булгаристанец ще гласува ем надуват дпс хаха колко жалко е да си булгаристанец гласуващ за тия деца на БКП

Всички политически партии знаят какъв е проблема, но не си го признават, а всеки гледа да говори общо и без ангажименти. Каракачанов е предложил нещо и който го коментира да предложи неговата концепция. По-добре да се прави нещо, отколкото да се бяга от проблема. Со кротце, со благо и со малко кютек. Това е направил ако не се лъжа Ст.Стамболов преди век за решаване проблеми на държавата.

Чиста проба! Нали сме страна с евроатлантически ценности? Забрави ли?

Кимон Георгиев го е казвал-четете бе серсеми историята а не само да псувате и храчите тук

Малка корекция - думите са на Андрей Ляпчев / 1866- 1933/

Аз не съм написал кой го е казал, а кой го е НАПРАВИЛ. Мислете като четете.

Това, че тримата измислени патриоти са на различни мнения по въпроса, не е изненада. Те отдавна тръгнаха да се "надскачат" и да доказват кой е по-по и най-най. Турците, пък, няма как да харесват "концепцията", щото много от циганите се припознават като мюсюлмани. Но, и на мен не ми хареса. Защото е написана, като че ли, от външен човек, а не от министър, и то заместник министър председател. Всичко се гради на "ТРЯБВА да се направи". Трябва, трябва, и пак - трябва. Е да, ама кой да го направи, ако не те, управляващите! Цялата "концепция" трябва да е изградена на идеята "ще направим" , а не на " трябва да се направи", което на практика означава - я стане, а не стане!

Като ви гледам ''политиките'' , става ясно че не сте политици , но не мога и да разбера , по Шведската система какъв пол сте точно ?!

и увеличението на пенсиите вече не може да се повтори....Каракачанов заложи на циганите тоя път. Обаче и медиите му помагат...не може да им се отрече....сутрешни блокове,националнален радио ефир,сайтове..... да видим до кога...докато не му скокнат правозащитниците и юристите може би....

НФСБ и ДПС в единен фронт. Демек: Измекяри от всички етноси, обединявайте се!

Баба Торбалан с "концепция" леле-мале-ромале.

Има ли букмейкъри да сложа 5 лева че циганите ще ви надвият, каквито и програми да приемате?

ТО ВИЕ ЦЪФНАХТЕ И ВЪРЗАХТЕ ТА ЗА НАС СЕ КЪХЪРИТЕ

правителството ще одобри ли тази концепция....защото иначе това са само празни приказки.

им припарва под краката заради матряла за изборите