17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Получаваха ,даже и на нас децата на многодетни родители ни даваха по 30 лева към 10 от бай Тошо за всяко дете!!!

Питам Симеонов неговият дядо бил ли е министър, че и вицепремиер? Времената се менят и всеки, който иска да се упражнява в политиката трябва да има държавническо мислене. Орбан показа, че това е верният път. Но да се дават тези пари само на семейства с високо образование. Който иска да ги получи, нека да учи и да живее в законен брак. Това ще ограничи малолетните майки и съжителството. Нека спазват законите!

верен път, аре стига глупости... Държавата няма пари, тя раздава нашите пари. стига с това паразитно мислене, прекаляваш.... какво като е бил министър? Това да не го лишава от правото му на мнение като всеки друг български гражданин.

Малко четеш! Информирай се какъв бум на раждаемостта има в Унгария след реформата на Орбан. Щом намериха два милиарда да хвърлят за саниране без пари, не ми казвай, че нямало пари. Има, но няма умни глави да ги разпределят правилно, а само си правят PR.

Ах суджука, ах суджука ....! "Патриоти", доказахте се като тотални мошеници!

ПатриотЕте ако не бяха такива гьон-сурати, отдавна трябваше да са по тихи от водата. То не беше: бой по баби на границите и лесбийки в подлези; подигравка с майки и болни деца; мятане на кюфтета по стюардеси; нападение над студенти в университета им; носене на пищови в раница, при това на стратегически обект; продаване на гражданство на бандюги; настаняване на граничари в собствени хотели и т.н. и т.н.... А грозните псувни и закани помежду им, даже и Менда не може да ги преброи. Ама пусти кокал.

чудя защо хората цапнати в устата, но говорещи истини, не са долюбвани от моралното и принципно "мнозинство"? Ами че то кой обича да му кажат директно че се насрал? Та така и с Валерката. И понеже много се коментира в кое време живеем, би следва действително малко повече да сме попрочели. Защото ако бяхме го сторили, щяхме да знаем, че истинския проблем не са скромните финанси, а репродуктивните проблеми на огромна част от младите двойки у нас. Ако трябва да решавам аз, щях да дам тези 6400 лева за опити инвитро а не за помощи на готованци, които са превърнали в бизнес правенето на деца. Когато двама решават да станат родители, те трябва да са обмислили и как ще отгледат децата си, защото държавата не е длъжна на никой, още повече да взема каквито и да са лични решения от името на гражданите си.

"Ако трябва да решавам аз, щях да дам тези 6400 лева за опити инвитро а не за помощи на готованци, които са превърнали в БИЗНЕС С ПРАВЕНЕТО НА ДЕЦА." ВСЕ ТАЯ какво бръщолевиш. Гербопатриотите са отхвърлили предложение за еднократна помощ при раждане на второ и/или трето дете В СЕМЕЙСТВО НА РАБОТЕЩИ И ОСИГУРЕНИ РОДИТЕЛИ.

Аз пък питам ние за какво ви плащаме ....само да ни вгорчавате живота ли ?За нас данъци и удръжки ,а вие да лапате ....няма да стане !Предложението не е популистко ,а е необходимо и приветствам БСП .

Те всички червени дебуили ( а те са минимум 80%) приветсват БСП. По стар болшевишки обичай - Партията е права, когато съгреши дори. Не може да раздаваш пари на бай Мангал наляво и надясно, а на нормалните българи да не даваш защото били имали големи доходи. Що се отнася до лапането, БСП лапа точно толкова, колкото и всички останали. Но работи по-малко. Даже всячески с еопитв ада пречи на но0рмалната работа на НС. Затова аз предлагам освен депутатите на БСП да не получават НИКВИ заплати когато ги няма, така и цялата БСП да бъде лишена от държавна субсидия, когато подстрекава към всякаквъ вид тероризъм. Да БСП_БКП винаги е ила партия на терористи, управлявани от Москва, но не виждам защо българите трябв ада плащаме за това.

Какво може да се очаква от един Валери Балевски?

Чудя му се защо се срамува от фамилията си. Не знам с акад. Ангел Балевски дали да роднини, но той е световно известен учен, доколкото знам единственият българин, който има признато откритие на метод.

Нагъл, нагъл , нагъл ......как може такова безочие от това псевдо "човече".

захванали с Валери Симеонов ?Това е не е човек а "желязо" е просъскал агента-фашист и за него административно - командните методи са идеал за управление на обществото.Но да не се занимаваме с него , ами отговорете ми, защо ниско цивилизованите нации се плодят като мишки и колкото са по-бедни,толкова са по-раждаеми ? Примери колкото искате по целият свят в Азия,Африка, Латинска Америка,че и в Европа и сега и в миналото.

Валерката спешно се нуждае от психиатрична помощ.

Изобщо не се нуждае от псих.намеса, в много отношения е прав и по отношение на майките, и по отношение на тези искани суми. Дайте, дайте, те малцинството само това чакат, какво са за тях децата - банка за детски и помощи, че да не са луди да работят, като им дават пари безвъзмездно.

Нали затова сто пъти написах САМО НА ОБРАЗОВАНИ родители. Който не е учил, да получава минимума. Колкото по-високо е образованието, толкова по-голяма да е помощта. Няма никаква дискриминация, нека да учат!

Това нещо беше вицепремиер отговарящ за борбата с демографския срив?! Никой ли няма усещането, че ни се подиграват?! Както се случва с КОНПИ декларацията на бирника горанов. Това не е преяждане с власт, а ... нямам думи. Все едно страната България е измислена от Кафка. Ние сме извън всякакви класации, само по отношение свободата на словото сме още в първите 120 страни. Смъртност, бедност, продължителност на живота - ние сме абсолютни лидери, сами на върха - осигурено от герб и другите агенти на дс. Дори това нещо си го назначиха те съвместно с агент буда, агент сава, агент ... последния партиен лидер агент на дс да затвори ... държавата. Важното е, че имаме 20% дълг!

защо циганина който водеше ,,чайе шукаэе,, по Скат не стана депутат

скрии са селинджър , ти си прост

От БСП предлагат еднократна помощ от 6400 лв. за всяко второ и трето новородено дете в семейство. Родителите обаче трябва да са работещи и да са се осигурявали през последните 24 месеца.

Това изключва циганите, нали ? Те не се осигуряват !

ами поогледай се по строежите, по метящите улиците, по тия дето карат камионите за боклук, тогава пак помисли дали ги изключва.

Всеизвестно е, че Дора Янкова няма семейство и деца. Това ли е най-силният аргумент на Валери? Собственият му син беше наркоман и се самоуби преди 1-2 години, ако не се лъжа, без да има деца и до последно мразейки баща си, който го е наричал боклук и че "се срамува от него". По неговата логика това какво трябва да ни говори за родителя Валери?! Всеки човек има нелицеприятни детайли от живота си, но е гнусно и отвратително да се ровиш с мръсните си ръце в живота на другите и да ги обиждаш и уязвяваш, черпейки лични дивиденти. Същата история беше и изказването на Р. Петков за Татяна Дончева и тишината в спалнята й. Абсолютни простаци, при това на върха на държавата.

По какво се различаваш от човека който критикуваш? Горд ли си ,че извади на мегдана неговата лична трагедия-син наркоман? Това нааправи ли те по-щастлив или победител в спора ? Типичен просташки маниер.

Синът му сам я извади на мегдана във Фейсбук, пускайки скрийн шот на съобщенията от баща си и свои признания.

Вие всички , които си чешате езиците, наистина ли вярвате , че едни 6400 лева ще повишат раждаемостта? Или сте наивни или сте глупави? Отговорността за един човешки живот не се изчерпва само с раждането! Ама като чета какви глупости се пишат в този форум, стигам до извода, че сте от втория тип хора от предходния ми въпрос. А този ход на БСП си е поредния популизъм, дъвка за масите.

Като свалим крадливата шайка, която по всяка вероятност ще открадне и тези 6400 лева ( ако станат реалност ), всичко ще си дойде на мястото и няма да има хора, които да считат това за популизъм !

Иска ви се много, да ги откраднете вие......

валерката е най-големя, жалко че няма как с изобри да се качи на коня, а не е генерал за да постъпи като пиночет.

Извинете, сега 2018 година ли е?

Ти в кой век живееш?Деца имаш ли?Как си ги посигурил?С кражби и далавери ,но да знаеш ,че те ще плащат за арогантното ти държание.Срам нямаш.

Той да попита дали са линчували управленци по това време.

КГБ

Дребно човече, с цинизъм на великан, що е то?

ъъъъъъ... путин

симеоноф, не се пъни да ни убеждаваш, очевадно е, че начина ти на живот и мислене е на ниво от времето на талевия железен светилник....живеем в друг век бе човече!

ами не са и внасяли бе, а сега искате да внасяме за данъци, за пенсия, за болнични, за инвалидност, за доктора, за колите данъци, за пътищата данъци, вие да ги харчите а накрая ние нищо да не получаваме.че и нагло питаш за бабите и дядовците. ти си замина заради цинизма и продължаваш, такива трябва да ви вкарваме в затвора, друго спасение няма от вас.

Да , българите са бедни ,но това е само една от причините за демогравската криза в България.Тогава какво да кажем ,че населението на Европа е застаряващо,т.е. и при богатите европейски нации има демогравска криза.Ще приведа за пример и една проста истина, защо при бедното и изостанало циганско население,такова нещо не се констатира т.е.имат по три и повече деца още в близкото минало, преди да им се дават помощи както сега?Ами при албанците в Косово,където сърбите отдавна са малцинство ?.

Кога го видя тоя с потури, без долни гащи, с цървули и овчи калпак, тогава ще питам баби и дядовци! Абе, тоя дебил не се спря да плеще глупотевини, бе! Май не само оставка трябва да му искат, ами и езика е добре да му отрежат на тоя малоумен кретен!

Не мога да повярвам, че т'ва недоразумение продължава в същия дух! Не се поучава от грешките (глупостите) си.

Ти каза ли нещо смислено???

Да те светна, че явно си малко невеж. Едно време децата са били работна ръка, гледаш ниви, те ти помагат, имате храна за през зимата. Сега децата не могат да ти помогнат да вдигнеш заплата, да вдигнеш стандарт. И пет деца да имаш, пак оставаш на минимална, а във всички бели държави се подкрепя раждаемостта. Но явно само Симеонов и умните му почитатели не ги знаят тези неща.

Говори Симеонов, нека хората знаят кой си и колко ти е капацитетът!

Ти питай баба си и дядо си те крали ли са така?Имаха ли такива възможности чрез кражби.Така ли са строили,че докато завършат започнатото трябва да се ремонтира.Ти защо искаш да си КАПИТАЛИСТ с кражби ,а ние дето се трудим да ни върниш 2 века назад,да живеем без доходи и да не мислим за децата си .Затова и деца не се раждат,защото без средства в днешно време бъдеще за тях няма.Питай ги и за парламента кога се е събирал и колко са им плащали на депутатите

Валерка имаш един колега магарешки защо не го помолиш за някое хапче че нещо паметта ти много избирателно ''отказва''...

БСП-то май си вкараха голям таралеж в гащите с оставката на В. Симеонов. Сега, от трибуната на НС той така ще ги "рабооти" та свят ще им се завие. И след като оня, техния представител, с 80% дебили не се извини, всеки може да си приказва каквото си иска в НС. И никой няма право да му иска извинения и оставки, защото ще получи отговор:"Когато оня червен дебил се извини и подаде оставка, тогава и аз"

Прост, нахален и нагъл човек !!