Сакскобургготски: Свалям шапка на Путин

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски заяви, че санкциите срещу Русия вероятно са автогол и поощри добрите ни отношения с Македония и Турция.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски: Свалям шапка на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Винаги съм правил това, което е в полза на страната, и което е по силите ми или точно желание контакт или нещо, естествено". Това не е вярно! Този т.нар. "цар" направи всичко възможно да се въползва лично от наивността ни да го изберем за премиер. Не го е срам! Турция не трябва да влиза в ЕС. Ако това се случи, те ще притопят коренното население в Европа и ще унищожат по един или друг начин хирстиянската религия. Ер Доган дори не крие целите си. Открито призовава туркините да раждат минимум по 5 деца! И нали заяви публично, че се води война между полумесеца и кръста! Че нито един европеец няма да е защитен по улиците на ЕС. Това ли искаме в Европа? Имах големи надежди навремето, че "царя" действително ще помогне на страната ни с контактите си, с опит и т.н. Но се оказа един обикновен тарикат, който се интересуваше как да си върне имотите. Да си стои в Испания и да не се обажда, най-добре.

Ако има някой реален образ и прототип на приказката "НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ, А МЕ СЛУШАЙ КАКВО ТИ ГОВОРЯ", то аз определено си го представям като тази дърта меркантилна хитра лисица!

"повод действията на президента Доналд Тръмп, Сакскобургготски казва, че не го познава и не следи толкова от близо САЩ, но "знаем колко тази функция". !?!?!?!?! Ей, този така и не се научи да говори български език с правилно постриени и ЗАВЪРШЕНИ изречения и мисли! А толкова години претендираше да е български цар, докато не му показаха кокала генералите И ТОЗИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ СТАНА ВЪРЛ РЕПУБЛИКАНЕЦ, РЕПУБЛИКАНСКИ ПРЕМИЕР!!! Но после това бе му попречи пак да стане "цар", в очите на тунеядците и идиотите - "царедворци"!

Знаеме бе, много птдавна го знаеме! Ти НЕ САМО ШАПКА, И ГАЩИТЕ БИ СИ СВАЛИ, АКО ПУТИН ПОИСКА! Не случайно братовчед ти, който отлично те познава от много дълго време и му е писнало да го врънкаш за пари и да ти помага В БЕДНИЯ ТИ ПЕРИОД, КОГАТО ОФИЦЕРЪТ НА ПУТИН, тоест на КГБ ТЕ БЕ ВЗЕЛ НА ОТЧЕТ И ПРЕХРАНА И ПРЕДИ ДА ЦЪФНЕШ В БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ЗАБОГАТЕЕШ ПО ПОКАНА НА ДС-КГБ МАФИЯТА, т.н. генералска мафия ...за да им свършиш работа... ТЕ НАРИЧАШЕ ТВОЯТ БРАТОВЧЕД В РАЗГОВОР СЪС СВОЙ ПРИЯТЕЛ С ЕДНА ДУМА, ОЗНАЧАВАЩА ЕКСКРЕМЕНТ! А и бавачката ти каза доста нелицеприятни истини за теб и характера ти!

Мисля,че се извъртя царя на 360 градуса-много често мени мнението си и поради това не му вярвам.Но-уважавам титлата "цар на българите"

Цар Борис трети лека му пръст, не е безгрешен ... допуснал е една голяма грешка, но не в политиката, а в леглото...създал е този нещастник, дето освен от комар, от друго не разбира.

За сведение, понеже се имаш за цар на комарите. Когато Дедо Боже те изиска, това което непрестанно ще викаш е да ти прости Господ за тази ерес която си написал. Пак за сведение, всеки цар на земята, добър, прекрасен, лош... СЕ НАЗНАЧВА ОТ ГОСПОД.

sps_hrsf@abv.bg

кое? цар киро от господ ли е назначен? само СИСТЕМАТА поддължа нещо кат царе, за да се самозадоволява и стабилизира. господ нема нищо общо с царете...........и да, симеончо като цар български, може да проиграе на комар, пропии и затрие племето българско! аз цар немам, който има - да си го дундурка.

vasil

Той всъщност е прекарал от седем до девет годишна възраст като домашен арестант на руснаците във "Врана",а и са се месели и в индивидуалното му обучение като ученик.Все е оказало влияние,особено на тая възраст.

Дедо ви Симо отдавна е навикнал да сваля шапка наляво-надясно, стига да му изнася.

всяка власт е първо да се обогати и ако има време или поне малко милост към простите хора ще направи нещо .ЗА ДА НЕ Е БЕЗ НИЩО . ПУТИН прави това което не прави нито една страна от СЕ И САЩ ! Той създава работни места като почнеш от олимпиадата (а именно от там и станаха всички къхъри за САЩзащото ЕС работише или също създаваше работните места ) а щом хората работът значи и плащат данаци ! ЕС с съгласяването на санкции губи работни места !!! Но това не се харесва на САЩ и обяват не само боикот на олипиадата но и вкараха Украина във воина с Русия(която работи много точно и не се поддава на тоя капан ) и идва новото оръжие - санкцтии и тогава не не само РУСИЯ но ЕС губът в икономиката - а печели сащ - всичко е за и от пазара а пазара е пари . само нашите тъпаци това не го виждат или не искат да го виждат - джобовете не са им праздни

Вследствие на управлението на ГНОЙНАТА коалиция , БСП,ДПС,НДСВ , ....а след това и на ГЕРБ ,......какъв е резултатът: ---''България , най-бедната и най-корумпирана държава ''. ДА НИ Е ЧЕСТИТО !

тоя за няколко рубли е готов да затрие всякаква семейна история и достоинство

щом свалиш корона някому, с шапката е лесно...

За мъни, "крадлив дядо " и гащите си може да свали? Не само шапката.

Не се сещам за по нагледен пример как нацията ни е чалгализирана и изпростяла от отношението си към умните приказки на "крадлив дедо" и баналните изцепки на великия бат' Бойко.

Около 10 помияра са мобилизирзни да плюят Русия. Сега забърсаха и Царя защото се изказа положително за Путин. Само се чудя зашо им се дава трибуна на тези лузъри. Какво ще спечели БГ от плюенето на една Велика сила. Това не е позицията на 80 % от наро98.

Около 20 помияра са мобилизирани да плюят България, ЕС и да ближат задника на Путин.

кучета. "Много уважаваме кучетата в това число и помиярите. Руско-български помияри, Американско-български помияри, европейско-български помияри и разни мешани ги обичаме и ги докарваме на наш вкус. Съберете ги от цяла България и ни ги пратете."

Браво,не може да му се отрече,талантлив хитрец е!! Будалите като Плевнелиев и Бойко тръгнаха да съдят Русия!!!

И аз му свалям шапка,че на лицето му има повече силикон отколкото в циците на нашите фолк певици.

Ако не беще Царя Бг щеше да гледа ЕС през крив макарон. Една умна власт трябда да използвува контактите му в полза на БГ.

ДЕМОКРАТ И КОЗА НАЯЖДАНЕ НЯМАТ

"Комунист и коза кандисване нямат", е казал великият българин Атанас Буров.

Давай макарона. Може и допълнително да го изкривиш.

Ако не беще Царя Бг щеше да гледа ЕС през крив макарон. Една умна власт трябда да използвува контактите му в полза на БГ.

Абе Пути , кво добро се случи от членството на България в ЕС?

Например това, че не живееш в диктатура и култ към личността. Както и това, че не си най-бедния на Европейския континент.

за малоумните каквото и управление да има е все тая.. люпи си семките и търкай талончета.. няма нужда да си хабиш клавиатурата

Тоз не е единствения дето вместо шапката си сваля гащите пред Путин. Интересно, с Ердоган какво двамката си свалят ?

Срещата ми с Путин беше грандиозна

Всички руски агенти са мобилизирани да плюят демократичното правителство и да славят Путлер, даже и тоя продажен помияр.

Гласи се да застане до дребничкия руски император догодина на 03.03.2018 и да си мисли, че е цар. Недоразумение неразбрано.

се съберът две джуджет, едното по природа другото по интелект .

Най-голямото проклятие за България са хората, подкрепящи и защитаващи руската политика в България, насаждащи руската система на управление - тоталитарна, корумпирана, грабителска, силова, лицемерна, извратена, непроменена през вековете.

Как Семьон няма да сваля шапка на Путин , та нали той му помогна да завърши филология в Чукотската Академия в Магадан.

ПАК ИЗПЪЛЗЯ ОТ НАФТАЛИНА.НЯМА ПО-ВРЕДЕН ПОЛИТИК ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЗИ ШУШУМИГА "800-ТЕ ДНИ" И "НИЩО НЯМА ДА ВЗЕМА ОТ МОЯТА РОДИНА" ПРЕД КЕВОРКЯН

Свалям му шапка ... пък ако той пусне някоя рубльовка ще кажа и някоя добра дума за него

Пред Путин свалят шапка всички. Соросоидите пред Путин не само шапка свалят, но и насират в гащи си.

Нормално е пред путин да си свалят гащите

Spirit

Ако този вече доста оглупял старец не се беше появил през 2001-ва година сега България нямаше да бъде същата!

То па оставаше и помияр като тоя, да не му сваля шапка на недоносчето. Ех, ако имаше съвсем малко мозък тоя прост народ и не де връзваше на руските подлоги, вече щяхме да сме светлинни години напред :(

Все съм си мислел, че в "синята кръв" има някаква гаранция за мъдрост, принципност и достолепие, но СС2 направи и прави всичко възможно да изтрие такива мисли. Да те е гнус направо.

Даже без адреналинките. Уникални реплики, уникално величество!

Не виждам смисъл да ни занимавате с този изкуфял човек......"срещите му били винаги на четири очи"??????

Излиза, че Костов бил за цар. Не този.

Абсолютно всеки заразен от вируса на властолюбието, мечтае и се стреми с всички сили и средства към абсолютната, еднолична власт (монархична или деспотично-тиранична). Симеончо (ще ви оправя за 800 дни) изобщо не ме учудва с мнението си. Това е проклятието на ВСЯКА ВЛАСТ. Единственото и противодействие е широкото демократично управление,а не партийно-коалиционното.

Чуйте само: "...и много се радвам определено...", "...и беше много приятно тогава срещата също...", "...след това вече, като той и външният му министър са наблюдавали към коя партия от ЕС, така да се приобщят и разбира се...", "И фактът, че наскоро ЕС, така премиера Борисов получи, как да кажа...нали да срещне президента.....", "Да. Не, не е било тайна...", "А оттам да започне човек какво би станало...". Вие разбрахте ли нещо? Аз - абсолютно нищо! Това е майсторлъкът - да говориш, говориш и нищо да не кажеш, но пък така, че никой да не ти разбере нещо!

То е защото и от Библията нищо не разбираш.

Той комунстите , ченгетата и турците цуна отзад за далавери и завери, та Джуджака ли няма облажи, та там кярът и кражбата е хиляди пъти над досега почетените задници.

Лесно му е да приказва. А как се правят всички тези прекрасни неща, като едновременно трябва да гледаш към 3-4 посолства, какво ще кажат ? И все едното недоволно. Накрая си затъваме.

Свалям шапка на убийците на баща ми! За пари и имоти всичко правя!

Та кой уби баща му ?

Топ агент на КГБ, още от края на 60-те години на предния век, да не заближе около Путягата!?Нали, все пак са събратя!?Навремето, лукавите тукашни комуняги, го клеймяха като изверг-монархофашист, а той през средата на 70-те години спокойно си ходи в Москва на посещения!?И нали него активизираха, същите тия комуняги, за да ги възстанови със агентурен властови сценарий!? Тях и турците-депесари отново във властта, след 2001 година!А, оттам и гибелта на България, вече бе предопределена!Дали ще се случи след десет, петнадесет или двадесет години, все тая!?Активизираните огнища на вътрешен, гибелен разпад, работят на пълни обороти и българите не разполагат с никакви възможности да ги спрат!

Дедо Крад е рядък клептоман, и на стари години не спря да обикаля ден и нощ, както циганин за тенеке, да търси да се закачи за някоя далаверка. Прави оферти навсякъде особено , ако са от занаята и джебчийския бизнес като него- комунисти, ченгета, турски подлоги , руски подлоги. Квото закачи , щипне и измъкне от кофата все му е кяр с това голямо семсяле, дето има да храни.

Този Мадридски клоун, срам за аристокрацията, изглежда пак е проиграл нещо, та се слага пак да го качат във власта. И не само шапка ще сваля, но и друго.....нали червените го издигнаха и той им върна паса

Не сам симеончо, ами всички западналяшки "политици" свалят шапка на Вова. Щот в последните 10 години Вова дет ги фане, ги бие кат мачка у дувар.

С такива подръжници като теб, на Путю Джуджето и Моню Горския, врагове не им трябват!

На Царя и Пената никога не можеш да им се включиш в дълбоката мисъл, камо ли да разбереш какво искат да ти кажат

СА БОЛШЕВИШКИТЕ МЕТАСТАЗИ!

малиииии. и те ли бе?!

Ти му сваляш шапка, то ти е свалило гащите?

Този пак се гласи да се меси в политиката. Изказването му не е случайно. Не е случайно и това, че на рождения му ден се извървяха политиците от всички партии да му се кланят. Абе глупав народ сме ние. Който не е решил, той не ни е избудалкал. Лошото е, че не си вземаме поука и пак сме готови едни и същи лица многократно да ни будалкат.

А бе много си готин бе пич. "Защо, какво, туй, онуй" - прекалено си зает за тези хипотези. Ми ти си ъкъдемик бе пич.

закъсал с парите и пак се умилква, белким му подхвърлят някое болшевишко кокалче ?

Падението на един обеднял аристократ може да надмине всяка улична пачавра. Обикновенно по книга запазват достйнство и чест и вярност към синята кръв. В нашия случай обаче: промъкна се като крадец акънджия в последния момент политиката, измени на рода си и царското достойнство като се съюзи с най-големите им врагове -комунистите и в коалиция турската банда , краде като за последно, отказа се от царско достойнство като го отхвърли , за да стане министър председател и да може да пипа, кръсти внука си с иалямско име. След пълния си крах сега прави оферти и обикаля като краставо куче да се включи в някоя далавера, като най-много му връзват на мераците от турската банда, ченгета от дс и ченгета от синода. Сега пък рекламира най-големия враг на България и гледа да се закачи по тая линия. При толкова падения не е чудно, че заприлича на дръглив мангал тарикат , все едно излязъл от филм на Костурица

Благодарим ти, Царю! Благодарим ти, че възкреси БСП-ДПС от гроба! Благодарим ти, че стартира кариерата на най-великия ДС проект - Бойко! Благодарим ти, за заменките "кон-за-кокошка"! благодарим ти, че ни оправи за 800 дни и от абсолютно мнозинство в парламента, партията ти вече не съществува. Изпълни всичките си цели! Благодарим ти за Дебелото Момче, което също стартира реализацията на мечтите си по време на твоето мъдро управление! Большое Спасибо! Господ ще те възнагради за тези добрини!

!!!

Щото да не вземе на стари години да си свали нещо друго. Не му придиряйте, от жегите е.