Сакскобургготски защити монархията, иска да се види с Путин

Бих се радвал, ако ми се удаде да се видя още веднъж с Владимир Путин, заяви бившият български премиер (2001-2005) Симеон Сакскобургготски пред ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски защити монархията, иска да се види с Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те изкуфелниците,които отдавна са загубили доверието на народите си нека да се виждат.Да си ближат раните

На връх националния празник на тази страна - Освобождението от Османската Империя прочетох статията и браво - каза си го т. нар. Цар за дълбоките му връзки с Русия. За някой може да е странно, но всъщност всичко е точно на място. Този човек е изключителен комарджия и хитрец и явно се е метнал на дядо си. Да целува ръка на Путин е съвсем логично, и най-вероятно е двоен агент. Не е за завиждане!

Ех идеален е за цар на Македония. Да му направят резиденция в Скопие. Те са велики като за него и ще ги оправи за 800 дни! А и им е сменен чипа! Сте ги вкара в НАТО и ЕС а после ще се съюзят с Путин и ще търгуват наравно с Китай. Постепенно ще македонизират САЩ, Русия и Китай. По това време ще е започнало и строежа на Ново-Скопие в подножието на най-високият връх в Слънчевата с-ма -Олимп на Марс. Идеално място да бъде увековечен и образа на Кобурготски, да се вижда от Земята - новото лице на Марс! Ееех.

Да не забравяме фактите. Австро-Унгария се съгласява с руската според тях агресия на поробените Балкани при условие, че наложи свой монарх на България. Когато руските войски наближават Босфора демократична Европа в лицето на Австро-Унгария и Англия се интересуват не за свободата на някакви си диви балкански народи, а за опасността от стратегическо руско овладяване на проливите. Австро-Унгария притиска и заплашва Русия с нападение по суша, а Англия заплашва Русия с флота си. Въпреки това, със силата на оръжието и дипломацията си, Русия налага важни промени в този обречен край на Европа и дава последен шанс на погубените му народи. Това е можел да стори векове по-рано и т.нар. демократичен Запад, но той е предпочитал изгодните отношения с Турция.

наследник на Саксония-Кобург и Гота фамилия, те са владели големи части от Европа и се намират във всяка кралска фамилия. Той не казва не правилно - монархията се уважава, но само тази която е била неприкъснато при народа си.

abasador

от Гота, уважаеми от Гота... един обеднял принц от рода на Кобургите чакащ звездният си миг в кралският дворец на гр. Гота, окръг Саксония. Лек ден.

Монархистите и царистите имат общи цели и интереси: да спечелят властта,а чрез нея и парите.

КУКУ!!

Що се не скриеш вече?Или пак си закъсал финансово?

"В този план голямо впечатление ми прави днешното развитие на Русия, това, че тя си спомни своите традиции, използва историческите символи и събития" Сакскобургготски. На 17 юли 1918 година болшевиките извършват убийството на последния руски цар Николай II и на неговото семейство,едно от най-жестоките престъпления в руската история.

Дедо крадлив Цар видя 1-2 царедворци във властта, и почнаха отново да му се привиждат гори и резиденции на хоризонта?!

и аз имам подобна мечта - никога да не се видя с путин и путинци.

LAJNATA VINAGI IZPLUVAT PREDI DA SE RAZMIJAT OKONCHATELNO...DALI SE KAZVAT borisOFF-CI,deformatorski blogove,koburgi i tem PODOBNA PAPLACH VINAGI OTIVAT V KANALA! metev,AJDE CELUVAJ GUZUT NA boko I UEKA NOSH,PARCAL..I ti si GOSPODIN NIKOJ

Ти си лесен, качвай се на блока и рипай...повече никого няма да видиш, гаранция :)

Някои знае ли колко столетия царският данък от България е текъл към този човек ?! Като разберете, ще разберете!!!

Какъв българин е тоя? В него не тече и капка българска кръв! Кой му дава право да говори от името на България? Какво освен меркантилност го доведе на власт у нас? Е, и да изпълни някои червени заръки...

...за саjaление царя се компрометира до положение "политически труп " !...това е необратимо !...надали Pутин би си губил времето с него ...

По нареждане на същата тази Русия (СССР) беше премахната монархията в България и беше убит вуйчо му - принци Кирил и още стотици генерали, офицери и служители на царство България... Явно Дедо е забравил всичко това. Но пък ако се анализира фактът кой го доведе на власт у нас, нещата идват може би на мястото си...

пролет ли се разпука, луната ли е лоша, че толкова хора полудяват, а вълци и вампири се взират в небето и пеят тяхното любимо "Аааоуууу"?

ДА ЗАМИНАВА ЗА РУСИЯ С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ И БЕЗ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ !

Молодец си ти Симеончо, винаги си с едни гърди напред пред БГ "политиците"....всъщност те не са политици, а крепостни селяни на чужди държави!

Благодарение на информацията която баща му предаде на Сталин за готвеното покушение срещу Великата тройка, България остана в границите си.

Този пак е огладнял. Вероятно е изгризкал откраднатото от "родината" си България и се слага на "руския Цар". Тъпото копеле (т.нар. Цар) не знае, че руския Цар отдавна не вярва на български сълзи! Представям си срещата (ако въобще има) на Великия ни Цар Горски с "Джуджето Руски Цар" Путин!

по добре да се види С ВЕЛИКИЯ МИХАИЛ СЕРГЕЕВИЧ ГОРБАЧОВ

избиха комунистите, учителите на Пути. Трябва да си напълно луд като привърженик на монархията да искаш да се срещаш с него. Тия приказки показват, че и царете могат да изкукат.

Баща му с материалите за подготвен дворец от Фердинанд построи огромна детска градина(на мястото на старата зоологическа), този - искаше да си вземе връх Мусала! Не го ли е срам, че петни името на царят - Обединител както са наричали Борис III. На тази земя благородните хора си отиват, остават боклуците. Вероятно този ще живее поне 100 години за разлика от баща си, а и от сина си. Да знаете защо е жив - защото е гад. Господ прибира добрите. Срам за България.

Я па тоя откъде изпълзя пак.

Агента иска да види гуруто си

контактна личност.

...още шавала!

Да ама Путин ме иска и да те чуе! Путин не се среща с комарджии и разбойници! ГЛАСУВАНЕТО ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Путин се среща с красиви и дашни гимнастички и ...... надарени гимнастици, комай!

Последният български цар е Борис III и точка. Да не кажа и последният добър политик и държавник по тези места. Чакаме следващия - няма значение дали ще бъде цар, президент гури или шаман - България има нужда от него !!

Борис , обичаният от всички, дори и комунистите, и пъкленият му син и развратният му дядо Каква съдба, какво нещо...

Последният Български цар е Иван Шишман от рода на Асеневци . Тия охлюви сакскобурготите не са Българи , нито са част от Българската царска династия . Насила натрапени от дебилните сили , докарали ни три национални катастрофи , крадливи , ментално увредени шломци .

Даже, май, е и руски агент ?

на щик по 5

И аз се възхищавам на гн Путин.

и подкрепям мнението изказано от човека Симеон Борисов Сакскобургготски за което му благодаря

РАЖДА МЕ СЕ И УМИРАМЕ СВОБОДНИ,ТОЕС БОГ НИ Е СЪЗДАЛ ДА БЪДЕМ СВОБОДНИ!!!РЕПУБЛИКАТА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН НА СВОБОДНО УПРАВЛЕНИЕ!!!МОНАРХИЯТА Е,ТОТАЛИТАРНО УПРАВЛЕНИЕ,ОТХВЪРЛЕНО МАСОВО ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

Републиката е за хора които могат да се разберат помежду си.Монархията е меката форма на управление подходяща за хора които са готови да се избият за власт. В света монархиите са около 20 и са в добро положение.

КОЙ СИ ТИ , ЧЕ ДА СЕ СРЕЩА С ТЕБЕ ПУТИН БЕ ОВЧО? ЖИВЕЕШ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ , А НЕ В НЯКАКВО ИЗМИСЛЕНО ОТ ТЕБ ЦАРСТВО НА КОБУРГИТЕ! ИЗОБЩО КАКВО ТИ Е БЪЛГАРСКОТО И КАКВО ПРАВИШ ТУК В НАШАТА РЕПУБЛИКА? ТИ СИ ЛУД! ЛУДИ СА И ТЕЗИ КОИТО ТЕ ПРИЕМАТ ЗА ЦАР! ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ЛЕКУВАНИ!

тои никак не е луд, ако беше щеше ли да спечели няколко милиона в банковата сметка от имоти в българия? пък и тези покраи него не са луди.

ТОЙ НЕ Е ЦАР!!! Защото не му е правено царско миропомазание. Царедворците представиха един фалшификат, който бързо беше разкрит от сведущите! Така че агентът на ДС да върви на майната си.

Викаха му - ГОРСКИЯТ

И аз съм за царство България, но царя с правомощия на напр.германският президент или англ.кралица почти никакви, само като символ и традицяя.Само си губим времето с президентски избори през 5 години,харчат пари и накрая гол бай ЙуХ. Може и цар Румен да стане, но да няма родово продължение, като умре единият да избираме друг.

НЯМА ПО ТЪП НАРОД ОТ НАШИЯ, КОЙТО ДА ДОПУСКА ПОДОБНИ ЧУЖДИ НАГЛЕЦИ КАТО ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ДА ГО КРАДЕ ЯХА И НАКРАЯ ДА МУ КАЖЕ, ЧЕ МУ Е ЦАР!! НА КОГО СИ ЦАР БЕ МЪРШО ТАКАВА?! НИТО ПО КРЪВ , НИТО ПО РОД ТИ ИМАШ НЕЩО ОБЩО С НАС БЪЛГАРИТЕ БЕ РЕПТИЛ ТАКЪВ. ДОВЛЕКЛИТЕ ТЕ И ПОДКРЕПЯЩИ ТЕ ДРУГАРИ ОТ БИВШОТО ДС ЩЕ НОСЯТ ПРОКЛЯТИЕТО НА НАРОДА.

МУ ДАВАМЕ 800 ДНИ!

КОМУНИЗМЪТ Е ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИЯТА ДИКТАТУРА НА НАРОДА НАД КАПИТАЛИСТИТЕ НАРОДНА СОБСТВЕНОСТ НАД СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО КОЕ НЕ ВИ ХАРЕСВА ДОТУКА-ЗНАЧИ НЕ СТЕ ОТ НАРОДА ,А ОТ БОКЛУЦИТЕ,КОИТО ИСКАТ ДРУГ ДА РАБОТИ ЗА ТЯХ

Аман от недоучили комунета ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИаТА е израз, измислен от Луи Огюст Бланки, и понякога използван от Карл Маркс, за да се представи ПРЕХОДНАТА фаза от капиталистическо към социалистическото общество. В НРБ нямаше социализъм, защото нямаше собственост върху средствата за производство от работническата класа. Вместо това имаше държавен монополизъм овладян от партийната аристокрация на БКП

изкривяваш фактите и откровено лъжеш.Нямам намерение да те ограмотявам

на щик по 5 за капиталисти монарси, и феодални терористи

"Абе обърнете ми малко внимание! Жив съм още - мърдам."

"Царят" ни се оказа една от най-големите измами за българите , които се надяваха на демократично и справедливо управление! Тази политическа марионетка , чиито ореол и партия масирано бяха създадени от хора на бившата ДС , трайно отвори пътя на ченгетата - мафиоти от ДС във властта! Преди избори винаги изкарват от нафталина такива дежурни персони като Жорж Ганчев , Сакскобурготски, Нешка Робева и пр. пишман "демократи" като еталон ?! за надпартийност и патриотизъм. О, смешен плач !

не мога да повярвам!този псевдо цар когото хората посрещнаха със хора и ръченици и вярваха,че ще разсее синиочервената мъгла!според мен е предател!

Този изобщо не бива и да го споменават. Позор за България!

Ако царят бе премиер на България щяхме да имаме Южен поток и АЕЦ Белене и да бъдем енергиен фактор в региона. Нямаше да сме на последно място в Европа и света. Щяхме да бъдем горди българи и да предизвикваме аъзхищение и завист. Но българите са глупав народ и предпочитат Костов, Борисов, Станишев и Пеевски. За това висят на последно място

Симеон Борисов е бил престолонаследник. Никога не е бил цар, просто защото не е бил провеждан ритуалът на "коронясването". После, референдумът, проведен под контрола на съюзническите наблюдатели от Англия, САЩ и СССР, установяват редовността на вота. В резултат на това е обявено, България е Република! Пропуснал си да отбележиш, че щеше да ни "оправи" за 800 дни, но "оправи" само себе си, които и сега все още връща, измамникът...

бе путин да не е станал император на россията, та дедото да го моли да го назначи за цар на губернията задунайска??

защо излъга хората, че ще направи нещо за България за 800 дни, а се оказа поредният използвач, който използва властта, за да си върне спорни имоти.

Ти да видиш...

Управление даказа,че е АБСОЛЮТЕН МОШЕНИК,КРАДЕЦ.ПОСОЧЕТЕ КАКВО ДОБРО Е НАПРАВИЛ,ДА ОГРАБИ НИ И СТАНАХМЕ ПО БЕДНИ.МНОГО ТРОЛОВЕ ИЛИ СА МАЛОУМНИ КОИТО ГО ЗАЩИТАВАТ,ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМА.

Изобщо кой го е коронясал този бухал за цар,че ще прави изявления! Този е г-н НИКОЙ!