Сакскобургготски: Къде ще сме, ако през ден-два търсим кабинет?

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски заяви, че не вижда защо правителството обезателно трябва да подава оставка, ако не се харесва на част от българските граждани. "България къде ще остане, ако решим през ден-два да си търсим правителство?", попита той.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски: Къде ще сме, ако през ден-два търсим кабинет? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е прав цтаря,ама кои да го чуе. прост народ слаба дарява *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Още един червен картон за антипарламентаристите от ГЕРБ - валиден е и за президента Роско Бойков...

Ей тоя цар е много дебелок. а бе взема имоти , скрий се там в миша дупка и си мълчи, не предизвивай хората.

Ваше Величество, много Ви благодаря от мое и от името на цялата ми фамилия за това което направихте за България в последните години: присъединяване към Европа и НАТО, изтръгване на народа от лапите на постсъветското влияние, въвеждането на толерантност ( за жалост за кратко) и възпитание в политиката. Не Ви се сърдим за грешките, които допуснахте главно с кадрите, защото разбираме че нямаше как да намерите тук за кратко време 100% стойностни хора. Смятаме че Вие сте най-големия политик на съвременна България и се молим на Бог да не се сърдите на неразумните и прости люде, дето Ви обиждат. Защото простотията е неизбежно зло.Бог да Ви благослови. Ваш Николай Стоянович

За теб, Величество, не знам къде си. Аз съм в България, сега и тук.

злобари сте всички протестиращи прочетете писанията си

Не сме злобари, справедливи сме! Жалко, че не сме и малко отмъстителни!

Е, щеше да си е заминал отдавна с ръце в джобовете, както и дойде!

Този нали се кле в републиканска конституция - т.е. цар не е. Защо ми напомня на Бай Ганьо - "И ръка целувахме, то за такваз трапеза и сто ръце ще целуна" (цитирам малко по памет, да ме извинят по- точно запознатите с Алековото творчество). Та как да не се кълне - я не се е заклел, я не си е възстановил имотите. По право май са си негови, ама направи целия народ на маймуни, само за собствения си интерес. Сега е нормално да защитава тези, с които си делиха България. Както казах в преден коментар - долен предател!

.... ние незнам, ама ти много скоро ще си на майка си у гъ...за

Ето и царят не иска бившия си шофьор пак на власт! Ама вие цар не искате, тиква та тиква!

Та това е голият цар, който направи от бодигарда си генерал!

Дано сега Бившият Премиер Борисов, чуе и се поучи за сетен път от Бившият Премиер и негов Създател- Г-н Симеон Сакскобургготски! Политикът мисли как да събере всички, а егоцентрикът-как да подчини всички. Поговорете си Г-да Премиери и група ГЕРБ да влиза немедлено в Парламента да си заслужи доверието

Искам си Бойко и скъпия ток! Даже да го увеличи още,ура за Бойко и Цветанов!

Нека да сме сериозни, прагматици и да гледаме за доброто на България най-вече

Царя е мъдър, компромисен и много добре знае , че една оставка точно сега ще доведе ГЕРБ на власт, а след това нови протести

А ТОЗЕ СЛАМЕН ЧОВЕЧЕЦ ИМА НАГЛОСТТА ДА СЕ ОБАЖДА - КАГЕБЕЕЦ

Браво на Царя! Казва го много точно, балансирано и разумно.

Колкото и да плюете по този Човек, червените ви плюнки не могат да го достигнат.Яд ви е, че не ви даваше да крадете колкото искате,яд ви е че извън България сте кръгли нули, а той-уважавания цар.Е,затова няма да станете никога царе и ХОРА, защото освен за далавера,за нищо друго не мислите.Жалко,че тази червена мъгла продължава да пречи на слънцето да ни сгрее.Той си взе това,което имаше от дядо си и баща си, а вие-това,което никога не са имали бащите и дедите ви,което доказвахте в съда с лъжливи свидетели.Вие издигнахте лъжата и кражбата в държавна политика,а той се опита да върне държавата на гражданите.Вие сте лисицата,която не успяла да си открадне грозде и казала че се отказва, защото било кисело.

Я, ма тоя вампир още ли бил жив бре?! Сигурно знае да има някъде още комисионни, та затова се влачи по белия свят, крадливия дедур ниеден!

Ти, дедо, акъл недей да даваш! Ти, дедо когато можеше нищо не свърши а сега като радиоточка само да опяваш нема смисъл. Не те искаме, дори и мнението ти е миризливо, чиба!

Я, крадливото старче пак се появи...! Какво ли още му трябва?Нали си оправи за 800 дни...

Политическите трупове се надигат от гробовете си. Идва второто пришествие.

"Къде съм аз, къде сте вие", каза бившият български премиер, осрамил името на баща си Борис-Цар на българите. Дали щяхме да желаем свикване на Велико Народно Събрание, ако вие си бяхте удържали на думата за"800 дни", о, водачо на Движение Симеон II? Моля, не се тормозете с държавните ни дела повече-доказахте, че сте наследили гнусотиите на дядо си Фердинанд!

Този международен мошеник е с основна вина за вкарването на мафията в управлението, корупцията, заменките, бетонирането на карайбрежието, източването на държавата,...... Той изигра водеща роля по овладяване на държавата от най-ретроградната и безцеремонна част от бившата БКП, които осребриха реформите и страданията на българите. Дано да има възмездие....

Ако беше жив дядо ми би го нарекъл: дърт пергишин!

Кико

Не ни занимавайте с този вреден за България човек. Той е един от големите крадци в България.

Тоя пък кой беше?!?

Всеки може да опикае пода. Малцина като него обаче могат да осерат тавана.

На бившия цар някой трябва да му дава акъл и друг да го забавлява. Акъл му дават американците, а шутовете са българския народ. Искам да му кажа на господин "800 дни", че шанс за доказване се дава на новите лица, а не на физиономии с по 23 години стаж в парламента. БСП вече повече от 23 години е в управлението на България и те нямат право на доказване.

ТИ СИ ВЕЧЕ ЗА ГРОБИЩАТА

Царят е всичко друго , но не и комунист. В едно интервю той си призна, че е бил подведен , поради недобро познаване на истинския характер на обстановката у нас. Чак когато човек влезе в досег с подлярите у нас, и им изсърба попарата достатъчно дълго време, чак тогава ще може да си състави правилна стратегия как да им отстоява. За съжаление България вече е в твърдо безнадеждно положение. Умните хора отдавна се устроиха в чужбина, а тук са малко мислещите, които не се поддават на манипулациите на адската червена пропаганда. Ето , дори вече царят стана комунист.

Дописката е за разходката на НВ Симеон III до Перперикон. За съжаление отговорите му на допълнителните въпроси за сегашното положение в България са извадени от контекста. Непреодолимото разединение на политическата сцена в България очевидно е нещо, което трябва да се преодолее с компромиси. Другия път към гражданско разидинение, политика на улицата, хаоса и т.н. очевидно не води до никъде... Но крайните комунисти и антикомунисти тук явно не виждат път по средата...

От време на време червените му господари го карат да изкаже някоя "мъдра царска" мисъл. Но за съжаление чипът му е много дефектирал.....

Този човек ни вкара в ЕС, откъдето искат сега на ни изкарат комунистите, защото много ги бият през ръцете и не ги оставят да си крадат на воля. Този човек задължи работодателите да сключват трудови договори, нещо което сините и червените другари бяха забравили , освен че одухаха пенсионния фонд и вкараха една точкова система дето хора с категории вреден труд още не могат да се пенсионират. Колко хора останаха без пенсии другари, заради 10 години труд без осигуровки? Този човек създаде наченките на първите правила в държавата. Този човек спря разкола в БПЦ , нещо , което червени и сини подклаждаха цяло десетилетие. Този човек горещо ви препоръча да смените чипа, ама вие така и не го разбрахте.

... и също така този човек се върна в "родината" си с единственото намерение да си реституира едни имотчета... и си плати с 4 години скачене като маймуна по комунистическата свирка.

Негово "величество" горския цар да замълчи! Най-малкото заради това, че точно по време а неговото управление се случиха нЕкои разбойнически приватизации: на ЕРП-та, на БТК. А дълга на Милен Велчев и до днес е сделка със съмнителен ефект! Пак по негово време в МО се боядисваха едни коли в цвят пепел от рози, че да угодим на децата на мама и тати за бала. За подвизите на Долорес Арсенова не ми се говори. Както и за ламтежа на величеството към националния ни горски фонд!

Ти прибра ли си магазините по Витошка другарко? Защо той да не си върне горите?

Тъпо сравнение. Ако магазините по Витошка са строени от моите деди, дали горите, които растат в България са засадени от дедите на величеството?

Този небългарин,който също има принос в разрухата ни и неговите 800 дни ни съсипаха тотално,да си затваря устата,защото няма никакво морално и човешко право да дава оценки и да напътства българския народ кого да харесва и кого да не одобрява.Неговата алчност и безпринципна политика допуснаха противоконституционната сган ДПС във властта.За нас си НИКОЙ , г-н Сакскобурготски.

В първия ден на правителството царя поднови делото за връщане на двореца Кричим, което му беше отказано преди

този изкуфял т. нар. "цар" по-добре да си трае вместо да бръщолеви небивалици, глупак, тунеядец......

Да сте чували агентурния му псевдоним "Карточник"!?Затова, хич не се чудете, защо тоя дърт маймун Ви продаде и изяде, заедно с парцалите!?

Наистина, не много е ясно къде ще сме, ако перез ден-два търсим нов кабинет. Което не променя факта, че не щем да сме вечната червено-ориенталска клоака на Европа - последни по абсолютно всичко. Можеще от позицията на положението си да поставите и този въпрос, а не да се слагате на доказано некадърните червени престъпници.

тя лумпен го е страх,че народа ще му вземе горите и всичко незаконно каквото е прибрал за 800 дни . баща му не е бил таков аидук.другару цар, след това изъвление,оди та цуни по газ..ете стани-геи,мурдарски,доган е.ан местан е.ан а, за нас не мисли от ваште огризини ште хапваме,вие да сте живи и здрави та да можете да ни краднете...

През последните години всяко изречение на "царо" започваше с "дайте ми...". Това обаче е различно и е едно от на-разумните изказвания на крадливия цар. Жалко, че няма кой да го чуе. Особено оскотялите лумпениращи.

друг изход освен дето ни подсказва Симеончо - Черепа оглозган. Невероятно, но факт това е единственото разумно и истинско нещо което сам чула да казва.

Симо, Царя е лакей на КГБ!!!Него го интерисува да си запази лапачката за голямата си челяд!За Българите не го е еня!Нито дума от него,за това какво искат младите българи!Ще им се стъжни и на такива като тях!Неговото мислене и на доста българи,които не искат да разберат какво искат младите е от 1954 г.Когато стана премиер доста познати от Европа ме питаха какъв е този цар-комунист!!Той си цени и защитава руският модел -олигархичен комунизъм,чийто резидент у нас е Доган под егидата на гавазите на КГБ и ДС!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но Симо, отдели мисленето си от модел 54г.и да ти помогне някой да поразбереш на къде отиват младите,какво искат!Това е бъдещето!!!

Да, щото го изтърпяхме него - този лъжец и измамник, народът го посрещна като икона,със сълзи на очи,а той оправи само собственото си положение. Затова сега няма думата,да мълчи и да връща заграбените имоти

Ти ли, бееееее??? Ти ли, нещастник такъв. Отвратеняк!!

Дядо Симеоне защо пак изпълзя от мухъла и взе да ръсиш простотии.Нали ти дядо Симо заедно с Орешарски продаде Енергодружествата , нали ти дядо извърши куп заменки , изсече българския лес и опропасти народа български.Скрий се сега Симеоне , не дразни хората , стой си където си и се зарови дълбоко и никога не се изравяй вече , наглий и старий човече.

Всеки месец избори и всеки ден ново правителство , какво ще кажете?

"Българският народ е крава, която трябва да доиш до изтощаване....друг е случаят с моя син вече Цар Борис - , който има търпението да мирише потта на мръсните българи и да се подписва за спомен на техни тефтерчета..." - "Ти трябва винаги да настройваш българите един против друг, да ги разединяваш и да взимаш мълчаливо страната на властта. За тая цел около теб трябва да има най-безсъвестни хора, които за пари ще ти устроят по-добра лична полиция от Хамидовата, и тогава ще знаеш какво се крои в Ючбунар, Куру-баглар или в Кушу-кавак или Лопошна. Избирай, впрочем, за твои тайни агенти не чистокръвни българи

Г-н Дименция Алкохоликов изобщо няма морално и всякакво право да се изказва по въпросите и да му се дава гласност. Един провален премиер, на който повярваха дори и бабите на село, не може да дава насока на развитие на страната, дори и само на думи.

Сакскобургготски е най-интелигентния политик, който сме имали. Внегоникога не се прояви и малко злоба към някой. А всички Вие , които пишете гнусотии не можете да му се качите на пръста. Той си взе своите имоти, но и подари на държавата. Останалите само крадоха чуждото и са нагли

но ни разказа играта с имоти и гори по Рила. Съвсем любезно...

За кой по-точно сакскобурготски имаш предвид? Щото явно не е за крадливия дедо!!!

Симеоне, Симеоне ти си срам за монархията! Язък ти за владетелската ти кръв! Точно бяхме по забравили какъв чукундур си и ти се изпраска, както винаги неподготвен и на грешната страна.

Кой ти иска мнението? По-добре се скрий някъде и по-малко да те виждаме. Между другото - я се разрови по чекмеджетата дали няма да намериш някой мухлясъл нотариален акт и за Перперикон, че само това място май не е твое! Позор!!!