Симеон Сакскобургготски: Исках да помогна на страната си

Да бъда премиер на България за мен бе начин да помогна на страната си. Това казва Симеон Сакскобургготски в интервю за Си Ен Ен.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Сакскобургготски: Исках да помогна на страната си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това се нарича безочие!!!! Ако хората бяха доволни и продължаваха да му вярват пак щяха да го избера, просто дойде да си оправи комарджийските дългове и да вземе едни гори и имоти!!!

Три национални катастрофи с тая прокълната фамилия! И пак се бутат... Гърците,сърбите,албанците и ромънците отдавна приключиха с монарсите си. Завинаги. България има легитимен реферндум за монархията,като отговорът е категоричен. Необходимо е да се ограничи достъпа на фамилията до България. Да вървят да лаят месечината. Нищо добро никога не са донесли на България! Като минпред г-н Борисов Сакскобургота разпродаде природните богатства на България, приватизира ЕРП-етата и лично окраде горите. ВЪН!

Моралът и възпитанието на Симеон са от Пиринейския полуостров, а те са несъвместими и неприложими тук на Балканите ! Чудесно е че искате, но някой трябваше да Ви подбутне и да Ви каже: НЕДЕЙ, остани си в сянка и бъди ефективен съветник или консултант, но не влизай в изпълнителната власт - ще минат през теб като валяк през стъкларски магазин, просто такъв е моралът и възпитанието по тази географска ширина. На времето са ни викали ВАРВАРИ, а сега как трябва да ни викат, нека всеки си отговори сам ... !!!

800 дни !!!

Нещастен дъртак от неговото управление България тръгна надолу.

"Сега хората признават, че четирите години на неговия мандат са били най-спокойните, най-предвидимите, годините без политическа и партийна дискриминация" - неслучайно един мой познат, със силни шопски уклони го кръсти Дедо Симо Лъжецо още в първите месеци на мандата му.

кво стана с изтърбушената ти партийка бе , нещо не я виждам на хоризонта - глътна вода и плъховете избягаха ?

вервайте му,дори да лъже, а как лъга ползвайки авторитета на баща си

Атакиските и комунистките московски слуги не могат да простят на Негово Величество че ни откъсна от лапите на путиновата КГБ и ни върна в цивилизования свят и бълват лава и огън срещу него по форумите, но Народът си го обича, така както обичаше и неговия велик баща Цар Борис Трети. Бог да пази Цар Симеон Втори.

Ти си луд!!! Кой го обича този национален предател бе?!? Този с удоволствие бих го убил с мотика, ако можех!!!

Ти сигурно си онази изрусена позастаряваща леличка, дето в зората на демокрацията седеше отстрани на бившия царски дворец (сега Национална художествена галерия) и събираше подписи за връщането на "обичния ни цар Симеон в отечеството". И скандираше с напевен глес: "Искаме си Цааря! Искаме си Цааря!"

дърт измамник. лъжата е в гените му.

дано господ продължи и направи така , че да затрие този ген.

До всички гнусни маймуни които хулят нашия Цар-ще дойде време и ще си платите за това. Офицер на Негово Величество.

Къв офицер си ти бе прасе:-)

За кой наш цар говориш офицер - олигофрене? Той не каза ли, тогава, че е цар само на българите, които са гласували за него????

Всички помним думите му- че няма желание да търси и получава нещо от България. Защо не коментира действията си в последствие?

Сакскобургготски срами хубавото българско име Симеон!!!

Лъжлив и крадлив тип си ти, а се представяш за добър самарянин. Искал да помогне, ха.

ДА СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ СЕ ОКАЗА ЕДИН ИЗПЕЧЕН ХИТРЕЦ И МОШЕНИК КАКТО ТОЙ ГО ОБЯСНЯВА -АЗ СЪМ ПРАГМАТИЧЕН, , ПРАВИ СИ ПИАР -АКО СИ СПОМНЯТЕ ПО ПРИМЕРА НА БАЩА СИ ДОРИ КАРА ВЛАК И СИ МИСЛЕШЕ ЧЕ НАРОДА Е ГЛУПАВ И ТЪП - Е ХАЙДЕ СЕГА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ , ДА ВИДИМ КОЛКО ГЛАСА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ...

540 коментара под 1 промил положителни Трява тези,които му осигуряват трибуна да ги задължат да побликуват и всичко от коментарите. Стига сте ни натрапвали този крадлив нечовешки урод . Тук въпреки вас хората все още могат да мислят.

е па помогнаи и да олекне с некои и друг милион потуркобургоцки

Боже царя ни Пази!

Ами помагай - кеф ти на Австрия , кеф ти на Испания ;)))) Само стой по-далече от моята Родина , крадливо нищожество !

Бегай и се скрий бе дедо!

Сбърка НВ. Трябваше да поживее тук, колкото трябва. Като разбере какво му готвят, да стане президент. И по-полезен щеше да бъде. Така обра само негативите, а понаучи и малко андрешковщини...

... и много имоти за него и неговите хора...

Освободи България от имоти, за които щяха да се бият мутрите на Луканов.

видя какво си направил за него. Изборите показаха какво е видял!!!

Айде я махнете снимката на тая мумия от тука бе, омръзна ни да го виждаме всеки ден. Мястото на рептилите се знае къде е - в ада.

Крадлив дедо: Исках да помогна на родата си, т.е. на страната си и се замогнах. Тоя може ли да бъде толкова нагъл!?!?!?

Нищожеството лъже най безцеремонно.Както може да се очаква от един истинско нищожество.Той беше доведен от комунистическата върхушка от 89г с една единствена цел.Да използва наивноста на БГ и така тази върхушка си осигури 4 г. време да е на власт под прикритието на нищожеството.Защото ндсв не е симеон а беше милен велчев.А тъста на брат му на велчевия е СТ.М.Хаха. В отплата комунистич. върхушка подари на нищожеството имоти за около $150 млн.Това е нещото което нищожеството е искало...

Негово Величество допусна редица груби грешки: 1/ прие под крилото си цял отряд т.н. юпи-та, които разграбиха държавата по най-нагъл и хитър начин, Миленчо, Николайчо и др. имаха за основна идея да се самообогатят и постигнаха тази цел с отличен резултат, 2/ Царят трябваше да стане президент, а не премиер, щеше да е много по-полезен за България, но освен негового его да води правителство, се намеси и тоталната глупост на Пешо Лалата (тогавашния президент), който хем не получи втори мандат, хем попречи на Н.В., 3/ наивността да се доверява на всеки мошеник, от най-дребен мащаб до крупни далавераджии, които го манипулираха както си искат, 4/ прегръдката с Ахмед и допускането на ДПС на политическата сцена, 5/ партньорството с БКП и въобще с комунистите, които дори и социалисти или марсианци да се назоват, пак ще служат на доктрината на комунизЪма.

чак ме просълзи, бе "груби грешки"! Наивен, ама излапа де що можа и де що му дадоха за награда, че зверски излъга наивниците от БГ. Лъга и лапа, това е истината!

Ха,дано тези от Си ЕН ЕН прочетат коментарите на народа на който този крадец много помогна.Машала аферим!

Че защо не го направихте, Ваше Величество! От това по-голяма власт има ли - и цар и премиер! Я, кажете кой Ви попречи? Или пък Ви помогна да не направите нищо? Въпроса " кой" винаги е бил на дневен ред у нас!Друга тема е, че поста "премиер" изобщо не беще подходящ за Вас! От цар станахте пъдар!

Дали пак не огладне бедното старче. Все пак да не забравяме, че не си изпълни мисията докрай. Колко имот остана невзет - човечето се чувства предадено и излъгано.

Все пак да това се върна през 2001

ти ли бе, скапаняк, да не беше се вескал по-добре, но Господ гледа и раздава правосъдие!

Май не му стигнаха още няколко пъти по 800 дни!!!!!

Гледай го ти наглеца. Никой не го иска, а той пак се натиска.

Абе да се подпомогне искал човекот , ама ние не та не.

Вярваме ти!Не идвай за бога!

Иди и се изповядай,че освен грехове към изстрадалия български народ ,друго нямаш.

Тоя като свърши парите,все на България иска да помага!

Симеон Сакскобургготски: Исках да помогна на страната си ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ

И на ''народа'' си даже.Помагач та помагач знаеш ли.

Помогна на част от българския народ да прогледне и да не помисля повече за монархия. Да не говорим колко новоизлюпени монархисти не замърсяват вече ефира със слугинските си тъпотии.

Този нито е аристократ, нито е бил монарх, нито беше премиер. Беше си поредната задгранична издънка, която разни неизвестни кукловоди купиха на разпордажба в чужбина и доведоха тук, за да изиграят ново действие в същата пиеса.

Пр...ет да си!Хората ти целуваха ръцете ,а ти излезе не по малък мошеник от всички грабители за тези 26г.Нищо добро не си свършил през живота си.

1-во: бе поканен от комунистите 2-ро: дойде да ни оправи за 800 дни и да гепо каквото може! т.е. имаше сделка, алъш-вериш И ни оправи! Вервайте ми!

Крадлив Дедо е успешен проект на ДС/КГБ....напоследък пак са го активирали

Представете си само ,ако този козел беше "забил кол" в управлението на държавата ни и след време .... неговият внук седне на неговото място - цар Симеон Хасан !!!!!! Ще стане хан Аспарух от гроба и ще го размаже смеча си !

ПОМОГНА МНОГО... НА СЕБЕ СИ...

Ако беше искал да помагаш, щеше да си висиш по казината, а не да мучиш нечленоразделно 4 години.