Коментари - Симеон Сакскобургготски: Воля за мирни преговори е единственото решение на кризата с Русия | Днес.dir.bg

Симеон Сакскобургготски: Воля за мирни преговори е единственото решение на кризата с Русия

"Крал Чарлз III не беше представен подходящо на народа, но също е изключителна личност се е подготвял с години, не споделям мрачните прогнози за монархията в Обединеното Кралство"

Обратно в новината

Коментари - Симеон Сакскобургготски: Воля за мирни преговори е единственото решение на кризата с Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Интересно какви са тези железории по него? Този да не се прави на василевс като дядо си педала Фердинанд?...

Начинът, по който овори и тъкува нещата, говори за една отминала висока култура. За морала не споря. Моралът на такива особи е трудно да бъде идентифициран, особено поради факта, че впечатленията се формират от журналистиката. Която днес е в по-плачевно състояние дори от фашистката и комунистката.

Каква "криза" Русия ве, кремълски просяк? Русия наруши 11 свои подписа под договори за Украинската независимост. На 12 милиона обикновени украинци им бе почернен живота. От чебурашките. Лично бих го застрелял Испанският Крадец!

Украйна не спази Минското споразумение, което гарантираше живота на десетки хиляди руснаци. След избирането му за президент Зеленски официално декларира, че ще спази споразумението, но от САЩ го натиснаха директно и чрез нацистиките елементи и той спря да овори за това. Може да е имало и 111 споразумения, които да се спазват. Когато една от страните наруши жизнено важно споразумение, отпадат останалите. Коато избиват руски деца и жени, над 10 000!!!, ти н еможеш да броиш колко споразумения нарушаваш, за да спреш това безумие. Още повече че, Украйна не спази най-важното. Споразуменията не са бройка, мръснико долен! Те имат смисъл и нарушен ли е смисълът им, това води до други видове решения. Ти си долно лъжливо копеле. Аз не съм проруснак, понеже познавам какво рпедставлява Русия. Но не съм и гъзолизец на уродливи предатели към Европа и на интриганти, които палят по една война на всеки 1-2 години. А ти не су българин по душа, а само по документи. Промит мозък, както ви сапунисват с атлантически сапун. Евроценностите са други, не са атлантическите. В горния етаж не си здрав, бъди здрав телесно...

Гнусното същество от снимката никога не е било български цар!!! Да пише в лично качество /на комарджия/ само.

Не споделям виждането на Негово Величество, че има криза с Русия. Федерацията се е трансформирала от крайно ляво общество в едно много хубаво и балансирано общество, което общество, ако се привлече към Европа от това Европа не само ще приобщи и един европейски народ към себе си, но и че се обогати културно. Красотата на Европа е в разнообразието от култури. Те са различна, но са Европейска култура. Преходът е да се гледа на тях от просто хъб за доставка на горива в равноправни партньори на Европа с право на мнение и глас.

Царя е родЕн ДИПЛОМАТ! ... "Аз лично съжалявам, че няма по-голяма воля да се приближи Русия към Европа, защото те заедно биха формирали един солиден икономически и финансов блок. Също така не ми харесва тази демонизация на всичко руско. Онзи ден чух една фраза в България "Не може да се бърка Путин с Пушкин". Жалко е, че сега хората сатанизират всичко руско." ВСЕКИ с глава на раменете си иска същото.

"да се приближи Русия към Европа, защото те заедно биха формирали един солиден икономически и финансов блок." Ето срещу това воюват САЩ с всички сили и средства!

за изречените думи, но в България освен прости русофоби има и умни и дипломатични хора...за радост те са по голяма част от тези неграмотници!

каквото да говори за Симеон Сакскобурготски, той е един мъдър човек! Шапка му свалям, такива трябва да бъдат всички българи!

Наистина не трябва да се отрича всичко, а трябва да се стремим по дипломатически път да се решават всички проблеми в човешкия свят!

Няма никаква наследстевна връзка между българските ханове и князе и това величество и неговото семейство Кобурги. И по тази причина той е български цар ама друг път - спуснат с парашут.

Ами не си прав. Генеалогически е пряк потомък на Хан Крум.. Така, че има връзка. Царят не беше най-голямото зло за България, напротив. Никога нямаше да ни приемат в ЕС, ако не беше той на власт.. Мисля, че с Бойко Борисов ударихме дъното - по-голям наркодилър, крадец, простак и е....ч от Бойко България. не е имала..

"Какви бяха основните последствия от деситилетията комунизъм?" . Другари в България не е имало комунизъм , а само социализъм и то недоразвит по ред причини, най-вече поради това, че едно малцинство хора ( в ролята на управляващи ) се облагодетелстваха за сметка на мнозинство - в ролята на работещи. Както по времето на капитализма социализмът беше утопия, по времето на социализма комунизмът беше утопия. Все още не знаем къде сме за съжаление !

да не би да е много по различно и там съществува корупция и то в огромни размери!

Царят казва това, което никой все още от т. н. европейски държавници не смее да каже. Вместо да оценяваме това, нашите поплювковци във форума не могат да вържат една ръченица...

все още не знаем кои са тайните спонсори на царя... затова да не бързаме с изводите

е знаем ги... сигурно не си чел пресата от онова време. Ахмед Доган докара Царя в България. От там е ясно кой кой е. То Ахмед Доган от 30 години управлява България - къде пряко, къде косвено

За да оцелее толкова време, явно е станал на младини заложник на червените и е поел ангажимента да си трае и да не повдига въпроса за смъртта на чичо си дори! Е, малко е попрекалил с хазарта и винцето, но кой ли си няма прегрешения?! Върнал си Чамкория и поизсекъл малко гората за продан и за огрев...е-е, а я се погледнете, деунонощно изсичате и трупате цепеници сякаш иде краят на света! Бе то иде някакъв край, но да видим какъв, на кого и на какво...

Това за Украйна сам ли се сети, височество, или някой ти подсказа ?

ТОЯ ГОТОВАНЕЦ КЪДЕ СЕ РЪГА?? Дядка я си стой в Испания, папай това дето открадна от българите и си налягай парцалите!! Продажник! А той ни бил вкарал в ЕС!?? А бе смешници влезнахме в ЕС щото на САЩ им трябваше плацдарм тук!!

като не ти харесва да си плацдарм, решението е просто - чемодан, вокзал, сибир ...

що нямам право да се боря за родината ли ?? Ами ти продажнико що не си събереш куфара и право в САЩ там дето е развитата демокрация??

Да не забравяме че царя ни вкара в Европейския съюз иначе още щяхме да сме в 90 те години със заплата от 75 долара и даде кланяме на семейство Костови...

А Пешо Лалата щеше вече да е построил мечтаната фабрика за локуми и да продължава да баламосва хората

Да не забравяме че царя е руско производство. Беше докаран от русия да замести българската мафия която костов държеше в разумни граници с руската такава. В замяна му беше обещано да му бъдат "въстановени" царските имоти. Което и стана. А на изпроводяк ни остави бойкоборисов да представлява заедно с депесе руските интереси в българия.

Всеки който казва, че ББ представлява руски интереси е абсолютен малоумник и демент, каквито са 90 % от гласоподавателите на ДБ!

Скоро са поредните избори който че изоставят Украйна.... Държава обречена на развал.... Русия, Полша, Унгария и Румъния че папата територията.

КГБ задействат всички дълбоки консерви за да натискат за преговори. Путин най-много иска да се бетонира сегашното статус куо и той да се бие в гърдите, че е прибавил територии към Русия. Няма да стане! Русия трябва да бъде изтласкана до международно признатите граници 1991г. Русия трябва да плати всички нанесени материални и нематериални щети. Както казва Путин: Будем платить и каяться, платить и каяться задолго.

и после трибунал - Нюрнберг 2

Жив да го оплачеш...ограбен, прокуден...учил в най- скъпите и престижните училища, навсякъде с протекции и осигурен лукс. Сигурно се е потил от сутрин до вечер, за да осигури достоен живот на децата си. Айде , моля. Видяхме как излъга какви са намеренията му за идването му в България. Трябваше да бъде изгонен и повече никой да не се занимава с него

Да ама не ПОДКУПЕН....

вЕрвам ти

Гнусният крадец се появи?

Мутрите и депутатите могат да имат имоти, царският наследник - не. Аман от партенки. Единственият, за когото не брахме срам пред хората беше той.

Крадецът вика, дръжте крадеца!

Интервю на Симеон Сакскобургготски за португалското издание "Sol" беше преведено и разпространено от личния сайт на последния български цар Я ми кажете на коя дата се е състояла коронацията на този последен български цар, че нещо ми се губи? Ако и вие не я знаете, ЗАЩО ГО ТИТОЛУВАТЕ ЦАР? Симеон е ПРЕСТОЛОНОСЛЕДНИК. И да, може да се каже последния, защото сме република и децата му няма как да наследят престол. Но цар НИКОГА НЕ Е БИЛ и НЯМА ДА БЪДЕ!!!

Хайде тоя агентна на КГБ се появи да дава мнения?

И крадлив дедо изпълзя. Още сме му благодарни, че ни оправи за 800 дни.

при скоростта, с която крадат съвременниците ни, по-добре си трай.

Аз само да вметна, че света си е*а майката още в началото на тея 800 дни. Доста неща останаха на заден план. А в крайна сметка неговото правителство беше едно от най-успешните за целия преход. Друг въпрос е, че Слави от сутрин до вечер го плюеше и му се подиграваше, за "забавление" на простия народ.

Разумен човек, като баща си

Позорно е да бъде сравняван с баща му

Баща му не беше кукла на конци на северните орки

явно си тъпунгер висша класа за да не ти светне че старчето конкретно нищо не е направил освен да си вземе имотчетата а курса на България към ЕС беше предначертан още преди да дойде и старчето няма никакви ама никакви заслуги за квото и да се случило в позитивен план на държавата, демек поне не е пречил и се е изказвал полит коректно и нагаждачески даа

Общи приказки,нищо съществено не може да каже!

Агент Симо си е руска подлога! Но никога няма да кажа лоша дума за него! Все пак пусна връзки и ни приеха в ЕС в последната секунда заради него!

тая крадлива мадридска глиста пак изпълзя от лайната. колко плаща на тези измекярчета с нашитъе пари да му пишат някякви и интервюта, тоя дебил не може и две думи на кръст да съчини

Крадливия мадридски дядо не трябва да се слуша и изобщо да му се обръща внимание защото на тази възраст вече е зле с мозъка, това се забелязваше още като беше Мин.председател. Нали щеше да оправи България за 800 дни а само си оправи имотите.

ми той тяа имал предвид като казал за 800дни ше ни оправи буквално и той ни оправи взе квот можа и избега а бодигарда тиквун още по хитър се оказа и след Царя успя пак да смуче келипир

То затова ще ви оправя повече от 800дни д-р.Радев.

Тези 800 дни трябваше да се случат с прочутото българско трудолюбие и предприемчивост.Оказа се,че помним само 800дни и толкоз.Боже прости им..

че предпеиемчив българин е царя бе за 800дни успя да си уреди своето човека

Уважаеми бивш царю, бивш министър-председателю, и изобщо бивш...., Всеки здраво мислещ и нормален човек предпочита мира пред войната. Но, условията на Русия за мирни преговори ги чухме и не са се променили: - Демилитаризация (каквото и да означава това) - Денацификация (каквото и да означава това) - Пълна капитулация - Признаване на заграбените територии Изобщо, как ти се струва да се преговаря с терористи??? Орките искат победа, а не мирни преговори. Сладур!!!

Царят е политик от най-висша класа. Това е всепризнато в света. Като най- голямо постижение се смята присъединяването на България ( което е абсурд според половин Европа ) към ЕС. И затова винаги ще съм му признателен.

По времето на Иван Костов.

явно си тъпунгер висша класа за да не ти светне че старчето конкретно нищо не е направил освен да си вземе имотчетата а курса на България към ЕС беше предначертан още преди да дойде и старчето няма никакви ама никакви заслуги за квото и да се случило в позитивен план на държавата, демек поне не е пречил и се е изказвал полит коректно и нагаждачески даа

Трябва да си ненормален или страшен мошенник да симпатизираш на убийците на баща ти и лишили те от бъдещето ти. А може би и двете?

В интерес на истината неговият баща, Цар Борис III, най-вероянтно е отровен от Хитлер. Иначе е много вярно, че комунистите го гонят от България.

това за Хитлер е партенка. Отровен е от Сталин и то на прием в руското посолство

Царя беше тайното оръжие на 'червената' олигархия в България, който спря реформите през 2001 г. 'Приватизацая' стана мръсна дума (преди това плашеха хората с 'шокова терапаия'), спряха правосъдните реформи и реформата в здравната област. България беше на първо място в Европа по болнични легла, на хартия, но имаше яростна съпротива да се закрият държавни болници, докато не се изцедят максимално. Трябваха десетилетия да стигнем до извода, че големия брой на болници не прави автоматично качествено здравеопазване. И за да не вървим бързо напред и да се откъснем от Русия, дойде човек, който ни излъга, че ще ни оправи за 800 дни, направи мръсни договорки за строителство на платени магистрали, 'случайно' му върнаха гори в двоен размер, преобърна външния ни дълг, при което загубихме много пари, и за капак докара на власт тройната коалиция и Бойко Борисов.

и най-лошото, което направи - разби СДС и демократичната десница

Костов беше евроскептик. Сакскобурготски трябваше да стане президент.

.. колко взе за да подкрепяш русофашистите? Знаем че ще ги отиграеш в някое казино.

Не преговори, а пълен разгром на Русия е единственият верен път към траен мир и благоденствие! Но този път не трябва да ѝ се подава ръка, както след студената война, а да се унищожи окончателно злото!

в тъпата тиква

Разбраха,че това няма да стане.Ти още не си разбрал.

Не подценявайте царските изразни средства и морфиче резонанс. Говори се за "Воля". За нищо повече. Нещо като на про100то "да говорим в един глас".. от един и същи извор си пият опорките.

За да има мир трябва и двете страни да са готови на компромиси! В случа нито Путин ще отстъпи, нито Зелю!

Хахаха! Че от кога Зелю е страна в този конфликт??

Ще подпише пълна капитулация

Поредния крадец и продажник се обажда. Нали ни налапа земите и имотите, аре пожелавам скоро време да си ги вземеш в гроба.

Претоплена Кобургска манджичка.

Този паразит какво се е стегнал?! Какво точно се опитва да каже? Много идиот тъпче Земята и празнослови!

Розовите сороски задници веднага ще изчезнат от форумите

И кой ще я обяви ? Тук няма кремълски гномове, ние сме в НАТО, колкото и да те е яд, това е ействителноста.

Тъпак питай Кипър Боклук безказармен Това че сте педали е факт Каква мобилизация на педераси?

За Пинокио или хубаво, или нищо, че ДИР-а се обиждат...

Укрипските цензори получават Козяшки центове и трият ли трият

САЩ си създадоха пуделчета в управлението на Европа и забъркаха кашата в Украйна и сега нашите дупетати се натискат България да им чисти лайната! Когато забъркваха нещата там нас питаха ли ни?

Буверът никой не го пита за нищо защото няма суверинитет

САЩ ли назначиха за заместник-министър на България директора на ВТБ? САЩ ли караше държавата да си държи парите в КТБ която бе 30% собственост на ВТБ?

умник!

Украйна да отстъпи 2кв.м. е територията си лично на Путин и да се постигне мир.

Теб няма да те заравят щете фукнат на кучетата

тъпи селски физиономии в сравнение със Симеон

Нямало воля за сближаване на русия и Европа? Немците построиха един куп заводи в русия. Едва ли имаше западен автомобилен производител без завод там. Построиха Северен Поток 1 и 2. В България дето е член на ЕС имаше много по-малко западни инвестиции. Европа искаше нормални делови отношения с русия. Обаче русия се изплю на всичко това.

Даа трябваше да смени пола на Путин, да си раздаде ресурсите на Ротшилд и да прати рускините на червените фенери в Амстердам.А мъжете да станат педераси като теб,хуй сплескан.Що не ходиш да се ебеш мършо.

Русия е велика държа и то с пари. Русия иска когато се договорил с нея да държиш на думата си. Това е нещо като морал в политиката. Такова животно няма и Русия без значение какво ще и струва отстоява това до край. И като царство и като империя и като комунистическа държава и като демократична президентска държава все е същото. Отиваш се да лъжеш и крадеш голям батко и чакаш да ти се размине?! Няма как! Русия може да си позволи загуби. И финансови и всякакви. Руснаците живеят с мисълта че тях трябва да ги има или ще унищожат планетата. Трудно се свиква с тази мисъл и това е разбираемо.

Нищо не знаеш за "великите" държави бате. Ти например, колко съвременни, интелигентни руснаци познаваш? Ей тъй, такива дето си седят и чакат повиквателната, щото нали - не могат да търпят гнета на западните им работодатели дето им плащат в долари. Оооо забравих - тия са предатели и не заслужават мястото си във великата русия. Путин се оля, може и да е имал право, ама се оля. И ся не знае на къде да се измъква. То реално още на 1вата седмица видя, че няма да е като 2014-та. Ама пуст инат. Е ся сички ще му сърбаме попарата. И ако днес газта е 125лева, то храните са с по 50% нагоре, емигранти от всякакви народности кръстосват Европа. Говори се за нелегално изнесени оръжия и т.н. И всичко туй заради великата държава. Е мнооого е велика, няма що. Да седнат и да ис направят една свестна конкурентоспособна икономика, ама не - по-лесно да мятаме ракети. Велико!

Не ги мисли руснаците.Излез се раходи пред блока,огледай се.

Да си осъвременят мисълта. Не харесваме Руский мир, да си стоят в матушката.

"Руснаците живеят с мисълта че тях трябва да ги има или ще унищожат планетата." - Това е висша форма на тероризъм! И то не личен,както жените с шахидски пояси, а тероризъм въздигнат в ранг на държавна политика. "Дайте ни това, което сме си харесали или ще взривим света"! Някой спомня ли си какво беше оправданието при терористичните актове в Беслан и на "Норд-ост" за намесата на спецчастите? Ще ви припомня "С терористи не се преговаря"! Ако Русия иска да преговаря за мир, трябва да престане да се държи и постъпва като терорист.

КрадливДедо....

Симеон принц на савой и крал на сакскобурготуте навремето лично хариза на Ватикана Торинската плащеница,

...И баща му искаше-хем оная работа-вътре, хем душата в рая - гризнахме Руското дръвце 45 години...

Коментари - Симеон Сакскобургготски: Воля за мирни преговори е единственото решение на кризата с Русия | Днес.dir.bg

Симеон Сакскобургготски: Воля за мирни преговори е единственото решение на кризата с Русия

"Крал Чарлз III не беше представен подходящо на народа, но също е изключителна личност се е подготвял с години, не споделям мрачните прогнози за монархията в Обединеното Кралство"

Обратно в новината

Коментари - Симеон Сакскобургготски: Воля за мирни преговори е единственото решение на кризата с Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Интересно какви са тези железории по него? Този да не се прави на василевс като дядо си педала Фердинанд?...

Начинът, по който овори и тъкува нещата, говори за една отминала висока култура. За морала не споря. Моралът на такива особи е трудно да бъде идентифициран, особено поради факта, че впечатленията се формират от журналистиката. Която днес е в по-плачевно състояние дори от фашистката и комунистката.

Каква "криза" Русия ве, кремълски просяк? Русия наруши 11 свои подписа под договори за Украинската независимост. На 12 милиона обикновени украинци им бе почернен живота. От чебурашките. Лично бих го застрелял Испанският Крадец!

Украйна не спази Минското споразумение, което гарантираше живота на десетки хиляди руснаци. След избирането му за президент Зеленски официално декларира, че ще спази споразумението, но от САЩ го натиснаха директно и чрез нацистиките елементи и той спря да овори за това. Може да е имало и 111 споразумения, които да се спазват. Когато една от страните наруши жизнено важно споразумение, отпадат останалите. Коато избиват руски деца и жени, над 10 000!!!, ти н еможеш да броиш колко споразумения нарушаваш, за да спреш това безумие. Още повече че, Украйна не спази най-важното. Споразуменията не са бройка, мръснико долен! Те имат смисъл и нарушен ли е смисълът им, това води до други видове решения. Ти си долно лъжливо копеле. Аз не съм проруснак, понеже познавам какво рпедставлява Русия. Но не съм и гъзолизец на уродливи предатели към Европа и на интриганти, които палят по една война на всеки 1-2 години. А ти не су българин по душа, а само по документи. Промит мозък, както ви сапунисват с атлантически сапун. Евроценностите са други, не са атлантическите. В горния етаж не си здрав, бъди здрав телесно...

Гнусното същество от снимката никога не е било български цар!!! Да пише в лично качество /на комарджия/ само.

Не споделям виждането на Негово Величество, че има криза с Русия. Федерацията се е трансформирала от крайно ляво общество в едно много хубаво и балансирано общество, което общество, ако се привлече към Европа от това Европа не само ще приобщи и един европейски народ към себе си, но и че се обогати културно. Красотата на Европа е в разнообразието от култури. Те са различна, но са Европейска култура. Преходът е да се гледа на тях от просто хъб за доставка на горива в равноправни партньори на Европа с право на мнение и глас.

Царя е родЕн ДИПЛОМАТ! ... "Аз лично съжалявам, че няма по-голяма воля да се приближи Русия към Европа, защото те заедно биха формирали един солиден икономически и финансов блок. Също така не ми харесва тази демонизация на всичко руско. Онзи ден чух една фраза в България "Не може да се бърка Путин с Пушкин". Жалко е, че сега хората сатанизират всичко руско." ВСЕКИ с глава на раменете си иска същото.

"да се приближи Русия към Европа, защото те заедно биха формирали един солиден икономически и финансов блок." Ето срещу това воюват САЩ с всички сили и средства!

за изречените думи, но в България освен прости русофоби има и умни и дипломатични хора...за радост те са по голяма част от тези неграмотници!

каквото да говори за Симеон Сакскобурготски, той е един мъдър човек! Шапка му свалям, такива трябва да бъдат всички българи!

Наистина не трябва да се отрича всичко, а трябва да се стремим по дипломатически път да се решават всички проблеми в човешкия свят!

Няма никаква наследстевна връзка между българските ханове и князе и това величество и неговото семейство Кобурги. И по тази причина той е български цар ама друг път - спуснат с парашут.

Ами не си прав. Генеалогически е пряк потомък на Хан Крум.. Така, че има връзка. Царят не беше най-голямото зло за България, напротив. Никога нямаше да ни приемат в ЕС, ако не беше той на власт.. Мисля, че с Бойко Борисов ударихме дъното - по-голям наркодилър, крадец, простак и е....ч от Бойко България. не е имала..

"Какви бяха основните последствия от деситилетията комунизъм?" . Другари в България не е имало комунизъм , а само социализъм и то недоразвит по ред причини, най-вече поради това, че едно малцинство хора ( в ролята на управляващи ) се облагодетелстваха за сметка на мнозинство - в ролята на работещи. Както по времето на капитализма социализмът беше утопия, по времето на социализма комунизмът беше утопия. Все още не знаем къде сме за съжаление !

да не би да е много по различно и там съществува корупция и то в огромни размери!

Царят казва това, което никой все още от т. н. европейски държавници не смее да каже. Вместо да оценяваме това, нашите поплювковци във форума не могат да вържат една ръченица...

все още не знаем кои са тайните спонсори на царя... затова да не бързаме с изводите

е знаем ги... сигурно не си чел пресата от онова време. Ахмед Доган докара Царя в България. От там е ясно кой кой е. То Ахмед Доган от 30 години управлява България - къде пряко, къде косвено

За да оцелее толкова време, явно е станал на младини заложник на червените и е поел ангажимента да си трае и да не повдига въпроса за смъртта на чичо си дори! Е, малко е попрекалил с хазарта и винцето, но кой ли си няма прегрешения?! Върнал си Чамкория и поизсекъл малко гората за продан и за огрев...е-е, а я се погледнете, деунонощно изсичате и трупате цепеници сякаш иде краят на света! Бе то иде някакъв край, но да видим какъв, на кого и на какво...

Това за Украйна сам ли се сети, височество, или някой ти подсказа ?

ТОЯ ГОТОВАНЕЦ КЪДЕ СЕ РЪГА?? Дядка я си стой в Испания, папай това дето открадна от българите и си налягай парцалите!! Продажник! А той ни бил вкарал в ЕС!?? А бе смешници влезнахме в ЕС щото на САЩ им трябваше плацдарм тук!!

като не ти харесва да си плацдарм, решението е просто - чемодан, вокзал, сибир ...

що нямам право да се боря за родината ли ?? Ами ти продажнико що не си събереш куфара и право в САЩ там дето е развитата демокрация??

Да не забравяме че царя ни вкара в Европейския съюз иначе още щяхме да сме в 90 те години със заплата от 75 долара и даде кланяме на семейство Костови...

А Пешо Лалата щеше вече да е построил мечтаната фабрика за локуми и да продължава да баламосва хората

Да не забравяме че царя е руско производство. Беше докаран от русия да замести българската мафия която костов държеше в разумни граници с руската такава. В замяна му беше обещано да му бъдат "въстановени" царските имоти. Което и стана. А на изпроводяк ни остави бойкоборисов да представлява заедно с депесе руските интереси в българия.

Всеки който казва, че ББ представлява руски интереси е абсолютен малоумник и демент, каквито са 90 % от гласоподавателите на ДБ!

Скоро са поредните избори който че изоставят Украйна.... Държава обречена на развал.... Русия, Полша, Унгария и Румъния че папата територията.

КГБ задействат всички дълбоки консерви за да натискат за преговори. Путин най-много иска да се бетонира сегашното статус куо и той да се бие в гърдите, че е прибавил територии към Русия. Няма да стане! Русия трябва да бъде изтласкана до международно признатите граници 1991г. Русия трябва да плати всички нанесени материални и нематериални щети. Както казва Путин: Будем платить и каяться, платить и каяться задолго.

и после трибунал - Нюрнберг 2

Жив да го оплачеш...ограбен, прокуден...учил в най- скъпите и престижните училища, навсякъде с протекции и осигурен лукс. Сигурно се е потил от сутрин до вечер, за да осигури достоен живот на децата си. Айде , моля. Видяхме как излъга какви са намеренията му за идването му в България. Трябваше да бъде изгонен и повече никой да не се занимава с него

Да ама не ПОДКУПЕН....

вЕрвам ти

Гнусният крадец се появи?

Мутрите и депутатите могат да имат имоти, царският наследник - не. Аман от партенки. Единственият, за когото не брахме срам пред хората беше той.

Крадецът вика, дръжте крадеца!

Интервю на Симеон Сакскобургготски за португалското издание "Sol" беше преведено и разпространено от личния сайт на последния български цар Я ми кажете на коя дата се е състояла коронацията на този последен български цар, че нещо ми се губи? Ако и вие не я знаете, ЗАЩО ГО ТИТОЛУВАТЕ ЦАР? Симеон е ПРЕСТОЛОНОСЛЕДНИК. И да, може да се каже последния, защото сме република и децата му няма как да наследят престол. Но цар НИКОГА НЕ Е БИЛ и НЯМА ДА БЪДЕ!!!

Хайде тоя агентна на КГБ се появи да дава мнения?

И крадлив дедо изпълзя. Още сме му благодарни, че ни оправи за 800 дни.

при скоростта, с която крадат съвременниците ни, по-добре си трай.

Аз само да вметна, че света си е*а майката още в началото на тея 800 дни. Доста неща останаха на заден план. А в крайна сметка неговото правителство беше едно от най-успешните за целия преход. Друг въпрос е, че Слави от сутрин до вечер го плюеше и му се подиграваше, за "забавление" на простия народ.

Разумен човек, като баща си

Позорно е да бъде сравняван с баща му

Баща му не беше кукла на конци на северните орки

явно си тъпунгер висша класа за да не ти светне че старчето конкретно нищо не е направил освен да си вземе имотчетата а курса на България към ЕС беше предначертан още преди да дойде и старчето няма никакви ама никакви заслуги за квото и да се случило в позитивен план на държавата, демек поне не е пречил и се е изказвал полит коректно и нагаждачески даа

Общи приказки,нищо съществено не може да каже!

Агент Симо си е руска подлога! Но никога няма да кажа лоша дума за него! Все пак пусна връзки и ни приеха в ЕС в последната секунда заради него!

тая крадлива мадридска глиста пак изпълзя от лайната. колко плаща на тези измекярчета с нашитъе пари да му пишат някякви и интервюта, тоя дебил не може и две думи на кръст да съчини

Крадливия мадридски дядо не трябва да се слуша и изобщо да му се обръща внимание защото на тази възраст вече е зле с мозъка, това се забелязваше още като беше Мин.председател. Нали щеше да оправи България за 800 дни а само си оправи имотите.

ми той тяа имал предвид като казал за 800дни ше ни оправи буквално и той ни оправи взе квот можа и избега а бодигарда тиквун още по хитър се оказа и след Царя успя пак да смуче келипир

То затова ще ви оправя повече от 800дни д-р.Радев.

Тези 800 дни трябваше да се случат с прочутото българско трудолюбие и предприемчивост.Оказа се,че помним само 800дни и толкоз.Боже прости им..

че предпеиемчив българин е царя бе за 800дни успя да си уреди своето човека

Уважаеми бивш царю, бивш министър-председателю, и изобщо бивш...., Всеки здраво мислещ и нормален човек предпочита мира пред войната. Но, условията на Русия за мирни преговори ги чухме и не са се променили: - Демилитаризация (каквото и да означава това) - Денацификация (каквото и да означава това) - Пълна капитулация - Признаване на заграбените територии Изобщо, как ти се струва да се преговаря с терористи??? Орките искат победа, а не мирни преговори. Сладур!!!

Царят е политик от най-висша класа. Това е всепризнато в света. Като най- голямо постижение се смята присъединяването на България ( което е абсурд според половин Европа ) към ЕС. И затова винаги ще съм му признателен.

По времето на Иван Костов.

явно си тъпунгер висша класа за да не ти светне че старчето конкретно нищо не е направил освен да си вземе имотчетата а курса на България към ЕС беше предначертан още преди да дойде и старчето няма никакви ама никакви заслуги за квото и да се случило в позитивен план на държавата, демек поне не е пречил и се е изказвал полит коректно и нагаждачески даа

Трябва да си ненормален или страшен мошенник да симпатизираш на убийците на баща ти и лишили те от бъдещето ти. А може би и двете?

В интерес на истината неговият баща, Цар Борис III, най-вероянтно е отровен от Хитлер. Иначе е много вярно, че комунистите го гонят от България.

това за Хитлер е партенка. Отровен е от Сталин и то на прием в руското посолство

Царя беше тайното оръжие на 'червената' олигархия в България, който спря реформите през 2001 г. 'Приватизацая' стана мръсна дума (преди това плашеха хората с 'шокова терапаия'), спряха правосъдните реформи и реформата в здравната област. България беше на първо място в Европа по болнични легла, на хартия, но имаше яростна съпротива да се закрият държавни болници, докато не се изцедят максимално. Трябваха десетилетия да стигнем до извода, че големия брой на болници не прави автоматично качествено здравеопазване. И за да не вървим бързо напред и да се откъснем от Русия, дойде човек, който ни излъга, че ще ни оправи за 800 дни, направи мръсни договорки за строителство на платени магистрали, 'случайно' му върнаха гори в двоен размер, преобърна външния ни дълг, при което загубихме много пари, и за капак докара на власт тройната коалиция и Бойко Борисов.

и най-лошото, което направи - разби СДС и демократичната десница

Костов беше евроскептик. Сакскобурготски трябваше да стане президент.

.. колко взе за да подкрепяш русофашистите? Знаем че ще ги отиграеш в някое казино.

Не преговори, а пълен разгром на Русия е единственият верен път към траен мир и благоденствие! Но този път не трябва да ѝ се подава ръка, както след студената война, а да се унищожи окончателно злото!

в тъпата тиква

Разбраха,че това няма да стане.Ти още не си разбрал.

Не подценявайте царските изразни средства и морфиче резонанс. Говори се за "Воля". За нищо повече. Нещо като на про100то "да говорим в един глас".. от един и същи извор си пият опорките.

За да има мир трябва и двете страни да са готови на компромиси! В случа нито Путин ще отстъпи, нито Зелю!

Хахаха! Че от кога Зелю е страна в този конфликт??

Ще подпише пълна капитулация

Поредния крадец и продажник се обажда. Нали ни налапа земите и имотите, аре пожелавам скоро време да си ги вземеш в гроба.

Претоплена Кобургска манджичка.

Този паразит какво се е стегнал?! Какво точно се опитва да каже? Много идиот тъпче Земята и празнослови!

Розовите сороски задници веднага ще изчезнат от форумите

И кой ще я обяви ? Тук няма кремълски гномове, ние сме в НАТО, колкото и да те е яд, това е ействителноста.

Тъпак питай Кипър Боклук безказармен Това че сте педали е факт Каква мобилизация на педераси?

За Пинокио или хубаво, или нищо, че ДИР-а се обиждат...

Укрипските цензори получават Козяшки центове и трият ли трият

САЩ си създадоха пуделчета в управлението на Европа и забъркаха кашата в Украйна и сега нашите дупетати се натискат България да им чисти лайната! Когато забъркваха нещата там нас питаха ли ни?

Буверът никой не го пита за нищо защото няма суверинитет

САЩ ли назначиха за заместник-министър на България директора на ВТБ? САЩ ли караше държавата да си държи парите в КТБ която бе 30% собственост на ВТБ?

умник!

Украйна да отстъпи 2кв.м. е територията си лично на Путин и да се постигне мир.

Теб няма да те заравят щете фукнат на кучетата

тъпи селски физиономии в сравнение със Симеон

Нямало воля за сближаване на русия и Европа? Немците построиха един куп заводи в русия. Едва ли имаше западен автомобилен производител без завод там. Построиха Северен Поток 1 и 2. В България дето е член на ЕС имаше много по-малко западни инвестиции. Европа искаше нормални делови отношения с русия. Обаче русия се изплю на всичко това.

Даа трябваше да смени пола на Путин, да си раздаде ресурсите на Ротшилд и да прати рускините на червените фенери в Амстердам.А мъжете да станат педераси като теб,хуй сплескан.Що не ходиш да се ебеш мършо.

Русия е велика държа и то с пари. Русия иска когато се договорил с нея да държиш на думата си. Това е нещо като морал в политиката. Такова животно няма и Русия без значение какво ще и струва отстоява това до край. И като царство и като империя и като комунистическа държава и като демократична президентска държава все е същото. Отиваш се да лъжеш и крадеш голям батко и чакаш да ти се размине?! Няма как! Русия може да си позволи загуби. И финансови и всякакви. Руснаците живеят с мисълта че тях трябва да ги има или ще унищожат планетата. Трудно се свиква с тази мисъл и това е разбираемо.

Нищо не знаеш за "великите" държави бате. Ти например, колко съвременни, интелигентни руснаци познаваш? Ей тъй, такива дето си седят и чакат повиквателната, щото нали - не могат да търпят гнета на западните им работодатели дето им плащат в долари. Оооо забравих - тия са предатели и не заслужават мястото си във великата русия. Путин се оля, може и да е имал право, ама се оля. И ся не знае на къде да се измъква. То реално още на 1вата седмица видя, че няма да е като 2014-та. Ама пуст инат. Е ся сички ще му сърбаме попарата. И ако днес газта е 125лева, то храните са с по 50% нагоре, емигранти от всякакви народности кръстосват Европа. Говори се за нелегално изнесени оръжия и т.н. И всичко туй заради великата държава. Е мнооого е велика, няма що. Да седнат и да ис направят една свестна конкурентоспособна икономика, ама не - по-лесно да мятаме ракети. Велико!

Не ги мисли руснаците.Излез се раходи пред блока,огледай се.

Да си осъвременят мисълта. Не харесваме Руский мир, да си стоят в матушката.

"Руснаците живеят с мисълта че тях трябва да ги има или ще унищожат планетата." - Това е висша форма на тероризъм! И то не личен,както жените с шахидски пояси, а тероризъм въздигнат в ранг на държавна политика. "Дайте ни това, което сме си харесали или ще взривим света"! Някой спомня ли си какво беше оправданието при терористичните актове в Беслан и на "Норд-ост" за намесата на спецчастите? Ще ви припомня "С терористи не се преговаря"! Ако Русия иска да преговаря за мир, трябва да престане да се държи и постъпва като терорист.

КрадливДедо....

Симеон принц на савой и крал на сакскобурготуте навремето лично хариза на Ватикана Торинската плащеница,

...И баща му искаше-хем оная работа-вътре, хем душата в рая - гризнахме Руското дръвце 45 години...