Симеон Сакскобургготски прие във "Врана" руския митрополит Антоний и Елеонора Митрофанова

Гостите разгледаха православния параклис в двореца и се помолиха за здравето на Царския дом и българския народ, заявяват на сайта на Негово Величество

Обратно в новината

Коментари - Симеон Сакскобургготски прие във "Врана" руския митрополит Антоний и Елеонора Митрофанова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тези манипулации. Костов го бил поканил Ще го покани Костов, за да го гътне и дойфат ДС в управлението. Сим еон е хазартаджия и женкар. Явно по тази част са го направили зависим от ДС. вЪОБЩЕ не се учудвам, че се среща с Митра. А за Костов нито една лоша дума. Добре, че бе той за да влезем в ЕС имахме и бъдеще при него. Дойде Симеон, за да влезнат от ДС. И да дойдат Мутри, догани и т.н.

и изгнание на този кремълски агент.

Когато успеят да конфискуват всички имоти на крадливат апасмина от Гроб, ДПС, БСП и всички крадци на прехода , тогава да пипат и на царя имотите

Симеончо, май знае накъде ще задуха вятъра и се подготвя.

И косъм да не падне от главата на царчето! Може би имаше някаква издръжка за трона на българското царство, историците го знаят.

Ами ако за момент забравим политиката, нормално е , Симеон да покани един висш свещенослужител! Какъвто и да е, той все пак е възпитаван във вяра в Бог, учил е вероучение. И е бил принц- и то истински. За разлика от една обикновена мутра, човек който под път и над път обяснява , че три папи са го гАлили по главицата. Първа дружка на Путин - до вчера, а сега отявлен противник на всичко руско! Имам съмнения, че след снощните изявления , на въпросната проста крътуна, може да не дочака следващи избори !

Симеон няма повод да кани и приема сибирски поп, блядь. Ако иска да приеме поп....да покани български митрополит.

Има повод. И редовно се среща и с българските митрополити.

Тоя руски поп-КГБист го изгониха от Германия, тука го посрещат, като нова година. Само не ми е ясно, Монито ко прави с тия. Май ще излязат верни писанията на американското посолство от Уикилийкс, че тоя е човек на мафиозерите. В изтеклите документи американският посланик беше писал, че Кюлев + ДПС са го е докарали на власт. За тия дето не знаят, Кюлев беше милиардер и бивш служител на МВР и ДС. Преди 1989 е контролирал проститутките от японския. Отчитали са му се, за да работят без проблеми.

Костов докара Симеон в България. Сега се е покрил. Има документирани срещи в архива на БНТ. Ай стига конспирации.

има докарване и докарване. Симеон ДПС го докараха и му направиха НДСВ, разбирай ДС. 2001-ва цялата държава беше облепена в плакати на ДПС и Симеон.

Че той Костов да не е от друго котило, ДС, бюрото му е било в 6-то РУ в София ...айде да не се знае от доста хора. Дпс, ДС, Костов, и цялата пасмина са едно.

Какво е това Подворие през 1952 г.че сега са решили да честват 70 годишнината му, или това е само повод да дойде тоя руски дипломат и да извърши дипломатическо разузнаване,както и да даде инструкции на спящите руски агенти.

Да, точно - инструкциите на агентите се носят от свещеници :) :) :)

След като неговия началник работи за КГБ,тоя дето е дошъл сега е току що изгонен от Германия ,за агентурна дейност.

От статията не се разбира, накрая пяха ли заедно руски частушки?

"Негово величество". Какво величество е този крадец. Руски агент.

На времето, които нямаха търпение да се докопат до това което не е тяхно за благото на народа.

Докажи, бе малоумник. Ама с документи. Не с опорките на Бойко и Дс

Има логика... Поканил ги е Мони да видят какво е построил дядо му с парите на последния руски цар.

Не царя а алчността ви да присъдините Македония към България ни докараха 3 национални катастрофи.!

Нали руснаците не ни дадоха Македония,както и бяха против Сединениетп,щото имаха уговорка с Австроунгария и си гледаха техния интерес.

Цар Симе си гледа интереса !!! Няма лабаво !!!

Тази фамилия докара три национални катастрофи на България. Може да докара и четвърта.

Аз от кога ви казвам, че няма разлика между фашизъм и комунизъм!

за никого не е тайна, че тоя пропаднал комарджия е агент на КГБ, те го докараха на власт боклум не представлява никого

Никога не е бил комарджия.Стига тези опорки.

царят-боклук ,слуга на бългроруската мафия

Браво на ЦАРЯ. Това е БЪЛГАРИН.Показно.

Той е дипломат, който не е забравил кой е отровил баща му и е наясно колко непридвидим е Путин!

Търси начин да разбере все пак къде са костите на Цар Борис III,които наще комуняги ги е страх да кажат какво са направили???

лъжливото оффЦарче винаги е било руски агент

Ако им целуна ръка на светиня им, тези братя во Христе ще ми целунат ли.....? А ще има ли и питийно шествие?

винаги си е цар! Без значение какво мислят поданиците му за него! Така е било и така ще бъде!

цар е на глупците като някои тук къде му е царството

Бг територията е република...

ЦАРвулът е долно ченге...

Не! Той е дипломат, който не е забравил кой е отровил баща му и е наясно колко непридвидим е Путин!

Утре е във Банкя

Car na KOGO? I koi e toi da priema oficialni predstaviteli

личи, че са дошли за опелото на мадридския шмекер. Айде, честито.

симеончо цял живот е получавал пари от русия да си плаща за хазартните изтъпления и пиянствата, после го активираха като видяха че СДС води българия към европа и нато, пуснаха бомбата симеон премиер и народа клъвна веднага като риба. сега как няма да ги примеа те са му хранители така да се каже..

Нали руското КГБ докара комарджията на власт, сега им изказва персонална благодарност. Цялата мръсна пяна на прехода излиза на повърността.

Интересно колко е платило руското посолство на търговеца Сакскобургготски за тази рекламна акция или той просто си е на постоянна издръжка?

Цитат от статията: "На срещата присъстваха Н.Пр. посланик Елеонора Митрофанова". Така трябваше да бъде записано и в заглавието, а не /някоя си/ Елеонора Митрофанова!

Този път форума са го налазили дърти фашаги, чийто бащи убиваха без съд и присъда, включително и деца.

Царят ми е ясен от 1997, давайки подкрепа за ОНС в частност ДПС. 2001 година не беше изненада за мен. Сегашната показност с руския посланик показвати потвърждават миналогодишните обвързаности на царя с Русия. Очевидно татко му е изтървал ключови компетентости свързани с възпитанието му.

Браво на Царя! Българите винаги ще са с Русия и братския руски народ! А протестиращите дебили по снимките в затвора!

Какъв цар е това? България е република, а въпросната личност Сакскобургготски е бил в услуга на службите за да контролира българската емиграция, която е била враждебно настроена към режима в България. И сега се прегръща с тези, които убиха чичо му принц Кирил, а него изгониха от страната. Тези същите, които избиха своето царско семейство до крак. И не е редно да бъде титулуван "Негово Величество", защото нито по право нито, като поведение заслужава такава чест.

В този човек, както и в баща му, и дядо му, пък и децата му, няма нито една капчица българска кръв.

за да го порази. Дяволът използва даден човек в борбата си с вас, за да ви накара да престъпите Божиите свети заповеди, но основно целта му е да огорчи и да пребори Господ чрез вашите простъпки. Затова, наобратното, ако се борим да спазваме Божиите повели непрестанно, не само спасяваме душите си, но ставаме средството, чрез което се прославя Господ. „Аз ще прославя ония, които Мене прославят“(1 Царства 2:30). Затова, дете мое, бори се с любов и смирение, за да обезсилиш клопките на дявола с Божията помощ. Вероятно чрез теб, той ще накара друг човек да се покае: “Надвивай злото с добро“ (Рим. 12:21).

Мадридския крадлив дядо би разговарял и с дявола стига да падат пари. От години той лиже задника на мароканския крал а преди това на баща му, за да прави далавери между Испания и Мароко, даже внука си кръсти на тях. Сега иска да изкара нещо от войната в Украйна затова преговаря с московците.

Дядовците на тие утрепаха баща му и чичо му, изритаха ги от България,ама той си ги уважава и подкрепя, още...

Утайката на човешкият род саксминет горски е пощаден от подчовека сралин ...като всяко тъпо подчовешко нищожество храни уплах и вечно преклонение към изродите руски ..дано погребе още деца изрода крадлив

За Кобургите българите не съществуват , има само личен интерес и интриги, винаги готови са да се продадат на дявола, нещо повече , сами го търсят за сделка , вечно скрито от българите и в техен ущърб. Този стигна дотам да се съюзи и да заговорничи с тези , които му взеха трона и да ги върне на власт. Като царедворци тръгнаха и сегашното ни проклятие Тиквата и Дебелян. Ако не беше мръсната игра на този нечистоплътен въжеиграч и не беше върнал комунистите , сега България щеше да е друга. Ще излезе , че комунделите по случайност имат и едно полезно дело, че премахнаха монархията и изметоха това проклето котило от авантюристи и измамници .

Изроде Дано пукнеш саксминет горски

НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СТЕПНИТЕ ГОВНА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СТЕПНИТЕ ГОВНА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ

Здравейте Честит празник! Каква радост, колко много се радвам да видя Митрополит Антоний в България. Аз живея във Виена и тук той е много уважаван и много ми помогна РПЦ в адаптацията ми за 15 г тук във Виена! Слава на Бога и се надявам това което чета да е някакъв виц или коментарите да са написани от един човек, непознаващ православието. Защото за истинският православен християнин това което чета тук като коментари е недопустимо Да в РПЦ тук във Виена се молим заедно руснаци , украинци, българи, сърби и гърци и всички православни братя! Слава на Бог!

Абре моме, това РПЦ от ръца-пръца ли идва ?? Да не би тоя митрополит да ти е правил ръца-пръца ... ??

Бог да ви прости! По молитвите на Св. Патриарх Евтимий и Св. Цар Борис-Михайл Боже прости им, България си отива, народа се предаде на бесовете

Мила Инче, Като си българка и ревностна православна християнка, защо не се черкуваш при българския поп във Виена, ами си тръгнала при руския?

Не се знае, дали в един момент Русия и ЕС нямат да станат съюзници срещу надигащия се ислямизъм, кланове и мафии в Чечня, Дагестан и другите кланови мюсулмански образувания. Едва ли някой иска нещо подобно на албанското Косово...

Митрофанова,защо се илагаш така?! Ти си тук да поддържаш отношенията между бг и руския народ,и определно нямаш работа при крадливия Кобург. Намерила къде да ходи?!?!

Ще ги кани комунистическите доносници, защото са му колеги и благодарение на тях на тоя боклук му набутаха имоти дето по принцип са държавна собственост и никога не са били притежание на семейството му,

Ами Симеон не е никаво величество и това е някаво часно парти без значение. Помним, че за 800 дни си оправи лините финаси на гърба на българските данъколатци.

Ситуацията около украинския конфликт е "извън контрол" и "вкарва Европа в икономическо и социално самоубийство", а това може да доведе до война и всички вие гнусни соросоиди също ще сте на фронта. Закона е закон! Той се изпълнява!

ЦАРЯ Е-ЧАСТ ОТ СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ,НАЗНАЧАВАЩИ ТАКИВА,КАТО-УРСУЛИ,ШОЦОВЦИ,МАКРОНОВЦИ!!! ОТ ХОРАТА-УПРАВЛЯВАЩИ СВЕТА! И Е ИСТИНСКИ ДОБРОНАМЕРЕН,ПРИВЪРЗАН КЪМ-БЪЛГАРИЯ! ЗА-ДЕБИЛИТЕ,Е НЕВЪЗМОЖНО ДА ГО-ОСЪЗНАЯТ,ПОВТАРЯТ СИ-МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ОПОРКИ!!!

осъзнава, че ако нямаше режисиран от САЩ в Украйна преврат "Майдан", нямаше да има и анексия на Крим. Ако нямаше анексия на Крим, нямаше да има и толкова сериозен разлом между украинци и руснаци. Който доведе до промиване на мозъците на украинците от САЩ, че са нещо по-различно от руска диаспора. Като Беларусите. И никога нямаше да се стигне до война ако САЩ не я искаха. За да продават течен газ с кораби на ЕС. Понякога сложните на пръв поглед неща са прости.

В завладените територии руснаците веднага въвеждат руски училище, всички български, молдовски и украински се закриват, всички стават руснаци.А българите 500 години са били под турско робство но лошите турци никога не са забранявали български училища.

РАЗЛИКАТА,МЕЖДУ-СИМЕОН,И РАЗНИ:ЧЕКМЕДЖЕТА,КИРЧОВЦИ Е…! ЦАРЯ МОЖЕ ДА-“ЗВЪННЕ”,НА-ПРЕЗИДЕНТА НА-САЩ,ДА ОБСЪДЯТ,А СЕГАШНИТЕ-ПРИСЛУЖНИЦИ,ПОЛУЧАВАТ ЗАПОВЕДИ ОТ-ТРЕТОРАЗРЕДНИ БЮРОКРАТИ,БЕЗ ПРАВО НА-ОБСЪЖДАНЕ! ТЕ ТАКА!

ДС регента, който се отказа от титлите си да бъде премиер и сложи едно смешно часовниче на стадиона, сега прави свирки на Путьо? Нещо ново?

Да бе, да... то щото она дъртак отатък океана е наясно кой му звъни и за кого... деменционен байгън.

Но на църквата в Русия и е най важна държавата. Кирил напълно подкрепя Путин и войната. Путин праща всякакви татари, чеченци, таджики и всякакви мюсулмани и ислямисти, събрани из отдалечените краища на голямата му империя срещу православните украинци и православната църква на Украйна.

Ъхъ, православни... укрофашистките некромансъри... и горят евангелието от църквата, защото са православни. Под ножа тази сган! Да бъде затрита!

Махах се от тук,нагла малоумна матрьошка,тази твоя пропаганда за пияни колхозници не става за българи,те са умни хора.

Ъъ не говориш ли като фашист. Или вече православните също са не толкова православни...

Сега на фашистка роССия Няма излизаме от таз игра До живот е

Къде се намирате, бе пикльовци неуразумяни? :D

Изключително плъзгав и недостоен сопол е бай симо. 100% парцал!