Симеон Сакскобургготски: Получих голяма подкрепа след решението за "Врана"

Софийският градски съд реши, че дворецът "Врана" е собственост на държавата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ,че има толкова "настръхнали" против Симеон коментари не е изненада.Българина е завистлив и некаилен по природа и затова комунистическата теория за собственоста ,в часта национализация му допада много когато се отнася до богат и успешен човек.Него не го интересува как е придобил мотите си, един човек а как да му се вземат. За неговата завист няма и никакво значение дали ги е придобил честно ,според него и най насилственото отнемане от богатия е по удовлетворяващо от всяка истина по придобиването. През всичките години,Симеон втори се е държал като цар и българин.Никога ,никаъде не е казал и една дума против Комунистическа България дори,защото е негова родина,винаги е помагал и славел българите.С какво по заслужиха днешните собственици подарените им заводи и фабрики? Против кого се е излял толкова негативизъм колкото върху Симеон? Грешката на Симеон Сакскобургодски е,че е наследник на царската корона и цар а не мутра/против тях не роптае никой/, а грешката на дядо му Фердинант е,че е дошъл да оправя България ,а не си е гледал рахатлъка и,че е купувал имоти в България ,а не в Европа откъдето е дошъл.Симеон ще си вземе всичко и е редно,ако ще и чрез Страсбург ,защото колкото и да не ви се иска това е законното му лично на него и сестра му ,наследство . Та това е истината за царя и българите,но какво да се прави,четиридесет и пет години им наливаха в главите ,че няма по успешен и добър цар от свинаря Ивайло и по големи злодеи от Фердинанд и Борис трети .

Какви зависти бре? Сам излъга, че от България няма да иска нищо! Сега за нищо води и делата...

Дядото ти вкара България в три войни, с две национални катастрофи, стотици хиляди избити, още толкова инвалиди, още толкова сираци и вдовици, една четвърт от земята ни загубена - само за да угоди на Германия. Бащата ти избиваше комунисти и земеделци - като плащаше 50 000 лв. на глава, отне имотите на евреите, част изпрати в крематориумите в Полша, вкара България в поредната катастрофа, с унищожена София и други градове, купонна система, концлагери, закони за унищожаване на будните синове на народа. И сега с цялата си наглост - Искам си имотите! Платени с кръвта на българските войници. Плати ли кръвнина?

Всяко стадо си заслужава овчЕрите.Българското- също.

Царе, Баща ти щеще да се срамува!!!!

Ти царе наш ти си здрав като кон Друг щеще да се наака от отва,

За какво си дойдохте бе, г-н Сакскобургготски? Бедни ми испански гражданино. Кеворкян те попита директно, а ти директно го излъга! Кои бяха онези 800 дни?

Скрий се , бе алчно нищожество !!!! Имаш подкрепата на цели 0.00001% от Българите , шломци като теб . Четири поколения сакскобургготи -, две национални катастрофи и два колосални грабежа . Няма прощка за изсечената Рилска гора , ще плащат за всяко унищожено клонче . Няма да има милост за врътката с въшния дълг на киро крадливотп . Крайно време е тоя сенил и цялата шайка да се изхвърлят от България с шутове !

Не може да говорите за обществена подкрепа след постановяване на съдебно решение. Обществото няма думата, когато съд постановява решението си. Има установен правов ред. Негово величество е обжалвал и е негово право да си притежава наследствения имот, след като са му взели държавата и не е цар. Но в случая обществото не може да коментира съдебното решение. Ако ще е така нека обществото да построи един замък на Негово величество.

Не може да говорите за обществена подкрепа след постановяване на съдебно решение. Обществото няма думата, когато съд постановява решението си. Има установен правов ред. Негово величество е обжалвал и е негово право да си притежава наследствения имот, след като са му взели държавата и не е цар. Но в случая обществото не може да коментира съдебното решение. Ако ще е така нека обществото да построи един замък на Негово величество.

"Това искрено трогна мен и Царицата" - коя царица, Костадинка ли?

дърта ливадо мадридкска ,дай един линк към някой който те е подкрепил да му ….мамицата

абе дъртак кой и къде те е подкрепил щото аз нищо такова не видях

Всъщност Врана я иска Бойко. В България има една представителна резиденция- Евксиноград, но далече им идва на богопомазаните. Къде по- удобно е да разполагат и с Врана.

да покаже съчувствието и обичта си към "царя" и "царицата". ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ.

Senator1

Тези имоти никак не са нужни на граф Рилски. По-всяка вероятност синовете му напират за тях, за да забогатеят от продажбата им. нека пак повторим какво пише за т.нар.ццивилна листа. Там е повелено, Народното събрание да ОТПУСКА парични средства за нуждите на него и семейството му. тоест, това са били все пак някак си ограничени авоари, и няма как Борис или Фердинанд да са оползотворявали тези пари за имоте, иначе биха останали голи и боси, и ГЛАДНИ. хиляда декара площ.За едно семейство ли е, или за разкошни приеми? Разбираемо е, че в качеството си на неприкосновено лице, царят не можел да бъде подвеждан наказателно, дори да опропасти над милиард лева за "свои нужди" на година.Ако милее за България, то не бива нито за миг да претендира повече, а да се примири със съдебното решение.Освен това, по този начин би запазил за Калина почетен статут тук в България. Колкото до синовете му, не се надявам те да са се отказали да претендират някой ден за царе на България.Иначе, с двете ръце гласувам Симеон да бъде избран за император на Италия.Поне има вече административен стаж и е запознат с тънкостите на мутрогенезиса у нас. Италианската мафия "газ пикае" пред нашата и руската най-вече.

Day gi poimenno tia s goliamata podkrepa

тези съдии и прокурори не може да се очаква нищо друго,защото са бивши или деца на бивши. Бивш циганин,негър и комунист - НЯМА

То май и Мусала си беше негово. Може да си построи дворец на върха и да си гледа отгоре. Има ли подкрепа за Мусала или само Врана го устройва?

От кой си получил" голяма подкрепа".Вярно като те докараха тук ,за да крадеш ти и твоите "юпитата ",но сега май само в сънищата си. Никой не те иска ,а само те презира ти се оказа до.на твар.

Защо е тази пропаганда по телевизията и радиото . Днес представител на адвокатската фирма защитаваща държавата ясно изрази становище. Да си търси земите по съответния закон и в землището където са. Страшна пропаганда навява ,че въпроса е решен и ни замазват очите.

Този ,загуби толкова много и най вече любовта и подкрепата с която беше приет,но явно е истина ,че не нищо друго освен един КОМАРДЖИЯ и бългоромразец. Атнатема!

Тъпанар и лъжец. Бул завършил военна академия пък тя да се окаже сержантско училище. Имал имоти - откъде да не би да е работил? Мошеник и лъжец.

Добре, ясно, но как не се намери един български журналист да го пита защо например на Хабсбургите Австрия отнема всички имоти и съкровища и са сега музеи. Лошо ли е това. После да коментира за Движението С2ри, как така се намърдаха толкова непочтени хора и защо въпреки прословутото българско трудолюбие десет години след приемането ни в ЕС сме на опашката. Той беше премиер все пак - знае достатъчно! И това е само върха на айсберга - прави се на умряла лисица както винаги.

господин Симеончо, че каква подкрепа си получил? -От онея гнусните царедворци - блюдолизци, подгъзурници и солташаци от долния сорт на Софиянски, Каролев, Велчев и другите там дупета???

Едно не мога да разбера, след като толкова негативни изказвания има срещу Симеон Санкскобурготски, след като се приема като негативна личност, добре, ама защо неговият баща Цар БорисIII е бил уважаван преживе от народа си, та дори в смъртта си, като само на опелото в катедралния храм са присъствали поне 200 000човека... Не мога да си обясня това! Нека някой ми го анализира.

маце и майкати са я уважавали, па и теб, ама в по-първа младост, оти туй 65 не действа твърде вдъхновяващо.

Дедо цар не си бил дошъл заради имотите, обаче ако не му ги дадат щял да емигрира отново!? Я пак! В окото ми плува ли корабче? Айде у лево!

Д'..ба и крадлива мумия! Едно време баща му го довлекли от кафаните на Виена, тоя ни го довлякоха Тренчев (абе, к'во стана с тоя? Май бега от БГ в САЩ при жена си), Кеворк и разни други гов.а като недоразумението Олимпи Кътев - "гъ.олизеца" и стадото си го избра за пастир и стригач.

Симеон Борисов, птеродактиле необразован, ти си престъпник, щом можа да вземеш нещо, клето не е твое! Измитай се от България!

ГОЛТАК МРЪСЕН НЕНАЯДЕН

16,000 декара гори в Рила ! Този КОЗЕЛ, е заграби цялата планина ! А дядо му (комарджията) Фердинанд, е дошъл без пукната пара !

дедо Симо, скоро навърши 82 години, Бог ти е написал телеграмата, остава само да ти я изпрати!! 3а къф, ти са тези имоти бе човек??? Кофчезите ги правят без Джобове !! Последният дом на Bсички Hи,.... е с размери 2 на 1 на 2, Tам няма място, за декари земя, гори или квадратни метри на дворци!!! Цезар е бил Император не "цар", но нищо не е взел със себе си от Империята, фараоните ги заравяли с колесниците им и торбите със злато!! Златото е останало а фараоните са изгнили!!! Гледай си подарените дни и споко!!!;))

Дали е цар е "леко спорно"- все пак е бил детенце, с регенти. Защо и с какви "куфарчета" са го прокудили- не е ясно и сигурно....? Само предположения има по темата- били големи и здраво "набухани" Безспорен факт е, че като млад е казвал на срещи с дипломати в Мадрид : "Комунистите не са лоши, но Аз трябва да съм на власт" Цар? Може би... Все пак е изографисан на банкнотите и монетите от 1943 година. Вероятно и затова много обича паричните знаци- харесва се, та даже си "верва."... Дворците са собственост на интенданството, т.е. -на държавата. Тегав юридически спор.... Платил ли е той или баща му и 1 златен франк от заемите, с които ни вкараха в задължения преди войните, по време, а и след това? За скапаните дворци... Но защо да спорим за нещо "спорно", когато има безспорни неща, като: Как е възможно някой да купи и притежава 16 000 декара в Рила, та дори и да е "Цар"? Тя не се продава и никога не се е продавала на никого, нали? Намирам, също още един силогизъм в тази статия... За царицата.... Детето, да кажем "Цар" емигрира в невръстна възраст и съответно не е женено. Ние ставаме Република и спираме да имаме " Цар". И след години, той се жени зад граница... След като няма "Цар" /но го има на парите/, как пък може да има и "царица"? За него са исторически спомени, разбираемо. Но определено царица- нямаме! По всички норми и догми. Мога да призная, че го очаквах с надежда и съмнение. Познах и в двете. Той ни даде надежда, а съмнението се потвърди. Обеща да ни оправи за 800 дни и го направи- и отпред и отзад, и в ляво, и в дясно, та да си му стои центъра и да царува.... Мда

Пиши си глупостите - никой не ти пречи. В България има свобода на словото.

СМЕШНИК!!! ИЗЧЕЗВАЙ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

Не разбирам точно на кого благодари господина. С изключение на антуража му всички аплодират съдебното решение. И не поради антипатиите на много хора към С.С. а поради това че решението е справедливо. Всички искаме справедливост и ред, нали. За лицемерието и афинитета към лъжи на тази фамилия много се е говорело и много се е видяло. Халал да са му на господина "многобройните коментари" с "трогателната подкрепа" за фамилията му от феновете - всеки има право да фантазира. От Страсбург нищо положително за него няма да има. Нищичко. Той го знае това чудесно и затова хленчи и е толкова нервен по темата. Нека си чака да го забележат и от чужбина. Точно пък него. И аз чакам някой да ни забележи от там, ама...... не става. Понякога се чудя как пък веднъж не чух от този човек някаква макар и минимална благодарност, приятен жест или нещо друго позитивно към България. Защото ако не беше тази омразна нему България фамилията им биологически нямаше да бъде жива. Тази "мръсна" България ги хранеше изхрани и винаги им пълнеше дисагите и портфейлите. Ръцете трябва да целуваш на тези българи мизернико, защото даже куче не хапе ръка която го храни.

И за теб ще дойде справедливостта Антов, когато дойдат да ти дръпнат шалтера.

Защо не се покаеш бе мръс..ко?Никой не разбирал как бил "възпитаван"От кой? Ние невъзпитаните дето за 800дни ни окраде ,без сълзи остана да ревеш за този "дворец"но няма да ви се получи. И в ЕС има дворци ,но те са музеи,така и "Врана"ще стане музей. Няма да ви се даде ,за да го профукате."царицата"как ще се показва пред "висшето"общество също от крадци не знам.

Марш бе крадец

Ако и ВАС потвърди решението, Симеон няма да се спре...ОПАСЯВАМ СЕ от решението на Страсбург...

пропада му сделката...Говори се, че ще продава двореца за милиони на арабски шейх...Така или иначе-дано Върховният административен съд потвърди решението...И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА дали е правилно юридически...СПРАВЕДЛИВО Е!!!

Няма да го продава на арабски шейх ЛОШО, а на олигарх от БСП. На човек, който е бил беден комунист и е станал богат социалист.

може ли да си толкова загубен? Я, си припомни кога, кой и как ни убеждаваше, че Симеон е цар на България и няма нищо по-естествено от това да се върне като такъв. Тогава не можеше да ви се затворят устите, че е прогонен от комунистите неправомерно, че е заминал едва ли не гол и бос, и който не се съгласяваше с това го обявявахте за комунист. Дойде време да го признаете и пак се опитвате да сте прави, типично за прости п...и или просто п...и. Примери, колкото щеш, всеки ден се насирате, но не се излагате.

Ама Сакса е много забавен старец, и името Му едно такова джазово...... Пусто дръвце неокастране.... По-голямо лицемерие няма. Отврат.

И Мусала Му дайте. Вервайте им. О такива царе и крале НАРПОДА винаги страда. Ама е нужна Френска Революция та да ги изтраби тези аристократи дето са причина за всички войни и злини на земята. Аман и от този хазартник Продаде ордените на баща си и дядо,ама сега иска да лапа и държавни имоти. Гонете го тоя..

Да:)

ДА! ЗАСЛУЖАВАШ!

Претенции към България”... вЕрвайте ми!

Фердинанд докара катастрофа на България. Учителя Петър Дънов изрично му казва да не обявява война на съюзниците. Нищо не заслужават кобургите. Не знам генетично колко са и Българи. Всичките му деди са смукали от нашите деди пари.

Тука един малоумник постоянно повтаря ,че ДС го била довела Секскобургота. Трябва наистина да си психотрилър ,че да ръсиш такива вицове

Ралчев, ти ли си?

някой да пусне кой е имейла на т.нар. "цар" за да види той народна любов от хора, които не познава хахахаха ще може да чете попърьжни и проклинания 24/7 докато е жив и пак няма да прочете всичко

"Последните няколко дни получих стотици обаждания и мейли от страната и чужбина. Прочетох много статии, интервюта и позиции в социалните мрежи на хора, възмутени от откровените лъжи, които се тиражират за нас. Това искрено трогна мен и Царицата! Много от тях бяха от сънародници, които не познавам лично Отново и отново лъжеш нагло Симо, позициите на хората в социалните мрежи са възмутени, само че не в подкрепа за теб, а точно обратно. Аз от няколко статии за теб и хиляди коментари видях само един два положителни.

еми един - два, пропи и изигра кеша на комар и няма с какво да плаща на ПР агенция да му пише положителни коментари да взима пример от статите са президента - там лично жена му нали е ПРка се мъчи да кърпи положението в коментарите познава се от 100 километра

Имаше в БНТ един набеден за голям журналист майор от Държавна сигурност. Та този още през 1991-ва го командироваха за Мадрид да кеворкира и ни пробутва "царчето". ДС и КГБ ни го набутаха този помияр.

и Костов, да не забравяме Костов, който ходи да му се кланя. ама нещо неигодно е да се споменава и Костов

Казал на Царицата... Чия царица?!!

- на чардаша

Българите имаме една обща черта,даваме доверие и очакваме чудеса,а когато не се случат мразим завинаги ,е няма такива хора всички трябва да сменим чипа както каза Симеон, неволята учи!

смени си го ти и върви си харесвай крадливото старче червенясало ако ти си му се връзвала за измислените 800 дни, в тая държава има и по-интелигентни от тебе, отбележи си го