Симеон Сакскобургготски: Бъдещите управници да успеят за 800 дни

Българските медии да предават истината, препоръча бившият премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да оберат българите, така както аз успях да направя.

крадлив дедо цар плъх, КОЙ го лансира това НИЩОжество гнусно? КОЙ боклук ни го навира в очите. ВЕместо да е до живот в панделата крадливото старче

Дедо Мони-Горския за 800 дни изсече до подраст вековните гори на Чамкорията,трупайки пачки и превръщайки я в лунен пейзаж

Деди е комунистически шпионин, доста идиоти се вързаха. Но при положение, че Слави чалгаря е втора сила значи всичко е нормално.

Пак ли този боклук излъчвате? Той заедно с цялата пасмина ндсв и тиквата са за белене.

помним вашето правителство с помощниците ви БСП и мандата на ДПС...

Върнете на псевдо царчето малко вековни гори да изсече отново и някой друг имот с национално значене, че е останал пак без грош и не може да остави наследство на челядтта .

От къде изпълзя това говно пак, че се разсмърдя ... Пак ли са замислили масова оргия на гърба на простия народ?

tonk11

От двореца във Врана. Нали му я върнаха.

Колкото този ГАЛФОН успя да СМЕНИ ЧИПА НА БЪЛГАРИТЕ, ТА ДАЖЕ СЕ ПРОБВА ДА КРАДЕ ИМОТИ В БГ. РАЗВЯВАШЕ СЕ НАГОРЕ НАДОЛУ С ВАМПИРА ДЪЩЕРЯ, БИВШ КОМАРДЖИЯ И ОТРЕПКА В ИСПАНИЯ!

Ами яжте му говната Дирници прости ... И да блокирате, все тая ... боклуци!

800 дни не стигат за изчистване на съдебната система... Без нея сме блато!

Помните - нали? Симеон пак е с халюцинации - НАВЯРНО АЛЦХАЙМЕРА ГО ТРЕСЕ ЗДРАВО : "Ние постигнахме много за 800 дни, дано и други успеят". Дори има нахалството да каже : " "Много е важно да има поне желание да се спазва истината", заяви бившият министър-председател. Руското издание "Аргументи и факти" публикува материал, в който става дума за заминали за Русия 20 т. злато и 50 т. сребро, а името на Цар Симеон също бе замесено. Самият той оспори твърденията.(?!) За да е ДЕРИБЕЙ тоя - ТУЛУПА, който за 11 год. съсипа България, е ВИНОВЕН САМО ЦАРЯ !!! Защо мадридският крадец не е в затвора? Испанския комарджия пак изпълзя от дупката, тая змия долна. Изгонен от Уест Пойнт за организиране на хазартни игри, стана премиер на България, "оправи" я за 800 дни. Поредният проект на ДС !!! Дъртият комарджия за 800 дни си оправи задълженията от хазартната зависимост !!! И Милен Велчев успя да построи 30 хотела по Черноморието с братчето си, а назначи Миглена Кунева, която спря 4 реактора на аеца, затова и тока сега ни излиза на носа !! В това успяха много добре...Вижте интервюто на Кеворк в Мадрид с него (още преди да дойде в България) където казва че не иска нищо от родината си, да не очакваме такива неща от него и накрая лицемерната му усмивка !!! Като войник по Тошево време съм бил през вечер охрана на двореца "Враня" и сега знам, че е негов и дойде да го присвои след 45 год. подръжка и грижи за двореца - нали се сещате какво му мисля на този мошеник ?!!

Абе, не че нещо, прав си като цяло, ама да не мислиш, че тока щяха да ти го пускат евтино, като могат да го продават скъпо навън? Точно затова бяхме на режим на тока при бай Тошо. Навън плащаха повече за тока и затова за нас нямаше. Или вярваш, че тия 4 рекатора щяха да обърнат тренда в глобален мащаб и да е евтин за всички? :)

У нас - 63.19 евро/мВтч, а по същото време в Германия - 1.57 евро/мВтч. ???!!! Нещо да кажеш ?!

Мога да ти кажа, че плащам 37 цента на киловат. Или около 60 евро на месец. Родителите ми плащат около 20 лева при болер. И не, няма да се върна, само за да ми е ниска сметката за ток. :) След 10 години работа в Гермнаия, пенсията ми е 300 евро. След още 20 години ще стане 900, а в България няма да имам трудов стаж да се пенсионирам. Нали разбираш, че съм принуден да живея навън. :))

Крадльото и той се обади!

Бре бре бре брееее!.... И язе съм тукааа!.....

Още ни болят гъзовете от "оправянето" на Симиял Секспедерастки, няма нужда да продължават да ни "оправят" и занапред!

Абсолютно самодоволна гнида.

Това звучи доста подигравателно и унизително към ... аааа, да! Суверена! Нали так му се казва сега...

Абе, че Симеон не става - не става. Ама и суверенът не струва много, много. :))) Освен, ако не приемем, че Сорос, гейове, джендъри, либерали, демкорати, комунисти, американци, руснаци, византийци, сърби, макендонци, румънци, инглизи, френци, жабари, негри, цигани, евреи, араби и още сума знайни и незнайни се опитват да ни изтаковат. Защото сме готини и те ни завиждат, разбира се. И затова не успяваме. Все пак 2 милиона предатели напуснаха страната и читавите дето останаха все нещо не им се получава. :)) А, ако 25% от едно стадо е мърша, май цялото стадо не става или? :) Ще режем до корен, ако трябва? :) Докато останат само най-чистите българи. Тия дето пишат в тоя форум... Доне не се улисат с чистенето, че да не останат без девойки, че ще се сблъскат с брутална истина. :)))

Ок, поне двама смятат, че целия свят е срещу тях. :) п.п. Целия свят сега с нас ли е в стаята? :)) Моля, всички колеги, който виждат целия свят, който ги мрази и е с тях в стаята да натиснат минус. :))

Дедо е голям.Бог да го пази.

lu4ka

‘Айде нѐма нужда.

сволач болшевишка, при Царя недвижимите имоти струваха 2 пъти повече от сега, ... понеже сте много умни, тая зима пак ще я карате като в средновековието, мрак и студ, с тока дето ту го има ту го нема, ... а пенсионерите, с новите цени, ще ми ядът дедовия

И ти не успя за 800 дни и те няма да успеят. Поне няма да си реституират държавни имоти и гори в такива мащаби като Симеон II.

Хахаха деди комедианта. Опраска ни изозадзе и сега разказва вицове.

Тоя убитак отде изпълзя бе? Преди 20. излъга хората, за 800 дни показа как да краде масово от държававата, особено имоти. Сега тръгнал да учи другите... как да крадат ли? Наказа го хората, като изхвърлиха партията му от парламента няколко год. по късно. Да се скрие този нагъл крадец, боклук и продажник!!!

Няма да успеят. Все пак се остана нищо такова като БТК за продаване на безценица...

Е ... Балами сме били - окраде ни ... И сега у дупката ли ще го влачиш откраднатото ? Щото си готов, пътник си ... Ама в практиката досега няма ковчег с джобове и катафалка с ремарке ...

Не може ли по-скоро?

бкп/дс чрез кобурга се гаврят с народа

lu4ka

‘Щото ГЕРБ не.

Ако се заровим в историята и Светото писание ще намерим много общи неща между най-почитаните Божи синове и Генерал Бойко Борисов! Например, както Иисус Христос храни хиляди хора с 5 хляба и 2 риби, Генерал Бойко Борисов осигури храна във всеки български дом и се погрижи да няма бедни и гладни българи! Както Давид, Генерал Бойко Борисов се изправи срещу Голиат, в лицето на огромната комунистическа машина БКП, победи и наложи демокрацията и справедливостта в Република България! Както добрият самарянин, който помага на нуждаещите се, Генерал Бойко Борисов помогна на всички българи да заживеят щастлив живот, осигурявайки висок стандарт за младите, достойни старини за нашите родители и светло бъдеще за нашите дечица!

Хахахахахахаха

Дрът рептил! Айде вече да се ориентираш към приключване, а? Цар, *ура ми янко, за нищо не ставаш, подлъга народа, НАДВЗЕ си имотите, направи далаверите и замина пак да харчиш по казината.

Те може и да успеят за 800 дни, ама останалите едва ли....

Да успеят на съсипят държавата и да я окрадат като тебе ли?

Е ти шушумиго успя за 800 дни да си оправиш имотите , за което те и върнаха в България едни тарикати , които се облажиха от това. Сегашните може да нямат същия успех но със сигурност няма и да си тръгнат с празни ръце. Не ги гледай какво говорят , а гледай какви ги вършат тарикатите.