Симеон разговаря с крал Чарлз на прием в Бъкингам след погребението на Елизабет II

От секретариата на последния български цар разпространиха снимки от церемониите по прощаване с кралицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са си рода

Симеон :Чарлс ДАЙ ПАРИ на цаем ца казеноно в Монако ВЕРВАЙ ми до 800 ДЕНА ЩЕ ти ги върна Чaрлс: Realy ,oooh Lovley

като роден и за двамата. Но и друга снимка е показателна - хванати са двамата мошеници с Хуан Карлос! Нали беше в някакво изгнание, уж щяха да го съдят за пари? Поне изнесоха фактите, а наште се крият, секат си горите, продават си, делят си с каката, нанесоха се в реновиран дворец от държавата, т.е. от нас......Дай Боже всекиму!

На кой му пука за тоз умирисан кирлив дъртак набеден за цар на българите

Да ти изпратя един сапун да се окъпеш че вониш,тъп селяндур.

Дедо Мони Президент......

Вие това за разговор ли го броите ? И на каква тема е бил. Видял Чарлз в навалицата Симеон, казал му как си пич, благодаря ти , че дойде да отдадеш поклон, и продължил към останалите. Ми, те са 500 държавни представители и делегати за това погребение, бе калцуни. Нали се сещате, че Чарлз ще брадяса три пъти докато проведе разговор с всички ?

Много медал,много нещо има наше царю бре.Ха бравоз!Евала

marketor

това значки от комарджийски турнири ли са или награди от състезания по бързо рязане на дървета от Българската гора и износ за Гърция? То друго не е правил през жалкия си животец.

На битака ги продават.

Упраи на после Боко и той на упраи и накрая Кирето ептен на упраи и иска да продължава. Колко още боклука трябва да ни упраят за да се упраим!?

Докато разберем,че сами трябва да се оправим.

Като сме си боклуци, така ще ни и оправят! На такъв народ такъв прът!

Досега никой не е видял умен комунист и зелен кон..

Интересно защо селяндурите, комунистите и копейкаджиите така мразят Негово Величество? Може би заради това че чувстват собственото си нищожество и простотия?Ако не беше Симеон да помогне за приемането на България в ЕС и НАТО сега един долар щеше да струва 10000 лева а и беше възможно и да гледаме как бурятите от славната руска армия влачат перални и тоалетни чинии от къщите на българите...

Да припомня, че сме в ЕС и НАТО благодарение на павителството на ОДС. Да припомня, че Г-н Кобурхотски заяви, че няма да иска нищо от България, а първото нещо беле да притенфира за имоти със спорна собственост. Да припомня, че въпросният господин в битието си на министър председател направи коалиция с комунистите и ДПС.

Не знам ти от кои си ама май до по дебилен от всички дето изброи.

Парад на суетата!

Братовчеди. Бъбрят си. И къде е новината ?

Глупости, нито са братчеди, нито си бъбрят. То е ясно на снимката, единият каза "Мойте съболезнования", другият го гледа и си вика "ти па кой беше". Ама от пустата му английска учтивост казал все пак едно кажи баба тенкю.

Точно за това става дума/

Нещо повече. В монархическите среди Симеон е най-отдавна заелият престола жив монарх /ако и непълнолетен/ - през1943 г. Т. е. преди 79 г! Референдумът за смяна на държавното управление е извършен при фактическа окупация на страната от чужда армия, Симеон никога не е абдикирал...Впрочем, когато покойната кралица отбеляза 60 години на трона/2012/, Симеон седеше ДО НЕЯ, само че отляво, защото крал Михай все още бе жив.

Никога не е бил реален цар. А как се съвместявс цар с премиер на република?!?

"И на двамата им се подава некрлога от задния джоб." "В качеството си на какъв е разговарял и в чия полза е договороил нещо?" "Кой аджеба го вълнува това?" Бай Ганьовци, понеже сте прекалено прости, да ви обясня за какво става дума. Симеон Кобурготски е бивш премиер на България, при това е и бивш монарх с незаконно отнета титла от комунистите. Той е известен не само по цяла Европа, а и по цял свят. Врати се отварят за него, които са затворени за обикновените хора. Така че Симеон е голям коз за страната, който България може да използва в създаването на всякакви международни връзки. Други страни ще се изтрепят да имат такъв влиятелен човек, а вие го иронизирате. Животът не е само салатка и ракийка, колкото и да не ви се вярва...

Чакай ся да те светна и аз нещо- местя си го в другият крачол за Симо и твоето мнение. Схвана ли ся или си калмук по рождение?

Каун, стига копи-пейст прави през час да се правиш на много умен.Казах ти и одеве, отвори му у вас вратата и си го прибери, като му отваряли по цял свят.

И какво от това че е коз за България? Какво направи за нея??? Само дето увеличи експорта на дървен материал.

Кой знае колко бурбонски и орлеански издънки бродят из Европа и си заплюват графства.

Ренесенса се бори против монархията.

Много добре знам какво говоря, хитрецо. Не монархията, а империята.

Те поне знаят кой е баща им за разлика от теб

Това не е български цар,кога ще престанете да пишете глупости

Идолите раждат роби. Никой не се ражда роб, робът се създава, и един крал, най добре може да ви обясни как

Знаете ли, кое нещо прави така, че краля, да се чувства като крал. Ами всички онези които му се кланят. Ако никой не му се кланя, короната ще му стои, като текезесарски каскет

Българското царско семейство- рода с английската кралица, а ние се оставихме червените мизерници да ни окупират 1944та. Украйна обаче няма да се остави!

Червените никога не са бомбардирали София,за разлика от родата на Симеончо

Ако имахме истински царе народа нямале да им бие шута! Много са сеосрали цялата рода на тоя крадец, за да ги нарита народа!

но може би са разговаряли в минало свършено за цялата комуняшко-дс пасмина от ндсв? знае ли се? Природата с нас Бог с нас Победата с нас

Я слезте на земята и се огледайте кой къде и как живее. Велика Британия е с един от най-високите стандарти в света. Да не говорим за култура, изкуство, етика, морал, човешки отношения, аристократично поведение, музика, театър, наука, образование... Вижте как изглежда Лондон, също и другите английски градове, архитектура, стил, красота, чистота, ред и дисциплина. Та дори на стадионите им е като в опера, няма огради, няма факли, няма цигари, няма простотия... Ето какво носи тази вековна дворцова култура и кралски порядки. Факт, че над 500 от световните лидери са там. А ние, с партизанските песни на дрипльовците през 1944 г унищожихме всичко у нас, и превърнахме Майка България на червен колхоз, в който избуяха долни страсти, мръсни номера, злобни и лицемерни отношения между хората и тотална простотия, чалгализация, мутрафония и безхаберност. Ето защо на помена на Кралицата във Велика Британия имаше 15-часови опашки за поклонение..., във висша култура, страхотен ред, супер елегантен дрес код и невероятна емоция...

За стадионите не си прав. Точно във великата ти великобритания има най-много убити запаляковци по време на мач. Прочети малко история, недей да ръсиш простотии. Традиции, бля, бля, бля... всичко се свежда да обереш другият елегнатно или със сила. Това да твойте традиции.

Още един дълбокомислен глупак, който не е чел навремето и не е разбрал нищо от житието и битието на българите. Дали си чувал /а за турското / османското,,присъствие" тук по нашите земи. ПЕТ ВЕКА. Какво очакваш , знаеш , че са заварили партизаните, комунистите след робството и войните, че по тях плюеш. Ами селентия , упадък и разруха е било, ама не по тяхна вина. И ако искаш малко от малко да знаеш и да си признателен, трябва да се съгласил, драги ми наследник капиталисто, ако не бяха и колхозите и помощта , от явно презряната от тебе съветска власт , в онези години , все още щяха да орат нивите с магаретата. То не бяха трактори, комбайни , заводи , ред , дисциплина ...с тяхна подкрепа. Осрахте всичко и окрадохте, вкарахте порядките от велика Америка с наркотиците и разврата. Слободията ви се усеща навсякъде, грозотия с драсканици по сградите, оставихте хората да мрат по улиците от бедност и болести, ...остава да започнат да се стрелят масово и в училищата. Сега ревеш , а като сте вече освободени от червените зависимости от над 30 години какво сте направили . Заводи, паркове, градове, замъци, дворци ....а, де ? Само крадохте и унищожавахте ...и все са ви виновни комунистите и руснаците . Срам нямате !

И преди „османското присъствие“ България е била на последните места в Европа.

Така е и не е така . Много от нелицеприятните неща и тогава, и сега зависят до голяма степен от местния човешки материял... и за съжаление ето това са резултатите - и тогава, и сега.

Абе , льольо ибрикчийски , факт е че имат с какво да се похвалят в някои от областите които изброи. Не знам как реши. , Че са морални и по какъв критерии гледаш? Лондон е една кофа за боклук , ще ме извиняваш в който няма бели хора. Цялото величие леко по леко изтича в канала. Това че се ръгат с ножове постоянно не е проблем предполагам.. в мнения по интернет описват София по-безопасна от Oxford street и тн , ма ти си вярвай. Всичко е субективно , така че си заври ибрикчийското мнение някъде на дълбоко

Ох, как го премести-и-и-и-и-ихххх!

Някой знае ли какви са тези медали с, които нашия Сакскобургготски е закичен? Изобщо тия всички дето са окичени с медали - много странна работа

marketor

Какво друго освен значки от комарджийски турнири. Тоя цял живот единствено това е правил.! Аааа и ял, срал на готово - без да плаща.

От битака в Орландовци.

Царят е най-уважавания и харесван български политик в света. Знаете ли кога Фатмака, Мутрата и останалата политическа пасмина ще бъде приета от Чарлз . На куково, лято.

Ама Чарлз ходи и в Столипиново.

Трябваше да станем арламентарна монархия, но политиците тогава (Костов) спъваха работата. Много по-престижно за външната ни дипломация и имиджа на България е да си имаме царска институция вместо президенстка.

Трябваше първо да ни сложат чиповете.

Този, наричате "български цар"! Засрамете се от народа си!

На Леополд I първо са му предложили да стане цар на Гърция, той отказал, след година се съгласил да стане крал на Белгия.

Меко казано 'неуважаеми' пълни профани и хейтъри само ще ви напомня, че за разлика от вас Симеон може и живот и здраве, ще продължи да се среща със хора на неговото ниво!!! А вие продължавайте с треперещи ръце и липса на каквато и да образование и умствена дейност, да си тракате по клавишите, ръсейки вашите жалки простотии и коментари!!! Ще си останете далеч в основата на стълбата, която Симеон е изкачил и ще бъде почитан и уважаван на върха на йерархия, за която вие не можете дори да сънувате!!!

…което Именно е резон да Очакваме че г-н Сакскобургготски ще Ни Е Полезен ЗА РеИнженеринга+НовНюрнбергски.

Оя ми е за крадлив дедо! Още по-малко ме е еня за чукундур като теб

У семейните клюки?

На паразити.

А Румбата Радев с кого се срещна, освен с пиколото в хотела.

Симеон, чийто внук се казва ХАСАН?!?! Да му сера в устенцата.

Най-много да му предложи Топлофикация, че само тя остана.

Защо във всички монархии в Европа,народът живее добре?

Щото са част от мафията и крадяха от колониите ама свърши вече. Сега немат пара дори за газ и ток зимата. Леба им скоро ще е 10 евро, а простолюдието ще ги окача по клоните.

Англия. Дания. Лихтенщайн. Монако. Андора . Швеция. Холандия. Белгия. Норвегия. Испания. …дефакто и Ватикана. …комай Няма НЕясности, Колега.

Люксембург

А бе ходи в Испания да видиш бездомни и просяци.Много добре живеят.

Просяци има и в държавите с най-висок стандарт на живот! Много от тях са отбившите социалистически държави!

А оня дали му е дал кесийка с жълтици за казиното?!

За какви заслуги и към кой са тези ордени на Кобурга?

ИдетеВижте кингсимеон.орг

Епа как няма да разговаря като са от една и съща кръвна линия. И двамата са рептили, а тая, която уж умря е майката царица рептил. Знам, че ще ми нахакате минусите, ама прочетете малко апокрифна литература.

СИМЕОНЧО - ЧЕРВЕН КГБ-ЦАР ???

От Италия…Гърция …Белгия…Франция…Америка…България…

Ти вЕрваш ли, че кагебист ще бъде допуснат до това парти, и Ми 5 спи?

Силно.

Ммм…абе Имайки предвид ВечеНаличните ТесниПартнирания между Двора-и-Букурещ - комай Трябва ! …Да Си поподкарваме което Ни Трябва ! (и то Без зизиболежки и Излишно опрожекторяване ;-)

Пиши по-ясно, де... Стига с тези шаради за посветени.

Има. ..ВечеНалични. ..Съвместни Начала. …между Двора (Чарлз, а И Хари) и РумънскатаДържава.

ОК

Си живеят още в 19век, а сме 21.

На чорчик. …та да НЕ “забравяме” The Privy Counsil, Колега ! (…пък И The LondonCity)

Двама търтеи не хващали работа цял живот

Някой сметнал ли е колко милиона излезе на данъкоплатеца най-голямото риалити.

НЕвярно, …финансирането - Е Изцяло от КралскияДвор.

Да бе отделили са си от залъка!! Завалиите

Е, да де…ама то НЕ е шега Да чукаш Вежливо и да Чакаш окейване за РазходитеСи … (от ЛондонСитито де ;-)

Та кой беше тоя Симеончо, че се скъсахте да му отделяте внимание дирници? Не, че ме интересува, ама да питам за един приятел...

Български Емигрант. ..т.е. Един от ДиаспоратаНи. …който Бе умело”сготвен” от Ясно#Кой виа Целевото му курдисване Под онятам “наш” Гошко .

Тези грозни дъртофелници още говорят. Ура!!! Ние мислехме че са препарирани грозни мумии.Сега вече моге да им сменят памперсите след дългия безсмислен разговор от 10 минути. ТЪРТЕЙ

Имате фактологична грешка - приемът беше на 18 септември, а не след погребението на кралица Елизабет II.

Боли ме ... За тия боклуци

изглежда щастлив след смърта на майка си

ОтдавнаОчакваемо : Светът - НЕ обръща внимание на задунайци. …Такава среща НЕ се полага на тов.Радив.

дреме ми на путката

Кви са тия ордени по дъртия пиргиш??? Какви точно заслуги има?

Военен е.

Където не заслужаваме да бъдем.:-D

Бе те роднините му вече излязоха от ЕС, може и за това да раздават медали скоро.

Роднините му никога не са били великобританци. Сакс-Кобург и Гота е немска династия. Прекръства се на Уиндзор след ПСВ, защото Обединеното кралство воюва с Германия. И няма как. А колко е и немска династия... Който знае, знае.

От баща му са.Не е успял да ги продаде:))