Симеон Дянков: В Христо Иванов е ключът за успеха на кабинета

Спекулира се, че ще спре плащането на пенсиите - това не е така, има достатъчно пари. Поне до септември нещата ще са нормални, заяви бившият финансов министър по отношение на бюджета

Обратно в новината

Коментари - Симеон Дянков: В Христо Иванов е ключът за успеха на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да не се налага да разчираме на Христо Иванов за каквото и да било.

По-голяма глупост не бях чела скоро

Абе дори да има ключа Иванов не може да намери къде е врата да не говорим за клю-чалката

Ключа от чекмеджето е в Бойкикиев,защото трябва да оправдае парите от фондацията за олигархичната съдебна реформа,а посолството също да оправдае парите, че ги е дало за " реформи" които не са никакви реформи,но така се казва.Шум да се вдига,че има " борба" с корупцията демек,а то вятър.

Щом ключът за бараката е у него Бахти правителството...

Ох, и този се пръкна! Мобилизирани са куцо и сакато да брани правителстото, което мътят.

Този недоносения дето никога през животеца си не е виждал постна пица няма / няма и току изпълзи от някъде да ръси мозък като плевенелиев ! като усетят че е малко безопасно и хоп изпълзяват изпод камъчетата дето се крият !!

Постна пица веднъж , постна пица два пъти - ПРОДАДЕНА на простия Ганьо в ъгъла !!

ICAN - нов , достъпен( евтин) препарат за пране , без накисване. Гарантирано премахва всякакви петънца , останали от миналото. ( Не остава присъствие)

Държавата е за закриване, ако сме опряли до Христо Иванов.

Бъркаш Симеончо, ключът към ,,успеха" е в американското посолство.

Вътре В Христо или У Христо? Ако е В, веднага да се оперира!

Вече не искам да гледам телевизия,щото ми идва да повръщам.Гнус!

Всички сте едно котило мошеници и престъпници

Ето го оня с постната пица . Никому неизвестният финансист , поредният убиец на България.

Поправка: Ключът към провала

При назначаването на служебното правителство с гълъба Донев, Искахме да ни освободи от назначените от Курнелия БСП, по списък 500 червени калинки от ЦК на БСП, хрантутници на държавната трапеза! Уви, за целия си мандат, Гълъба Донев НЕ успя! Ще го очакваме от следващото правителство на България!

DYANKOV YAJ SI POSTNATA PITZA I IZCHEZNI OT TUK OTKACHALNIK

Разбра ли бе БУНАК - "При две засечки в леглото -търсиш уролог ..." , а след 20 г. постни пици търсиш ИСТИНСКА ПИЦАРИЯ ?! Затова след " икономист" като теб ни остава да се молим само на БОГ за милост !!

Нов сериал: За кожата на 1 мравояд!!!

Споки бе, идва лято, Ицето е надул лодката. :-) Този път обаче, няма ще мине само да Вземе Доган, че станаха ортаци. Всичко е точно. Рапределиха баницата вече.

Какво значи " Нещата ще са нормални поне до Септември ..." ??? Че той Септември ей сега ще дойде бе МИШОК ЖАЛЪК , но ти ще си се скрил вече в дупката си и ще се правиш на хамстер !!

НЕ ни приказвай ГЛУПОСТИТЕ си , защото само като те видим и ни се ПОВРЪЩА , а кажи къде е ключа за пицата с месото - НЕЩАСТНИК долен ПРОДАЖЕН ?! Видяхме те какво можеш , ама като си СКРИТ във Вашингтон !!

Какво означава “клчета“?

КЛЮЧЕТА - Разбра ли или да ти го нарисувам , понеже виждам , че имаш зареуднения - Разбираемо е и затова Киро и Асен ги назначиха Американците да ти докажат че не си нищо повече от маймуна !!

Симеон Дянков не е светъл пример за подражаване. Спомням си и още ме боли от неговите мерки, когато за да покаже колко е велик икономист даде нареждане на НАП да глобява за каквото ти дойде на ум. Тази мярка си беше чист рекет и нищо не можа да спре глобите .В моя случай обжалвах в съда, делото беше за 13,30 часа а когато се явих, казаха че делото се е гледало в 11 часа .Та така напълни касата на НАП великия икономист, служещ си с меко казано мафиотски хватки.

Ааа, той опрости данъчната декларация и нареди задължително да се връщат внесените повече данъци, даже и да са 5 лв.

Христо Иванов, дето с гумената си лодка доплава до Пеевски. ;) Кирил Петков и Атанас Атанасов защитаващи Борисов. ;) Ако това бе преди изборите, колко ли щяха да се откажат да гласуват за тези? А Дянков работил в Русия. ;)

Защо давате трибуна на Пицата, чието място в затвора се пази?

Този даде на хората писна пица а сега се изказва мушеник

Те затова сега пак Ви пуснаха по пързалката , защото сте идиоти , та Дянков пак много Ви е дал , защото Киро и Асенчо и това няма да Ви дадат ,а ще Ви одерат живи !!

Слави Трифонов итн ни спаси от тиранията на ПП Парапета и семейната власт в България! Може пак да успее да го направи! Респект!

Дебилите в България се делят на русофили и американофили! За България, за децата и нейното бъдеще не им пука! На България се гледа като обект за крадене и оглозгване на това, което е останало!

при тебе бяхме на постна пица ,а сега пералнята в Виена с Канадския браснар ще ни стрижат до голо ли ,това ли ти е на теб успешната коалиция и ще крадат и от здравния фонд и от пенсионния ти ще им покажеш как се сливат фондове мама ти мръсна.

Този отврат ,служител на руските тайни служби Дянков защо не се скрие някъде? Човек не може да гледа вече и телевизия от такива досадници

И защо реши , че е служител на Руските тайни служби , след като живее във Вашингтон ?!

Този Маймун само се обажда като Ислямска Държава !

По-голяма глупост не бях чувала, ако в Христо ИВанов е ключът към успеха, не отиват на добре нещата в тази държава, направо се копае към дъното.

И според мен ключовата фигура в цялата конструкция е Христо Иванов, а като партия, Да България! ДСБ са по-остри, а ПП и ГЕРБ ще са крилата!

Сега разбрахте ли драги сънародници,че не е имало никакви истински демократични сили,а шайка от измамници,които в продължение на 34 години,убиха народа ни,ограбиха го и ни направиха да оскотеем?......Лицето Дянков,юпито от Лондон,напомня ли ви за други двама измамници с едни обещания за "промяна"?.....Събудете се хора и да ги изметем.....

"Спекулира се, че ще спре плащането на пенсиите" Не се спекулира и се всява паника, и не го прави някой неизвестен а лично Бойко Методиев Борисов, обикновен депутат от първия ред.

Ами прав си е човека. Иначе когато управлението на ГЕРБ включваше Дянков беше много по-добре за обикновените граждани.

Пица, ама постна. ДАааа, всички помним постната пица на Дянков, и как спря плащанията на частните фирми от държавата

Хайде и на този тъпанар му натиснаха копчето да ръси глупости. Сериозно ли Христо с Пеевски искаш да ни правят съдебната реформа.... вие нормални ли сте бе...

С теб ще прави реформата! Ами нали хората не са избрали теб да ги представлява, а Пеевски бе, Льольо!

Да, да - в него, в буци и в шиши - те са новите лица на демокрацията и чистото лице на политиката ! Каква беше цената на това Пинокио да се добере до властта - да изперат буци и шиши ли ? А питаха ли народа дали това е ОК за тях - нееее, просто си го решиха, за да цоцат от властта и да няма други избори, защото нямаше да влезнат в парламента нито те, нито онези катили от герП, които излъгаха избирателите си !

Че Буци и шиши на гости ли са в Парламента!

Как може некадърник да е успех. Работа за 2 ст. Нее свършил.

Непрекъснато ни набиват в главите, че влизането в шенген и еврозоната са някави важни неща за българите, че са някакви преоритети. Истнските преоритети на българите са : 1. Постигане на средноевропйски жизнен стандарт, на европйски нива на МРЗ и СРЗ. 2. Пресичането на демографската криза и изтичането на можещите хора от БГ. 3. Неучастието във войната. 4. Овладяване на престъпноста и добро здравеопазване. Всичко останало са дрънканици за наивници.

Монка, монка, ясно е че си продажбо ....! България не трябва д е васал на ЕС или Русия!

Още един защитник на руските интереси се мята като глис.

Тоя "експррт" от Санпетресбург ли се обажада?

Интерсно, поканихме Марийка за министър-председател, ама как забравихме за този финансов титан , майстор на пиците, да го поканим за финансов министър? Голяма грешкаааа, тоя щеше да ни реши всички проблеми!

След септември народът ще бъде оставен и без тесто за постната пица... и с нов няколко милиарден дълг заради плащането на американските оръжия доставени в Украйна

ми да този въведе формулата 40 % ОТ БВП ДА БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА

Винаги съм знаел, че Монката Дянков има блестящо чувство за хумор ...

малко сарказъм, и малко ирония, абе всичко с изключение на финасови знания и опит.

АКО НАПРАВЯТ КАБИНЕТ ГЕРБ СДС ПО ДБ .... БОЙКО РАПОНА СТАВА ИЗЛИШЕН ДАЖЕ ЗА ГЕРБ ... .... И НАЙ ВЕРОЯТНО Е ДА ПОЛУЧИ АМЕРИКАНСКИ МАСИВЕН ИНФАРКТ :)) .....

Пари винаги има, пускаме печатницата и си печатаме колкото ни трябват

България е в борд, и не може да пачата пари. Но лошото е,че може да тегли заеми!

Провалилия ни за еврозоната е пак министър на финансите, ще успее ли, как мислите, поне 10 г . ще му трябват и след това ако другите не са били виновни още 10 и така, този филм сме го гледали, няма доверие и не може да има в бг партии, ние сме държавата на посолството, казаха ни го, че и ни го показаха.....

Посолството ли ни спира за Шенген и еврото?

Ей, СеДянков, да си затваряш плювалника! Никой не го е еня за бръщолевенията ти!

Този плазмодии пак изплува, макар че управлението му на фона на Кокорчовото не изглежда толкова зле...