Дянков прогнозира двойни заплати след 8 години

През 2012 година ще има увеличаване на доходите на населението, защото вече има финансова стабилност, обяви на пресконференция в Смолян вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Дянков прогнозира двойни заплати след 8 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При 2300 лв., нужни на едно 4-членно семейство за оцеляване месечно, представете си къде сме ние със заплати от по 5-600 лв. и 270 лв. пенсии. Осем години, казват. Пък дано природата си свърши работата и някакси реши проблема по естествен начин, а? За палти - стартова 1399 лв. за млад бакалавър или магистър, за да го позадържат, и пенсии по 677 лв. средно, за да оцелеят възрастните - те не са виновни, че са учили, работили и остарели.

Добре де,всички пишем тука,един ли,неможе да види че не те са смешни а ние,че ги търпиме и им слушаме глупостите и само им се смеем?

Ха-ха-хаа, Цецо Многокъщника??? Стига бе тоя човек ни остави "без" мафия и разбойници! Тъщата му вече спи без гащи от повишено чувство за сигурност....

От кога ГРАБЕЖЪТ стана КРИЗА????Моята партия ГЕРБ СТАНА ГРОБ, а на мен не ми се МРЕ Спомняте ли си "Гласувате за Борисов избирате Костов"....И ТАКА ИЗЛЕЗЕ Новият национален ПРАЗНИК.... ДЕНЯТ, В КОЙТО ПАДНЕ БОКО Кратко и ясно Долу герб Нека отрежем ГЕРБ от властта, за едно по-добро бъдеще! ОТ ТУК НАДОЛУ ВЕЧЕ НЯМА ЖИВОТ! Точното наименуване на тъп голош е:......БОКО ТИКВАТА

Такива дребосъци, които са изпратени на държавни разноски да се обучават на Запад, после изпращачите им пак ги връщат у нас, за да им се отблагодарят. Спомнете си Малкия Мук, а сега и този. Тази цифра 8, са разбрали, че обърква хората и все ни я пробутват с нули или без. Този на снимката не е ли разбрал, че и той като шефа си се е уял и вече носи много по-голям номер дънки. В тези тесни ще му се смачкат някои неща.

Дянков е най - добрият финансов министър на България в новата и история.

2+2=5 може и 6, ако мине прес проверка на НАП

И единственият през прехода, който остави без актуализация заплатите не за една, а за две години. Той е единственият финансов министър, който вместо да вземе антикризисни мерки срещу световната криза, ни докара два пъти по тежка родна криза. Който и да беше на негово място нищо от това нямаше да се случи - стагнацията, безработицата, съкращенията и орязването на доходите.

А ти си един от многото заблудени идиоти заради които сме на тоя хал

След 8 години е късно. Справка - годишна инфлация. Дянков нищо не казва. Държи се като всеки политик до тук. След синята и червената мъгла, над българите падна и герберска мъгла.

Истина ви казва Дянков. Обещал е двойни заплати...не двойна покупателна способност на тези заплати :)))

Двойни заплати при 8000% инфлация!Браво Дянков,гений си!Това момче няма ли кой да го закара до 4-ти километър?

г-н Дянков,мен тази новина нещо хич не ме вълнува,защото от една година съм безработен,т.е. не получавам НИКАКВА заплата!А току-що си завърших магистратурата и имам да връщам на банката за студентски такси 3500лв.Голям кеф,нали!Чудехте се как да върнете младите в БГ,но май не помислихте как да спрете тези,които вече са решили да заминават!

Ами ти си си виновен. Щом не си разбрал че БГ образованието е само харчене на пари.

Двойни заплати и четворни цени. Нормално, светът върви напред

евала дянков ако стане поне мислим положително а не като предишното правителство ако те сега бяха на власт на нас тешко ни горко това е правителство изцяло от балгари

Верно сички сме българи и слушкаме Уорлик и Меркел за да не ни щамаросват.

аз давам десеторни през 3000 г.

Дянков на бобени зърна или насън "прогнозира"?! Или като смята, колко живи ще останат дотогава, ако продължат да управлява тази клика

Моята партия ГЕРБ СТАНА ГРОБ, а на мен не ми се МРЕ....

"Една лъжа повторена хиляда пъти става истина" Ленин, НЕ Гьобелс "Всеки готвач може да е начело на страната" "Дайте ни едно дете за осем години и ще го направим болшевик завинаги" Из речи на партийни конгреси

напускам ГЕРБ и...и им искам оставката на всички...венага!

Разбира се,че ще е така ! Е,цените ще скочат тройно,но това са подробности !

минимална заплата -270 лева.цените на продуктите и живота си е доста скъп,но пък има успокоение-след 8 години 5ч0 лева.....

Тати ще ми купи колело, ама друг път!

Защо бе, мухлоьо сега обещаваш вдигане на заплати 2012! Народа не вярва на лъжливите ви обещания! Много, много излъгахте българския народ, но той сега ще ви даде жълт картон,а на следващите парламентарни избори ще ви изрита!!

Ами като не ви харесва перспективата, стойте си със сегашните мижави левчета. Изберете някоя мижитурка като предния или ДС за МС и напуснете ЕС ! Да живеее вечната дружба с някакво си СССР !

Kойто верва и има време да чака!

Твърде е възможно, но за да стане трябва да се разкарат "специалистите" от ГЕРБ.

Това лято плащам с 30% повече ток от миналото. Това лято заплатата ми е като миналото. Догодина не ми се мисли. Дано не вдигнат заплатите, че то така разходите са нагоре, какво остава, ако вдигнат и заплатите!!!

Надай се уйо на пиени жЕни! Дянковче,този лаф знаеш ли го?Мушмурок на дяда той!

Колко ли ще оцелеят до тогава и как?!...

Тоя пак е ходил без шапка и ей на, слънцето го е ударило!

Вярно е неговата ще е двойна а нашата пак двойна ама двойно по малка

Като бях в осми клас/сега съм над 50 год/,идваха в училище едни партийни другари и другарчета,ей такива смотльовци ,с очилца и костУмчета и ни казваха,че 1980 година ще живеем вече в комунизма и всички ще имат всичко и пр. и пр... Колкото те познаха,толкова и този.Както пишат и други тук-заплатите и да са двойни, цените ще са десеторни...Защо не каже на ЧЕЗ,ЕОН ,топлофикациите и пр. кърлежи да чакат осем години,че тогава да вдигат цените? А пък той да чака -след осем години и аз ще гласувам за тях...Ама сега-нанай.

Защо се учудваш на приказките на гробарите, нали повечето са партийни членове на същата тази комунистическа партия, която навремето разказваше приказки за комунизма

Щом до 8 години ще се удвоят заплатите,това значи,че още от сега трябва да започнат да се вдигат с 15-20% на година.Кеееф,кеф,кеф.Ох,Дянков,ох,кеф!!!!!

СЛед 8 (ОСЕМ) години - двойна, заплата, цените - десетократни! Да живее ХерФлик (от Гестапо).

След осем години Дянков може и да получава двойно повечеаплата от някой think-tank благодарени на това, че се е учил на наш гръб що е това бюджет и икономика!!!!!

е завършил този? И кой му е дал диплома, или е изпуснат луд, който като в някакъв кошмар, не могат да заловят, за да го върнат обратно в лудницата! Като го гледам изглежда невменяем!

То само да изглежда...

След осем години я камилата, я камиларя!

Всъщност се прави проучване колко от българите искат да получават високи заплати, пенсии и други облаги без да са ги заслужили...Оказва се, че те са най-вече в левия сектор на обществото. Това се вижда и от написаното от участниците в настоящия форум. Макар, че те не са представителна извадка на обществото, а неговата най - мързелива и деструктивна част, организирана от БСП. Другарите не отчитат никакви обективни обстоятелства, а си съчиняват несръчно и всевъзможни нови проблеми. Създадени и нерешени от предишни коалиции и соц./ком. правителства и оставени като тежко наследство в условия на криза. Т.е. виновна за настоящото безпаричие е тройната коалиция и другите бивши соц./ком. управляващи.

Много нагло е да твърдиш, че за кризата са виновни предишните правителства, след като кризата ни връхлетя от некадърното и корумпирано правителство на ГРОБ. Много държави отдавна излязаха от кризата, но бездарното управление на ББ продължава да руши икономиката на страната, да се издърпват чуждестранни капитали, да се профуква фискалния резерв. И съвсем не си мисли, че симпатизирам на БСП, НЕ НЕ и НЕ, но тези гробаджии водят страната към тотален крах!!!

Лъжата не може да стане истина, както и да я въртиш. Ти сигурно си възрастен човек, с високо кръвно и бързо се ядосваш, когато нещо не ти харесва. И все за гроб пишеш. А и здраво послъгваш.

До 123456 Много си заблуден/а! Естествено,че предишните ръководства доведоха страната до това окаяно състояние-няма здравеепазване,няма образование,няма култура.Има само мафия и много корупция във всички нива.Жалка картинка...

браво, а сачто кои открадна дарявните активи за над 100000000 мислете с факи и анализираите ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поредната порция измами и лъжи на некадърното и престъпно управление на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Иди ги разправяй тия на твойте американци и си вземи аверчетата да асфалтирате 5-то авеню, да видим дали ще остане сухо място, там не прощават на такива кухи лейки.

Късно, Дянков. Мноого късно. До тогава ТИ отдавна няма да си министър. Вервай ми.

мислете за ново устройство на държавата бе, кретени! и спрете да гласувате!

Мислещите отдавна не гласуват.

Но немислещите гласуват,а след това ни управляват.

Не се ли сещаш,че ако спреме да гласуваме партия ДПС ще спечели ?Или ти това пропагандираш???

Крадлив дедо ни ги подхвърляше едни 8 х 100 сета този пък си намислил формула 8 х 365 (+ 2 или 3 дни). Как ли да го класифицираме спрямо предния титан(ИУМ) на мисълта ?

Тия момченца-комсомолчета, си играйкат на министърчета, правят се на управленци, а не разбират ли, че от две години нищо ама нищичко реално не се е променило, значи не могат, не ставт за нищо. Вредни са даже, с тия смешни прогнози.

КААААК не се е променило? Слепец! Виж колко неща се влошиха.

"22 години преход и не му се вижда края" - нещо почва да ми прилича на либия, а? и там беше един безкраен преход и накрая му туриха краят ... ама либийците не са толко прости колко булгаристанските говеда

дянков уж е грамотно момче, а бълва глупост след глупост. или да не би просто да манипулира матряла?

Господин Дянков поздравява всички неразбрали и заблудили се хора с пожелание да вникват по-добре в неговите прогнози.

И никога повече да не гласуват за прогнози.

Адиос дянков, адиос герберасти скоро пътувате за родните места.

Дянков се смее....