Дянков: Завършихме 2012-а добре, ще увеличим някои заплати

Завършихме 2012 г. по-добре от очакваните прогнози в бюджета. Това дава възможност да се увеличат допълнително доходите в определени сектори.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Завършихме 2012-а добре, ще увеличим някои заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Дянков и г-н Цветанов, кога най после ще направите реална реформа МВР. Кажете на обществото, че от 55 хиляди служители в МВР само 25 хиляди са полицай с полицейски правомощия, които реално работят на пътя, с престъпници, нарушители и обслужват произшествия.Всички други са по канцелариите натискат си дебелите дупета, вземат в пъти повече пари от горепосочените и жив престъпник не са виждали. Кажете господа кога ще има реални реформи в министерството, не лъжете хората.

Това шоково вдигане на минималната заплата накара търговците да се настроят на нова стойност на парите .Обедняха реално 7.3млн българи , а 0.4млн с мин заплата уж не ,но и те са вътре.Кому бе нужно това нещо ?Вървим към бай Тошовото време-много пари ,а стока насреща няма !

В държава , в която един работещ носи на гърба си 2-ма пенсионери и деца , трябва УМ , който го нямаш ..Закъсахте и с чужд. инвестиции, с реформата в Съд. система - едно блато ,смърдящо.. Посадихте в цялата страна едни пенсионирани ФУРАЖКИ- да я "управляват".. НИКАКВИ улеснения , облекчения ,административни - за дребния бизнес..Всеки дребен предприемач , трябва да плаща и заплата на счетоводител . Никакви гратисни периоди , например - за нови малки фирми .. ПРИОРИТЕТ ви е САМО властта..

Дянков, ловешкии, късно е чадо ..Надолу по пързалката сте ..Самозабрави се ..Никой вече не вярва на лъжливото овчарче :) Изглежда не разбрахте , че в най- бедната страна в ЕС- винаги и на първо място са други приоритетите ....Правихте си експерименти в цял един народ- СЕГА ще плащате .. ЕДНА ревизия не изпрати на олигарсите , на грабещи държавни земи , на ИЗБРАНИТЕ получващи държавните поръчки ..Съсипа нада 111ооо частни , еднолични фирми ..Изчезнаха ..Фалирахте ги .. А тов е гръбнакът на всяка икономика !!!..Смачкахте ги - те , на които се разчиташе да ни извадят от кризата ..От другите - фирми -около 50 % са с ЕДИН член- собственика ..Никой не наема вече работници - работна ръка ..Увеличихте си заплатите на "работническата" аристокрация- по Маркс - в бюджетните организации - за да ви ИЗБИРАТ, пак ..:) Нови, акцизи, таакси , данъци и глоби - и местни и държавни ..На босия, обеднял предприемач- и цървулите взехте .. В развитите държави - над 80% от фирмите са ДРЕБНИ и средни / с до 100 души персонал /.. Ти си един самозабравил се палячо, на когото дадоха власт-да си прави експерименти..Сега ще бъдеш шутиран - негоден си ..Бюджетния ти дефицит - НЕ е по-важен от човека , гражданина , предприемача , от оборота, от потребелнието .. Раздавахте пари - много - САМО по усмотрение на Рапона - от теб - като верен слуга ..Смачкахте потреблението и уплашихте хората .. САМО МАФИЯТА просперира в бедна България .., а не работещите и произвеждащи предприемачи .. КОРУПЦИЯТА не е по- малка , отколкото при предишните , а за да я РАЗКРИЕШ- се започва от Мин. на финасите.!!! .Жалък главен счетоводител си- без обща култура , поглед и НОВИ идеи и мерки за просперитет..БЕДЕН духом си ..Селски специалист си ..Раздадохте си и парите от ЕС- на избраната номелатура , като онази от Карнобат- без НИКАКЪВ ефект ..Сега ще плащате .. Ще бъдете изринати - поради негодност , нефелност и непособност да управлявате .. ПАЗИ се от ШУТОВЕ по софийските улици !! :)) BIG AL

На кого ще увеличи заплатата неговата ли?

ти може да си завършил добре .Но аз завърших зле .Няма работа станаха едни съкращеня не си взеха някой парите за коледа да не говорим за нова година и ти г.н Дянков ходи на очен да видиш реалноста?????????

пак ли ще давате на циганите те са с ниски доходи нито плащат данаци ,осигоровки ,такси ток.вода .крадат и децата не посещават децки градини ъчилища и полъчават помощи и децки осазнаите се наи после *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как така ,завършихме добре 2012?Нали през м. декември каза,че не сме добре и затова няма да има коледни добавки за пенсионерите?!Само като му гледам ехидната усмивка и ми се повръща.

Абе този човек как може да има такава ..укава физиономия

да ви таковам майките на всички политици за последните 20год.

Целият български народ е дълбоко признателен на най-успешния европейски финансист министър Дянков, който само за няколко години успя да превърне България в остров на благоденствието сред бушуващия океан на световната икономическа криза! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Кутията на Пандора със злините, се изсипа като "рог на изобилието" над България, като "химически следи", като ГМО, като H.A.A.R.P. ... "Надежда всяка оставете!" е надписът над вратата на Ада "България".

Докога ще го търпим тоя? Някой да пусне водата ,защото мирише нетърпимо!

Да пусне "някой" водата, ама на никого не му харесва да го гонят полицаи и жандармеристи с палки. А други някакви "журналисти" на МВР, да го заснемат и да му прилагат СРС-та. Ето, идва РЕФЕРЕНДУМ. Пари за неговото провеждане се намериха, обаче гласуващи НЕДЕЙСТВИТЕЛНО, освен мене, ЩЕ ИМА ЛИ"? Бюлетината е нашата ПОЛИЦЕЙСКА ПАЛКА, в полицейската ни държава.

Кое е добрето ,от 700000 фирми са эатворени или преустановили работа,350000 фирми,и сега от тях няма да има никъкъкъв приход эа държавата,а само 350000беэработни,благодарение на вашите действия,и иэвиване на ръце,а можеха да се напъват да оцеляват и иэхранват себе си и няккой около тях ръботник,ако продължавате така,след година ще са вече 180000фирми останали,и годините эа пенсии вдигнахте хората да не се пенсионират в таэи беэработица

БРАВО ДЯНКОВ, БЪРКАШ В ЗАДНИКА НА ВСИЧКИ КОМУНЯГИ И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА СЕ АКТИВИРАХА И ВЗЕХА ДА НАПОМНЯТ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ, БЪЛГАРИЯ ИМА НАЙ-ДОСТОЙНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 45 ГОДИНИ,КОЙТО Е ЖИВЯЛ В ЧУЖБИНА ИЛИ ПОНЕ Е ПЪТУВАЛ ИЗ ЕВРОПА ПОДКРЕПЯ ВСИЧКО,КОЕТО СЕ ПРАВИ В СТРАНАТА НИ,СМЕЛО И ТВЪРДО ДЕЙСТВАЙТЕ ГЕРБ,ХОРАТА ВЕЧЕ ОЦЕНЯВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ,БСП ДА ПИЕ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА И НЕКА НЕ СЕ НАПЪВАТ ,ЧЕ ТОКУ ВИЖ РОДИЛИ ДЕПЕСАРЧЕТА

Стоянчооо,ти сигурно си само един задник,друго не знаеш освен себе си!Пътувай си по пътя и не омирисвай въздуха!

Ама разбира се, че добре завършиха годината Дянков, обкръжението му и работещите в държавната администрация, взеха си полагаемото и бонусите, а нас псета ни яли!

При Хер Флик се забелязва една особеност - речта му е невъзвратимо освободена от мисълта. При нормалните хора речта е средство за комуникиране на предварително осмислена информация. При него това не се наблюдава, което би било интересно на науката, ако не е нещо познато, разбира се, което се лекува на 4-ти километър. Или ако няма лек - се изолира от обществото. Пак там.

ДЯНКОВ,ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ СИ !!!!!.ЗАВЪРШИХТЕ ДОБРЕ И СИ ОСОБЕНО ЩАСТЛИВ,ЗАЕДНО С Б.Б.,ЧЕ УСПЯХТЕ ДА ПРЕЦАКАТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ??????.ЗАЩО ТОЛКОВА ГИ МРАЗИТЕ ????????.СЕГАШНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ СА С ОКОЛО ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ Б.Б.,ТАКА ЧЕ СА ОТ ЕДНА ГРУПА,А ЗАЩО ТОЛКОВА ГИ МРАЗИ?????.ЩЕ МУ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО,КАКТО ТОЙ КАЗА В НОВОГОДИШНАТА НОЩ!!!!!!.ЗАПИСАНО Е И СЕ ПОМНИ !!!!!!.

Добре за тебе ,Симеончо и зле за мен.Затова те ненавиждам и сменям канала,на който се появиш....Вън от България....!

И без това не я обичаш!

Знаех си аз - след като в края на миналата година надминахме гърци, португалци, испанци и италианци има - няма и за един месец от новата се изравнихме с Германия! Кое ли е следващото предизвикателство пред дянковия финансов гений?!

"Свършвам мандата и дим да ме няма"! Айде, време е за последния ти валс!

По-полека, Дянков иска още 8 години да управлява България, докато ни затрие. Днес той направи такава заявка пред казионните журналисти.

ПОД ТВОЕТО НЕГРАМОТНО УПРАВЛЕНИЕ ДЪРЖАВАТА Е ПРЕД ФАЛИТ И НАШИТЕ ЗАПЛАТИ СТАВАТ ВСЕ ПО-МАЛКИ!!! ЗАТОВА НАЙ-ДОБРЕ СИ УБИРАЙ КРУШИТЕ И ДА ТЕ НЯМА , ЗАЩОТО КАКТО ДОВЕДЕ ГРУЗИЯ ДО ФАЛИТ И СТОЯ 9-МЕСЕЦА БЕЗ РАБОТА, А ЛЕЛЯ ТИ КРИСТАЛИНА ТЕ НАБУТА У НАС ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ!!! ЗАТОВА ДИМ ДА ТЕ НЯМА....

Дянков: Завършихме 2012-а добре" А ние?

Явно ние сме си виновни , че продължаваме да търпим да ни говори Дянков подобни простотии, извинявам се ,но за мен това е точната дума. Кога ще ги стигнем....германците, та там едно масло е 1евро, тук 4лв.,да не говорим за заплати. един български ПРОФЕСОР взима има - няма 1000 лева, ако Дянков отпусне фонда, ако не неплатен отпуск и заплата доста надолу. Дянков поне да не говори, жалък е

Някои може и да сте завършили добре 2012 и също така да сте започнали 2013, но несретните пенсионери, например, дали?!

Този човек определено не е добре. След доклада на ЕК, потвърждаващ очевидната бедост, безработицаи и повсемесна мизерия, той е доволен и усмихнат. Или това е била неговата цел: да докара хората до отчаяние.

Той е тотален кукумицин!!!

По кое съдиш, по цифри ли?Народа е гладен,които останаха другите ги евакуирахте в чужбина кое ни е добре на първо място по бедност.Аз нали си виждам хладилника,а не твоите лъжи.

Не може да бъде добра политика на едно правителство чиито народ е най беден, най болен и най бързо изчезващ в Европа /и дори в света/ и тази тенденция вместо да се подобрява се влошава. В същото време държавата подържа най много полицаи на глава от населението, най много държавна администрация, най много прокурори, съдии и всякакъв род контрольори на глава от населението. Няма как този народ да не се чувства като най нещастен в света.

Този народ има един огромен недостатък - безкрайно търпение.

недостатъка се нарича безкрайно мрънкане

Не ти вярвам вече,вървете си.

стига с тези учители ,доктори и там подобни.Защо увеличават заплатите на учителите, затова че децата ни излизат все по - неграмотни от училище и даваме допълнително пари за частни учители ,докторите ... само им отворете декларациите да видите за какви пари говорим .До кога бе Дянков , ще погледнеш че има и други министерства в тази държава и то такива ,които събират пари и внасят в хазната ,а тези само харчат и реват като малки деца .

Да, наистина Дянков призна: Когато станах министър тежах около 75 кг. Напролет (2012 г) тежах около 90 кг. Но г-н Дянков каза и друго: Това е болен въпрос и работя по него сега (края на ноември) съм 84 Агентите ни от МФ ни донесоха, че наистина работел по въпроса. Поел изцяло разходките на Джиджи. Три пъти на ден го разхождал по 1 час в парка. Нали помните Джиджи? Мони, цункай Джиджи! Между другото Вени Марковски ни писа, че и негови източници от МФ потвърдили достоверността на тази белязана с рядко срещан инфантилизъм случка. За който не я знае, с две думи: Джиджи е помиярчето на сътрудничката му Ирина Велкова. Тя не му е точно сътрудничка. Тя му била за всичко, разправят И тя на някакво важно заседание, занесла кутрето на Мони и му рекла горните думи. Не е лоша идея да се мерят министрите в началото и края на мандата.

ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ ... Бузлуджански /ката/строфи, Мърфология и алабализми.

Видно е че не сте добре! Това е заразно при герберите; щом някой не вие като Вас, задължително е червен. Що бе умнико не попиташ болшинството гербери от коя партия се клонирахте. Но то си е така, коя ще призна е на мъжа си че се е чукала със съседа му преди да му пристане!? Най много един ден да каже на мъжът си че съседа я заглежда. Няма нищо срамно (отнася се за теб и подобните на тебе) поговорете си открито и ще разберете не е срамно, ходи по хората. Срамно е когато признаеш пред себе си че си сбаркан, че си лъгал хората! Виж се в огледалото и се запитай: ами какво щеше да бъде ако тете, дядо не бяха червени, щях ли да се пръкна и да се отричам от тях сега....

Данъкът върху пенсиите не мина, данъкът върху лихвите вече не ни шокира толкова. Скоро здравият ни разум ще почне да се обърква и някое по-завъртяно, но също толкова мъдро финансово предложение, ще мине без бой. След това измисляме проблем и го решаваме. Ефектът сред електората е още поне седмица обожание към Спасителя (пак да се свети името Му). И понеже всички знаем, че след няколко дни ще слушаме как такава идея никога не се е обсъждала на политическо ниво във ГЕРБ и Бойко Борисов няма нищо общо с палуванията на Дянков, нека си припомним откъде тръгна цялата работа: Борисов: "Били обеднели хората, а в банките рекордни спестявания." Значи време е да се вземат.

НИКИ, личи ти че си от ГЕРБ, защото нямаш никакво чувство за хумор, ... като милиционер! Нищо не си разбрал, моето момче. Нямам нищо общо с червените бабички. ...

Парите от скъпите лекарства не отиват в ГЕРБ. Заклевам се - да пукна, ако тези пари са отивали в черна каса на ГЕРБ". Обаче в Стандарт така го разказват, че едва ли не ГЕРБ изобщо нямат черна каса: Премиерът се прекръсти и закле в ефир, че ГЕРБ няма черна каса, в която да са влизали част от завишените цени на лекарства. Според нас премиерът се кле, че парите от горницата на лекарствата не са отивали в черната каса, а не че изобщо няма черна каса. Кой няма черна каса? Хелмут Кол, който след Бисмарк най-дълго е бил канцлер на Германия, "Почетен гражданин на Европа", си отиде заради черна каса. Ами Ширак във Франция, ами Бетино Кракси в Италия Та ГЕРБ ще измисли безкасово управление! Айде, бе, не сме чак пък толкова залюхани! Основният проблем с черната каса на ГЕРБ е високата степен на централизация. Хората, които имат достъп до нея, се броят на пръстите на едната ръка на невнимателен дърводелец. (Л. Станев) Което действа демобилизиращо на останалите. Щото каузата е хубаво нещо, но, ако пада и некой лев, е още по-хубаво А като не пада, някои почват да се изнервят.

Алооо, Дянков, имам чувството че не си министър на финансите на България, а министър на ДЕЗинормацията на Северна Корея !!! Как така хем по икономически показатели сме като Германия, хем според евро доклад обедняваме най-бързо???? ....В Русия съм.......

като не разбираш си мълчи

Ами, "ТИ", щом разбираш, обясни.....или не пиши!

Да беше жив Бай Борис Димовски, щях да го помоля да направи една реплика на Сит търбух за наука глух една тиква и от дръжката й да излиза подписа на Тиквата И докато размишлявах върху тия тъжни работи, гледам в Новинар изследване на социални психолози в Калифорнийския университет, което доказало, че Богатите хора лъжат повече. Учените били изненадани. Не знам що се изненадват. На нас ни се вижда естествено, че лъжат повече. Иначе нямаше да са богати. Казвал съм ви сигурно за един древен мъдрец, който разрешил на учениците си да извършват всички грехове, без един лъжата. Защото лъжата е майката и таткото на всички грехове. Ако попитат например някой гербер, най-първия гербер дори, облажва ли се от контрабандата, но му е забранено да лъже, ще трябва да си признае. Ако се облажва, де. Ама не вярвам. Абе, той от какво живее? Заплатата му е 1500 евро, бизнес няма право да върти, бонуси не взема по идейни причини Освен да си яде спестяванията.

Увеличихте вашите заплати,на полицаите които са безчет,а работа не вършат -най -омразни след вас,на учителите които на деца от първи клас ,че до последен дават частни уроци и друго нищо не ги интерисува,на голямата отегчена от бездействие администрация,а останалите.....Стига лъжи крадливи некъдърници!

Кой за какво СЕ лъже си е абсолютно личен проблем. Ти като СЕ лъжеш по митингите на Бузлуджа, мислиш ли , че мен ме интересува, тази твоя наивност? А относно, до филма през лятото - гледал съм го СЕДЕМ пъти. С нетърпение очаквам ОСМА СЕРИЯ.

Хиляда думи хиляда и една лъжи.Дори това за полицейските заплати не е вярно тъй като те са завишени с 60лв. от 1 януари тази година,но това е нищо в сравнение със заплатите на висшата администрация която се вдига в пъти и става 7000хил.лв.основната заплата.

Някои я завършиха добре ! Други не можаха да си позволят дори да посрещнат новата !

500 човека съкращава МО само в Шумен. Ето ти вдигане на заплати. Какво са още 500 човека безработни млади мъже в град дето си е водещ по безработица - едно нищо. То някои от тях са вероятно преместени в Шумен от други места - пак нищо, нормално е военни са само дето никой не им е казал, че за 2те години престой в друг гарнизон няма да си покрият разходите и главоболията по преместването. Едни му викат реформа, други съкращения, трети увеличение на заплати, а четвърти унищожаване на България. Всеки да си избира.

Ех, Дянков, мислех те за добър икономист ама се оказва, че в компанията на тикви и икономистите стават тикви. Бива ли тъй да манипулираш хората с тия евтини стъкмистики? "По икономически показатели сме като Германия"! Ето някои икономически показатели по които даже ни няма на картата: Индекс на потребителското доверие (Consumer Confidence Index) Индексът на потребителско доверие измерва оптимизма на потребителите спрямо цялостното икономическо състояние и финансовото им състояние. Продажби на дребно (Retail sales) Индикатора измерва процентното месечно изменение на приходите на магазините на дребно и включва трайни и нетрайни стоки. Брутен вътрешен продукт (БВП) (Gross Domestic Product (GDP)) а има и много други.... И по тия ли сме с Германия? Че то по тоя логика ние сме като Германия и по броя на цветовете в знамената ни - и те са с трибагреник и ние, ама приликите ни свършват дотук... Ще те уволняваме скоро. Време е.

то като погледнеш той е финансист, а не икономист - вид охранител на чужди пари. Мисъл и интелект няма у този човек, само се репчи комплексарски. Да си имаме вицепремиера.

хахахаха

ме ме ме мече, като заклещено яре...

Ей, джудже недоносено, измитай се натам откъдето си дошъл!

И дядо така правеше, беше счетоводител.... Накрая инфлацията му изяде париците, даже нямаше за погребение, а внуците му нямаше за какво да му благодарят. Те това е.....

Ако ви бе оставил 5 лева, щяхте да сте благодарна на дядо ви, но заради това , че ни ви е оставил и 5лв., сте НЕблагодарни. Това може да го каже само , една НЕблагодарна, червена бабичка. Какви изверги сте бе, боклуци червени? Вие сте свикнали само , да ви се дав. Плюете по паметта на роднините си само заради това, че не са ви дали, и не ви е ОСТАВЕНО нещо от тях.

Тъпанар си и тъпанар ще си заминеш от този свят! Дянков е говорил за тези неща преди две седмици, а последните плащания от ЕС, по различните програми, бяха на 28. 12. 2012г.

Моля, поправете заглавието "Вдигаме си нашите заплати..."

Като гледам колко енергия и злоба хаби по форумите, вместо да ходи да си търси работа, едва ли е толкова зле.

Комунистическа-герберска подлога! Колко ти плащат за им лижеш задниците, бе, кретен такъв?!

Дянков, ти пита ли Бойко Борисов преди да говориш?

Дянков: Завършихме 2012-а добре, ще увеличим някои заплати - ВАШИТЕ ЛИ???