Дянков проверил 200 заведения, като го видели, пушачите гасели цигарите

Финансовият министър Симеон Дянков, който след влизането в сила на забраната за пушене на закрити обществени места се закани сам да инспектира заведения, съобщи, че от 1 юни досега е проверил 200 в различни градове.

Обратно в новината

Коментари - Дянков проверил 200 заведения, като го видели, пушачите гасели цигарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министъра си гледа работата и по-добре електронни цигари да имаме днес те са по - здравословни. link

Ама що не каже, че и в двата случая са оставяли цигарите след като са били шамарени от говедата от НСО?

МММ...дааа....Понеже всичката ни е наред.....

Абе хора, вие не мислите. Дянков е най - добрият финансов министър до момента, а вие го плюете дето ви помага. На всякъде по цивилизования свят не се пуши на закрито, какво мрънкате толкова. По доволни ли сте от Велчев с хотелите по морето дето му плащате заема, или от Орешарски дето му спряха евро-фондовете, или Костов дето си изгради финансова империя на ваш гръб. По назад няма да ходя че става все по нелицеприятно, да не ви развалям деня. Все пак помислете каква държава е поел човека и тогава съдете какво е постигнато.

Ами, нищо не е постигнато.

Пешоо,хората започнаха да поумняват,така че такъв род пропаганда не лови дикиш!

Заканите за гласуване против герб са безполезни, те пак ще си купят изборите. На последните такива показаха желязна организация за фалшифициране на резултатите.

Този е абсолютен глупак!

Нищо, че е първият, който познава икономическата конюнктура (вместо да ви лъже по телевизията с глуспостите си, както Орешарски наприемр). Нищо, че прогнозите му за бизнеса са верни. Нищо, че информира народа си за развитието на икономиката (народът бърка начало на излизане на кризата с окончателно излизане от кризата, въпреки че е най-образованият народ в света...). Нищо, че Дянков вкара странта ни в чената тройка по финанссова дисциплина в Еввропа. Това е реална предпоставка след 3-4 години да потръгне икономиката с невиждан ръст, но тъпакът българин от село дали му вдява каъла изобщо от къде му идва пенсията?! Нееее. Нищо, че взе разпердушинена структура на икономиката от БСП (70% от приходите бяха от бетониране на Черноморието), а днес се говори за ръст от реална икономика. Нищо. За една свиня няма проблем при всичко това да оквичи всеки успешен министър, както и да храчи мазни лиги около себе си. Ето в това пък Борисов беше пръв - да каже истината за материала, с който се гради нацията - лош материал, негоден. Емоционално, интелектуално и етично беден материал. Свине.

Финансова дисциплина има от 1997 г. насам. Ха, познай защо.

Веднага да викне оня "маестро" от Русе, да го наклепа яко, на бат Бойко да мяза! Но да не ходи по градинките, децата са плашливи.

Те всички са такива. ходят с шарени блузки лятно време на работа. Няма ли кой да им обясни, че са избрали да управляват и трябва всичко да е съобразно правилата. Борисов с тениска и те с тениски. А , ако той се появи с бански и те ли ще са така?БАЛКАНЦИ!!!

Събрал глоби 50 лева, похарчил ни бензин за 100, бе що не се скрие тоя мушморок ! Нали с колело движеше, или пеш да оди, хама Ха !

Имаше и един друг вицепремиер, който инспектираше гарите

Това недоразумение на Бойко освен че мисли че е българския Брад Пит, явно вече семисли и за инспектор Дю-Дю. Интересно как точно се фактурират тези обиколки по морето и заведенията. Сигурно като командировъчни и ние ги плащаме. Един от кусурите на демокрацията в България е че пуснаха такива комплексирани ненормалници не само от лудниците но и ги вкараха във властта.

с този закон против пушачите няма да гласуваме за ГЕРБ

Защо тоя човек не обходи хората и не попита как живеят,а се занимава с несвоствена работа.На здравен инспектор ли се прави?

Ей Дянков, не беше ли финансов министър?! Или подражаваш на Бойко?! Ти си пълен малоумник Дянков.

И кой му плаща на тоя Мунчо командировъчни, бензин и всичко останало като обикалял по 50-60 заведения " през свободното си време"

ами щом може да си го позволи... да мине през 200 заведения, да кажем , че е седнал в 30, ееех лято...

" след като кажеха това и им олекнеше, пак оставяха цигарите", разказа вицепремиерът"?!!!Но най-добре ще ни олекне на изборите.

Флик много свободно време имал! По 60-70 заведения наведнъж обикалял по морето???!!! Явно много му е широко около врата при това супер минусово финансово състояние на мафиотската страна! Той нали си е добре...и Боцко и Цецка и Искрето и др. гробари, па и Серго и Сокола и царо... всичките пипала са от доволни по-доволни и все по-недосегаеми! Сега и тракторът ще излезе да ги подпомага, а скоро ще очакваме на летището с букети червени рози и братя Галеви

Те нашите управници всичките са на това ниво - мутропитеци. Понеже оправи финансите на държавата - уплътнява си работното време с втора работа. Може и за нея да му плащат.

Господа, българският финансов министър се е самопределил за редови полицай, поддържащ обществения ред в заведенията и вече работи точно това - проверил е 200 заведения. Тази му постъпка е образец не само за самоуправство и лоша трудова дисциплина, а и за незнание на основните начала на държавното управление. Добре би било, след необходимото обучение, да се приведе длъжността му в държавния апарат в съответствие с предпочитаната и подходяща му работа.

Това се вика бохем! Цели 200 кръчми обиколил. Добре, че не забраниха секса, тогава щеше да тръгне и по вертепите!...

Това не е решение на въпроса. Става му приятно, че като го видят и гасят цигарите, но нали великата идея беше да не се пуши. При установяване на нарушения следва да се налагат глоби. Този велик човек остава доволен, че всички му се кланят и ги отминава с усмивка!

Що не вземе да гледа по сериозно на икономическата обстановка в България,а обикаля за сметка на народа кръчмите и се прави на велик.Не можах да разбера -да не са го преназначили на министър против тютюнопушенето.

Айде, почна и от кръчмите да не излиза. Май по-добре там да си стой, че иначе много поразии прави.

стоИ

Храбрец! Сега нека изчакаме докато престане да е министър и ще установим, че посетителите на заведенията са намалели с още един.

смятай този от колко места е вземал по някой лев

Проблема е че Мони Миньончето обикаля обикаля заведенията с мутрите на Националната Служба за Охрана - Така че ако му направиш една мекица веднага ще ти друснат посегателство на длъжностно лице .... Що не тръгне сам да обикаля ... щото го е шубе да го не гази валяк ...

Цигарите са наркотик, а пушачите са психично болни хора!

А ти си за психиатър (:

Абе тоя сигурно е обикалял със служебна кола и кой знае колко гориво е изгорил за това де не му е работа.

Ако е БЕЗ охрана - цигарите от 200 заведения ще му ги угасят някъде около г.зЪ (даже и непушачите:)

Още един повод за оставка - уж проверява но няма санкцйонирани. Цялата му работа такава, и тази същата.

сонкцИонирани

сАнкционирани

Еми тоя и шефа му дето им дава такива акъли само реклама да си правят нещо да са чували за делегиране на задължения. Еми нека Лиляна Павлова да се качи на валяка и да асфалтира магистралите. Само не мога да разбера като се шляят по цели дни насам натам кога ще изработят една цялостна стратегия за развитие. Представете си финансовия министър на Германия Волфганг Шойбле да ходи по кръчмите да инспектира.

Ама как може такъв коментар... Вие господине/госпожо не прочетохте ли, че министър вдянков прави всичко това в свободното си време!? През останалото време той е една малка трудолюбива пчеличка!

много свободно време имал! По 60-70 заведения наведнъж обикалял по морето???!!! Явно много му е широко около врата при това супер минусово финансово състояние на мафиотската страна! Той нали си е добре...и Боцко и Цецка и Искрето и др. гробари, па и Серго и Сокола и царо... всичките пипала са от доволни по-доволни и все по-недосегаеми! Сега и тракторът ще излезе да ги подпомага, а скоро ще очакваме на летището с букети червени рози и братя Галеви

В България законите се променят или създават за да ощетяват народа: да не се плащат нормални обезщетения на хората и да се пълни хазната от глоби, санкции и какво ли още не? Тук израза "добра европейска практика" е просто израз. Ние копираме за да скубен, нищо не се прави в името на народа. И не забравяйте, едно време имаше само БКП и Комсомол. Забравете са демократи, депесари и каквито и да се наричат: всички са от котилото на БСП! Мръсни продажни комунисти! Демократите на Запад също бъркат в качето с меда, но нашите дори и не се допират на йота до тях в идеите си - само по лапането сме царе!!!

Еми то българинът разбира само ако му бръкнеш в джоба.

го набили някъде пак добре ! Ма той и бат Бойко скоро ще го бие (пак) заради Иринка ! Значи другите да страдат за цигарите, а той не може да се откаже от Иринка :))) И за мислене само с оная му глава заслужава бой !?:)))

ЕЙ, самозабравило се недоносче, на теб за да обикаляш по заведенията на морето ли ти плащаме министерската заплата?!

Това ли ти е най-важното задължение, бе нещастник такъв, но какъв да бъдеш друг, началника ти ти дава прекрасен пример и той се вее из БГ-то с ножиците от сутрин до вечер, пълни некадърници сте вие, гадни гербаджии!!!!

Трябва да има клинична пътека и безплатни лекарства.

посетил си 200 заведеня но е трябвало 200 пати да те бят скапаняко долен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какви му били задълженията и работата на очилатото недоносче! "той разказа, че е започнал битката си с пушачите-нарушители от заведенията по Черноморието." "Приносът за държавния бюджет обаче е нулев." т.е. пак нулев, както от пряката му работа на министър...

Дано не го срещна някъде, от 7 месеца не пуша, но за една майна на Дянков бих пропушила отново! ДРАЗНИТЕЛ ГАДЕН!

Браво на министъра! Може от време на време да прави неадекватни неща, но хайде... всеки прави грешки! Пък и по-добре министър, който ходи по заведенията да гледа дали се спазва закона, от колкото министър, който седи само вкъщи и яде луканка. Както се казва: И двамата може да прибират пари или да защитават конкретни интереси, но поне единия от тях прави нещо обществено значимо!

А защо не са ти набили шамарите??!!

Да посети още 200.Колкото по-малко "работи",толкова по-малко се нас.....а на метеното.

Малее, тоя Дянков се е скъсал да ходи по заведения, бе. 200 заведения - той ще се пропие тоя човек, бе :)