Прокуратурата разследва записите

Софийска градска прокуратура разследва случая със записаните разговори между Ваньо Танов, Симеон Дянков и заместника му Владислав Горанов по адрес на вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва записите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво става с дира.... 3 дни никакви новини

Разследва се откъде е дошла информацията, а не съдържанието - много е важно за премиера кой е издал намеренията на Цецко за лобирането на определен кръг от фирми! Така го разбирам аз! Оттук може да си направите изводите за какво управление изобщо става въпрос, ако досега не сте го осъзнали! Никога досега политици не са ми били толкова омразни и противни със своите действия, беззаконие и наглост!

Да разследват от къде са а не същността в тях както и за жалост се коментират имената на извадилите записите а не и същността...

Имаше ли танкове или нямаше танкове в изказването на Свинчо Младенов ?

Питай Николай Младенов.

Кой е разрешил подслушването на министри,това е интересно ,а не какво са си говорили!Ние в този сайт например си говорим 20 000 пъти по-големи глупости,но част от нас и най-вече,тези с червеното оперение се смятат за големи умници!Та затова това жълто вестниче нека обясни откъде е получило тази тъповата информация и дали не е аудиомонтаж!

га слушат доктори от Г Оряховица не е монтаж, пък сега - монтаж ...де гиди насрани гербери де....

Да бе , да! Аудиомонтаж! Надай се, п...., на пиян х..!

Прокуратурата да се концентрира върху коментиранита Протекция за Фирми на Герб/близки до герб и Натискът върху други,за да си плащат за протекция. Само от драматично увеличената контрабанда ние всички губим 1-2 Млрд. повече от преди 18 месеца. Губим ги и ни обясняват ,че не е това което си мислим. Ако Прокуратурата не се заеме сериозно с Цитираната скандална информация то тя е Зависима/страхува се от управляващите.

хахахаха- БЪЛГАРИИИИИ , ПРИГОТВЕТЕ СЕ ,- КАКВИТО РАЗГОВОРИ ВОДИТЕ С ВАШИ БЛИЗКИ , ПРИЯТЕЛИ , РОДНИНИ , ВСИЧКО СЕ ПОДСЛУШВА- ЕГАТИ И ПОЛИЦЕЙСКАТА ДЪРЖАВА .АКО ГОВОРИТЕ ПО ТЕЛЕФОНИТЕ , ГОВОРЕТЕ ТЕЛЕГРАФНО , ЩОТО ИНАЧЕ МУТРАТА МИЛИЦИОНЕР- ПРЕМИЕРА- СЛЪНЦЕ МОЖЕ ДА ВИ ЗАКОПЧЕЕ . ТОЙ НЕДАВА ТОКУ ТАКА ДА СЕ ГОВОРИ ПРОТИВ НЕГО . ИЗЖИВЯВА СЕ КАТО ТОДОР ЖИВКОВ , НО НЕМОЖЕ ДА МУ СТЪПИ И НА МАНАШЕЙКАТА , ЩОТО Е ПРОСТ , ПРОСТ , КАТО ГЛУХ КОЛОВОЗ. ХММ - ТА ТЕ САМО ПРОСТИТЕ ОРА ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО. ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ КАЧЕСТВЕН ВИСШИСТ , КОЙТО ДА ГО ПОДКРЕПЯ- ПОДЧЕРТАВАМ ДЕБЕЛО КАЧЕСТВЕН , ЩОТО С НАШЕТО ЧАЛЧАДЖИЙСКО ОБРАЗОВАНИЕ В МОМЕНТА ИЗЛИЗАТ И ЧАЛГАДЖИЙСКИ КАДРИ , КОИТО МУ СИМПАТИЗИРАТ.

За тебе няма опасност да те подслушват.Всички знаят,че дрънкаш само тъпотии....

Това е СТРАШНО. Вождът може да прави всичко: да нарежда на прокурорите кого да подслушват и те да му докладват лично. КЪДЕ са независимите власти? Сталин и Берия ряпа да ядът, тези ги надминаха.

ха-ха пуснаха им эаписчето и наредиха камиончето с контрабандните цигарки эа пред медиите и пред баламурниците,не се претиснявайте с иэвестно эакъснение цигарите ще стигнат до Вас черноглави пласьори,ха-ха

МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ-ПРАВИЛНО ЛИ БОРИСОВ ЗАПОВЯДВА НА МИНИСТРИТЕ ДА СЕ МРАЗЯТ ,А ТОИ ГИ ПОДСЛУШВА И ЩЕ ГИ ПОДСЛУШВА НЕПРЕКЬСНАТО???В КОИ ДЬРЖАВИ Е ТАКА И ПО КОЕ ДЕМОКРАТИЧНО ВРЕМЕ СЕ Е СЛУЧИЛО?КОИ МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ?КАК ПРИЕМАМЕ ЗА НОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕТО БОИРИСОВ?НЕ РАЗБИРАМ В КАКВО ВРЕМЕ ЖИВЕЕМ И СЕ РАЗВИВАМЕ?

не живееме а живуркаме и не се развиваме а деградираме

СРСта... Преди 3 години, когато бях студент по право 3 курс на една лекция по Наказателно право Велчев каза: Напоследък много се шуми около СРСтата. Те са хубаво нещо, особено като се има предвид, че ще са основното доказателствено средство за ТЕЖКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ. Те това им е и предназначението, а не да се подслушва половината да не е и цялата даржава. Не искам да коментирам правителството, не аз съм си го избрал. Но... стига с тия СРСта и... достатъчно станахме за смях.

Ами правилно Ви е говорил Велчев, но тези неща той ги преподава на студенти-юристи по наказателно право- специална част:) Тези неща не се учат във форумите или от Уикипедията, а в университета, нали:) А тук всеки знаен и незнаен герой тълкува нормативен текст както му дойде;) Пожелавам Ви успешна юридическа практика!

А преподава ли критерии и "психология" на "определението"? До голяма степен проблемът е дали се позволява например на един прокурор по ялово обвинение по член, който поставя обектите във въпросната категория да изисква СРС, а и други мерки с уж ограничена употреба. Та каква е инфлацията на критериите? Ясно е, че в най-лошия случай обвинението е достатъчна причина за основание - та преподават ли ви за извратеното развитие на тази практика у нас - обвинение = основание или не е достатъчно академично да се обсъждат такива практични въпроси? Съдията би трябвало да определя границата и за да има някаква защита, прокурора не може да получава безкраен кредит на доверие, но колко прокурори сме видели отстранени за безумни количества неоснователни обвинения? Дори в социализЪма прокурорите бяха избираеми и поне на теория можеше да има външен контрол върху тях, сега няма нищо! Позволява се самопроизвона категоризация на потенциални престъпления според поръчката и съответното ползване на ресурси за какви ли не цели въз основа на какво - обвинение по член X без отчетност, без реален контрол. Та какво е тежко престъпление - подозрение в такова, шесто чувство? Ето това е академичното право днес - от гордостта на образованите юристи не чуваме простата истина, че тежко и леко могат съвсем законно да се лепват по едно хрумване, а контрол върху "хрумванията" няма, вместо него ни предлагат специализиран съд за хора под "хрумването" за тежки престъпления.

извън темата искам да попитам,защо децата на ц.ц.стачкуват и не са на училище,а на зимен курорт.как ще им оправдае отсъствията.не стига,че влязоха с връзки в италианския лицей,ама си ходят когато искат на училище.да ги запише частни ученички и да не заемат местата на кадърни деца.всичко постарому,властта се възползва максимално.

Не се тревожи за малките Цветанови. Баща им не блести с ум и знания, но е вице премиер. Доказателство, че в България знанията не са на почит. Тате ще ги уреди, а и благодарение на "консултации" ще им осигури светло и заможно бъдеще.

Пръц,не само Ленън ,но и Ленин е застрелян от ЦРУ!Забравих - и Елвис!

Гнусни неща стават в нашата държава. Всички сте за изритване. И Борисов и неговите заместници се държат като хора от селския мегдан, дрънкат глупости! Те ги изтопосаха така обвързани в далавери, а те всичките били в много добри отношения. Време е Европейския съюз да си преразгледа отношението към това крадливо Правителство!!!

Нещо много селскостопанско взе да става в тази държава. Едни трактористи, едни трактори, едни серГеьове и селяни, пикаещи във фонтаните. И около тях един слугинаж, Папарачкова, Дачкова и прочие... а, и Сашко Диков.

Забрави да споменеш и себе си...

Споменал съм се - Жоро.

КОЛЕГИ ПИШЕЩИ,ТУК НЕ Е ИНТЕРЕСНО КОИ Е ПРЕДАОЛ,КОИ Е ПОДСЛУШВАЛ...,А КАКВО Е СЬДЬРЖАНИЕТО НА РАЗГОВОРИТЕ,,ТОВА НЕ сА СЛУЧАИНИ ХОРА,ТОВА СА УПРАВЛЯВАЩИ,ТОВА СА ХОРА КОИТО СА РЕШИЛИДА УПРАВЯТ ПРОПАДНАЛАТА НИ ДЬРЖАВА,СПОРЕД ТЯХ.НО ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ ТЕЗИ ЕКЗЯМПЛЯРИ..СРАМНО ПОВЕДЕНИЕ И ОЩЕ ПО-СРАМНО ДЬРЖАНИЕ нСЛЕД ПОМЕСТВАНЕНА РАЗГОВОРИТЕ.ТОЛКОВА Е ПОШЛО И СРАМНО ДЬРЖАНИЕТО ИМ.ЗАЩО ИМ Е ТОЛКОВА СМЕШНО ВСИЧКО ТОВА????ТЕ ПОНЕ МАЛКОМОГАТ ЛИ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ???

Ти май си воайор!!!

ще победим червените мастиии!

пак ще излезем и пак ще се преброим пред урните и тогава пак ще победим!

кого ще победим,новите или старите милионери

Джон Ленън: А тия мръсни копелета ни изстискват до смърт и затова сме като дресирани животни в цирк. В такъв смисъл ми е обидно да съм творец, да свиря за разни идиоти, които нищо не разбират. ... Същите копелета са на власт, всичко си е както преди. Измамиха младежта, цялото младо поколение... (сп . Rolling Stones)

Джон Ленън е застрелян от ЦРУ. В момента няма подобни творци, които да отворят очите на хората. Имах надежди за Лейди Гага, ама тя се оказа копие на Дана Интернешънъл. :)

Верно е, само дето не било ЦРУ, а ГРУ, не бил Ленън, а Ленин и не бил убит, ами му сложили портрет.

Уважавам Джон Ленън, но тези негови думи не се връзват с поведението му. До последно продължаваше да свири за тези, които уж презираше и с най-голям кеф си харчеше парите им...

Тези нещастници от прокуратурата виж ги с какви глупости се занимават. Много важно от къде са дошли. А за доктора от ИСУЛ дето умори детето дали се самосезираха?

Еееее,няма такъв смях наистина !!! "никой не знае кой е източникът и дали въобще е имало такива разговори, заяви още вицепремиерът, " - този за малоумни ли взима целия народ?!? То бива наглост,ама по гьонсуратлък надминаха вече и Доган тези милиционери беееее Съжалявам че и аз за ПОСЛЕДЕН път се хванах на въдицата с "промяната"......

Уж се смеят тримата на снимката, ама май не им е весело. Мафиотски отрепки с кукловоди от ДС.

На тебе все не ти е весело и все така ти се привижда.Наистина МЪКА,както казва твоя патрон Гоце.

А, добре съм аз, не ме мисли. Като спрат да ни крадат и лъжат всеки ден, ще стана още по-добре.

прават другарите от снимката,смешно е положението в държавата на Герберите.

Книгата на Оруел "1984" всеки може да я прочете. Но Оруел има и една много по-добра книга - "Ферма за животни" (Animal's farm). Там много добре е описан идиотизма на системата от съветски тип. И защо защитниците на БСП сега се сетиха за тези книги - като ги нагъзиха тях самите. 45 години хич не се бяха сетили. Че и ги бяха забранили. И сега като ББ им надуши далаверите - олеле "Биг брадър". Когато започне ББ да ги вкарава по затворите сигурно ще се сетят и за нобеловия лауреат Солженицин. Плицейски изпълнения има навсякъде. За САЩ да не говорим. В Западна Европа какъв Биг брадър има - бедна ви е фантазията. Но хората там си знаят - който сгази лука - жална му майка. Да си прави сметката. Този път ББ наистина е настъпил яко чтвено-кратунковците. И те видат че "нема лабаво", както казваше любимият им вожд бай Тошо. А във връзка с приемането ни в Шенген никой на Запад няма да слуша воплите им. Западняците искат да има ред. ББ ше им осигури условия за това. Е, на който не му харесва - ДГД.

KGB, и аз като Ерик Артър Блеър ще запазя човешкото в себе си и няма да ти повярвам,че си прав а това от само себе си значи победа.

Аз побликувах цитата на Оруел.Аз побликувах няколко пъти и откъси от Фермата.И в двете книги са описани тоталитарни режими,ала Боко!Както и при комунистите,така и при Боко управляват най-тъпите,крепени от най-послушните,държани в страх с милиционерски терор! Аз разлика между ДС и Боковите разбирания не виждам! Затова съм против Боко,не защото ми харесва БСП.Те са едни и същи!

пУбликувах...)))

"Блажени верващите!" герберчета, че видите ли, ББ щял да вкара някого в затвора. Първо ББ не вкарва затвора. Второ. подслушването на тази територия е уредено със закон. Трето, на ББ може и да му се подслушва, но ако не спази този закон, самият той може да отговаря пред закона след предсрочните избори- 3 в 1 на есен.

Теолог, и 3те Ви твърдения са верни и отговарят на фактите. Дано някой се замисли върху краткия Ви, но съдържателен пост. Въпросът с подслушването е юридически и е уреден в чл.32 от Конституцията, Закон за СРС и НПК -чл. 172 - 177. Тази нормативна уредба не би следвало да се тълкува през политическа призма.

То при нас май Цецо шестака сгази лука и то здраво и какво следва??? "Ще се проверява произходът на записите, а не самите твърдения в тях?! Сиреч (любимата дума на вожда) за нашите фирми (Лукоил) закона не важи?

KGB, добре, че споменаваш Оруел. Не виждаш ли, че Оруел е писал за днешна България в "1984". Биг Брадър (ББ) ни следи. От интервюто по БТВ стана ясно, че Бойко Борисов (ББ) подслушва министрите си - съобразно закона. Изводите могат да са: 1. Това означава, че той обяви, че има основателни съмнения за извършени от министрите му престъпления. Тогава, как се борят с корупцията? Или се борят за корупцията? 2. ББ каза още, че има 100% доверие в министрите си. Значи ББ нарушава законите на тази страна. Без основание подслушва министрите си - просто за спорт. Да ги държи в постоянен страх. 3. НИЕ СМЕ ГЕРОИТЕ НА ОРУЕЛ.

Заради истината, не заради нещо друго искам да ви обърна внимание на нещо което се знае на запад, но тук умишлено се премълчава, а и по лошо продължава де се спекулира.Оруел е написал "Фермата" и "1984" за западния свят, като описва живота в западните страни.В последствие е бил привикван, оказан натиск фърху него /дори се смята, че е бил обработван с психотропни вещества /.

Бай Тошо е любимият вожд на твоя любим вожд-Боко Тиквата-сам си го казва.

По-големи и опашати лъжи досега не бях гледал, но ..... тия надминават всичко- не стига малоумни, не стига некадърни управници, но и на всичкото отгоре толкова нагли и цинични в отношението си към народа. Много социална политика имат- много се грижат за собствените си инатереси-браво. Другите- да ги ядат кучетата. Явно в Европа тези тъпи обвинения не хващат никаква вяра, затова и ни се подиграват......

Най-много ми хареса ефекта на бумеранга - подслушването, в което се кълнат ББ и туй, се обръща против тях. Ама така е - глупав човек и вързано куче го хапе...

Интересни са чрвено-кратунковците. Като ставаше дума за докторите в ГО дето бяха давили новородено не бяха важни записите и съдържанието им, а това доколко СРС-тата са законни и доколко законно се употребяват. когато става дума за компромати срещу ГЕРБ никой не пита колко са законни СРС-тата, и как така са изнесени - разсекретени ли са или в МВР има "къртица". Каквито откриха доста напоследък - и в МВР и в ДАНС и в други държавни структури. Които изнасят информация към БСВП и към хора свързани с престъпния свят и агента Гоце. Прокуратурата е затова - да разследва. И да открие кой какво прави. Съдържанието на разговорите е обект на други разговори - на тях ББ даде достаъчно изчерпателен отговор. Апропо, той е първият който го прави. И сега никой да не се чуди че може да го подлсушват. И да си прави сметката ако се кани да работи срещу тези дето му плащат.

Като се изнесоха СРС-тата на лекарите никой не чу гласовете им в авентичен запис, както стана с тези на министрите, което породи основателни подозрения че са изфабрикувани.Въпреки това лекарите бяха подпукани от проверки ,експертизи, които доказаха невинността им, само дето управителя ходил няколко пъти със служебна кола до Македония.Сега да видим дали тези министри и премиера ще бъдат спукани от разследвания дали покриват мафията.Ама май на ДАНС не им стиска.

ИЛИ САМО ПЛЯМПАШ И АКАШ КАТО ОСРАН ГЕРБЕР???

Абе как не те е срам бе, шизофреник такъв? Откъде се взе такъв рупор на Държавна Сигурност по цял ден да мърсиш форума с наглите си изп..ж...ния.

KGB,пак се излагаш.Относно докторите чухме сричането на един недоучен милиционер а тук имаме оригинални записи между високопоставени държавни чиновници в това число двама вицепремиери и става въпрос,че единия/най-големия борец срещу престъпността/покровителства контрабандата.Не усуквай ами се съсредоточи върху съдържанието,защото става въпрос за голяма далавера.Пък ако получаваш процент добре си се ориентирал.

Другарю Лаврентий Павлович Берия, непрекъснато търсите врага с партиен билет! Продължавайте в същия дух, нали сте на гербаджийска хранилка, които не са нищо друго, освен бивши комунисти, а те са най-лошите!

"откъде са дошли, а не самите твърдения в тях", уточни тя, цитирана от Дарик радио. За обществото ще е по-важно не само откъде са дошли, законни ли са, но и има ли в тях съдържащи се доказателства за покровителствуване на фирми и т.н., останалото е шменти капели както обича да казва Борисов, а май самите те го правят.

Ти не беше ли др.Николинова?

хахаха не е, но ако аз исках да оставя коментар щеше да е същия.аз само чета новините и коментарите.най-малкото Петрова пише по-грамотно от мене.не те знам кой/коя от чатърите си ама здрасти .:)и между другото наистина положението е като в теменугите

Той(ЦЦ) уточни, че през целия ден днес слуша коментари на различни хора, които не са наясно с това кога и по какъв начин се използват СРС-та- Охх, колко е наясно пък самият ЦЦ!!!- всички знаят, когато са подслушване и накрая при лоялния Алексей П. на арбитраж:))))

Междувременно, само ден след избухването на скандала, министърът на финансите и директорът на Агенция "Митници" се събраха заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов - ма само дето не са се прегърнали тия тримцата ....мноооо съ убичат хахах сигур Боце ги е заплашил че щ еим намали процентите...

И сигурно трябва да спят в едно легло?

Нееееееееее, те ТРЯБВА да се мразят, не да се обичат! Нали така иска премиера, а те пак не "вдяват"! Ако се обичат, как ще работят "ефективно"? Значи реакцията им след скандала /на тримцата/ е показателна ........................

Идват избори.Подслушват се тея от които има финансова изгода.Що не подслушват мангалите дето тарашат мазите, даже не вземат отпечатъци от строшените катинари, а онея ми ти разбойници с по два-три телефона ходят на удари ? Те не са ли организирана престъпност ?Никой не закача и разбивачите на коли, не ги и търсят.ЕДРИЯ БИЗНЕС Е ВАЖЕН ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !

СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СА ВАЖНИ ЗА ЕДРИЯ БИЗНЕС !!!! ЕЙ НЕ СЕ НАУЧИХТЕ

Не, не, следващите избори са важни за ОСТАВАЩИТЕ в България!

ВСИЧКИ ИЗБОРИ СА ВАЖНИ ЗА ЕДРИЯ БИЗНЕС!!!

"За да може да се приложат СРС-та, трябва да има предполагаемо престъпление за над 5 години по НК и винаги има искане от съответната оперативна служба, в което има мотиви. И тогава се отива при съдията, който дава разрешение. "По-рано днес премиерът Бойко Борисов заяви, че министри се подслушват и ще се подслушват и никой не трябва да се учудва от това." Следователно, за министрите от кабинета Борисов има предполагаемо престъпление за над 5 години по НК...

Крайно време е да разберем кой командва парада, ББ, ами то излиза, че за всичко в държавата ни се разпорежда той, инспектира ги , абе въобще ще ходя на зъболекар дали да не го питам за всеки случай да не го ядосам.

Това го бях писала във темата за Борисов- подслушваме министрите, искам да се мразят, но никой така и не прочете и разбра мнението ми. Принципно излиза точно това, което Вие твърдите:)Лица, срещу които се използват СРС-Специалните разузнавателни средства се използват по отношение на: - лица, за които са получени данни и има основание да се предполага, че изготвят, извършват или са извършили тежки престъпления; - лица, за чиито действия са получени данни и има основание да се предполага, че се използват от други лица, без да им е известен престъпния характер на извършваната дейност; - лица и обекти, свързани с националната сигурност; - обекти за установяване самоличността на лицата по т. 1 или 2 - чл. 12, ал. 1 - 4 от ЗСРС. Специалните разузнавателни средства могат да се използуват и за опазване на живота или имуществото на лицата, които са дали писмено съгласие за това - чл. 12, ал. 2 от ЗСРС.

ХАХАХ! Не било ясно дали е имало такива разговори :D хахахаха!

Дир, защо изтрихте коментара с цитат на Оруел? ЗАЩО? И на вас ли някой ви се обади?

Какъв спам според вас е малък цитат от книгата 1984?Или има линкове? Бойко Борисов е Големия Брат и убива демокрацията и свободата с милиционерски методи на ДС!

ти не знаеш ли че парите не миришат....

Жалки мижитурки,и тримата.Става въпрос за много пари,за това са като фурнаджийски лопати.

Да бе да,не си комунист с книжка ,а по убеждение!По-добре това,което ти наричаш лъжи и манипулации,отколкото кражби!А истината е ,че този вестник никога няма да изкара на светло,какви разговори са се водили в кабинета на Станишев!Само дето го гледах на някакъв клип как споменава нечия мама!,а на друг как маха на Бузлуджа с превързани ръце,пиян като мотика!Може би според тебе това е отличен атестат за облика на тези тарикати?Затова-преди да видиш сламката в окото на другия,първо виж гредата в собственото си око!

Прочети пак това, което си написал и кажи, ама честно - ти нормален ли си? Ти изобщо разбираш ли каква е темата? А може би в момента си на някоя хранилка, а? Лапаш ли, лапаш ли?

Да разследва изнесеното в записите,фирмите посочени и лицата от правителството посочени като закрилници на контрабандата.

Максимум до 1 година и половина ще се знае с подробности цялата истина около управляващите ни в момента шайка нагли престъпници, както и тези преди тях и преди тях и така до 10 ноември, че и преди това. Истината лавинообразно ще излиза на бял свят. Преброени са дните на сегашната пропаднала извратена система на управление, базираща се на постоянни лъжи и манипулации. Време е за нещо ново. За сведение на шизофрениците във форума - не съм комунист, нямам нищо общо с комунизма и го мразя, защото комунистите са причината за страданията на хората в България. И преди 10 ноември и след това.

Министър Цветанов каза, че не би желал да коментира нещо, чиито източник все още е неясен. Той уточни, че през целия ден днес слуша коментари на различни хора, които не са наясно с това кога и по какъв начин се използват специални разузнавателни средства. ми на Ал Бънди да мукажем че сигурно марсианците са го записали ...те нищо не разбиарт от такива работи ама го записват....ей голем гьонсурат ей...направо да паднеш

Тъй,тъй.Просто стана ясно,че никак не е приятно да се подслушват някакви разговори и после думите да се извадят от контекдта и да се манипулират .То не било кон,ставало дума за кокошка и не била продадена ,а била заклана и пр.

Не били компютри, а компоти и не било износ , а внос ...ха,ха,ха. Наистина всичко се повтаря...