Дянков: Данъчната полиция ще заработи от 2013 г.

Държавата е на път да се сдобие с поредната специализирана полиция - този път данъчна. Приоритет на финансовия министър Симеон Дянков до края на мандата е инспекторите да получат дознателски функции.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Данъчната полиция ще заработи от 2013 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добре да се създаде данъчна армия по този начин войската ще се самоиздържа.

На Дянков му трябва данъчна полиция да го ПАЗИ!

Също така щял да назначи мобилни екипи да следят дали някой застраховател при сключена застраховка гражданска отговорност ще изплати сума при катастрофа или ударен гражданин (без далавери и 100 г. чакане).

Щял да назначи организирана полиция, която да го пази при кражбата на "Пенсионния фонд" - това с кражбата на пенсионния фонд не е за първи път. Да назначи и мобилни екипи за да го пазят от РОБИТЕ - разбирай работниците с най-низки заплати в ЕС. Лоша фискална политика според докладите на ЕС при никакво заплащане и превилегии за най-богатите.

Ходи си, Дянков, че ни писна от теб! нали няма пари - каква данъчна полиция? А на МВР с 1 млрд бюджет каква работа оставяш?

Йей, абе твърде много станаха милиционерите. Вече не издържаме да ги издържаме.

Нека стане така: Ако искаш да регистрираш фирма - първо 5 години в затвор-а на строг режим. 100 000 лева гаранция (без право на връщане), за дето "няма начин да не си виновен" и да не забравим: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да назначиш 5 държавни чиновници на 1000 лева заплата в уж частната ти фирма, които да те следят 'отвътре' какви далавери въртиш и да рапортуват 4 пъти месечно на Дянков лично!!! Да живее сиво-черният сектор за който това няма да важи!

да вземат да направят така, на всеки човек по 5 полицая. Затворите и без това не стигат, а ние според ГЕРБ всички сме престъпници, нека направят така, че всеки от нас да се чувства в затвор и под наблюдение. Еба си живота...

Живеем в данъчно-полицейска държава. Тия леко-полеко ни убиват. Колко ли още ще издържи народа?

Предлагам да се създаде и психо полиция, да излови всичките психари в парламента и по улиците! Но, моля ви,не ги съдете, направо ги изнесете по асфалтираната лунна пътека на Борисов на Луната и да не показват повече на Земята!

Това на нищо не прилича ! Може ли да има толкова малко полиция? Трябва да има създадена полиция в всяка една област и то да е специализирана.Така от едно теле ще вземате по 100 кожи ...

Ако ще половината държава да направите полиция, една държава ако няма работеща икономика и газът си да съдерете ще сте си същите тасми на Европа!!

Правилно.

Ех, Дянков, Дянкооов - даунгрейднат плъх ниеден. Съгласен съм да има такава полиция, но за успешен тест, нека да проверят БокУ и двете му вицета. Ако в резултат на тяхната работа, има поне трима в затвора, то това ще е успешно доказателство за тяхната необходимост!

a MANGO полЮция дали ще има скоро?

Ако не гласуват както трябва на изборите може и да има. Ще се казва РомКоп

Зоополиция, данъчна полиция, митническа полиция, ... оттук до политическата полиция е само една крачка. И опит имаме - кеф ти ГЕСТАПО, кеф ти НКВД. Милиционерската хунта на ГЕРБ трябва да разбере, че с полицейщина нищо хубаво не става. Трябват кадърни специалисти, добре платени, за да не са корумпирани, и по-малобройни, за да стигне бюджетът.

общинска полиция и жандермерия. Тези кукавели наистина правят полицейска държавата ни. Винаги ще се чудя кои кретени ги избраха и дали не трябва да бъдат издирени, за да им се отнеме правото на глас заради малоумие.

или НСпоп, или НСбоб какво е?! Кой на кого, за какво докладва....?!

ДАНС к'во е!? То вече не само се дублрат полициите, ами се и триплират!!!

Дянков не знае ли как се изпират данъците? След като ги скътае олигархията почва да строи НЕЗАКОННО.С част от тях плаща на такива като екс.КМЕТА на столичния "Лозенец"за да се прави на "утрепан",а с другите дига МЕЗОНЕТИ за чудо и приказ,но незаконни! Справка ул."Г.пътник"20.Строителя е сътрудник на НСО-то!

Полиция Общинска полиция Жандармерия Гранична полиция ДАНС НСБОП Икономическа полиция Следват Данъчна полиция Зоополиция ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ ЕГАТИ и държавата!? Нима ще се оставим на тези долнопробни тъпи копелета? Не усещате ли че най-голямата грешка е напът да се осъществи? Държавата най-големия работодател - ГРЪЦКИЯ МОДЕЛ НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ,... колко милиона гърла ще храним?

Няма такова нещо, чисто и просто си я напишете милиция.

Дянкофф, ако си мъж, кажи си - какъв чин имаш в Централното разузнавателно управление на САЩ, каква задача изпълняваш и по чие нареждане. Вярно ли е, че си изплатил ипотеките си за милиони долари, откакто си ортак на Боко, вярно ли е, че не ставаш за икономист, че си посредствен управленец и че страната ни ще плаща за присъствието ти след ерата на това милиционерско-мутренско ГЕРБ дълго след като си офейкаш оттук? Защо ние не знаем нищичко за твоя произход, за родителите ти, за възпитанието ти, или си подхвърлен сирак в детски приют? Много си анонимен и конспиративно потаен, а това милише на нещо много лошо...

Не миришеее.., то направо си вони! Ние 6 апартамента изплатихме на Цъчко, па да не би да не сме кадърни да изплатим ипотеките на Хер Флик!? Той затова е тука! Беше си сметнал за един мандат да се оправи, ама като сме оглозгани от всякъде, ще се наложи да остане още 4 години.

Тествал идеи???? Все по-налудничав вид придобива партийното недоносче от известната Ловешка езикова гимназия, гнездо на ДС кадри

Може Дянков! Само ако я създадеш да проверява денонощно най- СВЕТОВНИЯ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР ИЛИЕНЦИ, борсата в Димитровград ит.н. световни контрабандни центрове, на които да си купуваш каквото поискаш,дори и данъчни фактури. Пълен нещастник! Стига си мислил глупости,че няма да останат данъкоплатци , а само полицаи и цигани...

Да де. Ще увеличат още разходната част на бюджета. Пък ние ще поемем приходната - както винаги. Очаквайте НОВ вид данъци, защото за старите има обещание да не се увеличават

Почти всичко се внася от чужбина. Даже и пирони, и тухли и какво ли не, което може да се произвежда и у нас. Значи външната търговия има силно лоби в правителството. А Дянков очевидно е един негодник, който вместо да стимулира производства в България при облекчени условия и да намалявя безработицата измисля контрол на конрола на тези дето не си вършат работата т.е. прелива от пусто в празно, но сещате се, че неговото не се губи. А в правата на правителството на Б.Б. е да потърси отговорност от предишните правителства за анти държавна и антинародна дейност за което няма давност, а не да се оправдава, че си измислили закон да ги защитава за противодържавна дейност. Изводът е, че и той е един от тях, че се изпълнява престъпен към държавата криминален сценарий, че са си опекли нещата и сега им трябват магистрали, които основно те ще си ползват, а народа ще ги построи. Толкова боклук не е управлявал България за цялата и история.

Ами сд няма да е от това управление ако неспазва принципа "проба-грешка"...и то на чужд гръб...

Куче-касичка, данъчен-касичка, полицай-касичка. И кой ще ги храни, бе Дянков? И колко години стаж им трябва на новосформираните "полицаи", та да се доберат до заветните 20 заплати при пенсиониране?

предлагам още една милиця

"Дянков тества идеи..."Лудичките обикновено са неизчерпаем извор на идеи, с часове и минути ги сменят! А ние с години наблюдаваме държавническия им психотеатър и публиката намалява ли намалява!

Дългът на България за 2011 г. е в размер на 12 293 млн. лв., или 16.3% от БВП Забележете - дългът не на управляващите, а на България и на нашите г........е! Да ни е честит, българи! Благодарете на ГЕРБ! И това не е краят!

Не става само с полицейщина, требе и акъл!!! Населението намалява-вие се увеличавате! Ще останете съвсем, съвсем скоро само дупетати, ръкотътрещи ни !по нанадолнището разноцветни партийци, циганя и разнообразни за нищо негодни полицаи! Поне тестове за минимална психическа, физическа и умствена годност си провеждайте!!!

--- Данъчна полиция; --- Зоо полиция; --- Пътна полиция; --- Общинска полиция; --- Държавна полиция; --- Милиционерска полиция; --- още други полиции: Че те това е се е направо ПОЛИЦЕЙСКА държава... .

ДЯНКОФ, НА БЪЛГАРИЯ НЕ Й ТРЯБВАТ ТАКИВА КОРУМПИРАНИ НАДЗИРАТЕЛИ, ПОСТАВЕНИ ОТ ТЕБ /ИЛИ ОЩЕ НЕ СИ УРЕДИЛ ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ НА ВИСОКОПЛАТЕНИ СЛУЖБИЧКИ/, А И ТРЯБВА ИКОНОМИКА, КОЯТО ДА ОТКРИВА РАБОТНИ МЕСТА. ТОВА ТИ ПО-ДОБРЕ ГО ЗНАЕШ, НО ВМЕСТО ДА ИМА БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО, КОЕТО ДА НАМИРА ДОБЪР ПАЗАР У НАС И В ЧУЖБИНА, ВИЕ МАЛОУМНИЦИ- УБИЙЦИ НА "ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ", УМИШЛЕНО ЗАТРИВАТЕ И УНИЩОЖАВАТЕ БЪЛГАРСКИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ, КАТО ЗАЛИВАТЕ ПАЗАРА С ВНОСНИ БОКЛУЦИ, КОИТО БЪЛГАРСКИТЕ "СВИНЕ" ТОЕСТ - НИЕ ТРЯБВА ДА КУПУВАМЕНА СКЪПА ЦЕНА. ТИ СИ НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА, КОЕТО ХИРУРЗИТЕ ИЗРЯЗВАТ И ХВЪРЛЯТ НА БОКЛУКА. ТВОЕТО МЯСТО Е ТОЧНО ТАМ. ЕДИН ДЕН ТВОИТЕ ДЕЦА ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ГРЕШКИТЕ ТИ С КОИТО УНИЩОЖАВАШ НАРОДА НИ.

Колко полиции трябва още да издържаме?След създаването на Общинска полиция,която упражнява представителни функции по бул.Витоша,се говори за Зоополиция,за Данъчна полиция и още не знам, какви полиции.Защо не създадат една Депутатско-министерска полиция и да се ликвидира въпроса с всички останали полиции, включително и с истинската полиция, която също не служи за друго, освен да пази властта

Абе Симеоне ... такованка бре, човек ... пак си се загубил в Превода ; Garnishees/Collection Agent не би следвало да се преведе като `Данъчен Полицай` ! ( Ха вземи, та се извини на Хората за недоразумението ! И да Обясниш за какво-точно става въпрос, ей !! )

Знаете ли докъде стега наглостта на данъчните? Оня ден получих писмо, че дължа данъци за ЗАБЕЛЕЖЕТЕ 1997 година в размер на 200 лева. Лихвата е 890, то общо над хилядарка. В писмото има заплаха, че ако не ги платя до 7 дни, следват санкции. Отидох в данъчното да питам що за идиотизъм, казаха, че така им наредили от София. Споменах давността и те много любезно обясниха, че ме канили да подам молба да ликвидираме дълга поради давност. Но в писмото нямаше такова нещо. И много абдали се бяха наредили да си плащат. Явно номерът на Дянков успешно минаваше пре всеки втори заблеян данакъплатец.

давността не се прилага служебно, а при направено възражение за изтекла погасителна давност от Ваша страна

Идеал за данъчен "полицай" е млада госпожица с добър външен вид и вяра във водачите, която да е готова на всичко за собственото си благоденствие. Предимство е да няма никакъв опит, да е завършила някоя от нароилите се наскоро "магнаурски" школи и да има високо мнение за собствената си персона.

Поредната глупост..Дянков пак са те изпуснали всихополицайте

Брей!Времената се менят-нравите не!И по мое време този ,който даваше "налог",демек данък се наричаше ДАНАКО-ПЛАТЕЦ!Ама по- малко институции сбираа данъците!Кьорав съм бил!Ке лепир има в тая работа!Останах си със "Солунската "митница ,когато бях на власт!А е могло!Щом народа търпи "Топлофикация",като нищо може да "изтърпи"още една полиция!

Дянков иди си.Дянков иди си.Има много умни българи които ще помогнат на България и ще живеем добре както преди да дойдеш ти. Ти унищожи България и изгони нашите деца.Поколенията ще ти търсят отговорност.

Идеите на Дянков,като цяло,явно стигнаха и до тук-поредната полицейска структура.Защото е пределно видно,че г-н Вицепремиерът изобщо не се справя с фискалната политика,че затъваме,че пари няма,затова-полиция.Докога ще търпим този безкрайно ограничен и верен на Световната банка,неин служител?Разбра се ,че не може да се срави,да управлява,че се проваля,точно както и при предишни негови мисии....докога!?

Толкова му стига акъла на човечеца... Той това си може - да усвоява парите, оставени от предишните и да дере още кожи от гърба на народа. А направи така, щото да се съживи бизнеса и да има повече приходи - не. Трагично положение.

Много е лошо когато непрофесионалисти като този пренасят комплексите от личния си живот в професионалния...

а данъчните коя полиция ги контролира когато водят счетоводство,когато рекетират фирмите и ги притискат от позицията на силни?

А СТИГА БЕ ПОРЕДНИЯ МУНЬО ДЕТО СЕ ПОМИСЛИ ЗА БОГ НАПРАВО НИ ПРЕКРЪСТЕТЕ НА ПОЛИЦАРИЯ ЩЕ ВИ КАЖА САМО, ЧЕ МНОГО БЪЛГАРИ СЕРИОЗНО СЕ ЗАМИСЛЯТ ДА СЕ МАХАТ ОТ БЪЛГАРИЯ - ПОДОБНО ПРИ БАЙ-ТОШОВО ВРЕМЕ ...... ТУК НАЗРЯВА ДИКТАТУРА

Стига бе хора!Прав е г-н Дянков!Кой може да ни опази нас,освен "народната "полиция?Колкото повече полиция, толкова по-добре!Всеки данъкоплатец,а най вече дребните фирмички да се проверяват яко ,и за най малкото провинение -белезници и затвор!До пълното им изчезване!Има още накъде!Предлагам да бъде създадена и "морална"полиция?Всяка магистрална "жрица"да бъде следена и наблюдавана от най-малко двама ог "моралните".Да ги видя аз тагава?А,и това не е всичко.!Има място да "наредим" "татковината си така:-роднина-полицай :-роднина-полицай!

Е, да де, ама няма кой да ги хрантути полюционерите... Пък и се пенсионират млади, че и по 20 заплати трябва да им броим... А да те питам за "моралните" - те само "ще следват и наблюдават " ли или и ще консумират?

Всякакви мин. на финансиите сме имали, но едновременно дървена глава, объркан човек, самонаедян и безпомощен, злобно човече и подмазвач не сме имали.

Ами в държава управлявана от бивши милиционери и ДС служители това не е изненада

Колкото ни е необходимо министерство на културата, толкова и данъчна полиция. В нашата мила родина трябва да има един министър на чалгата, и по един данъчен полицай на десетина-двайсет "големи данъкоплатци". Защото останалите са на изчезване. Ако очаквате циганите да започнат да плащат данъци, или работещите на минимална заплата, или безработните.... Аааа, сетих се, може да събират данък от бездомните кучета и техните защитници. Ама те тогава много бързо ще изчезнат от градовете (не кучетата, а защитниците). Дянкооов, не трябва полиция, а ДАНЪКОПЛАТЦИ. Схващаш ли?

Този "финансист" умее да крои схеми по разходване на чуждите пари. Демек готовите пари, да ги е изкарал някой друг. Иначе, той да създаде схема, с която да се изкара някой лев абсурд. Цар е на харченето и затриването. Трябва час по-скоро да се елиминира. Бездарници.

Предлагам да се създаде финансова полиция, която да наблюдава и контролира Дянков.

Скоро на глава от населението ще се пада по един полицай.

... а на всеки полицай по един престъпник - аз, ти и леля Пена от долно у(й)но ...

Защо е икономическа полиция, като видяхме, как с едно обаждане се спират проверки и се манипулират служби /справка Мишо Бирата/? Просто явно има още роднини желаещи да седнат на вече обедняващата държавна софра!