Операция ”Сови” продължава в Германия

Тази седмица ще има голямо развитие по операция „Сови”. Това заяви по телевизия PRO.BG финансовият министър Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Операция ”Сови” продължава в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ахааа.. днес разбрах за какво иде реч. Някакъв хакер бил разбил защитата на швейцарските банки и предложил информация за хората със сметки срещу 2млн и кусур да я продаде на ГЕрмания. Само че май още сделката не е осъществена. Тъй харесването м/у нашите и немските ръководители ще остане неизползвано. :)))

Изчезни от форума заедно със специалиста Дянков. Много си проззз

Дянков е много прав,защото за пръв път в България виждам човек ,който не се прави на ударен ,а заковава нещата с точни и много неприятни за някои думи!Няма начин царете на увъртанията -мижитурки от рода на Станишев,Кутев,Нинов да не скочат срещу него и да не плюят неистово срещу този чудесен специалист!

Всичко това е духане намехурчета под вода.И ББ и дянков го знаят и се правят на батмани и ватмани едновременно.Да си проверят сметките в Швитцерландия да не им ги опразни някой.

Дискът е предложен срещу тлъста шестцифрена сума в евро на немското правителство от неизвестен хакер и съдържа инфо за авоарите на немски граждани в швейц. банки.Парите явно са необложени с данъци в Германия и сега ония нещо са се втресли.Нашите бързат да се използват момента за малко Пи Ар и вдигане на пушилка.Както и да декларират топли чувства към Меркел и Шойбле-искрено и лично.На мен това ми стана ясно от всички изхвъргации и излагации на тези от снимката.

Брей,голямо харесване пада,ей - Дянков и германският му колега май сериозно си ходят, че да си правят услуги за по 2/3 млн евро. Това мъжката любов,голяма работа-ама те нали в америка си казват всичко...

Хер Флик,ако си спомняте винаги има перфектно разработен план за всяка ситуация. Основната част от плана е как въпросният хер да докопа и прилапа нещо за себе си.Втората-как да се пребори със съпротивата.Планът често включва елемент на взаимно харесване с лица от двата пола. И разчита на помощта на кръстника му Химлер.НО винаги завършва с провал.

На приказки Дянков го докарва, но делата са му много ялови. Министърът на финансите трябва да си събере данъците, а не да се занимава с агитация и пропаганда. Като го гледаш наистина прилича на хер Флик, но като го слушаш по-мяза на доктор Гьобелс. И двамата са диалектици-сами си вярват, че колко повече лъжат, толкова по-близо са до истината. Т.е. чакат количествените натрупвания да преминат в качествени изменения. Чакаме европейски инвеститор за АЕЦ-Белене, на когото да подарим български инвестиции за подготовка на площадката за 2 милиарда лева. И за чиф хуй ни е чужда атомна централа на българска територия. Радиоактивния риск е потенциален, също като и екологичните вреди от петролопровод с терминал в Бургаския залив. Но за да се поеме този риск атомната централа трябва да е собственост на българската държава и да носи приходи за българското общество. Ако държавата няма пари се взима заем от финансова институция без значение от коя страна е. Казват заем от Русия щял да ни постави в политическа зависимост. Да, но само ако решим да не го плащаме, или да го плащаме с дупе по примера на Т. Живков. Дали докато е масажирал ушите на бившия диктатор Борисов не е усвоил и някоя хватка по този въпрос?

Мистър Дянков, Всичките Ви опити да надскочите възможностите на поносимото в нашата страна, не са убедителни като реформи! Реформи се правят от умни икономисти, които се ползват от доверието на обществото! Вашет е някаква непонятна игра, наподобяваща милиционерските маршове и похвати на Вашия Тодор Живковски шеф Борисов, но не може да се възприеме като сериозна... Най-доб за Вас е да се оттеглите по живо по здраво и да престанете да ни броите за говеда, ще се оправим без Вас.

Кажете какъв е тоя диск със конфеденциялна информация не за какво да е, ами за швейцарски банки? Откъде се взе и какво съдържа той?

Защо никой не казва, дали информацията от диска е законно доказателство?!? Всеки може да спретне диск и да го продаде на Германия. :-) :-) След това започват официални процедури по запитвания до банките, а швейцарците ясно показаха, че няма да дадат никаква информация, докато германците не предадат на Швейцария въпросният крадец. :-) :-) Съвсем ясно е, че Дянков подксача насам натам за едно голямо НИЩО. :-) :-)

Дянков, като те гледам и слушам, незнам защо в съзнанието ми се оформя ,че виждам насреща си едно от онези зелени човечета,дошли на нашата планета с незнайна мисия. Предлагам да се залюбите с някои от Обединените арабски емирства,дето има няколко кладенеца, та да завъртим кранчето и да източим и от там всичко. Не разбирам ,защо тебе не те интересува колко пари са източени от българската държава и от джоба на редовия данъкоплатец , а колко данъци ще ги накараш да платят. Значи позволява се пладнешки обир в България ,ако платиш на финансовия министър данъка с който той се старае да напълни хазната и да се бие в гърдите , че той е сторил това. Значи няма да се търси отговорност за откраднатото и да се върне на българите,важното е да им се даде възможност да узаконят откраднатото и да се съревновават с милиардерите по света. Швейцария, затова е Швейцария защото векове наред се хранила от олигарсите на всякакви видове пост-режими, това е държавната им политика и не мисля , че точно на теб ще сътрудничат - зеленото човече,правещо се на ченге по примера на вожда си. Моля те, не издевателствай по-вече над изтормозения от безкрайния преход в България народец, качи се на НЛО-то си и излитай за там откъдето си дошъл. Не се мъчи да ни промивате мозъците с вашите извън земни философии.

БОГ да пази праветелството на Република България, бъдете живи и здрави.

Добре де теоретично ББ получава информация че лицето Х има 1000000 евро в Швейцария. И кво от това. Лицето Х вика нямам, швейцарската банка казва няма такава сметка господа и край. Няма как да докажете нищо камоли да вземете някакъв данък върху тези пари

Ей много ми хареса да казвате на ББ Боко! Имаше една приказчица за деца с герой щъркелчето Боко. Та много му прилича на ББ ... БОКО ... като в приказчицата ... измишльтини , залъгалки за деца ... и сега ... една държава жабета ...

Ех, Шойбле, Шойбле, в тази игра винаги някой може да те издъни...

Ами, готин е!

До колкото разбрах немците са длъжни да дадат инфото на БГ, като две членки на ЕС. Може би не е задължително да е безплатно и то при положение, че те са платили за това.

Не разбра ли че писмото на Ал Петров, което е уплашило толкоз ГЕРБ, не е само от него, като само той е арестуван. Ако търсиш в базата дани писмо от Ал Петров - няма как да го намериш. Имало е техническо недоразумение.

Няма място за притеснение утре ще има друга мисъл в главата му... и по-точно каквато ББ му каже , че трябва да има

Дянков е работил с още 8 човека в продължение на 8 години в отдел в СБ (за рейтинги и други икономически модели), който в последствие е бил закрит, защото предложенията, които са били направени са сметнати за неприложими, и са преценили, че съшествуването на подобен отдел в СБ е безмислено, и момчето е останало без работа и му се е наложило да дойде и да ръководи България, да експериментира моделите си, които са били определени като неработещи от ръководителите на СБ. Тази информация е достоверна от хора, които са ръботили съвместно с министъра и не са българи, от този екип от 8 човека в момента само двама все още са служители в СБ :) Умника ни с умник

Финасовата политика на кабинета не искам да я коментирам, но ми прави впечатление, че министър Дянков прави много лошо впечатление на човек, на който му лиспва елементрано възпитание. Следа като каза, че писмо от Алексей Петров не е постъпвало, най-малкото можеше да се изивни за лъжата си.

Така че на базата на харесване, без пари ще вземем тази информация - оле леле! Я на базата на интимен контакт да вземете и някой лев, а? Баба Меркел може да даде 40 евро на час за боко, теб ШойЕБЛЕ може да те има за 50 например?

Случващото се беще предсказано, беше подсказано и е доказано. Списъкът на куфарчетата го има. Променете закона за данъчни и финансови измами и кражби и ще има да се приберат още няколко милиарда - вече с тлъсти лихви и огромни глоби. Новият закон за тезе които не искат да се кооперират с НАПа и прокуратурата следва да е доживотен затвор.

Браво нека да ходят ди Германия данъчни да се разходят . Има една подронбост че дискът е само с немски граждани за които боклукът който го е създал ще вземе пари а не за ганаици . И като второ мога да кажа че не е гаранция че ще постигнат нещо защото банката трябва да вдигне таината за тези хора което е много спорен момент

Опааа. Грешка. Последното да се чете, когато Дянков ме принуди да си платя данъците.

Ей,по-голям елементар не беше идвал у нас,направо ме е срам.Ама глупости търкаля,няма спиране,ами като толкова се харесвате нека те вземе,ние и зестра ще ти дадем - съсипаната ни икономика. А атаката срещу Булгартабак е ясна да падне цената,та да може Боко да я купи ефтино.И евала,че има директори,които да се противопоставят на нещастници,като тебе и тъпоумното управление,кого заплашваш бе нещастие. Е ще го свържете с Октоподите и готово,знаеме номера всички неудобни са виновни.Живях ме в диктатура и познаваме методите.Доживяхме милиционери и бивши комунисти да управлявата страната,в симбиоза с непримиримия борец срещу комунизма Костов - това ако не е майтап!

radvam se za iniciativnostta na Dqnkov/taka 4e sreGEY 100% ne ni lipsva ore6arski/ samo da se napanat osven 6veicariq i of6ornite zoni -stiga sa se bili kipar v gardite 4e sa vode6t investitortovasa si na6i pari minali prez lainqnata im bankova s-ma

bravos,da leji na tazi strana,pak kato umalee, da se obarne na drugata!Germanskoto pravitelstvo ste broi ke6 na pritejatelja na diska s dannite,pak na nas ste gi dadat bezplatno!?!LUD za vrazvane.

Поздравления, Симеоне ! Подходът е повече от правилен и адекватен за конкретните условия ; само да не се забравя - че за разлика от т.нар. западни вагабонти, нашенските никога не са сами/индивидуални, и доказано-често ползват други имена и/или хора .

Благодаря! отново завоалирано написано но доста по разбираемо . Предполагах ,че е в този смисъл но не бях много сигурен . Благодаря за поясненията напълно достатачни са ми - прав си !

Затворихме една бирена фабрика (в Мездра), с доста бира без бандерол. много интересно, аз досега бира с бандерол не съм виждала!!!

В това семейство изглежда падането от високо е традиция. Само че тоя си е паднал на главата. Не ми стана ясно само Шойбле отпред ли го харесва или отзад? А когато ми покаже бира с бандерол - ще ми кажа безплатно и доброволно номера на сметката си в Швейцария.

Щом се харесват младите,нека се вземат. Ние от коя страна сме?От страната на булката ли пак? Ех, !

Давай Дянков.. !!!! И не искай само данъци,ами поразровете откъде и по какъв начин са спечелени тези пари..

защото б БГ са само ОФШОРКИ по топлите острови

на базата харесване можете да си устроите една хомосексуална оргия само! улигофрен очилат! хахахахаха

За 20 г. преход нито един политик не ме е кефил така, както Дянков! Просто не мога да повярвам, че може без уйдурми, увъртане, шикълкавене и прочие простотии, станали стандарт за поведението и изразяването на политиците, да се назовават нещата със собствените им имена. В чия полза е това? Ами това е риторичен въпрос. В наша, разбира се! Стига лъжи, искаме истината, политиката е проста работа за умни хора. А умен Дянков е! Достатъчно! И почвам да вярвам, че май започва да отминава времето на измамниците и крадците от бюджета. Сполай!

като го слушам тоя редък пън ( с извинение към пъна) се сещам за популярния напоследък виц: рецесия е когато уволнят комшията-депресия-ко уволнят мене,а кризата в българия ще свърши когато уволянт Дянков

Bravo !!! Neo4akvano postoinni se okazvat ypravliava6 !!! Yspeh !!! Dano yspeiat v kayzata !!! Bog da e stiah !!!

сложи една отметка в ексела на паметта ти, там където ми е никът : ТЕ му говорят. така не се губи време за мислене, а се инвестира направо в развитие. в случай че е писано тази фаза, се превръща в преходна от само себе си. другият вариант е да схванеш, че практически не е особено логично да се съди някой защото не е направил точно това което искаш, както искаш и когато искаш и това при положение че не си единственият искащ на планетата който малко или много за себе си е прав по отношение на исканията си. в случай, че предпочетеш вторият вариант ще се наложи да промениш съдебната СИ система, а това ще означава не само признание на несъвършенство но и по-подробно опознаване на собствениете си ясни и неясни издънки. факт е също, че много твърдят че не се мислят за съвършени но и същевременно не осъзнават как съдят точно от обратната позиция на това което твърдят че са. мога да ти дам и други варианти но лично аз ти препоръчвам вторият. първият е лесен, функционален и за такива които докато не бръкнат в контакта не вярват на сметката за тока... знам го опит... - и действително е по-тъпият.

като го видиш дребно значи е вредно са Б.Б.не разбра а кога ще разследваш началника си като играеш на следовател дай да видим той от къде има толкова и къде има на друго място

От влизането ни в ЕС акцизите на цигарите се повишават всяка година/2007,2008,200 или лъже,или е некомпетентен,което е лошо и в двата случая.

За 2009 година до 40-50% се е вдигнала контрабандата, без да е бил вдиган акцизът, подчерта Дянков 01.12.20 покачване на акциза върху цигарите се готви от 1 януари 2009 г. То ще доведе до поредното вдигане на цените, стана ясно вчера. През последните месеци пушачите едва успяха да понесат последното вдигане на акциза, което влезе в сила на 1 януари 2008 г., но реално се усети в цените на цигарите през пролетта. Целта на новото покачване на акциза е България да достигне минималната ставка в ЕС. Според договорения график към 1 януари 2010 г. налогът трябва да е най-малко 125.19 лв. за 1000 цигари, а в момента той е към 100 лв. за 1000 цигари. Дянков,Дя погледни информацията от начлото на 2009.Знам,че си в България от лятото,но поне се усведоми за акцизите и слушай хората,които ти говореха да не вдигаш токова акциза за 2010,че контабандата ще проъфти...

Дянков,защото не вземете с Боко да се поразходите някъде към Бруней,към Абу Даби ,Кувейт и петролните шейства,може някой султан да ви хареса и да даде някой друг милиард ей така,за хубавите ви очи,а? Да напълните бюджета и да сложите малко колбас на пицата?

Дянков кефиш ме.............само така....смело и безпощадно към червените червей!!!

Може много да плюят по Борисов ,но с такива мерки трябва да се започне.Трябва кранчето за изтичване на пари в България да спре.То няма сектор в икономиката ни да няма далавери и корупция.За това сме на това ниво.Кучето скача според сопата... Това е така .защото след падане на Живков ,всеки дошъл на власт започна да си прави ,каквото си иска.Не съм бил никога привърженик на стария режим,но поне нямаше такава слободия...И ако искаме да бъдем нормален народ,трябва да бъде въведена законност със цената на всичко,иначе само ще си говорим,както става до сега 20 години без да има някакъв ефект.Така,че Борисов продължавай напред народа е с теб независимо,че някой са недоволни от подобни мерки.

Извинявайте всичките. Не съм знаел за този диск. Пак извинявайте.

Такъв цинизъм и при бай ви Ганя не е имало! Някакъв провинциален келеш послужил като чиновник в международна банка, (без никакви публикации) и започва да блещи глупости и елементаризми за политиката, политическата ситема и нрави за велика държава с три главни букви. Този ли елементаризъм е сханал там? Смешно, но просто и ясно: КОГАТО РЕЧТА Е ЕЛЕМЕНТАРНА, И МИСЪЛТА Е ЕЛЕМЕНТАРНА.! Той е следващия по принос за падане на рейтинга на ГЕРБ - стремежът му да подраажа на ББ е жалък. ББ поне има природна интелигентност и не мутрябва дасе прави на умен! На провинциалните юпита май им е трудно да се правят на по-умни отколкото са!

ако с приказви можеше да надскочиш комплекси си сигурно щеше да пораснеш повече, ама не става. то че ни мразиш мразиш ни, ама и ние не те харесваме. Тъй че върви на май......