Скандал заради хазарта в министерството на Дянков

Министерството на финансите (МФ) е разтърсено от поредния скандал за данъка върху хазарта.

Обратно в новината

Коментари - Скандал заради хазарта в министерството на Дянков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тоя Еничаров май работи по съвместителство и при Доган?

Vednuj i durjavata da za6titi interesite na naroda , a NE na mytrite-4erepi i podobni !

съгласен съм на 100%

до кога далавераджии ще се бъркат в законите ни,по висока ставка.

ДанЪкЪт, си искал може би да кажеш. Това препинателните знаци за нищо ги нямаш. Е, така сте - твърди последователи на Бойко, дори и в правоговора и правописа

Дянков, добре действаш!

Божков срещу Дянков.....май ще духне пицичката тва педи задокеанско

Дянкофф vs Гергов я сега да видим копеленце кой кого???

дянков,комисионната комисия да си отива.

Тези комунистически комисии прикриват откраднати пари. От тях няма един читав. МОже би те са НАГЛИТЕ-4. Ликвидирайте комисиите ( по хазарта,по финансов надзор,по енергийно и водно регулиране) и въвеждайте други форми на контрол с други хора за да няма корупция в тях!

При 60 % печалба няма разлика в данъка, по който и начин да го изчислим. За да е по-голям данъка при спорната идея значи става дума за поне 65 % разлика между постъпилите пари и изплатените залози. Горките!

Абе, тези от Позитано не ви ли правят някакъв смислен инструктаж?! Или задачата ви е да плюете само като видите име - Дянков, Борисов, Костов? Какво не е ясно: 25% върху разликата е по-малко от 15% върху оборота. От това печели Черепа. Дянков е против това. Аз го подкрепям, а ти?

Ами съкращавайте не плашете хората със закани.Те да ви дигнат данъка както са го решили и от него ще плащат на съкратените от вас.Вие ли сте най хитрите,че се опъвате като магарета на баир.Че само със вас единствено да се съобразяват.

Дянков да изрине агентите на Божков от министерството. Срещу милиарди трудно се рита - така че ще има още много проблеми !

Шнеле,шнеле Хер Флик! Шприцен! Дас ис вазелине! Я,я вундарба...

най големите измамници,манипулато и крадци/комунистите/ за пореден път се правят на мъдри, стогодишната лисица отново говори, няма вече лапачка-крадачка и си измислят причини ДАНАКА ЗА ХАЗАРТ ТРЯБВА ДА СТАНЕ 100%

Какво прави шефа на Комисията по хазарта Димитър Терзиев на изложението за игрални машини в Лондон? Той организатор ли е или там си осъщесвява контакти. Или просто си прави туризъм на гърба на дъжавната хазна. На него най-много му се позволява да отиде до Брюксел да съгласува нещо с ЕК, а не да си прави околосветски пътешествия.

Канарев, Канарев, като човек от село трябва да знаеш поне, че се пише бОстан, а не бустан.Аман от хора с първокласно образование...

Браво ,Дянков!Не отстъпвай!

Да се увеличи още.Черепа в затвора.Боже,колко противен човек е този Божков.

Някои държавни чиновници пак служат на мутри и черепи. ДАНС, за какво сте бе??!!

Пак ли ще угаждаме на Черепа и на лобитата му?

дянков не работи на парче и за клиентелата,цялата комисия на дузпата.

КОМИСИЯТА И ОТДЕЛА С ТОВА РЕШЕНИЕ - ДИРЕКТНО НА ПРОКУРОР !

Dobre 4e ot vreme na vreme slushat Kostov!nqma greshka!

Ето точно затова кадрите на БСП-ДПС в средния ешалон трябва да се отстранят! те са готови да провалят всяко намерение, което не отговаря на партийните им поръчения. А др. Божков,Черепов, знаем чий кадър и спонсор си е!

Тоя не знае кво става в министерството му, ние чакаме държавата да оправи. Правилно каза др.Борисов в Израел Бог да пази България!

Може ли всички,които имат ипотечни или други заеми да поискат промени в законодателството,св с драстично намаляване на лихвите с цел - ИЗПЛАЩАНЕТО ИМ!!!Шибана държава,която се съобразява единствено с организираните престъпници...

Тия са много нагли- не стига, че не плащат ДДС, ами и данъка им бил висок!!! Що- да не би да произвеждат нещо, че да ги жалим!

Защо пък да не се увеличи още?!

Че Дянков винаги е бил данъка да е по-голям ,а това ,че някои тарикати се опитват да прокарат интересите на няколко милионери и то само месец след промените не ме учудва.Тия мижитурки може и да не ги намерят никога ,ако не го направят.Освен това искаха да докажат ,че рано или късно става тяхното и ,че държавата се управлява все пак от тях.

Дянков , ако не с метлата то ги изритай със шутове!!!!!!!!!!!!!!

Царо и на дупетата, напълно потвърдиха поговорката Краде, краде и с гъза си

Абе как стават тези работи с Иренка и Васко бе Еничаров?

Е г-н Дянков сега може да Ви стане ясно - най тежката корупция, мързел и безхаберие се шири в средния ешалон държавни чиновници.

Нали това беше първото с което почна обиржилъка на държавата от Крадливото Нищожество и лакомите дупета! После комунетата продължиха да лапат......

Днес се получи извънаредно съобщение от радио Ереван-, че са открили общото между на гол тумбак чифте пищови-това е партия Герб+Атака+ДСБ

Не виждам, кой знае какъв скандал, скандалното е, че в комисията по хазарта все още има хора на Черепа, които се опитват да лобират в полза на неговите интереси... Според мен, трябва добре да се проучи, кои са тези личности и да бъдат изхвърлени с шутове от там!

mnogo pravilno bravo na djankov danaka varhu hasarta i dr.igri da stane 25% nikade njama tolkova kasina kakto v sofia i dr.gradove daje haserta e sabranen naprimer v garzia i dr.eu strani kakvi sa tesi banditi i apaschi ot kade na kade na vsjaka kratscha v sofia ima kasina da gi satvorat a danaka 15% E MALAK da se ovelitschi na 25%no ima deputati koito sa podkupvat i te glasuvat sakona sa hasarta da se rasberrat koisa i na sad korupmiranite deputati oblasni i kmetove

До всички медий, радиа и телевизий- Логото на партия Герб е един метър плат с два метра уста, в горният ляв ъгъл нарисуван бустан с тикви

Къде е скандала? Имаме предложение, което ще се обсъжда на МС. Един от членовете на този съвет е изказал мнение, че е против това предложение? Къде е скандала?

Държавна комисия по хазарта вече чака на вратата да бъде уволнена и осъдена за престъпления по служба!

Дръж се, Дянков! Мафиотската наглост е безгранична! Министърът не пожела да обясни кой е авторът на идеята и защо документът е пуснат за съгласуване. Според правилата това може да стане само с негов подпис. От думите му на Дянков обаче се разбра, че предложението идва от подчинената му Държавна комисия по хазарта. Държавна комисия по хазарта ли, не направо най-нагли мафиоти! Сега Борисов трябва да ги уволни лични и да покаже, че в Германия не дрънка празни приказки!

Черепът действа, не седи със скръстени ръце.

Този не става за нищо...Бойко защо упорства, не мога да разбера?!

Костов го каза, ама ББ не слуша. Средния ешалон на БСП трябва да бъде отстранен от властта ,иначе ще саботират правителството......

Г-н Дянков, харесваме те, не отстъпвай.

Тези хора в МФ знаят ли български? Как си комуникират? Ако знаят, нека някой им разкаже древната българска приказка за примък-отмък или за лъжливото овчарче!

Хазарта развращава тинейджърите и те харчат парите на родителите си!