Коментари - Дянков към Плугчиева: Кажете, че се провалихте | Днес.dir.bg

Дянков към Плугчиева: Кажете, че се провалихте

Плугчиева казва, че работата на одитния орган е едва ли не огромен успех, а то е абсолютен провал. Това заяви вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, който днес представи приоритетите на ведомството си пред парламентарната комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

Обратно в новината

Коментари - Дянков към Плугчиева: Кажете, че се провалихте | Днес.dir.bg

Коментари

Комунизмо-капитализм сътворен след 1989 трябва да бъде унищожен заради благото на обикновения човек !!! Лустрация ,конфискация и затвор за крадците. !!!

ОТ КЪДЕ ДА ИМА АДМИНИСТРАТИВЕН КАПАЦИТЕТ КАТО СТАНИШЕВ НАЗНАЧИ САМО АКТИВИСТИ НА БСП И ДПС !

На мен не са интересни, такива лайна отдавна са ми известни! Дори си готвят закон за пенсии над 1000 лв, като ги бутнат! Дано не доживеят пенсия ББ и неговата свита! А педераса Дянков ще стигне Плукчиева , ако има някой, който да му помогне като за направата на децата му!

Респект.Стойностен коментар,но не може да се очаква от галфоните във форума да му обърнат внимание...

напъните на на това посредственно експертче от Световната банка.То се изхвърли че гласовете за отмяната на плоския данък,са малоумна идея.Както е известно такъв другаде в Европа няма.Казаното от този пъпчив,сипаничав субект с женски глас е обида,защото както ябълката или крушата се раждат от ябълково или крушово дърво,така и малоумната идея се ражда по аналогия от малоумници.Съветът ми към тоя последовател на Елтън Джон е да си мери приказките защото да бъде набит някъде.Въпреки че за вожда му ББ е малко вероятно,но той като нищо ще отнесе пердаха ако не си затвори за обиди вонящата уста.

като си млад мъж ,кога стана баба?!! .не всички баби са отчаяни и злобни. повечето от тях знаят че след тях има живот. дори да не разбират ценностите на внуците си. бабите, с деца в българия са нашите баби! уважение за родолюбие, род, и родина. и на тебе на баба ти гицка.

Все пак кой, по-точно какви хора са гласували за ГЕРБ? Не мога да поврявам, че интелигенцията му се е доверила, слушайки несвързаните му монолози по интервютата. Не са и политизираните - СДС-та и БСП. Те са гласували за своите. Що за хора са повярвали, че този, явно ограничен човек, е Спасителят? Но тях ги има, това са 40% от гласувалите. Огромна маса. Нима нацията е докарана поголовно до ЧАЛГАДЖИЙСКО НИВО?

Това недоразумение Дянков само глупости изтърсва периодично...Борисов не те ли е срам от твоя избор за министър на финансите, защото ние обикновените видяхме, че това човече специалистче не става и за чеп за буре........Позор и срам!!!!!!Все някой му крив!!!

Поразяващата уста пак се обади :) ))

Често външната прилика показва и мисловна...Дянков поразително прилича на хер Флик! Ало, ало...

КОЙТО ПЛЮЕ ПО ДЯНКОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО, СЪНУВА СЪНИЩА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИ, ДПС, НДСВ . Е , СПРЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ. ДОСТАТЪЧНО КРАДИХТЕ И ЛЪГАХТЕ, ЧЕ И ЗАКОН ЗА АМНИСТИЯ СИ ГЛАСУВАХТЕ ЗА ДА НЕ ВИ НАТИКАТ ПО ЗАТВОРИТЕ.

Скъпи ми Дянков и Вие с пенсионирането започвате да се осирате.Това да не ти е на Запад,тук е България,хората не живеят дълго,до гроб ли ще ни накарате да работим,че изобщо нищо да не плащате като пенсия.Може много да си добър,но си забравил що е то българин

Г-н Дянков как ще издържате семейството си в щатите с 2-3 хиляди лева министерска заплата като се има предвит стандарта там,а Вие няма да се корумпирате?

ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА МИНИСТЪР ДЯНКОВ. СЛАГА НА МЯСТО ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ТАЗИ ПЛУГЧИЕВА , КОЯТО БЛЕЩИ САМО ГЛУПОСТИ

Това момче уж повънка учило, уж при големите чорбаджии работило, уж булката му голяма финансова майсторка била, а и родата й също, пък то нещо нефелно. Само седи, кокори очички, иска си сега и котарака в кабинета да му седи и току дрън-дрън някоя небивалица.

za tazi specialnost idi vskandinavskite darjavi davat 11 eur. za 4as rabota

Много е надуто това момче! Мисли ни за глупаци! Или просто за него сме гои! ПРЕДРИЧАМ : Този ще стане най-проклиняния от това правителство(след ББ) след 2-3 години! Запомнете той е поставен тук за да руши не да съзидава!!!

Вие защо забравяте, че още при Плугчиева Евр. Комисиа каза, че ще пуснат парите, но през есента. И тогава Бойко Борисов се ядоса, че това било предизборна подкрепа на еврокомисията за БСП. И аз съм стар, но отвреме навреме помня.

Дянков, започваш много да олекваш. И се държиш като кралски пудел - нито мъж, нито куче.

Дянков звучи много поръчково и страшно неприятно.

и кой са тез чисти моял може би кумът на Мрагина??или веяната скумрия от Нова Загора...смешник си ти май и мишок!

и тоз топ икономист е учил една година в Утре Носете Съответната Сума...това е напълно достатъчно мисля, някой нещо да каже???

само тъй си мислиш бойните групи пръв ще те отрабояття ...чети чети дарги ми смехурко

Комунизма във всичките му форми- идеологическа , политическа ,икономическа трябва да бъде унищожен заради благото на обикновения човек. Полираните мозъци марш в Рисия ,ако ви даде визи бащицата Путин де .........

Da Dankov nie se provalihme , no izdurjahme 4 GODINI? AVIE SE PROVALIHTE ZA 40 DNI;

Обяснете ми как за един месец на власт успяха да смъкнат бюджетния дефицит, да разкрият всички далавери по министерствата, да преценят , че техните оценки ще са добри и ЕС няма да ги върне и много др. подобни. Но не можаха да кажат ще строят ли Белене, Южен поток и др енергийни източници. Тези май първо мислят с устата, а после с главата и си търсят предварително причини да не свършат нещо като хората без да наговорят куп глупости.

Абе тука разни седерасти продължават да ръсят глупости. То, драги, се видя какво направиха вашите хора когато управляваха. Точно същото каквото натвориха и предходните. С една дума крадяха и с гъза си. Сега комунистите и турците ви виновни. Ами че вашите го започнаха панигиря, царот го продължи а предишните го довършиха. Пък и то се видя колко ви долюбва целокупния български народ на последните избори. Тръгнахте с голямата кошница, ама остана празна май. Тъй че мълчете и не се обаждайте от коневръза, магарета нйедни. Щото и вашите министри са за същото място, за където са и Станишевите.

изрози луди. ПЕнсии за мъжете на 68 години при продължителност на живота им 69 год. изроДи. Ше Ви го начукам на оня свят, щЕ СЕ ВИДИМ. БАЙ ДО 30-40 ГОДИНИ

Плугчиева и протежетата й воглаве с Карамишефф май ще гризнат брезичката в скоро време .......

Понеже /без да съм икономист/ си мисля, че САЩ първи ще излязат от кризата, което автоматично означава, че долара ще се вдигне... - та си мисля, че май е крайно време по примера на Велчев , сега Дянков да конвертира дълга от евро пак към долари... Пази Боже държавите от такива просветени финансови министри.

Дянков е или пълно недоразумение или мекере на МВФ. Трети избор няма.

дянков, оборите се чистят с метли от жилави и млади клони. потърси ги в университетите. на някои им трябват пари и за учебници и за да останат в българия.

Като му гледам снимката, ясно личи, че мисловната дейност е много трудно упражнение за него.

И предишнте и днешните са от една ръка пръсти.И настоящите ще се провалят както Станишевци.Тежко и горко на България.Не кажете,а лежете в затвора и конфискуване на всичко придобито от комунисти и техните роднини до девето коляно.Парите за здравеопазване,просв и подкрепа на социално слабите.Но какво да очакваме от наследниците на полуевреин Станишев- жената на Дянков е еврейка.Всичко в един кюп.Нещастни българи-никога няма да изберат за управляващи сънародници.Преди.Ст майка -еврейка,Пирински -майка -еврейка,Доган -турчин,Симеон 2 -всичко ,освен българин.Като прибавим пи Саркузи -майка еврейка,Медведев.по баща Мендель евреин,майка еврейка,прекръстени, свързан със ЩАЗИ,а тя комсомолски отговорник в института за агитацията,моралният Берлускони -нещата са ясни.Да не се очудваме ,че Бойко е син на полковник от МВР, и внук на активен борец,че Цветанов е от МВР още от преди 1989 год.А само те ли.Ще се плаща 10 % данък и от бедни и от богати ,но ако за получаващият годишно 1000 лева остават 900,за този с доход 1 000 000 милион ще са 900 000.Сами си ги избрахте наивници.Сърбайте попарата.

Абе мушморок лайнян,кой ти каза ,че СДС е умряла,след като е една парламантарно представена партия,с председателство на най-важната комисия,която дърпа конците в държавата!Докато твоята партия пБКП,отдавна е мъртвец,а посткомунистическата партия БСП е партия на олигофрени ,тъпанари и крадци!Ако това ,че е парламентарно представена те утешава,о кей!

Много нагло и просташко изказване на г-на Дянков. Поне да не знаехме от къде беше привнесен. А между другото той май беше с тези, които искаха плоския данък да се премахне заедно с Малтинчо, пък сега мнението му е, че това е малоумно. Нали бяха ревнали, че и бюджета трябва да се актуализира, а сега го харесаха. Дано да знаят и бюджет как се прави.

nqkoi da e 4ul komunist i ciganin da se priznae za vinoven dori i da e o4eizvadno

Мутрите - вън от политиката !!

Дянков върши си своята работа, пък за Плуг4иева е ясна каква я е свършила...4 години ще минат бързо,бързо...

до пишещите по долу:Имам чувството , че току що е свършил инструктажа при Станишев и сте се юрнали да пишете.Смърди на комунизъм - то бива завист и злоба - от червени започнахте да позелинявате.Ужасссс

стига си ни занимавал с умрялото куче. Нека видим ти какво ще направиш. Колко благодарение на теб ще скочи безработицата. Ама не ми казвай че пак друг- световната криза- ти е виновна. На другарите им беше виновен световния империализъм, на вас за всички кризата.

Триглавите навсякъде се провалиха и да ни ги хвалиш, няма да ти верваме! Внимавай сега и ти да не ги последваш! Внимателно и умната!

При управлението на БСП,ДПС,НДСВ спряха парите по всички европейски програми.Защо-всички знаем.Краде се. Сега управлява ГЕРБ.Одобриха мерките,които взе Дянков и отново можем да разчитаме на еврофондовете,но без да повтаряме грешките си.Стига тъп комунизъм,гледайте реално на нещата!Тая Плугчиева да ходи да оре на село,да не дава акъли!

ДЯНКОВ понеже си много отворен обясни ми как да искарам 2 месеца с един аванс от 200лв да пратя сина си на училище и да си платя тока и в същото време да имам разходи за транспорт и да не получавам огромната си заплата за юли като заварчик с сертификат за тръби под високо налягане валиден в цял свят от 520лв работя в ПОДЕЛЕНИЕ ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ-ВАРНА .Като те гледам един ден не може да издържиш да блъскаш с големият чук мошеник си и ти като Плугчиева хората вече започнаха да ви разбират лъжите които вършите .

е това правителство на мутрата бб. Неговият ковчежник-евнух пък е 1 малоумно недоразумение с просташки маниери и надуто кухо самочувствие. Да се маха преди да е ос..л страната с безумните си решения, които си противоречат едно на друго и показват пълна управленска немощ и липса на каквато и да е държавническа мисъл в главата му.

г-н Дянков да ви вярваме ли или...с бате Бойко просто няма да се справите - в неговия град само като се погледне какво става пред очите му в сградата на МФ-УЦ на НАП и пак не взимат никакви мерки-един стар комунист само си трупа активи и парички поддържат го далавераджиите в НАП-с парички и коктейлчета на Стефанов и Забуртов и така ще си крадат и карат живота-какви хора сте вие само обещават -трябваше да ги пометете от МФ и НАП всички големци

а ти, седерастче гърбаво от навеждане, ходи да строиш демокрацията в Ирак, Афганистан или Косово (по избор). Като я построиш непременно да ни се обадиш по нефтопровода от Ирак до Бояна. Ей така, ще се наведеш от единия край и ще извикаш СДС! СДС!. Умря вашата седерастка организацийка, сега можете само да се събирате, да си бършете сополите и да си спомняте как спечелихте с малко, но за малко.

нещастно момче, но затова пък как ще се награби ако знаете. гледате олигофрен, а той ламя

Ако тези престъпници бяха наследени от правителство на Франция,швеция или Дания онези мушмороци вече щяха да се кокорят през решетки!Крайно време е да се мине от думи към дела-т.е.към многогодишни присъди,а защо не и към смъртно наказание,каквото имаше при Живков за икономически престъпления в голям размер!Така че,недейте да лаете тъпизми срещу Дянков ,а излезте да протестирате срещу престъпленията на ордата на Станишев,с искане за смъртни присъди!

Е стига де! Май така ще ви мине целия мандат, с ругатни към предишните. Това вече го чухме. Вземете се в ръце и почнете да работите, драги министри. Ако ли не, вземете по една мотика и прекопайте градинката пред ЦУМ. Така поне ще се види, че правите нещо.

Коментари - Дянков към Плугчиева: Кажете, че се провалихте | Днес.dir.bg

Дянков към Плугчиева: Кажете, че се провалихте

Плугчиева казва, че работата на одитния орган е едва ли не огромен успех, а то е абсолютен провал. Това заяви вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, който днес представи приоритетите на ведомството си пред парламентарната комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

Обратно в новината

Коментари - Дянков към Плугчиева: Кажете, че се провалихте | Днес.dir.bg

Коментари

Комунизмо-капитализм сътворен след 1989 трябва да бъде унищожен заради благото на обикновения човек !!! Лустрация ,конфискация и затвор за крадците. !!!

ОТ КЪДЕ ДА ИМА АДМИНИСТРАТИВЕН КАПАЦИТЕТ КАТО СТАНИШЕВ НАЗНАЧИ САМО АКТИВИСТИ НА БСП И ДПС !

На мен не са интересни, такива лайна отдавна са ми известни! Дори си готвят закон за пенсии над 1000 лв, като ги бутнат! Дано не доживеят пенсия ББ и неговата свита! А педераса Дянков ще стигне Плукчиева , ако има някой, който да му помогне като за направата на децата му!

Респект.Стойностен коментар,но не може да се очаква от галфоните във форума да му обърнат внимание...

напъните на на това посредственно експертче от Световната банка.То се изхвърли че гласовете за отмяната на плоския данък,са малоумна идея.Както е известно такъв другаде в Европа няма.Казаното от този пъпчив,сипаничав субект с женски глас е обида,защото както ябълката или крушата се раждат от ябълково или крушово дърво,така и малоумната идея се ражда по аналогия от малоумници.Съветът ми към тоя последовател на Елтън Джон е да си мери приказките защото да бъде набит някъде.Въпреки че за вожда му ББ е малко вероятно,но той като нищо ще отнесе пердаха ако не си затвори за обиди вонящата уста.

като си млад мъж ,кога стана баба?!! .не всички баби са отчаяни и злобни. повечето от тях знаят че след тях има живот. дори да не разбират ценностите на внуците си. бабите, с деца в българия са нашите баби! уважение за родолюбие, род, и родина. и на тебе на баба ти гицка.

Все пак кой, по-точно какви хора са гласували за ГЕРБ? Не мога да поврявам, че интелигенцията му се е доверила, слушайки несвързаните му монолози по интервютата. Не са и политизираните - СДС-та и БСП. Те са гласували за своите. Що за хора са повярвали, че този, явно ограничен човек, е Спасителят? Но тях ги има, това са 40% от гласувалите. Огромна маса. Нима нацията е докарана поголовно до ЧАЛГАДЖИЙСКО НИВО?

Това недоразумение Дянков само глупости изтърсва периодично...Борисов не те ли е срам от твоя избор за министър на финансите, защото ние обикновените видяхме, че това човече специалистче не става и за чеп за буре........Позор и срам!!!!!!Все някой му крив!!!

Поразяващата уста пак се обади :) ))

Често външната прилика показва и мисловна...Дянков поразително прилича на хер Флик! Ало, ало...

КОЙТО ПЛЮЕ ПО ДЯНКОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО, СЪНУВА СЪНИЩА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИ, ДПС, НДСВ . Е , СПРЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ. ДОСТАТЪЧНО КРАДИХТЕ И ЛЪГАХТЕ, ЧЕ И ЗАКОН ЗА АМНИСТИЯ СИ ГЛАСУВАХТЕ ЗА ДА НЕ ВИ НАТИКАТ ПО ЗАТВОРИТЕ.

Скъпи ми Дянков и Вие с пенсионирането започвате да се осирате.Това да не ти е на Запад,тук е България,хората не живеят дълго,до гроб ли ще ни накарате да работим,че изобщо нищо да не плащате като пенсия.Може много да си добър,но си забравил що е то българин

Г-н Дянков как ще издържате семейството си в щатите с 2-3 хиляди лева министерска заплата като се има предвит стандарта там,а Вие няма да се корумпирате?

ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА МИНИСТЪР ДЯНКОВ. СЛАГА НА МЯСТО ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ТАЗИ ПЛУГЧИЕВА , КОЯТО БЛЕЩИ САМО ГЛУПОСТИ

Това момче уж повънка учило, уж при големите чорбаджии работило, уж булката му голяма финансова майсторка била, а и родата й също, пък то нещо нефелно. Само седи, кокори очички, иска си сега и котарака в кабинета да му седи и току дрън-дрън някоя небивалица.

za tazi specialnost idi vskandinavskite darjavi davat 11 eur. za 4as rabota

Много е надуто това момче! Мисли ни за глупаци! Или просто за него сме гои! ПРЕДРИЧАМ : Този ще стане най-проклиняния от това правителство(след ББ) след 2-3 години! Запомнете той е поставен тук за да руши не да съзидава!!!

Вие защо забравяте, че още при Плугчиева Евр. Комисиа каза, че ще пуснат парите, но през есента. И тогава Бойко Борисов се ядоса, че това било предизборна подкрепа на еврокомисията за БСП. И аз съм стар, но отвреме навреме помня.

Дянков, започваш много да олекваш. И се държиш като кралски пудел - нито мъж, нито куче.

Дянков звучи много поръчково и страшно неприятно.

и кой са тез чисти моял може би кумът на Мрагина??или веяната скумрия от Нова Загора...смешник си ти май и мишок!

и тоз топ икономист е учил една година в Утре Носете Съответната Сума...това е напълно достатъчно мисля, някой нещо да каже???

само тъй си мислиш бойните групи пръв ще те отрабояття ...чети чети дарги ми смехурко

Комунизма във всичките му форми- идеологическа , политическа ,икономическа трябва да бъде унищожен заради благото на обикновения човек. Полираните мозъци марш в Рисия ,ако ви даде визи бащицата Путин де .........

Da Dankov nie se provalihme , no izdurjahme 4 GODINI? AVIE SE PROVALIHTE ZA 40 DNI;

Обяснете ми как за един месец на власт успяха да смъкнат бюджетния дефицит, да разкрият всички далавери по министерствата, да преценят , че техните оценки ще са добри и ЕС няма да ги върне и много др. подобни. Но не можаха да кажат ще строят ли Белене, Южен поток и др енергийни източници. Тези май първо мислят с устата, а после с главата и си търсят предварително причини да не свършат нещо като хората без да наговорят куп глупости.

Абе тука разни седерасти продължават да ръсят глупости. То, драги, се видя какво направиха вашите хора когато управляваха. Точно същото каквото натвориха и предходните. С една дума крадяха и с гъза си. Сега комунистите и турците ви виновни. Ами че вашите го започнаха панигиря, царот го продължи а предишните го довършиха. Пък и то се видя колко ви долюбва целокупния български народ на последните избори. Тръгнахте с голямата кошница, ама остана празна май. Тъй че мълчете и не се обаждайте от коневръза, магарета нйедни. Щото и вашите министри са за същото място, за където са и Станишевите.

изрози луди. ПЕнсии за мъжете на 68 години при продължителност на живота им 69 год. изроДи. Ше Ви го начукам на оня свят, щЕ СЕ ВИДИМ. БАЙ ДО 30-40 ГОДИНИ

Плугчиева и протежетата й воглаве с Карамишефф май ще гризнат брезичката в скоро време .......

Понеже /без да съм икономист/ си мисля, че САЩ първи ще излязат от кризата, което автоматично означава, че долара ще се вдигне... - та си мисля, че май е крайно време по примера на Велчев , сега Дянков да конвертира дълга от евро пак към долари... Пази Боже държавите от такива просветени финансови министри.

Дянков е или пълно недоразумение или мекере на МВФ. Трети избор няма.

дянков, оборите се чистят с метли от жилави и млади клони. потърси ги в университетите. на някои им трябват пари и за учебници и за да останат в българия.

Като му гледам снимката, ясно личи, че мисловната дейност е много трудно упражнение за него.

И предишнте и днешните са от една ръка пръсти.И настоящите ще се провалят както Станишевци.Тежко и горко на България.Не кажете,а лежете в затвора и конфискуване на всичко придобито от комунисти и техните роднини до девето коляно.Парите за здравеопазване,просв и подкрепа на социално слабите.Но какво да очакваме от наследниците на полуевреин Станишев- жената на Дянков е еврейка.Всичко в един кюп.Нещастни българи-никога няма да изберат за управляващи сънародници.Преди.Ст майка -еврейка,Пирински -майка -еврейка,Доган -турчин,Симеон 2 -всичко ,освен българин.Като прибавим пи Саркузи -майка еврейка,Медведев.по баща Мендель евреин,майка еврейка,прекръстени, свързан със ЩАЗИ,а тя комсомолски отговорник в института за агитацията,моралният Берлускони -нещата са ясни.Да не се очудваме ,че Бойко е син на полковник от МВР, и внук на активен борец,че Цветанов е от МВР още от преди 1989 год.А само те ли.Ще се плаща 10 % данък и от бедни и от богати ,но ако за получаващият годишно 1000 лева остават 900,за този с доход 1 000 000 милион ще са 900 000.Сами си ги избрахте наивници.Сърбайте попарата.

Абе мушморок лайнян,кой ти каза ,че СДС е умряла,след като е една парламантарно представена партия,с председателство на най-важната комисия,която дърпа конците в държавата!Докато твоята партия пБКП,отдавна е мъртвец,а посткомунистическата партия БСП е партия на олигофрени ,тъпанари и крадци!Ако това ,че е парламентарно представена те утешава,о кей!

Много нагло и просташко изказване на г-на Дянков. Поне да не знаехме от къде беше привнесен. А между другото той май беше с тези, които искаха плоския данък да се премахне заедно с Малтинчо, пък сега мнението му е, че това е малоумно. Нали бяха ревнали, че и бюджета трябва да се актуализира, а сега го харесаха. Дано да знаят и бюджет как се прави.

nqkoi da e 4ul komunist i ciganin da se priznae za vinoven dori i da e o4eizvadno

Мутрите - вън от политиката !!

Дянков върши си своята работа, пък за Плуг4иева е ясна каква я е свършила...4 години ще минат бързо,бързо...

до пишещите по долу:Имам чувството , че току що е свършил инструктажа при Станишев и сте се юрнали да пишете.Смърди на комунизъм - то бива завист и злоба - от червени започнахте да позелинявате.Ужасссс

стига си ни занимавал с умрялото куче. Нека видим ти какво ще направиш. Колко благодарение на теб ще скочи безработицата. Ама не ми казвай че пак друг- световната криза- ти е виновна. На другарите им беше виновен световния империализъм, на вас за всички кризата.

Триглавите навсякъде се провалиха и да ни ги хвалиш, няма да ти верваме! Внимавай сега и ти да не ги последваш! Внимателно и умната!

При управлението на БСП,ДПС,НДСВ спряха парите по всички европейски програми.Защо-всички знаем.Краде се. Сега управлява ГЕРБ.Одобриха мерките,които взе Дянков и отново можем да разчитаме на еврофондовете,но без да повтаряме грешките си.Стига тъп комунизъм,гледайте реално на нещата!Тая Плугчиева да ходи да оре на село,да не дава акъли!

ДЯНКОВ понеже си много отворен обясни ми как да искарам 2 месеца с един аванс от 200лв да пратя сина си на училище и да си платя тока и в същото време да имам разходи за транспорт и да не получавам огромната си заплата за юли като заварчик с сертификат за тръби под високо налягане валиден в цял свят от 520лв работя в ПОДЕЛЕНИЕ ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ-ВАРНА .Като те гледам един ден не може да издържиш да блъскаш с големият чук мошеник си и ти като Плугчиева хората вече започнаха да ви разбират лъжите които вършите .

е това правителство на мутрата бб. Неговият ковчежник-евнух пък е 1 малоумно недоразумение с просташки маниери и надуто кухо самочувствие. Да се маха преди да е ос..л страната с безумните си решения, които си противоречат едно на друго и показват пълна управленска немощ и липса на каквато и да е държавническа мисъл в главата му.

г-н Дянков да ви вярваме ли или...с бате Бойко просто няма да се справите - в неговия град само като се погледне какво става пред очите му в сградата на МФ-УЦ на НАП и пак не взимат никакви мерки-един стар комунист само си трупа активи и парички поддържат го далавераджиите в НАП-с парички и коктейлчета на Стефанов и Забуртов и така ще си крадат и карат живота-какви хора сте вие само обещават -трябваше да ги пометете от МФ и НАП всички големци

а ти, седерастче гърбаво от навеждане, ходи да строиш демокрацията в Ирак, Афганистан или Косово (по избор). Като я построиш непременно да ни се обадиш по нефтопровода от Ирак до Бояна. Ей така, ще се наведеш от единия край и ще извикаш СДС! СДС!. Умря вашата седерастка организацийка, сега можете само да се събирате, да си бършете сополите и да си спомняте как спечелихте с малко, но за малко.

нещастно момче, но затова пък как ще се награби ако знаете. гледате олигофрен, а той ламя

Ако тези престъпници бяха наследени от правителство на Франция,швеция или Дания онези мушмороци вече щяха да се кокорят през решетки!Крайно време е да се мине от думи към дела-т.е.към многогодишни присъди,а защо не и към смъртно наказание,каквото имаше при Живков за икономически престъпления в голям размер!Така че,недейте да лаете тъпизми срещу Дянков ,а излезте да протестирате срещу престъпленията на ордата на Станишев,с искане за смъртни присъди!

Е стига де! Май така ще ви мине целия мандат, с ругатни към предишните. Това вече го чухме. Вземете се в ръце и почнете да работите, драги министри. Ако ли не, вземете по една мотика и прекопайте градинката пред ЦУМ. Така поне ще се види, че правите нещо.