Берлускони започва да се труди в старчески дом

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони, който бе осъден на една година обществено-полезен труд заради укриване на данъци, ще се труди в старчески дом.

Обратно в новината

Коментари - Берлускони започва да се труди в старчески дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям труд голямо нещо 4 часа седмично, които сигурно ще се извъртят в половин часова разходка ежедневно из дома който пък сигурно по стечение на обстоятелствата се финансира от него чрез фондацията..Те това е "демократичния" европейски съд дето така "съди" големците си за да се перчат че са "независими"...

Както казваме често :-Да им имаме проблемите.-а сега можем да допълним -и присъдите.Прилича ми на предписана от лекар като режим за здравословен живот след тежкото денонощно ,,трудене "

Да не пращаме нашите политици да работят в старчески домове защото като видят положението на старите хора ще си вдигнат заплатите сто пъти а за краденето да не говорим!!!

Луд купон ги чака наборките в "Свето семейство"!

Е па той си е направо за там.

Бившият министър-председател ще се труди веднъж седмично в най-малко по 4 часа без прекъсване в старческия дом, собственост на фондация "Светото семейство".

наш Тиквю ще започне да копа картофи на полето?

Тиквата 4 часа без прекъсване не може да се съсредоточи та да работи! Той трябва сутрун да ходи 2 часа да сади картофи, а вечер 2 часа да ходи ги вади!

До сега не е демонстрирал никаква, ама никаква склоннот към каквато и била работа! Я най-добре да го оставим удома при Моника, да и бави съселчетата, тя ще го оправи!

Една година почивка от бурния за любимия ни Силвио. Нека погледне философски на живота. А и освен това, един път седмично за 4 часа! Колко ли ще му заплатят за това? Все пак не е унизително да работиш в старчески дом, много е неудобно да обгрижваш наборите си,които са се откъснали от света и някои даже не го възприемат. Все пак Силвио Берлускони е силно момче и може да попадне на нещо ново.

да попадне на ново гадже в старческия дом ли?

На някоя лекарка/сестра там. ;)

Той самият би предпочел да се труди в публичен дом, но какво да се прави.

Гавра с труп

егати тъпите коментари.....

8901

Да пожелаем на Съси подобна радост. Дали пък смяната на подлоги не е неговото скрито призвание?! На 26 Май ще разберем.

нашият Станишко кога ще започне да се труди където и да е било, той горкият и един трудов ден няма:)

A рапоня кога ще му стане колега ????

баце силвио нема да прости на бабетата,се ще го натаралузи на някоя до края на работния ден..Голям е..ч,голяма работа да е жив и здрав на тейко си и да радва женорята и на патерици!

Ха,там ли е?Аз пък мислех,че ще бъде насочен към публичен дом.Той там щеше да е в свои води.Язък.

Кога ще имаме независим съд,за да се случи подобно нещо и у нас.Мисля си,никога.Има ли досега осъден?Ние сме народ колкото един средноевропейски град.Кажи речи всичко се знае.Щом като Делян е съветвал,можете да си представите до къде сме паднали.

Ама вие на това присъда и осъждане ли му казвате?????та така бленувате за подобно "правосъдие"..Само си представете колко репетиции ще направят та белким скалъпят някакъв репортаж за "неговия труд" защото ако се поразровите ще видите кой спонсорира фондацията...

Ей, ама не се научихте да четете пресни новини. От кога протестираха и отказаха бабите в старческия дом да бъдат обгрижвани от Берлускони..И въдворяването му там на работа запецна но нашите репортери винаги поднасят студени банички.....