Поредното момиче на Берлускони проговори

Едно от новите момичета, забъркани в скандала Рубигейт, се е сдобило за една година със сумата от 115 000 евро, преведена й на части от сметка, свързана с италианския премиер.

Обратно в новината

Коментари - Поредното момиче на Берлускони проговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой знае ли какво значи "Сметка, свързана с Берлускони"? Знам какво е "Сметка на Берлускони", ама това е нещо ново в банковото дело.

Да, аз знам. Това е сметка на Берлускони, която обаче се води на свързано с него лице и/или фирма - от там за по-кратко се нарича "сметка,свърана с Берлускони". Т.е. всъност дума за т.н. термин "свързани лица", който е популярен и наложен и в обществото, и в икономиката, финансите и правото, и в живота. Надявам се, че отговорът ми е бил от полза, г-н Банкер. Поздрави: Оператор н меkoнадойна единица

Голям мъж, голям човек е Силвио Берлускони! Човек на моята възраст още да може да управлява Държава, да люби и управлява жени и да ги цени високо, май няма друг на Света! Да си жив и здрав, Силвио! Аз и жена ми всичко най-добро ти желаем!

казвал ли ти е някои че си много прост....

Не е прост, дори го намирам забавен, но ти си злобен и "промит"

Е, къде е проговорило?! Защото от текста под провокативното заглавие не само не става ясно, че е "проговорила", ами напротив - пише, че е каала, че няма нищо нередно на партитата. Възможно ли е радакторите в българските медии да са малко по-коректни към читателите! Въпрос на професионализъм и култура на общуването нали? Същото важи и за статията с убийството в Кърджали. От кой ред от нея може да се заключи, че убийството е "предумишлено" като изрично се казва, че е плоз на избила дълго натрупвана негативна емоция. Текстът е абсолютно същия като сутринта, само заглавието е променено! Може ли малко повече коректност към читателите!!

Когато човек е пич, всички околни се опитват или да извлекат изгода от него или да го вкарат в проблеми. Силвио е керван, а копелетията около него са просто лаещи кутрета. Елементарно ...

Прави ли ви впечатление, че където се заформи скандал с курви, задължително българките са вътре. В този конкретен случай, чичко Берлускони де, има поне две наши убавици - Мишел Бонев, Дарина Павлова... Много са ни добри курвите, сред най-добрите по света!

Не се изхвърляй чак толкова.Има и по добри!

На мене ми прави впечатление пък,че Берлускони не е сред любимците на САЩ и ЦРУ поради афишираната дружба с Путин...

Девойката е работела тежка работа и е получила пари. Тия сега завиждат ли й, или ги е яд, че учителката получава в пъти по-малко?! Или завиждат на Берлускони, че може да си плаща на най-скъпите момичета из Европа?! Изглежда вярно, че на някои журналисти не им трябва будилник, а бомба - готови са да се заврат във всяка спалня, само да откопаят някоя сензация!

Ако дедо Силвио нямаше пари,никой нямаше да му обърне внимание.Тези проститутки са с него за парите му.Аз не му завиждам-нито за годините,нито за смешния му вид,нито за парите му.Имам жени,които искам и харесвам и те ме харесват без да им плащам.Обаче нещо ми се струва,че ти май завиждаш на тези проститутки около дедото.

Дал Силвио ще излезе сега и ще каже: Тези СРС та всъщност не са СРСта, ако пък са СРС та са фалшиви, всички са фалшиви,ако не вярвате питайте Грандина Фидосчини, Цвъко Цвеконе,Джовани Тано. Медиите май в Италия не са като повечето в БГ-платени от управляващите,страхливи.

Ама той само ги е чукал бе ,на тези години 70 и отгоре само може да се гордее,има пари плаща си.Къде е нарушението.Като искат вестникарите премиерите им да не чукат да си ги скопяват преди да ги изберат,иначе да се надупват италианките и която кяри -кяри,която не може да ходи към околовръстното.

"Получената от Сорчинели сума е четири пъти по-голяма от годишната заплата на обикновена италианска учителка" - по прости сметки излиза, че обикновената италианска учителка взима поне 4680 лв. на месец. На това му казвам аз - "да си обикновена учителка в Италия"

Нормално, и във Франция е така - месечна заплата около 2000-2500 евро, в зависимост от стаж, престиж на училището, натоварване... НО и редовно минават на атестации! Един приятел (французин, преподаваше физикохимия в лицей) така се беше подпалил да учи... се издъни - му отиде хубавата работа с недотам висока заплата (за тях де), но много социални придобивки! Така трябва да е и тук! P.S. sorry, малко е встрани от темата, ама да си кажа:)

ами идете вас да ви ...дядото ако мислите че са лесни тия пари

дали са тъпи - 115 000 евро??

Като всички жени и тия първо го правят с дядо си, после искат да изкарат пари. тъпи манекенки, певици и измислени актриси.

Е имах си хас нещо нередно да се е случвало ... всичко си е било в реда на нещата - имаш пари - караш конче ...

Май единствения начин да няма секс скандали с политици е да им отрязват някои работи като ги изберат. Така ще се гарантира целомъдреността на политиците. Също ще има гаранции че само политици дето ни ги интересуват поне тези облаги. Другия вариант е журналистите да не се пъхат в спалните на хората.

Властта е голям афродизиак.Даже и на нашите мижави депутати им се отразява.

Да,така е!

голям ибач се извади тоз берлускони

А случайно инициалите на момичето да са И.Ф.? И да не са 115КЕ, а 150К лева?

Пич, теб политическата параноя яко те друса ... Едва ли има нормален човек, чийто мозък да направи такива несъответни връзки.

Сумата е почти 10 пъти заплатата на обикновена италианска учителка, не 4! В тая криза взело и 13-а заплата момичето.