Силно заразният Омикрон е вече в 6 страни в Европа (обновена)

Българското министерство на външните работи препоръчва на сънародниците ни да се въздържат от пътувания до страните от южноафриканския регион

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опитват се да ни "програмират" като излезне подобно заглавие да хукваме на групички, с леки подтичвания, към пунктовете за спринцовко-намушкване за вливане на експериментална материя, подготвяща човека за превръщането му в стока на най-новия, революционен по рода си тип пазар на човешка био маса!

Направо се оляха, съвсем наплашиха добитъка...

Знаете ли, че Omicron е анаграма на Moronic (малоумен)?

А как в морето от 8нформация някой удобно забрави да спомене че лекарката докладвала новия вариант, също ъака казва че повечето болни го карат леко или безсимптомно. Добре че го споменаха в новинарската емисия!

Хубавото е че поне вече няма други болести :D

И какво излиза, това сте сте преболедувани ковид, че сте си ударили две ваксини и един буустер, не се брои, нов щам - нов късмет, нов сертификат, нова ваксина

Този щам разновидност на Шипченския ли е или на Софийския

Дойде новия щам.... И ето: Погледнете тук, на коя дата съм казал какво точно ще се случи: https://dnes.dir.bg/comments/idva-redat-na-oshte-edin-nov-opasen-shtam-na-koronavirusa-c-1-2?page=5 Ето какво ще се случи с ПЛАНдемията. Да видим ще позная ли :) Безспорно е, че извънредната простотия ще бъде удължена поне с три месеца. Това като начало. /точка за мен/ След това, нещата ще се развият по този начин: 1. Горе-долу втората седмица на септември ще има "пик". Ще се опитат да затворят това-онова, като посещенията на някои места ще са запазена марка за набоцкани. /вероятността да позная е към 90%/ 2. Ще се въведе носене на маски на открито /вероятност: 90%/ /не познах напълно, но не е късно да се случи. Да видим тия новите ковидари от ПП..../ Кулминацията: 3. След средата на ноември ще започне спадане на бройките. /точка за мен/ Това обаче НЕ озанчава край: Точно тогава ще се появи нов щам, който ще е 60% по-заразен от "делта"-та, и ще е по-опасен. Ваксините няма да са напълно ефикасни. Ще се наложи трета и дори четвърта доза. /десет точки за мен/ /вероятно ще е преди средата на ноември, но нещата ще се развият ТОЧНО по този начин;/ 4. Ще се появят дежурните ковидари - кунчев, ангелов, кантарджиев, витанов, гломб и т.н., които ще започнат с ежедневни апокалиптични прогнози. /някой съмнява ли се в това????/ /те не са спирали.../ 5. За пореден път ще бъде удължена извънредната простотия. /опс, точка/ Сега повторете точки от 1 до 5 толкова пъти, колкото мислите, че овцете (т.е. ние) ще търпим. Няма да има край, докато фарма мафията и голяма част от докторите не пуснат кокала. А те няма да го пуснат лесно - много безотчетни пари са това. И докато лекарското съсловие получава стотинки, то фарма мафията трупа милиарди. Комисионните, които плащат на лекари, журналисти и политици да поддържат страха и паниката за тях е много, ама много добра инвестиция.

Е,толкова е смешно,а е жалко,че добитъка не се сеща?!?! Както нямаше ковид в Африка и мафията СЗО се чудеше как да покрие всичко и затъналите до гуша в лъжата ръководители на половината страни се виждаха в затвора и без пенсия...,и оп!.нов вид ....ха ха ха !!!.... А трагичното е че благодарение на добитъка в тези страни номерата им минават и ни погребват и нас останалите! Затова на война за свобода!

+++++

Скъпи антиваксъри, когато се заразите от Ковид не търсете лекари и дори да не можете да дишате, отказвайте прием в болница. Правете си чайчета и си повтаряйте че това е само настинка. Бъдете антиваксъри до край, умрете си в къщи и спасете живота на този който се нуждае от болнично легло.

Георги Маринов, молекулярен биолог от Департамента по генетика на Университета в Станфорд: Вариантът наистина е невероятно суперзаразен. Второ, вариантът показва пълна или почти пълна резистентност към съществуващия имунитет. Т.е. в момента всички тези хора, които са карали COVID преди или са ваксинирани, се заразяват от вирус, който не се интересува особено от това, че те имат антитела към предишните.

Вие нали сте безсмъртни сега защо се интересувате от антиваксърите ние си маме мнение. СВОБОДНА ВОЛЯ КОЙТО ИСКА ДА СЕ БОДЕ КОЙТО ИСКА ДА НЕ СЕ БОДЕ.ВИЕ НАЛИ СТЕ ,"ИМУНИЗИРАНИ"

бахти феникса а ? миналата седмица се 'самоуби' в япония, и хоп - ново 'по-заразно' щамче в РЮА

Имам чувството че много хора са побъркани в България ! Хората ви дават избор от всички най добри ваксини и пак не искате да се ваксинирате . Дано да не се разболеете или ваш близък да се разболее ! Спрете да гледате и четете глупости МИСЛЕТЕ !

Е точно това правим, мислим!

Честито на ваксинираните! На три пъти ваксинираните - три пъти честито! Има едно единствено лекарство: гореща супа от чесън и лук. Наливате си една паница гореща супа и духате, духате, духате супата!

Вече изстина от много духане, можеш да го лапаш...

пълни глупости аз съм в ЮАР и тази лъжа се носи само по европа от медиите тука хората ядат пият и не кашлят абсолутна пропаганда СЗОто трябва да е съдено за масово престъление срещу човечеството

"Ковидът" е предимно медйно-политическа и "бизнес"-простотия...

Амтивакс врели некипели и пропаганда 1. Ваксините създавали варианти - всички предишни варианти бяха създадени преди ваксините , малко сме напреднали в гръцката азбука за да го пришият на тях - по същата логика и прекаралите вируса го предизвикват да мутира което принципно прави всеки вирус 2.Смъртността в високо ваксинираните държави падна над 10 пъти в повече спрямо преди при съответстващи нива на вълните , при липса на ваксинация още 9 от 10 човека щяха да са починали в повече . Резултат от идиотското търсене на обяснение от абсолютно дебилни хора човек на 27 години напълно задрав с фалшив сертификат почина . Лекаря сподели Че не си е слагал и кислород за да не му изгори белия дроб - когато и да мине пандемията в България ше умрат най много хора основно заради вас дебили на първо място , после е здравната система , държавата- всъщност тя ви отглежда дебилни и е виновна и другите фактори , ако този вариант не е с поне 2 пъти по малка сериозност и ваксините не оказват влияние почти никакво тогава всички се връщаме почти от началото - всъщност ваксините ще се направят за 1-2 месеца защото РНК технологията позволява …. Дано да е по лек както по принцип вирусите еволюират

Да ни е честит новия щам/вариант на “опасната” настинка! Живи и здрави!

А за лъжливото овчарче чува ли сте? Щото тази история много ми прилича на лъжливото овчарче. Жалко само дето на овците няма как да се помогне. Властомащите лъжат та се пукат по шевовете. Някои от нас се отзоваха и се опитаха да освободят овцете, ама вече ни писва и овцете ще станат курбан на килл билл.

Южноафриканският здравен министър вече направи изявление, което в превод от дипломатически език гласи „Вие там сте абсолютно изкукали“.

Спрете се вече бе. Ясно е на всички, че идва време за нови дози на запад и се чудят как да изплашат народа, за да се надупчи наново, ама и вие като журналисти имайте малко морал и достойнство и не раздухвайте наново балона... Лятото беше делтата, за да се ваксинират масово, сега идва омикрона. Другата есен нещо друго ще дойде... Още малко остава, ама народа и на запад ще се осъзнае и тогава не ми се мисли...

Няма ли да им е по-лесно да пуснат на пазара няколко хомеопатични лекарства срещу Ковид......колкото действа толкова. Много бързо ще натрупат пари, ако това е целта

Страхуващите се от ваксини срещу Ковид ми приличат на добитъка който се струпва на брега на река Мара (Африка). Трябва да отиде до зелените ливади и да оцелее, но се дърпа от страх да не го завлече реката или някой крокодил, макар че вероятността е нищожна. Най-страхливите правят едни хаотични движения, бутат се, тръгват спират и обикновенно вадят лош късмет да се удавят. В края на краищата ще преминат всички и ще се спасят.

Дори и да е така, виси въпросът за чий са толкова настоятелни ваксинаторите. Предположението - за нашето здраве, изобщо не е от възможните отговори,.

Точно това е причината Също и "егоистичната" причина да се запази живота и на останалите.

Ми не, не може да е това, една статистика на причината за смърт по света ще изведе като по-значими много други фактори и болести. Как пък нито една от тях не стана причина за подобна безпрецедентна кампания за 'спасяване'?

на мен ваксиншращите ми приличат на стадо овце

Не се казва "Географик", а Географ... тъпо скотско недоучено дрогирано червейче... По-добре България да остане в миналото, а не да агонизира с такива уроди като теб...

Отчайващи са дебилните коментари .Не знам на каво се радват някои , да вероятно бустерна доза адаптирана към тоя вариант ше се направи и ще е необходима , още нищо не знаем по отношение на смъртност и тежест , защото би трябвало вируса мутирайки освен да става по заразен и да отслабва , това го пише в книгите . Също пише и това да търси ниви групи незащитени хора , което означавад подмладяване , мога да предположа , че ако не този следващия ще атакува предимно децата , какво трябва да се прави зависи от сериозността , ако не дай си боже има смъртност при деца от 1/500 или повече , всички нирмални хора ще ги ваксинират . Това че няколко дебила се радват че някои пак ще се ваксинират е много жалко за тях ,защото и за тях ще е по вероятно да се наложи да ги ваксинират или да си стоят вкъщи … да за съжаление при този изменчив вирус ще трябва ваксинация , освен ако намалее силата му …и за съжаление икономическия ефект ще е серизен в негативен знак .

Аха, аха и тресавището ще те погълне. Това са безплодни разсъждения, почиващи върху съмнителни факти, поднесени от съмнителни хора в съмнителни медии. Мисли по-дълбоко.

Уау!!! Ще ми трябват мнооого, много пуканки. Настанявам се на първия ред със затаен дъх.

А когато станеш неволен участник в този филм не забравяй да откажеш кислород, за да не те изгори, като един 27 годишен корифей.

Трябва и една статистика на колко души тръбата с кислород им е решила проблема - окончателно. Засега не биха си позволили подобно разгласяване. Но в Германия още миналата година бяха установили, че кислородната 'терапия' увеличава поне двойно смътността. Може би затова у тях все пак процентно е по-ниска. У нас е висока.

А при тези с тръбите 1 от 10 оцелява. Ако има начин подписвам още сега, че се отказвам.

Забелязали ли сте как всеки път, когато някоя вълна на пландемията започне да отминава, внезапно, сякаш от нищото, се появява нов "щам", който властите да използват като претекст да удължат "извънредните" мерки и който да използват, за да държат охлоса в напрежение и страх (с любезното съдействие на масмедиите)?

Da capo al fine.

айдеееее, боцкай, кумеее

Капиталистите имат нужда от кръв. За тяхната семейна изгода, унищожават човечеството

Милено ма ставай стига мете глупости.

Помните ли колко варианта се явиха на тази смрад - Ковид 19 ?! Последно беше "Делта", сега е "Омикрон" ?! Едуард Сноудън каза във филма си, че варианти ще се раждат стотици, докато не ваксинират цялото човечество и де факто го унищожат до бройка, необходима за 13-те фамилии - да речем от 7 млрд до 1 млрд...Мисля си колко ли пари е "гушнал" "великия академик" Пимпирев, за да се яви като рекламиращо лице на Ковид ваксините - ежедневно го рекламират по ОН ЕЪР - не му ли стигат 26 год. пътуване и клатене на таша*ците на наш гръб ?!!

Ма той Сноудън да не е станал и режисьор?

А ти чул(а) ли си въобще за този човек нещо ?!

Aбе все им беше трудно да събират пари за тези не особено прагматични експедиции. Пимпирев му намери колая.

Важното е, че Пулев е победил, а не някакъв тъп Омикрон...

тъпата действителност и тъпата пандемия не щат и нещата да последват мъдростите на троловете. Каталясаха да обясняват как е, пък то все не излиза така.

Започнаха с: “Вирус няма”, минаха през: “То е леко грипче” и стигнаха до: “Ще умрем свободни!” :)

мълъчи бе, плоскоземец с две дози . разхождат ми се разни само с две дози и безнаказано сеят зараза и смърт . като се набодеш трети път , тогаз ше се пенявиш

Следващият път като откриете някакъв мутант е по-добре да си мълчите, юар-ци, защото ковидиотите в ЕС само чакат нещо такова за да стресират хората! :) Чакаме да стане вторник тук за да ни изсипат "зловещите" данни за многото умрели и новозаразени! :)

троловете кудкудякат като стадо пуйки. Една като се обади и почват и другите. И изказванията им са изпълнени със също толкова смисъл. Важно шум да има.

Тия завръщащите се от Африка са ваксинирани със сигурност.Явно доказателство ,че ваксините не работят. Кофти за прецаканите и това с доживотния сертификат дето си мислеха ,че имат

Тапунгер

Тъка е!

Сега коя трета игла да си бия, тази, която не работи за стария вариант, или онази, която няма да работи за следващия? Решения, решения...

той и Кунчев беше умрел...

Изоставаме Другарки и Другари! Изоставаме.....

Пациент в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите. Лекарят в Зимбабве: А бе, това е някаква хуйня! А какво сте правили? Пациентът: Ебах гъски. Докторът: Значи имате гъша хуйня! Пациентът: Благодаря, докторе! (умира) Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша хуйня. Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша хуйня. Журналист (записва си): Гъшата хуйня попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве. Новинарска агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша хуйня. ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име "гъша хуйня" покосява населението на Зимбабве. Министерството на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника. Научно светило А: Да, гъшата хуйня не е известна на науката - и в това е основната и заплаха. Авиокомпания Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша хуйня. Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата хуйня вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ негър с гъска под мишница. Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас! Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша хуйня е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски. Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено. Собствениците на ферми за гъски: Вие к'во, да не сте обезумели? (красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата) Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност! Фармацевтична компания Хофман Ла-Гуш: Единственото спасение за всички, заразени с гъша хуйня, както и за тези, които са здрави, но се страхуват да не се заразят, е нашето ново лекарство "Г-Хуйнифлу". Пие се минимум три месеца по 5 таблетки на ден. Страничните ефекти включват гадене, повръщане, опадане на косата, ноктите и зъбите, гърчове, припадъци и снижаване на IQ-то с около 30, но се наблюдават само в 75% от случаите. Ако след започване на курс с медикамента се появят някои от изброените симптоми, не прекъсвайте лечението си, а се обърнете към регионалния ни дистрибутор за други наши медикаменти, с които да се излекувате и от тях. За Ваше улеснение търговските ни и рекламни центрове в целия свят са обозначени със знак "червен кръст", а дистрибуторите ни носят бели униформени престилки. Фармацевтична компания Гушайзер: Току-що създадохме първата и единствена ваксина, способна да предпази населението от гъша хуйня. Препоръчваме незабавна задължителна имунизация на цялото население. Правителството: За предотвратяване на епидемията от гъша хуйня въвеждаме задължителна ваксинация на цялото население! Антиваксър: Ваксината срещу гъша хуйня предизвиква слабоумие, аутизъм, паркинсонова болест, припадъци, гърчове или смърт в 90% от случаите! Отказвам да ваксинирам децата си! (самозапалва се публично в знак на протест) Фармацевтична компания Гушайзер: Това са долни инсинуации на некомпетентни лица с крайни анархистични убеждения. Ние внимателно тествахме ваксината върху група от доброволци - осъдени на смърт цветнокожи серийни убийци. При нито един от тях след ваксинирането не е отчетено намаление на способностите да свирят на арфа, да решават частни диференциални уравнения и да изпитват съчувствие и състрадание към беззащитни животни. Следователно нашата ваксина е абсолютно безопасна и безвредна! Правителството (след 55-тия самозапалил се протестиращ антиваксър): Хората имат демократично право да решават сами дали да ваксинират децата си, или не. За предотвратяване на епидемия сред ваксинираните деца, забраняваме на всички неваксинирани да посещават детски градини, училища, кина, театри и да пътуват с градския транспорт. Задължаваме всеки, който не е ваксиниран, да носи на една от ръцете си лента с изображение на оцветена в жълто гъска с размер, не по-малък от 15 см. Интернет-обществото: В началото на всеки медицински форум модераторите въвеждат важна тема : "Ако за пореден път някой се опита да убеди хората в този форум, че ваксината срещу гъша хуйня е опасна за здравето и живота на хората, а вирусът на гъшата хуйня е безвреден, ще бъде баннат без предупреждение!"

Баце , ти си за Пулицър бе. Явно друг го подава на жена ти.

Ваксита, предната течност я правиха само една година, което е много къс срок, а новата я обещаха след 100 дена. Знам че 100 дена с памперс ще ви се видят безкрай, но само да напомня че по назадничавите стандарти от 20ти век, да същия който прати хора в космоса и създаде компютрите, тестването е 10 години или 3650 дена.

Къде са написани тези стандарти, че да се запозная по-подробно и аз? Не изглежда да си чел нещо, ама може да бъркам. Иначе като погледна историята на някои от "класическите" ваксини, установявам че говориш глупости, ама знае ли човек. Изненадай ме.

Това са не е като оня предния супер дупер турбо мега гига заразен смъртоносен, който върлуваше …. в телевизора. Нещо като грипоподобни симптоми ще да има този, предполагам. Интересно ми е как ще догодят таргетите след като възкресиха грипа. Че миналата година нали грип нямаше и беше лесно. Но пък от друга страна си имаме работа с корифеи на демагогията и съм сигурен, че ще излязат с нови свежи идеи. Поне ще се посмеем, ако не друго.

Освн корифеи на демагогията си имаме и УфСе - много, от тук до хоризонта.

Не ни дреме, ваксажиите да сислагат памперси и това е

Явно са се заразили в самолетите. Качили са се здрави, слезнали са заразени и пак с PCR тест са го хванали този мутант... Смях бе , смях! Беееее, бееееее... Умираме от страх!

без да имат никакво доказателство.... а после на мен ми викате че съм бил зомбиран ХАХАХАХАХАХААХА

Новият вариант се разпространява чрез пръднята. Скоро всички ще са задължени да си слагат тапички отзад

А защо в ЮАР не знаят нищо за него?

???

ДОРИ И ТЕ СА ПО УМНИ ОТ НАС ТА КОГО ЛЪЖЕШ ПАК ТЕ ПИТАМ?

ама като чуят ваксина и се насират от страх. Логиката е че сте МЕГА ПРОСТИИИИИ

Добре, убеди ме, искам да се ваксинирам! ООООО чакай, няма с какво! Вчера един от водещите микробиолози ви го казаха ясно: "На тяхна база единственото разумно заключение е – от днешна дата всеки следва да се счита за напълно неваксиниран и незащитен, дори и да е с пресни три дози и дори и току-що да е прекарал COVID"

още ли не вярвате бе банда олигофренска нация. хХАХАХААХАХАХААХАаа После що България била зле в почти всички класации, ами не е заради политиците ни определено явно е заради мега малоумния народ

Малоумен си ти,зомбирано недоносче!!!! По тази логика развитието на този вирус може да продължи безкрайно дълго време!!! Непрекъснато се насажда психоза и страх у хората с цел прикриването и отвличането на вниманието от истинските проблеми на човечеството!

когато по света преди да сме се родили как също е имало много видове вируси... Чудя се във времена където науката я няма.... КАК СА СЪЗДАВАЛИ ВИРУСИ....

тия вече савсем се оляха с тия вируси.... колко ли още са направили

Да, ваксините са ви виновни, а не това, че не се спрях да си развяват байряка по цял свят. Като са пътували до там, да не се връщат. Аман от безхаберници егоисти.

Сега колко евраци имаме да "усвояваме"?

Искахте ваксинации по време на пандемия. Сега ревете от мутации. Умници

Злоупотребата с маски и ваксини по време на пандемия води до по- резистентни и вирулентни вирусни щамове. А злоупотребата с власт по време на обявената по китайска заповед извънредна обстановка, с извънредна власт на политиците води до тирания и робство.