Коментари - Терор в Истанбул, фанатик с шахидски пояс се взриви на централна улица (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Контрабандата от Украйна отива не само в Крим.

Гледах преди години едно филмче за кюрдите в Сирия - те се надяваха изцяло на САЩ и дори негодуваха, че малко им е подкрепата. Един вид Щатите ги били изоставили. И то си е така, буквално прелъстени и изоставени и затова сега се връщат към старите си методи на действие.

и ще видят кон боб яде ли

ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,ЗАДЕЙСТВАХА-СЪЗДАДЕНИТЕ И ФИНАНСИРАНИ ОТ ТЯХ-ТЕРОРИСТИ!!! ВСЕКИ,КОЙТО НЕ ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА…ЗАПОЧВАТ: ГРАБЕЖИ,ВЗРИВОВЕ,ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ,БОМБАНДИРОВКИ,ДИВАШКИ УБИЙСТВА НА-ПЛОЩАДА(ЛИБИЯ,ИРАК)!!!

Пак се мъчат да дискредитират Ердоган, 2016г. не успяха с преврата, и започна да им се опълчва. Прави договори с Русия, Иран и др. от Евразия и ШОС и ето ти- наказание. Не да го убият, а да го омаскарят пред неговите. Да си кажат: ето, той не ни пази, не ни защитава и да стане нещо ,като с Либия, Ирак. Те, сега се мъчат и с иранците да спретнат същия номер.

Нищо де, да отидат в "джамията" Света София, да се прекръстят и да молят Бог за прошка!

Да питат Ердо защо се случват тези работи

Дано никога не се повтаря този терористичен акт в тази приятна държава Турция и дано разрешат в крайна сметка да ходя с таксито в Турция , защото не ме пускат техните граничари и митнически власти :)

Киев съобщи за 650 убити руски войници През изминалото денонощие, 12 ноември, въоръжените сили на Украйна ликвидираха 650 руски окупатори на украинска земя, съобщи Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна, цитиран от агенция УНИАН. Общите руски загуби в жива сила от началото на пълномащабното нахлуване в Украйна бързо наближават 81 000 души, добавиха от Генщаба. Вчера руснаците загубиха и около 40 единици различна военна техника, отчитат от украинската страна. --------- НАЗДРАВЕ! Руската мърша в екарисажа! ХИ ХИ ХИ :)))))

терористична атака на джихадист.Имайте малко уважение към загиналите и не намесвайте укрите и руснаците тук.

Тъп скапан мизерник. Не е важно какво пишат едни наркомани и хохоли, а че света е приел, че с Украйна е приключено. Темата дебил смахнат е за един отвратителен терористичен акт в Турция , а те не го заслужават, защото изграждат и развиват наистина една модерна държава, която произвежда добавина стойност, надгражда инфраструктура, бурно развитие на иновации , медицина, фармацевтичната индустрия , туристически бизнес, транспортен и какво ли не. Държава в която като отидеш и поискаш да си купиш шише вода ти дават две шишета гратисен и ти викат " комши ". Гледат те с уважение . Чувстваш си спокоен. А тук в България е пълно с измет достойна да бъде пратена в трудови лагери да правят магистрали и когато на полето, а не да избиват комплекси с БМВ и Ауди на по 20 години и всеки зад волана да си мисли, че е хванал дедо господ за ташака.

Копа на полето *

Е що се мъчиш в България ами не се изселиш з русия?

Ех пак те изтървахме и не си си пил хапчетата!

Ракета "калибър" с Путин шега не бива !

Кой каквото и да ми говори ясно е, че Турция си остава варварска държава. И това е нормално, защото е мюсюлманска.

Работил съм с цигани, турци гърци, руснаци, украинци, араби, французи, африканци и българи. И всички са ме посрещнали с усмивка и добър ден. Подарявали са ми национални дрехи, и библия, с един бедуин играхме табла, и, след всяка игра ме целуваше по челото, бях доста по млад от него. В Гана, плачеха, когато им пусках андея бочели, в бряг на слоновата кост, ме благославя ха, защото им правих нес кафе, и сандвичи. В Нигерия умираха, за ябълките, които им давах-не бяха виждали, французина казваше, че правя най хубавия джин фис, които някога е пил. Обичам хората, обожавам, го и те винаги ми го връщат. И няма нищо по красиво от това, един французин да плаче, когато те изпраща у дома

И един атентат те изважда от утопичните ти бъртвежи.

Навсякъде има всякакви хора. И хубавите са повече от останалите. Иначе щеше да е ужасено да живееш .

Ако на някой му е трудно да си представи бъдещето на Европа..., защото хората правят държавите, а не обратно. Както знаем добре вече започнахме да свикваме с тези атентати, което първият признак, че светът ни се променя.

Време ли е за свободен Кюрдистан

Мили сънародници , Турция изобщо не е от спокойните държави. Кюрдският проблем е трън в петата от десетилетия. Напоследък дойдоха и няколко милиона бежанци от размирни райони , като част от тях са били главорези в предишния си живот. Както и да го смяташ такива са хиляди. Отделно между самите турци има значително противопоставяне. Отделно последните години има рязко обедняване , което също не е миротворно. А иначе Истанбул е уникален град.

Путин?

Точно така

Зелю?

Знам, че не бива да се ебаваме, но я си представете утре, че... излязат някакви неустановени електрони и пуснат в електронните мрежи, че този идиотски атентат е... в отговор на убийството на българския полицай. Не ми обяснявайте, че това е невъзможно и че са измислици, а се опитайте да си представите какво ще стане след този момент нататък... уркаинските фашизоиди и надрусани азовци са способни да направят това!

Вицепрезидентът на Азербайджан, който се явява съпруга на президента Алиев е изразила съболезнования на съпругата на Ердоган.

афганистанец бил. мнoгo боклук се е насъбрал там.

Вижте кои са загиналите и тръгнете оттам да разплитате. Да не стане да си е чисто перфектно поръчково убийство прикрито като терористичен акт.

Това е работа на планински турци!

Иран гглътна огъня .

Кемал оставя Европейска държава. Ердоган пробва Ислямский Мир, както Путин - Русский Мир. Ердоган получи съобщение, че не е достатъчно ислямизиран. Военните в Турция отново ще вземат властта и ще наложат Европейски ред.

Хамдулиля.

Хората са просто хора, без значение дали са черни червени, бели, или с дръпна ти очи. И нито един човек не се ражда фамнатик, без значение каква религия изповядва. Фанатизма се насажда, от политици, които мразят хората, без значение с какъв цвят на кожата са

Преди месец бях има полицейски пост на по малко от 50и от там.Може те да,са били целта

Истанбул по принцип е много нормален и развит съвременен град. Пълен с модерни сгради и небостъргачи, по-голям е от градове като Хонг Конг и Ню Йорк. Има по-висока престъпност, но турците са много по-разбрани и спокойни от нас българите, особено от съвременните дечурлига тип "на бокс хода, на мма хода". Подобни атентати да се случат там е огромен ужас и огромна подигравка. Не обичаме турците по исторически причини, но тамошните "баш" турци са добри хора. Не всички са като нашите пичове от ДПС. И мога да Ви кажа, че повечето дори не им дреме за България и не знаят нищо за нас. Не си мислете, че живеят с мисълта, че трябва да ни окупират пак и, че сме им изконна територия. Не им дреме изобщо за нас и дори от години ни имат за по-богати и развити от тях само поради факта, че сме в ЕС. Говоря само от личен опит. Да почиват в мир хората загинали от този изрод. Вижте за турците мисля така, но за арабите и ислямистите вече мнението ми е друго.

А не като жител на Истанбул , има голяма разлика многооого други квартали ...

Трябва да се съглася. Има много квартали с чалмосани и забрадени фанатици, които искат ислямизиране на страната.

Факт, има квартали и места каквито няма дори и в най-мизерните наши райони и квартали. Едно Столипиново е направо развито пред тамошни бедняшки дупки където продават месо навън сред мухите и смърди на мърша из цялата улица. Джамиите кънтят и наистина осъзнаваш как подобна държава няма как да бъде част от ЕС и трудно би могъл да я оприличиш на Европейска. Но по тези места освен ако не ходиш за "експлорването" и тип "екстремен туризъм" нямаш работа и какво да правиш там. В нормалните развити квартали има от пиле мляко и можеш да живееш цял живот без да ти се наложи да минеш дори през такова място. А "нормалните" съвременни турци са много възпитани и спокойни хора. Не знаят пак казвам дори нищо за България, там историята сякаш не е толкова фанатизирана и явно не ги политизират в училище. Вижте например Укрите или Руснаците, държат се тук сякаш сме тяхна територия и сме им длъжни. А никога не сме били част от Руската империя или СССР. Докато сме били едва ли не "турци", а днешните турци идват тук и дори са малко насрани и притеснени.

От една година почти на всеки 20 дена съм в Истанбул. Страхотен град със страхотни хора. Усещането за спокойствие е невероятно. Да извърши някой срещу тези мили хора терористичен акт е гнусно и долно престъпление.

Аз веднъж ходих, не ми хареса. Но се присъединявам към последните ти две изречения напълно!

Защо не ти хареса?

Веднъж е трудно да видиш 70 км град. Това е все едно да тръгнеш от София до Ихтиман пеша, брат. Аз още не съм разучил азиатската част от Истанбул, а камо ли европейската. Съветвам те да отидеш отново, но с автомобил, а не туристически групи :) Има човек какво да научи от турците.

Баш с автомобил съм ходил десетки пъти, за пръв път още когато 1 лира беше 1 лев. През 2005 г. Тогава беше по-ориенталско и мизерно, разликата днес е от земята до небето. Познавам градът едва ли не наизуст пич. Точно затова се учудвам, какво има да не му се хареса има за всекиго по нещо. Но иначе да, малко или много си е ориент и някои места са буквално като в Сирия и Афганистан. Но по принцип дори и да живееш там, нямаш какво да правиш в такива квартали.

Репликата беше към " аз", а не към теб , братле :)

То и Украйна беше така преди майдана. Страхотно толерантни хора.

баш пък на 13 ти

спокойните страни , обикновено тайните им служби ги излавят в аванс , още по време на замисъла !

Смех, ловим ние само снежинките у въздуха.

Всеки, който вярва на Корана, се превръща във фанатик.

Тората и библията са по-хуманни ли??? Фанатиците са проблема, че са прости и необразовани, маргинали без бъдеще, от които разни тарикатчета се възползват. Позна ли се от кои си?

Библията е Истината.

А религията е отрова!!!

Единственото правилно нещо, което може да се направи в световен мащат е да се криминализира изповядването на каквато и да е религия!

Сексът, наркотиците и гайковертите ще оправят светя.

Сега очаквам изявления на рушлямистите от форума, в подкрепа на братята фанатици с шахидски пояси и тяхната справедлива борба... Простите сектанти се подкрепят навсякъде по света!

Че со проЗд

Заработи срещу Ердоган.Втората са оранжевите революции.

*88888

Турчалята да го търсят сред чеченските главорези на руССкия генерал кадиров...Брадатия мюслимски прЪЪч такива ги събира да му служат като глашатай на алаха..

Коте а да ми седнеш на оная работа искаш ли?

Я първо да си ги премериме а после да притесняваме госпожата? Покажи какъв.си "мъж"...

Укрокамикадзе ще да е :)

По-скоро кадировец

Един такъв да си поръчаме за конгреса на ДуПиСе

Турция и ние не бяхме ли в един и същ часови пояс???

Те не си въртят часовниците като нас и сега имаме час разлика , лятото не .

Израелските ВВС преди 30 мин. са атакували с крилати ракети военното летище Шайрат на ок. 20 км. югоизточно от сирийския Хомс .. наглед случайно съвпадение ?!.

Идкаш да кажеш че турци и евреи работят заедно

Работят заедно!

Този фанатик колко девици ще получи сега горе? Питам, щот не съм много наясно по тия въпроси. Чувал съм, че получават 10 девици, но да обезчестяващ една дузина тесни дупето, не е толкоз лесна работа. Тях ги е страх, стискат краката, треперят. Не е ли по добре 10 отпушени и разработени кифлички, дето и свирчици ще ти направят и всичко?

Ердоган съобщи, че загиналите са 6, а ранените 53. Форума, не ви ли вълнува, дали сред тия хора има българи? И не, тоя път не са Петров и Баширов.

Този път са Петрооглу и Баширооглу.

Ако беше прочел цялата статия щеше да знаеш , че няма !

Чеченски дебили, готови да умрат за Кадыров? Азербайджан и Турция точат ятаганите на Ирански Азербайджан- родината на турците - султаната Хорезм. Днес Иран е единствен реален съюзник на Путин а Кадыров е Трети в руската йерархия на властта. С'чась-то понял?

Путин ли е виновен, ахахаха

"Русский мир" Путина, превратился в "Тюркский исламский мир" Ердогана. Този взрив е Съобщение до Ердоган, че не е достатъчно ислямизиран.

Да не мислиш че е Кокорчо ?

Бомбата е била в пакет, оставен от жена на площада.

Неотдавна Ердоган се изказа в подкрепа на Русия, критикувайки САЩ и Великобритания. Отговорът им не закъсня, а сигурно ще има и още, доколкото познавам наглосаксите

Некадърник

И кво ше ви помогне фЪ-16 като ви метнат ефин фишек в метрото бе гольовци български

Изглеждат страхливи тез читаци

Аре, форумните тролове откриха виновника. Вие сте по големи от Ванга, бе!

ITALY Рймския боклюк а ко е възможно да не ми го натрапват и к у р в а т а му също

Пак психясали овчари!!!

Стрелбата е открита по жена отказала да се подчини на полицейско разпореждане. Била е пияна, откарана е в болница. Вероятно няма общо с взрива, но полицията в Истанбул е на нокти...

Изглеждат страхливи тез читаци

Съболезнования за комшиите.

Стрелба в метрото в Истанбул.

Тва друг случай ли е

Виж следващия ми коментар.

Това е тежко за всички разумни хора!!!

Константинопол, градът даден на циганите от венецианските търгаши. Във Венеция е пълно с откраданти артефакти от времето, когато го разрушават.

Не се разбира, какво искаш да кажеш, от глупостите, които си написал!

Така е