Банов: Няма алтернатива на поръчката за сигурността на НДК

Няма друг ход. Това не е наш избор, нямаме просто друга алтернатива.

Обратно в новината

Коментари - Банов: Няма алтернатива на поръчката за сигурността на НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще има алтернатива като не ви се дели с друг дето ви дава по малко..Толкова алчни дебили сте се нароили че няма място за нормалния професионалист.

Веждю Рашидов поне беше пич!!!:))))) Тая онанистична сифилистарка----коя е!?:))))))

Глупости Банов, На всеки и на всичко има алтернатива, стига да има желание за това.

Съвременно изкуство ?! Този нещо се е объркал ! В БГ отдавна има само халтура , а култура !

Разбира се, че няма друга алтернатива! Нали от две години само си прехвърлят от левия в десния крачол, нищо не правиха и чакаха да дойде именно този момент - да останат броени месеци до председателството, сроковете да притиснат и да си разиграят коня на спокойствие. Никой не се и учудва. От две години по форумите си чешем езиците, че именно така ще стане и ето то стана!

Има огромна тежест, това, което ни липсва, е дългосрочната визия. Що за държава без визия. Или визия за крадене и обогатяване на едни за сметка на мнозинството.

В НДК се наливат още едни,поредните 12 мнл.лева.Без обществена поръчка. И отново към небеизвестната фирма/богоизбраната/"Галчев Инжениринг". Това няма да е последният транш-той просто е поредният. В др.информационна медия,този сценарий беше предсказан."Времето ни притиска....нямаме време....затова-на пряко договаряне,без ОП". Всъщност,като знам,КОЙ печели ОП-тата в БГ..... Но,тук,нещата се случиха точно така-да се открадне колкото се може повечко.Да се напълни партийната касичка,която леко поизтъня откъм Избори 17г.

Банов, не говори глупости Банов!Ако не виждате друг начин, ставайте и се махайте!да идват хора дето виждат нещата по-вярно от вас!Ще нарушавате закон и ще ощетявате тези дето ви събират бюджета?!?Моля!

да имате кандидати. За толкова години всички заедно се постарахте да унищожите всичко около себе си. Явно кръгът ви от фирми не вижда едни бързи пари тука. Ааааа те сега са на фестивала в Жеравна ;)

НА КУЛТУРАТА НЕ Е НАЯСНО, ЧЕ "ДРУГА АЛТЕРНАТИВА" Е ТАФТОЛОГИЯ ! КАЗВА СЕ ПРОСТО АЛТЕРНАТИВА ! РАДОЙ РАЛИН ГО КАЗА - НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА, А ОТ КУЛТУРАТА НА МИНИСТЪРА !

Министъра ти на културата изглежда точно като Ал Бънди, запушил тоалетната преди 2 минути и принуден да отговаря на въпроса, кой го направи....