Коментари - Сигнал за бомби на летището в София и в няколко метростанции, евакуираха пътниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама, че и. приличаш на мен раница прилича ли на скандинавц.!!!!!!

Е, и тая простотия прихванахме от американците, при тях е ежедневие, много често ученици, които не искат да ходят на училище го правят. Медийната глобализация ще ни унищожи, само стрес, страх, недовериерие, нищо добро не се задава и за в бъдеще.

Тва винаги си го е имало, преди да знаеш, че Америка съществува. Аман от коне с капаци и мрънкачи, на които все някой им е виновен.

В 8,40 ч. на метростанция "Сердика" се видяха двама униформени полицаи, стърчащи до ескалатора с отегчение, разговаряйки помежду си. Що за охрана е това и ако е имало сигнали за бомба в метрото защо не се взеха сериозни мерки?!

Така ще бъде докато наказанията за фалшиви сигнали са никакви. Тези които скачаха срещу пари пред съдебната палата за смяна на прокурора да го направят безплатно за изменение на наказанията.

В Бургас когато гръмна бомбата някой обади ли се? Някой прави кушия на службите ей така за разнообразие.

Тази наща държава вместо да върви напред, тотално регресира. Спомням си такива изцепки бяха редовни по времето , когато аз бях ученик...има нема преди 20 години - редовно некой се обаждаше в даскалото за бомба

Дам, и аз ги помня тия времена - келеши, дето не бяха учили за контролни. Сега същите такива малограмотни капацитети звънят да си правя ташки и да избиват комплекси. Нула просперитет.

Дано е фалшива тревога, че как доктори и разни сестри и парамедици заминаха за Турция, няма да има кой да помага! А в заключение: Хуманно е да се помага, но трябва да е в разумни размери! За всичко!

За хуманната помощ не трябва да има ограничения! Въпрос на мислене!

Ти, защо не отидеш да помагаш, За санитар не се изскват спец познания! Казах РАЗУМНИ размери

Леле Леле, верно си леле леле.....

И според теб колко е разумният размер?А относно фалшивите сигнали за бомби,ами да намерят подателя и един як пердах!

Тия МИНУСчиите не искат тревогата да е фалшива!

Някой сигурно е видял, че ще закъснее за полета си и се обадил да го задържат

Кой пътува все още през София? В съседните страни има много по-голямо разнообразие от полети, плюс това са по-евтини.

Ти олигофрен ли си? Летището да не е само място за екскурзии на българи? Трансферни полети, транзитни пътници. Отделно купища чуждестранни туристи и гости на столицата и България. Тъп ли си или да?

Някакъв тип

Горното не е от мен, такъв език не използвам. Моят отговор е: София е незначително летище в международен план.

Незначително в световен план също не е. Летище София има рекорден брой пътници последните години за цялата си история. България е Топ 30, най-посещаваните страни в света. Но да, сравнено със Западна Европа или дори на комшиите в Истанбул сме миниатюрни, не отричам. Но България е много популярна дестинация и има наистина много пътници и полети от и за София. Отделно през лятото ако броим и полетите на туристи до Бургас и Варна. Не сме чак толкова мижави, затова и тук няма чак такива оферти и евтини полети, както например има в Сърбия, за където мисля,че говориш. Но това идва точно защото тук кинти ще се изкарат и туристи ще дойдат дори със скъпите полети и на нашите не им дреме да направят евтино само за да привлекат още хора. Най-малкото вече клоним да избягаме от тази лоша реклама, че сме евтина дестинация. Отдавна мина модата да се рекламираме колко сме евтини.

Ти наистина си някъкъв тип. Голтак и простак.

Някакъв тип

Горното не е от мен, но ти си цървул.

Ами като търсите евтиното все ще сте си така...

Тоя дето се е обадил ще да е от гласоподавателите на ПП... Само такъв може да направи нещо подобно, не мислите ли? Ако не мислите така, значи не мислите изобщо!! Приятен ден!

Комбинация между учение и социален експеримент. За журналистите - матРиал.

И къде ще ги евакуират то има ли къде да се сложат толкова хора освен на пътя отпред и надоле към паркинга отсреща? Или в спирката на метрото ужас къде ще ходят по нужда всичките тия хора с часове и персонала и те...Що не съм там сега

Добре, добре, истинска страшшшшна бомба е, лягай по очи, противоположно на взрива. За всеки случай и маска против коронавирус си сложи.

Сигурно пак някой психясал русофил като ония, дето реваха за спрените телевизии на Путиновия режим....хора без работа, какво да ги правиш.

Разбира се, пак някой ви е виновен :)

Що, не може ли да е някое изперкало Маке?

Като мине “пратката” ще отворят пак

Тъпите картофоберачи в Испяния и миячите на задници в Германция са се усрали от страх

Не само си прост , но и неграмотен, което обаче обяснява ниското ти ниво на интелигентност.

Не ми отговаряй бе смешник знаеш ли с кой рсзговаряш изобщо и че над мене е само небето

Самальотето са пълни само с ЦигоЙнери !

Преди няколко дена летях за Варна и бях единствената българка в самолета.

Ако над теб е само небето, вземи си сложи покрив на кенефа в двора, откъдето пишеш в момента

Ако над теб е само небето, вземи си сложи покрив на кенефа в двора, откъдето пишеш в момента.

някой или за закъснял за полета или.... е решил да прецака някого. Това си е вандализъм. Да прецакаш толкова много хора...