Сидеров: Цветанов е жертва на антитръмпската част от ръководството на САЩ

ГЕРБ може и без него на избори, заяви лидерът на "Атака". Кандидатите на партията му за евролистата ще се избират чрез "риалити шоу"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сидеров - новият професор Вучков !

Де да беше новият Вучков болен сидеров. Той е тъп и меркантилен, дори безсрамно меркантилен. Помните ли неотдавна крещеше по улиците "Бойко, Курво!!!". И сега каква песен пее. Вучков е друга бира, но е почтен. А церковата трупа обединение идиоти (мафиоти) начело с пудела-винкел далаверий, агент Иват - пишман русенския войдвода и болен неврастеника са отвратителни. ТОЛКОВА им беше във властта! Както и на меги Кунева - мисис Йес, на раданчо, пепи нашмъркания доктор и т.н. и т.н.

Да забият нож в гърба на американофил номер едно на България. На този, който винаги се моли на закуска, а през ден закусва точно в Америка!

След като изведнъж обърна палачинката и стана консерватор по поръчка на своите приятели, вече и дума не може да му се вярва.

Когато крадеш и си корумпиран си жертва????

Цветанов каза по една от телевизиите, че атаката е от Русия. Явно има глас отвътре ...? Нерде Свободна Европа, нерде Русия!? Няма как да симпатизирам на човек със стереотипизирано мислене на такава позиция... Първо стреля, после мисли...

камо ли да го слушам този НАГЛЕЦ- физкултурник. Късмет, че е роден в Бг, трябваше от отдавна да е на топло. Ул. "Латинка" е вече ул. "Цветанка". Цецо-наглецо ги сменя тия апартаменти като носни кърпички. Може ли при предишната апартаментна афера, едва да спасиш кожата и да тръгнеш отново да предизвикваш съдбата?! Колко трябва да си тъп? Докато има хора, които гласуват за такива, довели до ощетяване на България по дела в Страсбург, бял ден няма да видиме. Най-тъпото е, че нито управляващите, които си показват обилно ниското ниво, нито на плебса му минава през ума, че тези безчинства показват ясно каква среда на корупция са създали. И тя е пропила целия ни живот.

Избърши си устата, Воленчо ! Има нещо бяло по нея.

А тоя на снимката на какво е жертва?

Каква мъдрост струи само от Волен Сидеров!Той само като си отвори устата само такива бисери може да изкаже!То може и Путин да го назначи за български президент!

Истина е , и Борисов трябва да се замисли по сериозно за таЗи джендърска напаст. Борисов огледай се , соросоидно-либералната зараза превзе голяма част от държавните стълбове. Съдебната система е срам и позор за морала и християнските ценности. Заразата е напълно промила мозъците на правораздаваите на ниво районни съдилища. Преса и телевизия прорекламирст извратените либерало соросоидни "ценности".

се нуждае от добър съвет, какъвто му отправяш? Питам се - ти на кой свят живееш? “Направих една социология...казва Борисов” По-тъп селянин никога не е бил на власт в която и да е страна по всички земни кълбета. боко дойде с обещанието да спре корупцията, но от 2009 г., откакто той е на власт, сме на ПЪРВО място по разпространена корупция в ЕС и на доста ниско ниво в сравнение с държави с военни режими и племена в света. Същото е и с ШЕНГЕН - нищо че прегръща, мляска, гняви и мучи на гейлидерите, не ни приемат. Хайде кажете, МОЛЯ, поне ЕДНО нещо да са направили в наша полза!!Ако го питате къде е ползата от еврото, НЯМА ДА може да ви каже лоената топка - просто не знае за какво става дума.

дребно нацисче мислещо с планетарен мащаб. Нещастник. Ама във властта благодарение на Борисов.

Пуделът съвсем издуха !

Вай,вай....цветанов бил тръмпист? Години, години правеше квот му нареди шорош-хилъри-маккейн, сега бил тръмпист? Сашето томов и той тръмпистцецко кат него? НЕ ВЕРВМАМ! Да Ви кажем: с герб е свършено. Ш%ефчетата така пожелаха. Зарад разкрачената стойка, неотзоваваенто на дипломати по скрипал, венецуелските пари. АТАКАТА Е ТОТАЛНА. Първо, цара ти атакува с думите "не трябва да се страхуваме от предсрочни избори", после ти атакува ЦРУ с болезнена инфо, дет да прамахне цвъкито и най-накрая ти атакева Ердоган. Приравни борисов с гяур плащаш джизие без да гъкне. Та, капана е щракнал. Изобщо незнам къде и как ше среже главата на ГЕРБ, ама плячката е фаната и е вътре. сега я омаломощават, следва разфасоване. така де, българите кат не могат, шефчетата от вънка ше си прават с тех квот си поискат. Дуйте се още. Атакиста-палячо е най-нелеп.

Пак ли ти бе дебил - ми нали в Турция САЩ се опитват да махнат Ердоган - а ти го изкарваш съюзник със САЩ

"Кандидатите за евродепутати от партия "Атака" ще бъдат избрани чрез своеобразно риалити шоу по патрийната телевизия, съобщи Волен Сидеров" Как така? Не искаме. Ще ни бъде скучно и неуютно без "професионалните актьори".

Даа, "на антитръмпската част на ръководството на САЩ", демек на шорошката, у нас представлявана от БСП.

Данъкоплатците са жертвите. Цецо е по гювеча.

Цветанов е жертва само на собствената си алчност и простотия. Тъп, нагъл и безочлив.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

За Цецо е ясно - няма как бедното селско момче, завършило ВИФ и работило преди 2009 г. като обикновен милиционер за заплата 500 лева, към днешна дата да е милионер. Както и да сборуваме депутатските му заплати за 10 години между 2009 и 2019. Чисто като депутат и министър той е взел през този период около 500 хл. лева. Около 100 хл. лева е получила и жена му като държавен служител. Стават общо 600 хл. лева за цялото семейство. В същото време са се грижили за три дъщери. Колкото да са били спестовни, дори само с банички да са закусвали, Цветанови поне половината от тази сума са похарчили за издръжка на семейството си. Могли са пряко сили да спестят максимум 200 хл. лева и то със страшни лишения - гладуване, дрехи втора ръка, лоши училища за децата и пр. Никакви кредити, заменки и спестявания не могат да обяснят покупката на недвижим от държавни служители с минимална цена ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА. Нищо не може да обясни марковите костюми, обувки и вратовръзки за по два бона на кат, които Цветанов сменя почти всеки ден и тава се вижда от всички по телевизията, нито елитните училища на децата му. Пък който е прост, нека му вЕрва...

Luna0102

Едно мило ми стана на сърцето, като виждам колко всеотдаен в защитата си е Сидер Агджа. До вчера ги засипваше с гувна, днес си ги облизва продажника. Да се радва за последно, тоз след следващите избори ще гледа парламента по телевизията.

Хахах, някой не прави никаква разлика между "вихрушка" и "върхушка"... Все едно да объркаш "мелез" с "нерез"...

Айде бе, нерде Ямбол, нерде Стамбол.

Цветанов стана жертва на завист че след като притежава 6 апартамента за които беше разследван сега се сдобива с още един апартамент на по-ниски цени, като услуга за това което е направил чрез промяна на законите за дадената фирма построила този апартамент.

Цецо бил жертва?! Това го сложете в рубриката "Виц на деня"

Манталитетът на такива жалки продажници и предатели е винаги да подкокуросат някой по-голям, когато каймото удари вентилатора (в случая Тръмп и правителството му), за да се скрият зад него с безобразията, коруоцията, кражбите, предателствата и орестъпленията си! И точно това се опитва да прави и този, като го представа за негова оригинална, “по-нестандартна версия”! Нестандартна my ass!

Простият човек ди обяснява нещата по единствения възможен за бего опростен Бачин ! Та и тази платена руска подметка си измислила “една по-нестандартна версия”! Аз пък си нямам версия, а е всеизвестно, че Златният Пръст - Болен Варадеров с богатите анонимни спонсори, който умира да обяснява другите кой ги спонсорирал...:), че е хилиган- рецидивист и престъпник, когото Цацаров “по нареждане отгоре” не вкара в затвора, където му е мястото, за да може този боклук да сд разхожда и в парламента с пистолет и да напада хора, вкл. к полицаи на публични места и дори пред парламента, а после да се крие зад имунитет и под пластмасови маси...

не разбира,че не е важно КОЙ е изнесъл информацията за имотните далавери На Цецо Логореята. Важни са фактите и ,че той е извършил поне няколко престъпления по наказателният кодекс. 1.недоказани доходи 2.търговия с власт 3.изнудване 4.укриване на данъци Повечето от присътващите в НС са там за лична изгода.

Волене, Волене, надявах се поне ти да си по-умен. Цветанов е жертва на собствената си алчност. Това е. И това копеле не заслужава да бъде не само политик, а и човек. Останалите си купуват апартаменти на пазални цени вие полудяхте да пазарувате жилища на ниски цени. Да ви приседне дано. На човек не му е нужно повече от една стая 12 кв. м. Една баня 3 кв. м. и една кенефена дупка 0.5 кв.м. , за да обслужи нуждите си. Всичко останало е излишно. Тия 6 апартамента Цвъки взъби ли ще си ги тури да си ги носи на оня свет бе. Че нали, за да има това просто говедо трябва да се вземе от някои други, бе Волене. Не му трии гъза, осрал се е сам да си го бърше с пръсти. Недей, че и за Атака няма да гласуват.

КОКО,КОКО,АЗ ПЪК СЕ НАДЯВАХ,ЧЕ ЩЕ СМЕНИШ ПЛОЧАТА,АМА ТИ НЕ!!! ТОВА ГО ПОВТОРИ НЕ,АМИ ПОСТОТНИ ДНЕСКА! ЗАБИВАШ МОМЧЕ !ВРЕМЕ Е ЗА СЪН!

Цялата ГЕРБЕРСКА ПАСМИНА БЕШЕ ЗА КИЛАРИ „бяха толкова сигурни че ще спечели че вечи и готвиха посрещане с фанфари ,а баба му на пожарникаря -Меркелица даже и пратила пари за изборите

А така: Свободна Европа е виновна, че някои политици си купуват евтини апартаменти. Обаче всичко е законно. Крайно време е да се забрани тази медия на българска територия, за да не се застрашава националната сигурност на страната. Путин се е намесвал в решенията, използвайки своя агент Тръмп, който има по-голямо влияние сред българските политици. Ергодан не се е намесвал, защото ние с него мислим еднакво и не е необходимо да се меси. Риалити шоу като за последно. Дали ще има зрители?

Наглостта,алчността и цинизма погубиха Цветанов! Той не би трябвало изобщо да е член на ГЕРБ! Но,както разбрахме ,бил “незаменим”! В какво? Да заплашва,да рекетира и да събира информация ,предполагам неудобна,която да ползва в удобен момент! Един подъл и много неприятен човек,който раздаваше морал,години наред, с подчертано менторски тон ,наричащ лекарите - убийци,един съдник на корупция,облечен в такава ... И защо е незаменим? И в какво? Кой си позволи да съсредоточи толкова власт в ръцете на един самозабравил се ,посредствен и доста елементарен политик? Бойко Борисов му вярвал :) Той върши мръсната работа на правителството и партията и се самозабрави ! Няма значение,кой и защо извади мръсните му ризи на бял свят. Важното е ,че те наистина са мръсни.

И сега ако не сте разбрали ЗАЩО В БГ "ПОЛИТИЧЕСКО" И СТОПАНСКО ОБЩЕСТВЕНО ПРОСТРАНСТВО НЯМА НЕ ПРОВАНСАЛИ,ТОЕСТ ВСИЧКИТЕ СА ПРОВИНЦИАЛИСТИ-ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ.Явно тва не е по силите ви.

"Сидеров: Цветанов е жертва на антитръмпската част от ръководството на САЩ" - че то от САЩ дълги години ни се месят във Вътрешните работи и политика на Р. България ... то ясно. Но да не забравяме факта, че ще обвинят Русия за всичко.

на крив уй и вълната му пречи

Ами така се получава. На едната закуска отишъл, а за другата закъснял и ето ти на проблем. Ако трябва обаче да говорим сериозно; ЦВЕТАНОВ И ДРУГИТЕ КУПУВАЧИ СА ЖЕРТВА НА СВОЯТА СОБСТВЕНА АЛЧНОСТ И НАГЛОСТ! Няма комбинации, няма конспирации, има стремеж за облагодетелствуване от власт. Да се разчита, че сделките ще останат тайна е наивно. Просто на хората не им пука от нищо. Обясненията, които дава сега Борисов, че някой се опитва да удари предизборно ГЕРБ, са направо смехотворни. Ами че, те сами са се ударили! Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи!

Държава на олигофрени и дебили. Проекция на руската кочина!

когато гащите му са пълни с екскременти собствено производство! Тоест кой ми сра в гащите. Дори не сте интересни такива идиоти!

Сидеров защитава господин Цветан Цветанов. Смешен е и жалък.

Сидеров гледа като моята котка когато е гладна.

Ша пусни бюлетина за Велико Търново, племенницата ни е омъжена за хххх. Цвъки няма плачеш, иначе дано се и плашат.. Объркал сме, с тия имоти, след време да не се окаже безимотни на Улицата. Не е шега работата, виждат бб кротък и..

разломът между демократи и републиканци даде резултати и у нас.

Сидеров е пътник без Симеонов и Каракачанов така че ставеъе го него и се обединят е иначе всичко отива на кино и от това печели само гроб

Жертви, свидни корумпирани жертви падат в името на свидна Майка България!

Айде бре Симеоне кога ще прокараш закона за шума на второ четене и да се кротне тая нация вече че всички сме жестоко потърпевши от това. Да се обединиш с Каракачанов за да има за кого реално да гласувае

Да вземат Каракачанов и Симеонов да се обединят без Волен че иначе няма за кой да гласуваме десните избиратели поотделно и тримата никой няма да прескочи бариерата Атова е целта на Бойко да разбие дясното и да няма за кой да гласува десния избирател освен за него а от него се отвратихме вече остават само патриотите но трябва да са обединени но без откачалка така Сидеров иначе ако гласуваме поотделно гласовете ще отидат пак при Борисов който добре си е направил сметката да ги разцепи на три

Цитат: "Продължаваме да изобличаваме политпроституцията на Волен Сидеров, който през 2013 година обяви, че Цветанов е едно от най-зловещите лица на прехода. Борисов контролира наркотрафика, рекета и проститутките у нас. Това той е заявил на 7 март 2013 г. в интервю за в-к „Монитор“, припомня mignew.info. Волен Сидеров казва, че ГЕРБ ще се разпадне и , че чрез дъщерните фирми на „Балканстрой“, която според него е на Цветан Цветанов, се печелят обществени поръчки и се въртят огромни суми."

Цветанов е жертва на собствената си алчност и простотия. Ако бяхме цивилизована държава този щяха да са го заврял там където му е мястото и да не чуваме нищо за него. А той се изкара жертва на заговор. Ех, бай Ганьо ряпи да яде.. А Сидеров му се превърна в голям защотник,. Псевнонационалист който предаде интересите ни за 30 сребърника.

На кого ги продаде бе,мунчо?! На джендърите ли?!

Много неизвестни,... многоо. Кво, Цветанов лобира за ф16, спонсорира Тръмп, а антитръмпистите му подляха вода.??? И да си с щатите и против щатите пак ядеш хурката. Волен пък довчера го хапа Цецо, сега бута рамо, явно не само последния се е сдобил с изгодни имотни промоции.

Господин ът от САЩ обеща предизборна... За работните места, за слабите и онеправданите... Обеща и го направи.. Откри ли работни места, откри, обещание изпълнено, а вие и бб в турския го каза, може би е мислел, че няма да.. Но го казаха.. Думи на бб.. Преди избори смеейки се народа най-много се лъже. И лъгаха ли ви... А запад ЕС страните им при тях е комунизъм днес, както бе, преди да свалите комунистите вашия вожд др. Тодор Живков. От 100 и повече хора в различни западни държави споделят младите, аз заключава, да така бе при Тато, ред, спокойствие, усмихнати, сигурен за кредит, работа, с малки изключения, но няма без грешни хора, а цц много злини, тази партия от 10 и повече работи за техния електорад, шуробаджанащина@

Сидеров, продукт на пропадналото ни здравеопазване! Липса на психиатри и адекватно принудително лечение!

ВЕЛИКДЕН за цветанките, а за други 40 лева и яйца с мармалад

Цветанов е ,,топлата'' връзка между ГЕРБ и ДПС и е проводник на американците в България.Затова беше по добре да ,,ис4езне '' от българската политика.

Едни съратници на златния пръст бълваха змии и гущери ,че пръста е опънал 150 милиона евро за златния пръст))))) Една къщурка във Виена .........не е за вярване.......

Мда бе, аз пък си мислех, че е жертва на русофилски заговор... а дали не е жертва на собствената си лакомия да купува 7ми апартамент след скандала с предишните 6.