Коментари - Сидеров: Цветанов е голям политик, като Дьо Гол, Аденауер и Кенеди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сидеров, не пропускай към изброените да прибавиш и Папата. Като ще правиш умни заключения и сравнения, нека да са изчерпателни.

Това със сравненията беше много добро изпълнение. Сега очаквам ЦЦ да се съгласи - хахахах

При това изявление очаквам перхидрола да бъде предложен за евродепутат от герб.

По скоро е от типа на политиците на Либерия Намибия и Бангладеш къдего 95 % са бедни или около линията на бедноста

Цецо физкултурника, бил като, "Дьо Гол, Аденауер и Кенеди"? Сидеров е голям майтапчия !

Да сравниш един физкултурник с визионери като Кенеди и ДеГол си е обидно !

Цеко е гений, можеше и певец да е от ранга на весо, можеше и лекоатлет като Болт да е, само че той избра да е джин гиби да жеби държавата и да се мъчи.

Жалко за Сидеров.

За съжаление, с Де Гол - абсолютно никаква прилика. Де Гол е имал независимо мнение и не е закусвал на аванта.

Един , забършил училище за идиоти , бил голям политик.Това е живо доказателство , че политиката у нас е занаят за идиоти.

Ами аз съм съгласен с лицето от снимката. Особено се набива на очи приликата му с де Гол. Но за да съм сигурен моля да се измери дължината на носа на Де Гол и на носа на Ц.Ц. и ако се окажат еднакви тогава да - носът на Ц.Ц. е голям колкото носа на Де Гол.

Тоя Сидеров страхотен подмазвач.... Страната тъне в неуредици,Цветанов сипе само глупости,за благополучие и си пълни банковите сметки.Корупция и никаква съдебна с-ма за ттакива ,като Сидеров и Цветанов.

Цецо да не си присвои още 6 апартамента...абееее за резерва! Защо ли помияр хвали супер помияр!

Атака са глутница от помияри, за няколко сребърника ще продадат и майка си.

ОСТАВА ДА КАЖЕШ КОГО СА ПРОДАЛИ И КЪДЕ СА ИМ ПАРИТЕ?! АЙДЕ,ДЕРЗАЙ!!!

Този е изкукал. Да сравнява абсолютния неграмотник Цв Цв, който не е в състояние да сътвори нито едно изречение на граматически правилен и грамотен български език с Дьо Гол.....

Цветанов е американски агент. А Сидеров обикновен ибрикчия.

Сидеров има много лица, но чак да удари сценаристите на Слави с това сравнение на цветанов, никога не бих предположил.

Този Психопат дали разбира, какви ги Плямпа … или вече се е взел за Бонапарт или Шикългруберr? Малоумщината до кога ще ни управлява … бил седял в Парламента. Не, той НЕ СЕДИ, той Просто СЕ НАСИРА периодично, седнал или прав, като старец с Напреднал Алцхаймер. И не е само той … то ВСИЧКИ ТАМ са такива.

не можах да разбера поотделно ли е сравним или с тримата общо в титаничен политически гений. И по красота го докарва също, с бистър орлов поглед и изваян нос. Пък и строен...........ех, мечти! Пак ще го изберем, няма друг кат' него.

Ей Сидеров , Гоуолем , Гоуолем е ЦвЦв ,но малък го вади - езика ! Как може да хвалиш глупост !

На този каквото и лошо да му се случи все ще му е малко!!!! Това да си врътка трътката като вентилатор но него може и да му харесва, на ГЕРБ също, но на нас обикновените Българи ни е отвратителен. За последно си в политиката Волене, политически труп си като Я. Янев, но явно още не го разбираш или пък не ти се вярва. Излъга сума ти пенсионери за пенсия от 300 лв., концесии и др. Проклет да си!!!!

А ти си голям шегаджия!

Цвъки е за лудницата, друго няма!

Седейки в парламента, не мога да бъда част от управлението. Късно е либе за китка

Докторе, ела си го прибири.

РАЗБЕСНЕЛИТЕ СЕ,ПЕНЯСАЛИ ТРОЛОВЕ ТУКА ДАЛИ СИ ПРАВЯТ ТРУДА НЯКОГА ДА ИЗГЛЕДАТ ИЛИ ПРОЧЕТАТ НЕЩО, ПРЕДИ ДА СЕ ИЗПЛЮВАТ?! ЗАЩО ВИ ПЛАЩАТ ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ, ДЕТО СА ВИ НАЕЛИ, НЕ ЗНАМ?! НИКАКВА РАБОТА НЕ ВЪРШИТЕ!

Колкото единият е анализатор,толкова и другият е политик ! Първият обаче в момента хитре е...."От мен нищо не зависи...!" Що щеш тогава там ?

Дано сравнението с Дьо Гол и другите да е скрит сарказъм

И аз се надявам това сравнение да не е гавра с тези големи политици.

Посмали манго Сидер! Сега , ако ти публикуват досието, ще видим какви доноси си писал.

Тоа боклук Сидеров иска да е евро депотат. 7 000 евро на месец ще се плащат на явна руска подлога?! Има нещо много сбъркано в нашата избирателна система. Прагът за ЕП трябва да е поне 10-12 %.

ПОНЕЖЕ СИ МНОГО ОТВОРЕН, ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ СЕ ПИШЕ" ДЕПУТАТ", А НЕ"ДЕПОТАТ"!!! ТРЯБВАТ ВИ СПЕШНО КУРСОВЕ ЗА ОГРАМОТЯВАНЕ НА ТРОЛОВЕ!!!

Напротив,Цветанов е по-велик от Дьо Гол,Кенеди и Аденауер.

Тъй като пропуснах началото, класацията по брой апартаменти ли е направена?

Сидер иронизира ама не се вижда той какъв е. Пример за морал и подражание и бялата вапцана златка.

Единствената прилика на ЦЦ с Дьо Гол е големия нос

Сидере, за луксозните фърчила, които въобще не ни трябват си напълно прав. Но, точно толкова си сбъркал като сравняваш някакъв ВИФ-аджия с Де Гол !Не предполагах, че си толкова невеж и прозд !

Сидеров си е пак на мястото. Много добре каза всичко.А за цвъки ме изкефи, макар заглавието да ме ядоса, крайно време е да приемете закон да се криминализират подвеждащите заглавия. Със закон, ако обичате.А народа стига май до заглавията само, затова е такова нивото.

Щом си признавате, че в парламента сте пионки, от които не зависи нищо, имайте доблестта да се саморазпуснете, поне на вас да не плаща народа.

sten

А само да попитам наистина ли половината Имбеционално олигофренско съсловие, дето пише в ДИРника тук НЕ разбра, че Волен ИРОНИЗИРА Цвяко Цветанов?! Абе, хора...... нивто ви е отрицателно бе, ваш'та гняс!

sten

Един човек да каже истината в очите и на Боко, и на Цеко! А е техен коалиционен партньор, нали разбирате.... Но вие ги избирате, и Боко, и Цеко, па после 4 години рИвете от тях, па после ПАК ги избирате и Боко, и Цеко. Е кажете ми, вие каква диагноза бихте поставили на такива хора? Свърх Имбеционален Дебилизъм или като как!?

Да цепнеш Болен не се иска величие. Само желание и да не те е гнус...

Цвинокио - хареса ми

На следващите избори, ако някой отиде и си даде гласът за белата златка... трябва да го освидетелстват! А па кой гласува за цвинокио... направо да го повесят на някое дърво!

ОТ КОЕТО РАЗБИРАМЕ, ЧЕ ТИ ИЛИ АГИТИРАШ ЗА БСП, ИЛИ ОЩЕ ПО-ЛОШОТО, ЗА ДПС?! МНОГО СИ ПРОСТ, САШЕ!!! И МИСЛЯ ДА НЕ ТЕ ПОСЛУШАМ!!!

че са били толкова ,,умни" Кенеди,Дьо Гол и Конрат Аденауер. Брейййй какви пощальони е раждала майка България. Под дълбоко прикритие.А Боленчо е извън прикритието,ама не го знае.

докъде изпадна бай Варадеро. Спри се бе Волене, иди си с достойнство. Цецо е каун сравним с изгнил домат по миризма и с голямата тиква по размер. Хахахахахахахахахха. какъв политик с помощно бе и с ВИФ. хахахахаххахаха. Волен е получил транш, хвали, та се къса. хахахахахахахах. Вижте какви дебили сте си избрали бе галфони - Каун Цецо и Болен Варадеро. Вижте се бе. Не ви ли е срам - майтп с държавата не бива.

Цветанов е '' голям политик ''???, а Сидеров голям гъ.....зец.

Има нещо от Де Гол, което прилича на Цецо. Това е това, което сутрин е оставало в тоалетната, след като бай Шарл я посети. Ако обаче предната вечер е преял по е приличало на Бойко или Цацата.

Бедни и глупав Сидеров, каква беше тази случайност, която те докара на върха на вълната? Каква беше тази мътилка от която изплува? Каква вълна те избута от тинята на повърхността и от аутсайдер те превърна в лидер на група-аутсайдер? Ако знаеш колко много загуби България от това?........

Не може паразитният толуп каракачан, кремълската кенефна отрепка волэн сыдэраф и пр. да вият, че ЕС ни “колонизира“ и че трябва да го напуснем, а депутатите им да плюскат и да дрискат в Брюксел и да се натискат да стават Евродепутати!!

Като изключим сравнението с Дьо Гол и Аденауер във всичко останало е болезнено прав Може би в БГ трябва да си ЛУД за да можеш да кажеш истината ?

Кое е истината? Че всяка патриотарска партия има министри,или зам.министри,или заместник областни управители? Кво се правят на ударени с мокър парцал?

Тоя Де Гол и Кенеди за нищо ги няма, щом ги реди до Цв.Цв. Такова принизяване не заслужават. Единствено себе си може да реди до възпитаника на Вършец.

Цецо Цървула наистина е като изброените политици и подобно на като тях, мястото му е в гробищните полета.

Диагнозата на такова лице е БАР/Биполярно афективно разстройство/,като когато прави изявите си пред студентите в НАТФИЗ или извършва нерегламентирани проверки по търговските обекти, е в маниен период , а когато е в депресивен период - пише стихотворения за възхвала за други политически персони.В първия случай е психомоторно възбуден, а във втория е подтиснат.

Идеален е за България. Така така. Ще се оправите.