Сидеров: Няма непреодолими пречки за "Обединени патриоти" да са заедно на евроизборите

В интерес на ЕС е да има нормални икономически отношения с Русия и Китай, казва лидерът на "Атака"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По ме интересува кво има да сложа на масата. Има пача в един от големите вериги.

Да му мислят привържениците им, иначе започвам да се чудя в какво им се изразява патриотизма?

След поредното "клякане" пред турците, Каракачанов, Сидеров , и Симеонов, нямат право да се наричат националисти! Те са някакви жалки пу..деци, чийто цели ( и идеи) са, да се намират колкото се може по-близо до държавната баница! Да влизаш в договорки (като членове на управлението) с незаконна етническа турска партия, да им опрощаваш дълговете на фона на изнемогването на болници и училища, е не само политическа смърт за един националист, а направо е престъпление спрямо българската нация!

Този колко още пари му трябват, да си каже банковите сметки, за да му преведем. 30 г не ли ви стига, без или по цял ден в алфа, остаря вече.. И една поговорка бълг. Внучето попитало баба си, бабо защо вие с дядо като се скара те не си говорите, а мама и ТАТИ като се скатат веднага се сдобрява и си говорят, бабиното имахме един чичко който ни сдобряваше, но взе че умря, та и сидеровата

европачките обединяват ПАРИ-ОТИТЕ-Ех, цирк7аджии нямате наяждане

По точно, има една непреодолима пречка да НЕ СА заедно! И тя е, че ако се явят на изборите по отделно, няма да вземат и по 1% от гласовете. И те това много добре го знаят. Помпането на мускули е за пред хората.Макар че, след поредното "клякане"(надупване) пред турците, едва ли са останали много хора с националистически, родолюбски, идеи, които да гласуват за тях. От друга страна, ако провалят приемането на закона на второ четене, ще си повдигнат рейтинга неумоверно много.

Умните изгониха, оставиха непосредствените като тях си. Ние сме прости, вие сте прости.. Направо в целта на шмайзера.. Кво му има непосредствен човек, слушам, изпълнявам..

ВОЛЕН не е прост!Прост е народът който го е избрал за народен представител,да го представлява във народното събрание!

като стана въпрос за пари, стана ясно, какво мекере си.

Кажи за закона за концесиите бе продажник, Променяме закони, за да отдадем на концесия успешното летище София, на турска фирма, защото пречи на новото истанбулско. И то така променяме закона, че да е невъзможно България, след сключване на концесията да я развали, е това вече няма стигане...

Като удавници за сламка сте се вкопчили в кацата с мед. Не разбрахте ли вече, никой не иска да чуе за вас, камо ли да ви избира. Безславно се устремихте към нищото, при това завинаги! Честито! Бяхте сдъвкани и изплюти, като множеството мини псевдопартийни през годините. Но това се случи, подчертавам, с вашето съгласие. Сега очаква да разберете официалните резултати, и да изчезнете завинаги от хоризонта

ПАРИТЕ,ЕВРАТА,ДОЛАРИТЕ,ЗЛАТОТО,ИМОТИТЕ ТОВА Е ГОРИВОТО НА БОЛЕН ЛИДЕРОВ! МОРАЛЪТ И ПРАВОСЛАВИЕТО Е ЗА БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ И НЕГРАМОТНИТЕ,СТРАХЛИВИТЕ И НЕРЕШИТЕЛНИТЕ!

Снимката е показателна.. Принципите се прескачат, когато трябва да останеш на черешата.

Вие и майките си джасате , само и само да не изпуснете кокала , боклуци продажни

Сидеров: Брюксел краде България Бареков е новият Жорж Ганчев и ще завърши като него, заяви лидерът на "Атака"

Къде си тръгнал ти за евроизбори....айде марш в Русия. Нали там е "еврогейски съюз" кво правят обратни като теб там?

Няма смисъл повече да се обединявате - нищо няма да ви помогне! Видяхме колко ви струват шапките и не виждам кой глупак ще гласува за вас.

Мястото на обединените патриоти е Москва а не Брюксел.

Първо вие не сте обединени патриоти а обновени п...си,обновени п...ли и още обновени ПРЕДАТЕЛИ.

Вгледайте се в очите на Паисий, Левски, Ботев, Волов, Бенковски, Каблешков,Стамболов,Ген. Иван Колев – бащата на българската конница,Проф. Александър Цанков, на всички Апостоли и Възрожденци… После се вгледайте в очите на живков, луканов, беров, доган, станишев,цацаров,гергов,домуса, гоце,цвъки, баце,лилиту,Болен и т.н…!!!

и тесни отношения с Доган... Що подкрепи ГЕРБ за резаните пушки?

Волене, Волене! Преди гласувах за теб, но с тази подкрепа на еничарите от "Обединени идиоти" вече изтекохте и вие в канала! Каквито и коалицийки да правите сте политически трупове! Дано сте успели да понапълните гушите, че ще има глад!

Кога аз служих в родният му край "Кукерландия" в най якият полк на Ямболската Дивизия към Трета Армия ...тоя плъх-дребен -вреден се е скатал от страх ли ,от тарикатлък ли ...незнам ...но НЕ Е ОТСЛУЖИЛ това ,което неговите набори и стотици хиляди истински мъже на България ,с топки в гащите ,отдадоха поне по ДВЕ години от младостта си в Служба на Родината.... Питайте го тоя дребен плъх ,къде се е крил тогава ? Болен ли е бил ? Къде е служил ? Или си е барал пишока пред фотокамерата? Късмет изкара ,че не го набарах аз ...пред НАТФИЗ ....да му покажа как се сглобяват и разгъват танкови вериги....Боклук долен ! Питайте го ,къде ,кога и какво е служил и ако не ...ЗАЩО ?

Европа иска да се еманципира от САЩ и да води своя икономическа политика" -- А еманципация от Русия няма ли да има ?

Сидеров: Няма непреодолими пречки за "Обединени патриоти" да са заедно на евроизборите Обединените идиоти нямат никакви шансове.

Google плаща ежедневна работа в диапазона от $ 500 до $ 1000. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата на Google миналия месец, като работя у дома за 3 часа на ден. $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук .... >>> w­w­w­.­W­e­­b­J­o­b­­3­3.­c­o­m

Само му погледнете кривата физиономия и се замислете за причината да е толкова крива.

нали ще раздават кокали!

То след като се гушнахте с "гербери крадливи" (цитирам инфалнтилният ви химн) и дупесе, повече от ясно е, че няма никакви пречки дфа се гушнете с когото и да е в името на лапачката.

Аууу, как страшно гледа Сидеров!

Вие сте бита карта

Така е ...пречки няма....обединява ги далаверата на ...Валерата ...търгаша на Карата и Джамбаша и барабар с Атака....в ...БАТАКА !

Ако Сидеров е принципен следва отново да предложи от Атака - Димитър Кин Стоянов. Много добре ни представяше момчето като най-младия депутат, но нещо май го позабравиха. Той има бъдеще.

Като за последен валс.

Демек, "Политически курви от всички партии, обединявайте се"!!!