Коментари - Клетка на ”Ислямска държава” е обезвредена в Сибир | Днес.dir.bg

Клетка на ”Ислямска държава” е обезвредена в Сибир

Сибирският ислям започва да става проводник на близкоизточния тероризъм, твърди източник на вестник "Новая газета".

Обратно в новината

Коментари - Клетка на ”Ислямска държава” е обезвредена в Сибир | Днес.dir.bg

Коментари

"Има клетка, има проблем - няма клетка няма проблем. Започвай сега!" из инструктажа на дежурните патрули. "Ако случайно някой бъде задържан, ..." - за сега няма такъв случай!

Поздравления за руския полицай в Сургут - веднага щом касапина сви в пресечката, където няма хора и си получи куршума - никакво тинтири-минтири, никава милост за извергите. Сургут е желано местенце за много хора и правителства, ама ще си останат само с желанията. Газта е с пари. А иначе - много болен мозък, много трол в туй форум! Какво забраняване на религии Ви тресе? Ами те съществуват повече от 3 хилядолетия, не се ли сещате, че някой бута капака на гърненцето в определена посока? Нека се спре финансирането на т.н. религиозни терористи и да видите, че за нула бройки такива няма да останат. САЩ, СА и с-ие и европуделите да спрат подкрепата под каквато и да е форма и да видите дали ще се чуе за тях. Пример - САЩ стигнаха до извода, че парите в Сирия са хвърлени на вятъра и за два месеца - ИДИЛ просто се срина и до края на есента сирийците и Хизбула ще са ги изтрили от там. За жалост, само физически и само от Сирия.

Браво на руснаците!!! Работят преди да гръмнат бомбите, не постфактум да бършат кръв от паважа и тогава да "обезвреждат терористите" както еврогейските си колеги! ФАКТ!

Ето затова уважавам руснаците! не проявяват никаква толерантност към ислями мюслитата джихадисти! Няма да им предоставят луксозни атворнически апартаменти, с обслужване първи клас...както правят в Педалсъюза! Няма толерастия, няма либерастия, няма Хелзински комитети и прочие глупости! Джихади Джото вади нож, и получава куршум! Така се действа!

Една клетка като начало е добре - а целият организъм кога?

Айде-е-е-е

ЗАЩО джамията в Москва, прилича на РУСКА, православна църква???

По какво прилича? по позлатените кубета ли? Ми то златото религия няма.

Има, има... Юдаизъм се казва.

Не всички джамии по света приличат на османските. В България никой не е поставял въпроса как трябва да изглежда една джамия - строят се предимно по проекти от Турция, с минарета като балистични ракети, а традиционните са много по-скромни. Наскоро ми направи впечатление, че много от джамиите в Сирия приличат на католически църкви и едва ли е случайно, по-скоро местна традиция.

Защото в Русия няма шест-пет! Ако искаш джамия, трябва да е съобразена с културно-историческото наследство на руснаците! Не е като в либерастката гейропа!

толкова навалица, която измря там къде от студ, къде от труд, къде от пухта-пахта... та са Путин да не прати тия там ли ;)))

Много се учудени алкашите милиционери и българските им любители, че имало тероризъм в Сибир. Няма как само да изнасяш тероризъм и в един момент този тероризъм да не се обърне срещу теб. Казано е. Когато сееш вятър жънеш бури. Тепърва руските окупатори ще жънат бури от вятъра който садих с десетилетия.

Платен и елементарен спам...

Е.все пак това е Русия,не е Еврорастия със смешната си неадекватна политика,откъсната от действителността. Докато не скъса с криворазбраната лиоберастия,Европа ще тлее...

И какво като е русия? В Нея има повече мюсюлмани отколкото в цяла Европа, при това те са на своите земи, които са завладени от руснаците навремето. Впрочем на руснаците само чеченците им стигат...

Имам един познат , на когото викат "чичо Скруч" И той за съжаление е толкова прост колкото си и ти !

Излиза, че целият разумен западен свят не си е взел уроците от миналото. Някак вместо всички да са обединени срещу това явление, те се противопоставят и боричкат взаимно. А очевидно звярът действа и в двата лагера.

В РУСИЯ ИСЛЯМСКАТА РЕЛИГИЯ Е ТРАДИЦИОННА ЗА ДОСТА НАРОДИ. ТОВА УСЛОЖНЯВА БОРБАТА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА. ЗА ТОВА ПУТИН Е ИЗБРАЛ НАЙ ДОБРИЯТ ПЪТ. ПОДЪРЖА ТРАДИЦИОНИЯТ ИСЛЯМ, КОЙТО ДА СУЖИ КАТО ИМУНИТЕТ СРЕЩУ ВАХАБИЗМА. ЕКСПЕРИМЕНТА В Ч3ЕЧНЯ УСПЯ.

Абе, научи се да пишеш първо!

къде да попитам! искам да изкарам малко рубли! нека сме практични!!!

Русия се бори срещу ИД и нейни клетки в Сибир, но поддържа Кадиров, неговата мафия, методи и себелюбие. Ми, че той е същия изверг и ще е на каишка до време.

после ще го закарат до границата с Грузия или Турция и ще кажат 'дръж'..

В Чечения само 2% от населението е руско. Ясно е, че руснаците там не могат да управляват там директно, а само чрез свои хора, на които отстъпват много власт и привилегии.

Срещу нацизма се изправи цялата еврейска общност по света! И той беше спрян! Сега това трябва да сторят християните! Не съм видял християнски шествия организирани от църквата, срещу ислямския радикализъм.

Ко ще ги оглави? Владиката от Москва ли?

Да ги оглави папата!

На ДАЕШ трябва да им е известно, че в Сибир не клетки, а цели лагери има готови. Така, че...

Остава да разберем ИД преди атентата ли е поела отговорността или след това. Щото ако е преди, това е грешка на PR отдела който е в САЩ. Трябва да им се обърне внимание за часовата разлика например.

Много американски клетки в русия бе - обърнаха я на зоопарк

Клетка на Ислямска държава е обезвредена в Сибир Тази "клетка" явно е била "замразена".

Световният тероизъм действащ под фалшивият флаг на митичната ислямска държава, има за цел да вкара света в лоното на икуменизма на папството (звярът) и да принуди света да му се подчини и да приеме неговият белег на авторите - неделният закон, който е директно противоречие с четвърта вечна Божият заповед. Създава се изкуствен религиозен антагонизъм и екстремизъм, с което социалното махало се засилва до горна точка, за да се пусне в подходящият момент и да се използва кинетичната му енергията, за да се постигне обратният ефект - налагане на полицейска диктатура от фашистки тип и обединение на света икономически, политически и религиозно чрез единна луциферинаска религия, с която да принудят хората да се покланят на бащата на лъжата в денят за езическото поклонение на слънцето неделя. Новят световен ред е корпаротивен фашизъм с духовен център Ватикана (Вавилоснка блудница - духовният аспект на папството или звярът - политическият му аспект). Враговете на Християнството знаят, че то е екслузивна вяра в Живият Бог на любовта и истината, и не допуска компромис с Божията истина, защото истина има само когато е 100 % истина, те искат да имат предлог отново да започнат да преследват пазителите на Божият закон и изпълнителите на Божията воля, като ги обвиняват в релиозен екстремизъм и ги сравняват с терористите, които са създали и поддържат, за сеят контролиран хаос и за да осъществяват диктатура на страха.

ПРОБЛЕМ С ИСЛЯМСКИЯТ ТЕРОРИЗЪМ В РУСИЯ СЪЩЕСТВУВА И ТОЙ Е МНОГО ПО ГОЛЯМ, ОТКОЛКОТО СИ ПРЕДСТАВЯМЕ. КОГАТО ПУТИН ГИ ГРОМЕШЕ В ЧЕЧНЯ, НА ЗАПАД ПРИЕМАХА ТЕРОЛИСТИТЕ КАТО ГЕРОИ И БОРЦИ ЗА СВОБОДА. ЗА ТЕЗИ ЧЕЧЕНЦИ, КОИТО НАПРАВИХА АТЕНТАТА В БОСТЪН, ПУТИН Е ПРЕДУПРЕЖДАВАЛ АМЕРИКАНЦИТЕ, ЧЕ СА ОПАСНИ. ПОЛИТИКАТА НА АМЕРИКА Е - КОЙТО Е ВРАГ НА ПУТИН Е НАШ ПРИЯТЕЛ. СЪЩОТО БЕШЕ И С АНГЛИЧАНИТЕ. ВИЖДАМЕ СЕГА КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОДОБНА ПОЛИТИКА. ИСКАМ САМО ДА НАПОМНЯ, КЪДЕ РАБОТЕШЕ ПУТИН ПРЕДИ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДАНТ, ЗА ДА СТЕ ПО СПОКОЙНИ.

кефят ме братушките, мачкат главите на джихади ислями мюслитата в Руската Федерация...И нямат милост! Или мюслито се предава, или е мъртво! Няма лабаво! Това не им е Педалсъюза с толерасти, либерастия и педокрация... Доброто джихади мюсли, е мъртвото ислями мюсли!

Какво са смачкали, нищо! били арестувани 50 човека, ок, и какво! да са убити тези 50?! Не! Надали? Щеше да се чуе! А и между тях може да има просто мюсюлмани, нищо неподозиращи!

Калашника говори за предишните случаи на ислямски тероризам в Русия. Но и по този случай ще има развитие. Веднага са прибрани близките на извършителите. Скоро ще разчистят и това гнезденце на терористи.

кефят те викаш? а дали можеш с ръждясалият си мозък да се досетиш, че откак братушките ти мачкат всички и по всяко време, загубиха доста територия и от 297 000 000 останаха само 140 000 000 , от които 45 000 000 мюслита?

.... с гол гъз таралежи, ей т'ва мачкат.....

Тежка и животозастрашаваща цел са си поставили политиците! Да убедят мюсюлманите, че нашият начин на живот е по-добър от техния. Но за постигането на тази цел, падат убити невинни граждани, техните деца! Не съм чул досега, политици да е загубили живота си при атентати!?

Няма значение дали е Сибир, Пакистан, Франция, САЩ, Кения или Пазарджик. Където се настани мсльман - там има и убиец от ИД. Да изчистим свете от мсльман и няма да има ИД. Тогава ще останат нормалните безопасни убийци, които убиват не по религиозни подбуди, а за удоволствие... и тези, които убиват като част от работата си - "нищо лично, просто бизнес".

забранявате всички религии и нивки терористи, почти, нема да има... религиите са просто оръжие в ръцете на власт имащите (тея дето пичатат парите, реално, основно са тея изроди) и използват иначе привидно "добрите хора", който както се вижда са отвратителни изроди, за свойте собствени глобални и локални цели...

За пореден път доказваш, че парите не заместват мозъка.

Началник

доказавам, че знам кой дръпа конците... религиите са само инструмент, иначе са пален ташак... а 3те +са дето САМ си си боднал изглеждат прекрасно, левак!:-)

Никой в Русия не знае как да се бори с исляма??? Ако има държава където знаят как да се борят, това е Русия. Лагерите зад Полярния кръг все още действат. А и Сталин не е забравен: "Есть человека, есть проблема, нет человека, нет проблема!". Колко му е безследно да изчезнат 45 000 сибирски мюсюлмани. И никой няма дори да попита къде са.

Това е разликата между моралните стандарти на този временен загиващ свят и Божият вечен морален стандарт. Матей 5 "3 Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство. 4 Блажени скърбящите, защото те ще се утешат. 5 Блажени кротките, защото те ще наследят земята. 6 Блажени които гладуват и жадуват за правдата, защото те ще се наситят. 7 Блажени милостивите, защото на тях ще се показва милост. 8 Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога. 9 Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. 10 Блажени гонените заради правдата, защото е тяхно небесното царство. 11 Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене; 12 радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас. 13 Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя вече за нищо не струва, освен да се изхвърли вън и да се тъпче от хората. 14 Вие сте виделината на света. Град поставен на хълм не може да се укрие. 15 И когато запалят светило, не го турят под шиника, а на светилника, и то свети на всички, които са в къщи. 16 Също така нека свети вашата виделина пред човеците, за да виждат добрите ви дела, и да прославят вашия Отец, Който е на небесата. 17 Да не мислите, че съм дошъл да разруша закона или пророците; не съм дошъл да разруша но да изпълня. 18 Защото истина ви казвам: Докле премине небето и земята, ни една йота, ни една точка от закона няма да премине, докато всичко не се сбъдне.

тъпи, не християните в рф са 45 000 000 души! 30 % от населението! а товариш сталин, също като иван грозни и петър едно е трепал предимно русские!

не само не ги пращат в Сибир, а им строят джамии. Горбачов може да е бил всякакъв, ама поне джамии не правеше.

Айде, Дира си усигуриха поредната тема за разделяне посетителите им на два лагера!

На снимката виждаме разкошна джамия. И тя е в центъра на Москва. Москва е християнски град и болшинството от жителите са християни. Очевидно християните не само не възпрепятстват, а и съдействат за издигането на мюсюлмански религиозни храмове. Коя е причината тогава мюсюлмани да избиват християни с викове аллах е велик?! Очевидно е в самата религия, оправдаваща убийство на друговерец. Подобно е отношението към другите вероизповедания и в юдеизма. И там се казва, че убийството на християнин не се счита за грях. Изводът какъв е? Носителите на тези религии не трябва да имат допирни точки. Иначе всеки ден ще има смърт на невинни хора, по вина на политиците които толерират общението между религиите. Очевиднио моментът още не дошъл за глобално смесване на населения.

Да, очевидно моментът за толкова бързо и масово смесване на носители на различни религии и морал, още не е настъпил.

Абе православна му работа и ценности, нали ме слушате внимателно, като говоря! Важното е да се запомни - в Европа, НАТО и САЩ са гейове, а в Россия всички сме православни и изтъкани от най-фини и благородни морални ценности и етика. Само това искам да чета от русофилите по форумите, иначе копейки НЕТ !!!!

да! и с шииииироки руски души, и духовният скреп е навред! и всички са славяни с путин, лавров, шойгу и кадиров начело!

как плащат, къде да попитам! искам да изкарам малко рубли! и без това съм русофил, нека сме практични!!!

Под снимката пише, че Москва е толерантна към муслимците. НЕ разбраха ли всички политици, че толерантността към исляма се заплаща скъпо - с терор и убити граждани!!!??? Не съм чул муслимците да са излезли с декларации всеки път, да отричат и отлъчват по всякакъв начин терористите!!! Напротив, в много страни муслимците се радват на всеки терористичен акт!!! К'во пра'йме, от толерастия ще погинем!!!

Видяли ли си християни да излизат на църковни шествия с декларации срещу религиозния тероризъм?

ПУТИН НА МИРНА ДЕМОНСТРАЦИЯ ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА !!!! ПРОСТО ФСС И СПЕЦНАЗ ЩЕ ГИ РАЗКАТАЯТ !

Никой вече не вярва на мантрата, че Исляма е мирна религия. Време е у Русия и запада да инвестират пари в религиозна реформа, която поетапно да промени каноните и традициите на исляма.

Той им строи джамии.... най-добрите му приятели са Асад и Ердоган та дори и иранеца.... аре събуди се бе мурзилке... Толкова ли сте фанатизирани на тема каПутин бе?

Май ти си фанатизирания на тема Путин - "мурзилки, рашисти, Путлер"... Репертоара на всичките ДС агенти назначени за "русофоби".

това не е тероризъм, а възраждане и борба за национална свобода на поробените от россия народи!

логика и тези които взривиха влака на гара Буново през 1985 г. не са терористи а борци за свобода! аман от промити мозъци

а по твоята логика ботев, левски и караджата са терористи?? аман от нещастни русолюбци! рф загива също като ссср, и това е неизбежно и необратимо! свиквайте!

РАШКИТЕ В УЖАС СЕ ЧУДЕЛИ КОГО ДА КЛОНИРАТ ДЖЕРДЖИНСКИ ИЛИ СТАЛИН ЗА ДА СЕ СПРАВЯТ С ПРОБЛЕМА :)))

Защо не изтребват семействата на терористите. Те явно са облъчени и животът им не е ценност за тях. Държат обаче на семействата си, които също се радикализират.

Това се праи,традиционна тактика на руснаците е още от времето на СССР. Между другото -работи, както и вземането на показания от пленени чалми чрез бавно скопяване с нож. То при девиците в рая що ще дири без оная работа...

Рускинята е много права за циганите у нас, но Бай Хой не е Путин и флиртува с бандитите и отрепките, защото го обичат и подкрепят.

По такива въпроси и точно там мужиците ще си сътрудничат с ...японците.

Най-после една истинска новина от Рашка. Първообразът на Ислямска държава е Путинско-Кадировска Чечня, където цели семейства изгарят с огнемети и педофилията е законно право за кадировските командири. Русия е мюсюлманска страна с над 25 милиона ислямисти. В Москва повечето училища няма да отворят на 1-ви септември, защото има Курбан-Байрям Да не говорим, че 60% от ИДИЛ в Сирия са руснаци

Хи хи хи... :))

а всъщност русские са само 100 000 000 индивида. другото са мюсли! а 50 % от армията са мюсюлмани от републиките!

А как стоят нещата в USA армията???

В твое село наистина 1 септември е неучебен ден. Всичко абсолютно училища е отварят на 1 септември в Русия. Останалото е твои хомосексуални фантазии.

Хантимансииския район на Сибир, мужиците са окупирали, подчинили и претопили над 120 народа сега включени в Руската Федебация. Скоро ще започне дезинтеграцията, разпадането на Империята на Злото, мужиците ще бъдат изтласкани в Московската губерния и ще се молят на Украйна и новите свободни народи да ги пощадят...

В Европа има и други федерации /Германия/ и конфедерации /Швейцария/ и те ли ще се разпадат???

Кой, Путин ли не знаел как да се справя с лошо помишлюващите терористи? Справка - Втората Чеченска. А тук има ли нещо, ще им прати примерно батальоните "Изток" и "Запад" на Кадиров. Ония, с щатните ножлета, 30 см острие...

Идиотен, ами тези кадировци какви са бе? 200% джихадисти, ислямисти и муджахидини. Момчетата за мокри поръчки на Путя

Bнимавай, да не те "из-мокрят" и тебе!!?;)

Така се действа! Браво братушки! Трепете джихади мюслитта наред!Който нож вади, от куршум умира! Колкото по-малко арестувате, а пратите на оня свят..Толкова по-добре!

По данни на руското опозиционно издание... В материала се цитира изследване на Московския център "Карнеги"... Това е достатъчно!

Неселението там е каръшък, има много пришълци от Средна Азия и от къде ли не още. А там са необятни ледени полета, пустош. И по средата на пустошта - път. На 300 -500 км по пътя няма населени места. Ако там плъпне тази напаст, ще стане наистина страшно. Пътуващите ще са изложени на смъртна опасност. Казвам го, защото съм живяла точно в Сургут и по на север от него години наред.

Абе това са някакви гръмки заглавия. Ако са намесени геостратегически проекти чийто инструмент са терористите, тогава вече може.

Таратор

О, чудо, намерени са! Ханти-Мансийск, Сургут, Нижневартовск, Нефтеюганск - все градове на Об - са се формирали там заради добиването и транспортирането на газ (апропо, Сургутнефтегаз). В изброените градове можеш да видиш повече Поршета Кайен и Ленд Крузъри на кв.м, отколкото в дилърски център.

В подкрепа на обстоятелствата които описвате. Затова Русия с терористи не води преговори. Действа да "изчисти" нещата от корена им. Това може да звучи не много приятно, но обстоятелствата го налагат за да се опази една такава огромна държава от смъртни зарази и заплахи.

Какво правят мюсюлманите във "вечната мерзлота"? Те виреят в по-умерен климат и в топлите страни.

Това е истината ! Там няма дълго време е бил е полезрението на полицията по подозрение за тероризъм преди да извърши атентата. Отстрел на място заедно с всичките му приятелчета.

Пукни се от яд

И всичките му роднини.

Защо да се пукам от яд ? Брадите вече са в техния рай, всички сме доволни.

Защо да се пукам от яд ? Брадите вече са в техния рай, всички сме доволни.

Дълго време из нета циркулираше някакво изказване на Путин в смисъл който не е руснак да си ходи, а сега пише, че били толерантни към мюслитата. Кое е вярното?

А дали си наясно, че в огромната Русия има коренно население изповядващо почти всички религии в света. Даже в статията си е написано, че най-вероятно въпросните младежи са се радикализирали на място. Правиш ли разлика между народност и религия? Все едно да кажеш, че помаците са турци.

Изказването е било следното: "Който иска да живее в Русия, ще спазва нейните закони, ще говори руски език. Ако има някакви претенции , като малцинствена група - да заминава там откъдето дойде." И това няма нищо общо с религиозна толерантност - можеш да изповядваш каквато искаш религия, ако щеш и бога на спагетите,но никакви претенции към собствена изключителност, като малцинство. Мисля,това би било добре и тук да се спазва. Защото дума "малцинство" вече означава група хора, които използват свои специфики за да източват пари от държава, да не се подчиняват на закони и да поднасят собствена уродливост,като еталон на евротолерантност.

Е тук не познаха. В Сибир няма комитети, Сорос и прочие правозащитна сволоч. Такива радикални елементи просто изчезват. А който вземе пари, приюти и не доложи за терористи, също изчезва.

Никак не е лошо да се пукнеш от яд.

Що? В Либия, Сирия,Ирак и Афганистан има ли "комитети, Сорос и прочие правозащитна сволоч".

А ти кой мислиш, че им докара "цветните" революции, а? Преди да пишеш - помисли! Да не говорим, че баш соросоидната "Новая газета" с журналистическите си "разследвания" си е прекрасем пример за манипулативна медия, проводник на чуждо влияние. Е - без родното ни дебилно г*зоблизане и сервилност пред "гения" на Бай Йух и сие, но със същия проамерикански и антируски плам!

Русия не ти е Ирак, Либия и Сирия та да я сринат толкова лесно както го представяха разни Соломон Пасита. Питай генерал Уесли Кларк още откога бяха проектирани войните в Близкия изток.

Коментари - Клетка на ”Ислямска държава” е обезвредена в Сибир | Днес.dir.bg

Клетка на ”Ислямска държава” е обезвредена в Сибир

Сибирският ислям започва да става проводник на близкоизточния тероризъм, твърди източник на вестник "Новая газета".

Обратно в новината

Коментари - Клетка на ”Ислямска държава” е обезвредена в Сибир | Днес.dir.bg

Коментари

"Има клетка, има проблем - няма клетка няма проблем. Започвай сега!" из инструктажа на дежурните патрули. "Ако случайно някой бъде задържан, ..." - за сега няма такъв случай!

Поздравления за руския полицай в Сургут - веднага щом касапина сви в пресечката, където няма хора и си получи куршума - никакво тинтири-минтири, никава милост за извергите. Сургут е желано местенце за много хора и правителства, ама ще си останат само с желанията. Газта е с пари. А иначе - много болен мозък, много трол в туй форум! Какво забраняване на религии Ви тресе? Ами те съществуват повече от 3 хилядолетия, не се ли сещате, че някой бута капака на гърненцето в определена посока? Нека се спре финансирането на т.н. религиозни терористи и да видите, че за нула бройки такива няма да останат. САЩ, СА и с-ие и европуделите да спрат подкрепата под каквато и да е форма и да видите дали ще се чуе за тях. Пример - САЩ стигнаха до извода, че парите в Сирия са хвърлени на вятъра и за два месеца - ИДИЛ просто се срина и до края на есента сирийците и Хизбула ще са ги изтрили от там. За жалост, само физически и само от Сирия.

Браво на руснаците!!! Работят преди да гръмнат бомбите, не постфактум да бършат кръв от паважа и тогава да "обезвреждат терористите" както еврогейските си колеги! ФАКТ!

Ето затова уважавам руснаците! не проявяват никаква толерантност към ислями мюслитата джихадисти! Няма да им предоставят луксозни атворнически апартаменти, с обслужване първи клас...както правят в Педалсъюза! Няма толерастия, няма либерастия, няма Хелзински комитети и прочие глупости! Джихади Джото вади нож, и получава куршум! Така се действа!

Една клетка като начало е добре - а целият организъм кога?

Айде-е-е-е

ЗАЩО джамията в Москва, прилича на РУСКА, православна църква???

По какво прилича? по позлатените кубета ли? Ми то златото религия няма.

Има, има... Юдаизъм се казва.

Не всички джамии по света приличат на османските. В България никой не е поставял въпроса как трябва да изглежда една джамия - строят се предимно по проекти от Турция, с минарета като балистични ракети, а традиционните са много по-скромни. Наскоро ми направи впечатление, че много от джамиите в Сирия приличат на католически църкви и едва ли е случайно, по-скоро местна традиция.

Защото в Русия няма шест-пет! Ако искаш джамия, трябва да е съобразена с културно-историческото наследство на руснаците! Не е като в либерастката гейропа!

толкова навалица, която измря там къде от студ, къде от труд, къде от пухта-пахта... та са Путин да не прати тия там ли ;)))

Много се учудени алкашите милиционери и българските им любители, че имало тероризъм в Сибир. Няма как само да изнасяш тероризъм и в един момент този тероризъм да не се обърне срещу теб. Казано е. Когато сееш вятър жънеш бури. Тепърва руските окупатори ще жънат бури от вятъра който садих с десетилетия.

Платен и елементарен спам...

Е.все пак това е Русия,не е Еврорастия със смешната си неадекватна политика,откъсната от действителността. Докато не скъса с криворазбраната лиоберастия,Европа ще тлее...

И какво като е русия? В Нея има повече мюсюлмани отколкото в цяла Европа, при това те са на своите земи, които са завладени от руснаците навремето. Впрочем на руснаците само чеченците им стигат...

Имам един познат , на когото викат "чичо Скруч" И той за съжаление е толкова прост колкото си и ти !

Излиза, че целият разумен западен свят не си е взел уроците от миналото. Някак вместо всички да са обединени срещу това явление, те се противопоставят и боричкат взаимно. А очевидно звярът действа и в двата лагера.

В РУСИЯ ИСЛЯМСКАТА РЕЛИГИЯ Е ТРАДИЦИОННА ЗА ДОСТА НАРОДИ. ТОВА УСЛОЖНЯВА БОРБАТА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА. ЗА ТОВА ПУТИН Е ИЗБРАЛ НАЙ ДОБРИЯТ ПЪТ. ПОДЪРЖА ТРАДИЦИОНИЯТ ИСЛЯМ, КОЙТО ДА СУЖИ КАТО ИМУНИТЕТ СРЕЩУ ВАХАБИЗМА. ЕКСПЕРИМЕНТА В Ч3ЕЧНЯ УСПЯ.

Абе, научи се да пишеш първо!

къде да попитам! искам да изкарам малко рубли! нека сме практични!!!

Русия се бори срещу ИД и нейни клетки в Сибир, но поддържа Кадиров, неговата мафия, методи и себелюбие. Ми, че той е същия изверг и ще е на каишка до време.

после ще го закарат до границата с Грузия или Турция и ще кажат 'дръж'..

В Чечения само 2% от населението е руско. Ясно е, че руснаците там не могат да управляват там директно, а само чрез свои хора, на които отстъпват много власт и привилегии.

Срещу нацизма се изправи цялата еврейска общност по света! И той беше спрян! Сега това трябва да сторят християните! Не съм видял християнски шествия организирани от църквата, срещу ислямския радикализъм.

Ко ще ги оглави? Владиката от Москва ли?

Да ги оглави папата!

На ДАЕШ трябва да им е известно, че в Сибир не клетки, а цели лагери има готови. Така, че...

Остава да разберем ИД преди атентата ли е поела отговорността или след това. Щото ако е преди, това е грешка на PR отдела който е в САЩ. Трябва да им се обърне внимание за часовата разлика например.

Много американски клетки в русия бе - обърнаха я на зоопарк

Клетка на Ислямска държава е обезвредена в Сибир Тази "клетка" явно е била "замразена".

Световният тероизъм действащ под фалшивият флаг на митичната ислямска държава, има за цел да вкара света в лоното на икуменизма на папството (звярът) и да принуди света да му се подчини и да приеме неговият белег на авторите - неделният закон, който е директно противоречие с четвърта вечна Божият заповед. Създава се изкуствен религиозен антагонизъм и екстремизъм, с което социалното махало се засилва до горна точка, за да се пусне в подходящият момент и да се използва кинетичната му енергията, за да се постигне обратният ефект - налагане на полицейска диктатура от фашистки тип и обединение на света икономически, политически и религиозно чрез единна луциферинаска религия, с която да принудят хората да се покланят на бащата на лъжата в денят за езическото поклонение на слънцето неделя. Новят световен ред е корпаротивен фашизъм с духовен център Ватикана (Вавилоснка блудница - духовният аспект на папството или звярът - политическият му аспект). Враговете на Християнството знаят, че то е екслузивна вяра в Живият Бог на любовта и истината, и не допуска компромис с Божията истина, защото истина има само когато е 100 % истина, те искат да имат предлог отново да започнат да преследват пазителите на Божият закон и изпълнителите на Божията воля, като ги обвиняват в релиозен екстремизъм и ги сравняват с терористите, които са създали и поддържат, за сеят контролиран хаос и за да осъществяват диктатура на страха.

ПРОБЛЕМ С ИСЛЯМСКИЯТ ТЕРОРИЗЪМ В РУСИЯ СЪЩЕСТВУВА И ТОЙ Е МНОГО ПО ГОЛЯМ, ОТКОЛКОТО СИ ПРЕДСТАВЯМЕ. КОГАТО ПУТИН ГИ ГРОМЕШЕ В ЧЕЧНЯ, НА ЗАПАД ПРИЕМАХА ТЕРОЛИСТИТЕ КАТО ГЕРОИ И БОРЦИ ЗА СВОБОДА. ЗА ТЕЗИ ЧЕЧЕНЦИ, КОИТО НАПРАВИХА АТЕНТАТА В БОСТЪН, ПУТИН Е ПРЕДУПРЕЖДАВАЛ АМЕРИКАНЦИТЕ, ЧЕ СА ОПАСНИ. ПОЛИТИКАТА НА АМЕРИКА Е - КОЙТО Е ВРАГ НА ПУТИН Е НАШ ПРИЯТЕЛ. СЪЩОТО БЕШЕ И С АНГЛИЧАНИТЕ. ВИЖДАМЕ СЕГА КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОДОБНА ПОЛИТИКА. ИСКАМ САМО ДА НАПОМНЯ, КЪДЕ РАБОТЕШЕ ПУТИН ПРЕДИ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДАНТ, ЗА ДА СТЕ ПО СПОКОЙНИ.

кефят ме братушките, мачкат главите на джихади ислями мюслитата в Руската Федерация...И нямат милост! Или мюслито се предава, или е мъртво! Няма лабаво! Това не им е Педалсъюза с толерасти, либерастия и педокрация... Доброто джихади мюсли, е мъртвото ислями мюсли!

Какво са смачкали, нищо! били арестувани 50 човека, ок, и какво! да са убити тези 50?! Не! Надали? Щеше да се чуе! А и между тях може да има просто мюсюлмани, нищо неподозиращи!

Калашника говори за предишните случаи на ислямски тероризам в Русия. Но и по този случай ще има развитие. Веднага са прибрани близките на извършителите. Скоро ще разчистят и това гнезденце на терористи.

кефят те викаш? а дали можеш с ръждясалият си мозък да се досетиш, че откак братушките ти мачкат всички и по всяко време, загубиха доста територия и от 297 000 000 останаха само 140 000 000 , от които 45 000 000 мюслита?

.... с гол гъз таралежи, ей т'ва мачкат.....

Тежка и животозастрашаваща цел са си поставили политиците! Да убедят мюсюлманите, че нашият начин на живот е по-добър от техния. Но за постигането на тази цел, падат убити невинни граждани, техните деца! Не съм чул досега, политици да е загубили живота си при атентати!?

Няма значение дали е Сибир, Пакистан, Франция, САЩ, Кения или Пазарджик. Където се настани мсльман - там има и убиец от ИД. Да изчистим свете от мсльман и няма да има ИД. Тогава ще останат нормалните безопасни убийци, които убиват не по религиозни подбуди, а за удоволствие... и тези, които убиват като част от работата си - "нищо лично, просто бизнес".

забранявате всички религии и нивки терористи, почти, нема да има... религиите са просто оръжие в ръцете на власт имащите (тея дето пичатат парите, реално, основно са тея изроди) и използват иначе привидно "добрите хора", който както се вижда са отвратителни изроди, за свойте собствени глобални и локални цели...

За пореден път доказваш, че парите не заместват мозъка.

Началник

доказавам, че знам кой дръпа конците... религиите са само инструмент, иначе са пален ташак... а 3те +са дето САМ си си боднал изглеждат прекрасно, левак!:-)

Никой в Русия не знае как да се бори с исляма??? Ако има държава където знаят как да се борят, това е Русия. Лагерите зад Полярния кръг все още действат. А и Сталин не е забравен: "Есть человека, есть проблема, нет человека, нет проблема!". Колко му е безследно да изчезнат 45 000 сибирски мюсюлмани. И никой няма дори да попита къде са.

Това е разликата между моралните стандарти на този временен загиващ свят и Божият вечен морален стандарт. Матей 5 "3 Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство. 4 Блажени скърбящите, защото те ще се утешат. 5 Блажени кротките, защото те ще наследят земята. 6 Блажени които гладуват и жадуват за правдата, защото те ще се наситят. 7 Блажени милостивите, защото на тях ще се показва милост. 8 Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога. 9 Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. 10 Блажени гонените заради правдата, защото е тяхно небесното царство. 11 Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене; 12 радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас. 13 Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя вече за нищо не струва, освен да се изхвърли вън и да се тъпче от хората. 14 Вие сте виделината на света. Град поставен на хълм не може да се укрие. 15 И когато запалят светило, не го турят под шиника, а на светилника, и то свети на всички, които са в къщи. 16 Също така нека свети вашата виделина пред човеците, за да виждат добрите ви дела, и да прославят вашия Отец, Който е на небесата. 17 Да не мислите, че съм дошъл да разруша закона или пророците; не съм дошъл да разруша но да изпълня. 18 Защото истина ви казвам: Докле премине небето и земята, ни една йота, ни една точка от закона няма да премине, докато всичко не се сбъдне.

тъпи, не християните в рф са 45 000 000 души! 30 % от населението! а товариш сталин, също като иван грозни и петър едно е трепал предимно русские!

не само не ги пращат в Сибир, а им строят джамии. Горбачов може да е бил всякакъв, ама поне джамии не правеше.

Айде, Дира си усигуриха поредната тема за разделяне посетителите им на два лагера!

На снимката виждаме разкошна джамия. И тя е в центъра на Москва. Москва е християнски град и болшинството от жителите са християни. Очевидно християните не само не възпрепятстват, а и съдействат за издигането на мюсюлмански религиозни храмове. Коя е причината тогава мюсюлмани да избиват християни с викове аллах е велик?! Очевидно е в самата религия, оправдаваща убийство на друговерец. Подобно е отношението към другите вероизповедания и в юдеизма. И там се казва, че убийството на християнин не се счита за грях. Изводът какъв е? Носителите на тези религии не трябва да имат допирни точки. Иначе всеки ден ще има смърт на невинни хора, по вина на политиците които толерират общението между религиите. Очевиднио моментът още не дошъл за глобално смесване на населения.

Да, очевидно моментът за толкова бързо и масово смесване на носители на различни религии и морал, още не е настъпил.

Абе православна му работа и ценности, нали ме слушате внимателно, като говоря! Важното е да се запомни - в Европа, НАТО и САЩ са гейове, а в Россия всички сме православни и изтъкани от най-фини и благородни морални ценности и етика. Само това искам да чета от русофилите по форумите, иначе копейки НЕТ !!!!

да! и с шииииироки руски души, и духовният скреп е навред! и всички са славяни с путин, лавров, шойгу и кадиров начело!

как плащат, къде да попитам! искам да изкарам малко рубли! и без това съм русофил, нека сме практични!!!

Под снимката пише, че Москва е толерантна към муслимците. НЕ разбраха ли всички политици, че толерантността към исляма се заплаща скъпо - с терор и убити граждани!!!??? Не съм чул муслимците да са излезли с декларации всеки път, да отричат и отлъчват по всякакъв начин терористите!!! Напротив, в много страни муслимците се радват на всеки терористичен акт!!! К'во пра'йме, от толерастия ще погинем!!!

Видяли ли си християни да излизат на църковни шествия с декларации срещу религиозния тероризъм?

ПУТИН НА МИРНА ДЕМОНСТРАЦИЯ ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА !!!! ПРОСТО ФСС И СПЕЦНАЗ ЩЕ ГИ РАЗКАТАЯТ !

Никой вече не вярва на мантрата, че Исляма е мирна религия. Време е у Русия и запада да инвестират пари в религиозна реформа, която поетапно да промени каноните и традициите на исляма.

Той им строи джамии.... най-добрите му приятели са Асад и Ердоган та дори и иранеца.... аре събуди се бе мурзилке... Толкова ли сте фанатизирани на тема каПутин бе?

Май ти си фанатизирания на тема Путин - "мурзилки, рашисти, Путлер"... Репертоара на всичките ДС агенти назначени за "русофоби".

това не е тероризъм, а възраждане и борба за национална свобода на поробените от россия народи!

логика и тези които взривиха влака на гара Буново през 1985 г. не са терористи а борци за свобода! аман от промити мозъци

а по твоята логика ботев, левски и караджата са терористи?? аман от нещастни русолюбци! рф загива също като ссср, и това е неизбежно и необратимо! свиквайте!

РАШКИТЕ В УЖАС СЕ ЧУДЕЛИ КОГО ДА КЛОНИРАТ ДЖЕРДЖИНСКИ ИЛИ СТАЛИН ЗА ДА СЕ СПРАВЯТ С ПРОБЛЕМА :)))

Защо не изтребват семействата на терористите. Те явно са облъчени и животът им не е ценност за тях. Държат обаче на семействата си, които също се радикализират.

Това се праи,традиционна тактика на руснаците е още от времето на СССР. Между другото -работи, както и вземането на показания от пленени чалми чрез бавно скопяване с нож. То при девиците в рая що ще дири без оная работа...

Рускинята е много права за циганите у нас, но Бай Хой не е Путин и флиртува с бандитите и отрепките, защото го обичат и подкрепят.

По такива въпроси и точно там мужиците ще си сътрудничат с ...японците.

Най-после една истинска новина от Рашка. Първообразът на Ислямска държава е Путинско-Кадировска Чечня, където цели семейства изгарят с огнемети и педофилията е законно право за кадировските командири. Русия е мюсюлманска страна с над 25 милиона ислямисти. В Москва повечето училища няма да отворят на 1-ви септември, защото има Курбан-Байрям Да не говорим, че 60% от ИДИЛ в Сирия са руснаци

Хи хи хи... :))

а всъщност русские са само 100 000 000 индивида. другото са мюсли! а 50 % от армията са мюсюлмани от републиките!

А как стоят нещата в USA армията???

В твое село наистина 1 септември е неучебен ден. Всичко абсолютно училища е отварят на 1 септември в Русия. Останалото е твои хомосексуални фантазии.

Хантимансииския район на Сибир, мужиците са окупирали, подчинили и претопили над 120 народа сега включени в Руската Федебация. Скоро ще започне дезинтеграцията, разпадането на Империята на Злото, мужиците ще бъдат изтласкани в Московската губерния и ще се молят на Украйна и новите свободни народи да ги пощадят...

В Европа има и други федерации /Германия/ и конфедерации /Швейцария/ и те ли ще се разпадат???

Кой, Путин ли не знаел как да се справя с лошо помишлюващите терористи? Справка - Втората Чеченска. А тук има ли нещо, ще им прати примерно батальоните "Изток" и "Запад" на Кадиров. Ония, с щатните ножлета, 30 см острие...

Идиотен, ами тези кадировци какви са бе? 200% джихадисти, ислямисти и муджахидини. Момчетата за мокри поръчки на Путя

Bнимавай, да не те "из-мокрят" и тебе!!?;)

Така се действа! Браво братушки! Трепете джихади мюслитта наред!Който нож вади, от куршум умира! Колкото по-малко арестувате, а пратите на оня свят..Толкова по-добре!

По данни на руското опозиционно издание... В материала се цитира изследване на Московския център "Карнеги"... Това е достатъчно!

Неселението там е каръшък, има много пришълци от Средна Азия и от къде ли не още. А там са необятни ледени полета, пустош. И по средата на пустошта - път. На 300 -500 км по пътя няма населени места. Ако там плъпне тази напаст, ще стане наистина страшно. Пътуващите ще са изложени на смъртна опасност. Казвам го, защото съм живяла точно в Сургут и по на север от него години наред.

Абе това са някакви гръмки заглавия. Ако са намесени геостратегически проекти чийто инструмент са терористите, тогава вече може.

Таратор

О, чудо, намерени са! Ханти-Мансийск, Сургут, Нижневартовск, Нефтеюганск - все градове на Об - са се формирали там заради добиването и транспортирането на газ (апропо, Сургутнефтегаз). В изброените градове можеш да видиш повече Поршета Кайен и Ленд Крузъри на кв.м, отколкото в дилърски център.

В подкрепа на обстоятелствата които описвате. Затова Русия с терористи не води преговори. Действа да "изчисти" нещата от корена им. Това може да звучи не много приятно, но обстоятелствата го налагат за да се опази една такава огромна държава от смъртни зарази и заплахи.

Какво правят мюсюлманите във "вечната мерзлота"? Те виреят в по-умерен климат и в топлите страни.

Това е истината ! Там няма дълго време е бил е полезрението на полицията по подозрение за тероризъм преди да извърши атентата. Отстрел на място заедно с всичките му приятелчета.

Пукни се от яд

И всичките му роднини.

Защо да се пукам от яд ? Брадите вече са в техния рай, всички сме доволни.

Защо да се пукам от яд ? Брадите вече са в техния рай, всички сме доволни.

Дълго време из нета циркулираше някакво изказване на Путин в смисъл който не е руснак да си ходи, а сега пише, че били толерантни към мюслитата. Кое е вярното?

А дали си наясно, че в огромната Русия има коренно население изповядващо почти всички религии в света. Даже в статията си е написано, че най-вероятно въпросните младежи са се радикализирали на място. Правиш ли разлика между народност и религия? Все едно да кажеш, че помаците са турци.

Изказването е било следното: "Който иска да живее в Русия, ще спазва нейните закони, ще говори руски език. Ако има някакви претенции , като малцинствена група - да заминава там откъдето дойде." И това няма нищо общо с религиозна толерантност - можеш да изповядваш каквато искаш религия, ако щеш и бога на спагетите,но никакви претенции към собствена изключителност, като малцинство. Мисля,това би било добре и тук да се спазва. Защото дума "малцинство" вече означава група хора, които използват свои специфики за да източват пари от държава, да не се подчиняват на закони и да поднасят собствена уродливост,като еталон на евротолерантност.

Е тук не познаха. В Сибир няма комитети, Сорос и прочие правозащитна сволоч. Такива радикални елементи просто изчезват. А който вземе пари, приюти и не доложи за терористи, също изчезва.

Никак не е лошо да се пукнеш от яд.

Що? В Либия, Сирия,Ирак и Афганистан има ли "комитети, Сорос и прочие правозащитна сволоч".

А ти кой мислиш, че им докара "цветните" революции, а? Преди да пишеш - помисли! Да не говорим, че баш соросоидната "Новая газета" с журналистическите си "разследвания" си е прекрасем пример за манипулативна медия, проводник на чуждо влияние. Е - без родното ни дебилно г*зоблизане и сервилност пред "гения" на Бай Йух и сие, но със същия проамерикански и антируски плам!

Русия не ти е Ирак, Либия и Сирия та да я сринат толкова лесно както го представяха разни Соломон Пасита. Питай генерал Уесли Кларк още откога бяха проектирани войните в Близкия изток.