Си Цзинпин предложи сътрудничество на Ким Чен-ун за ускоряване на мира в света

Mиналата седмица президентът на САЩ Джо Байдън поиска от китайския президент ясно да предупреди Пхенян да не извършва нов ядрен опит, както смята да стори според Сеул и Вашингтон

Обратно в новината

Коментари - Си Цзинпин предложи сътрудничество на Ким Чен-ун за ускоряване на мира в света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миротворци са и двамата; приличат на едни други двама миротворци от края на 30-те години на 20-ти век. Едни такива с мустаци, на единия малко по-особени. И те така пазиха мира, ама не го опазиха...

Ускоряване, ускоряване, ускоряване. Да ви звучи някак си байтошовско? Бесилката е малко наказание дори и за най-чистосърдечния узурпатор.

Семената на раздора посяни от Путин пускат кълнове. Скоро ще видим Китай и С Корея да се перчат в Тифия океан. Турция ще опатка Сирия, Путин - Украйна и така.

Путин предупреди още навремето, че "семената на раздора" са посяти в Косово.

Едно казват друго мислят пък трето и четвърто правят,Бай Дън и той китаец баце!

С операция „МАРС“ ДС и ЩАЗИ се опитвали да всеят разногласия в НАТО Документи - МВР Написано от Христо Христов Четвъртък, 22 Септември 2022 17:15 Освен с КГБ Държавна сигурност е работила в тясно сътрудничество с източногерманската ЩАЗИ по линия на дезинформационните операции (активни мероприятия) срещу НАТО. На снимката делегация от българската ДС в централната на ЩАЗИ в Източен Берлин | Източник: desehistory.com. С операции „МАРС“ българската Държавна сигурност и източногерманското Министерство на Държава сигурност, известно като ЩАЗИ, са се опитвали да попречат на влизането на Испания в НАТО през 1982 г. Това става ясно от документ на ДС, който desebg.com публикува онлайн. Той представлява строго секретна справка на Първо главно управление на ДС (разузнаването) относно сътрудничеството с немските другари 1981-1983 г. по направление НАТО и САЩ. Документът е от месец септември 1983 г. и съдържа информация за активните мероприятия, по които ДС и ЩАЗИ са работили предните две години. От него става ясно, че с активно мероприятие (АМ) „МАРС 81“ е направен опит да се попречи на Испания да се присъедини към Северноатлантическия пакт. „Опитът“ е публикуване на материал в Испания против влизането ѝ в НАТО. С АМ „МАРС 82“ пък е направен опит да се създадат разногласия в самия НАТО за приемането на Испания. ДС обаче е пропуснала да отбележи, че и двете активни мероприятия са се оказали безполезни, защото Испания е приета в алианса през 1982 г. Активните мероприятия представляват дезинформационни операции на Държавна сигурност, която се е учила от съветския КГБ, а втората тоталитарна служба, с която е работила най-активно по това направление е ЩАЗИ в ГДР. Д строго секретната справка са изборени и други активни мероприятия, по които ДС е работила с ЩАЗИ. Документът е включен в сборника „ПГУ-ДС и Варшавският пакт срещу НАТО 1959-1991”, издание на Комисията по досиетата, 2015 г.

Каква е връзката на това "инфо" с кореспонденцията между Си и Ким от днешно време?

Cлед това, комунистите нямали чувство за хумор... :))))))))))))))))

Преди това, не си бил самодоволен тъпанар.

Тук може ли ? Хахаха

МислА си , ако хамериканцитУ подпалят чергата на Си-ту , с некой бая по-голем бунт, ши стани интиреснУ

Ни могът

Тука на шаховата партия виждаме как се прави смена Украйна за Корея.... Мисля в политически решения...

но все пак ще го напиша - тАйБа В МиСлиТеЛя!!! Пределно кух и дори неграмотен си, за да споменаваш думите политически решения... Няма как да си политик, ти си просто типичен български селяндур с достъп до интернет...

Тавариш Си е най-големия диктатор в момента в света,така брутано тероризира китайския народ,че той ,който е свикнал да се гърби се бунтува вече. Целия свят си мълчи за издевателствата на този луд диктатор над китацйския народ. Надмина Северна Корея.

Ама щом ти им намираш кусури ще ти повярвам…

Поредната соросоидна мастия със спуснатите опорки. Жалка история.

Който има ядрени ракети пИчели, който няма, духа... черния демократичен. Като Садам, Кадафи, Асад, Янукович...

Милошевич

През септември САЩ изстреляха също междуконтинентална балистична ракета. Защо за едни може, а за други не ?

Американската ракета е "демократична".

Е демократична не между ква там ..

Знаем го тоя мир - колкото повече ракети имаш, толкова по-демократ си. Лицемери!!!!

Така ли щяха да ни подритват ЕС и САЩ ? Ако Ким нямаше едрени ракети досега САЩ да му бяха видяли сметката.

НЕ СИ БЕШЕ ПРЕДАЛА ДОБВОЛОНО ОРЪЖИЕТО ...ЩЕШЕ ЛИ ДА ИМА "СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЙКА" ?

Оръжието на Украйна беше Руско. Украйна никога не е имало собствено ядрено оръжие.

ТО БЕШЕ СОБСТВЕНОСТ НА УКРАЙНА ... И НЯМАШЕ ДА ИМА "3 ДНЕВНА СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЙКА" !

A ако уКрайна просто беше кандидатствала за ЕС, беше приела че Крим е Руски и беше спряла да се гаври с руснаците в Донбас както предвиждаха минските споразумения дали щеше да има сега война?

Оръжието беше СЪВЕТСКО - някога нямаше руско, нямаше украинско или грузинско. Просто след разпада на СССР руската федерация като най-голяма от республиките наследи лъвския пай от всичко и принуди Украйна да се откаже от ядрените оръжия на нейна територия.

НЕ ВЗИМА НАСЕРИОЗНО МАЛКИЯТ ШИШКО - МАСОН ! ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ НЕГЛАСНО ЖИВОТЪТ В "СЕВЕРА" СЕ ПОДДЪРЖА И ФИНАНСИРА ОТ "ЮГА" ! А ТОВА, ЧЕ И КИТАЙ СЕ ПРИСЛАМЧВА КЪВ "СЕВЕРА" ОЗНАЧАВА, ЧЕ БЛЯДОВЕТЕ И ОТ ТАЗИ ЗОНА СА ИЗХВЪРЛЕНИ НА БУНИЩЕТО !

Остани си НИКОЙ.

"Светът,епохата и историята се променят по безпрецедентен начин" Каза китайският президент. Браво на Русия която се осмели да се опълчи на Хищните Англосаксонци и израелците зад тях. Горката Украйна,която беше пожертвана от запада във войната му с Русия.

А пък Ким е казал на китайския президент да предупреди американците да внимават в картинката.

Gugnelid

Бидонът отново иска... после се чудим откъде зеленият сопол се е научил да иска. И Си му е казал "дубрйееее", и тайно си го е преместил в другия крачол.

Пхахаха страшни вицове с тия жълтури