Коментари - Си Цзинпин: Китай има пълен контрол над Хонконг и води борба срещу сепаратизма на Тайван (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление на Китай, ако САЩ спре да консумира "произведено в Китай", няма значение да ли Тайван е техен, умират на момента. Китай е сила днес защото има САЩ и ЕС да инвестират и купуват стоките. Без пазар извън Азия, Китай ще се разпадне или ще западне.

Дали си ще окупира Тайланд, това е въпроса ;)

Ама как то нали преврат имаше? Нали го свалиха! В арест беше как така ще говори пред партията че и пак ще го избират?

пасквил от типа те сс лошите а ние добрите. Отврат. Западната фслшивс и лъжливс пропаганда задмина дори тази най бесните години на комунизма у нас.

Хегемонинът на света ще е Китай,англо саксонците вече си дават ясна сметка,че това ще е така.Ценностите на Изтока-трудолюбие,дълг,добро образование,посветеност,цел в живота, по-голяма от консуматорството,желание да градиш,да допринасяш за държавата,да не се оплакваш ще ги изведат още и още по-напред и в един момент просто ще покажат на САЩ среден пръст

Китай засега само копира, не измисля нищо. За да стане хегемон, трябва нещо да се промени, като например да спрат да слушат 70 годишно откачено старче с партийна линия.

платените са 1:30 в полза на Китай нали?

Американското старче на колко е ?

За времето, когато в Китай ще имат по кола на семейство или две.

Я тия дето мрънкат срещу комунистически Китай да обяснят, що пишат на китайски комунистически компютри, произведени с руски суровини ?? Що не пишат на американски, тия отпреди 20-30 години, с монитори 100 кила, модеми дето заемат тел линия с часове, хард дискове по 20 мегабайта и флопита по 1.4 мегабайта , дето една снимка не можеш да събереш ??

Поредният глупак, който не прави разлика между евтина работна ръка за сглобяване на краен продукт и разработка. Сглобяването днес е в Китай, утре в Индия, след седмица във виетнам. Ама частите и знанието вътре ще са все така аммерикански и европейск. Ще назовеш ли един китайски процесор, графичен процесор или памет - няма. Та не пиши глупости от американския си компютър в европейския интернет.

Май пишеш глупости, дебелите американци нищо не са изобретили, освен конвейра на Форд. САЩ са сбирщина от цял свят и учени от цял свят, отишли да припечелят някой долар. Китай са древна цивилизация и са ползвали барут, когато в Европа са го мислели за магия и да изгаряли жени на клада.

Масовото разпространение на домашни компютри го дължим на австралийската порноиндустрия, която реши да заложи на MPEG платките, и Китайската компартия, чиято политика на икономическо приобщаване на Тайван доведе до създаването на Компал и Куанда, двата ОЕМ гиганта базирани в Тайван но собственост на акционери с комунистическо минало.

Смешни заяждания, кой по-най. Не е възможно да се лидер навсякъде, даже и за щатите. Отделен е въпросът за колко са американските открития, просто купуват мозъци. С една дума добри са в машинациите.

машините за производство на чипове са произведени в Европа. Технологиите за процесори са американски. Най-големият производител е тайвански. Къде е Китай в тази схема? Китай произвежда най-много нисък клас чипове за битова електроника.

От китайци войници не става! Щом седят и чакат край реката да им донесе труповете на враговете, ясно ! За работници да супер Да копират са супер Най важното за тях е да се държат за Русия. Иначе идва техния ред, безспорно. Даже втората световна война, Япония капитулира след като руснаците разбиват квантунгскана армия в Манджурия.

Не беше ли след две ядрени бомби на американците и пълно унищожение на тихоокеанския им флот? Че армията в Манджурия е била група ученици. Устинските войски са били заети с американците.

Не! След разгромът на 1 милион квантунгска армия. За атомните бомби даже не са разбрали какво става?

Според разсекретени през 1993,публикувани на сайта на ЦРУ, доклади до президентът им американците са информирани за желанието на Япония да капитулира още през Януари 1945 година. В крайна сметка на 20 ЮНИ, 1945, японският Император свиква съвещание на шестимата министри от вътрешния кабинет, т.нар. Върховен военен съвет, касаещо японско-американските преговори, започнали през Май, на което заповядва: „Обсъдете въпроса за слагане край на войната колкото може по-скоро“. На Потсдамската конференция проведена през ЮЛИ, 1945 година, е обсъждано желанието на Япония да капитулира. А ядрените опити над Хирошима и Нагасаки са проведени през АВГУСТ... Е, американците са смятали че на руснаците ще им трябват години за да се оправят с Квантунската армия а Труман е човекът който се е надявал че тази война още повече ще отслаби СССР, само че ядец мечтата му не се сбъдва.

.... От китайските роби войници не стават... Си, ми, ситата... могат да правят само калейдоскопични фигурки по площада...

Ех Панелко, Панелко, умен Панелко. Как залиташ по Китай, ама си нямаш ни най-малка представа в каква система живеят там и че ако тука се наложи същото ще квичиш на умряло. Затова и семействата на повечето богати китайци са по чужбина, а не в Китай. А да, и на руските богаташи също. Ама нищо, там е рай.

Абе деня кръв, що се излагаш да пишеш в този форум, редом с панелките? Нямаш ли си райграс за подстригване?

"Междувременно Министерството на външните работи на Китай призова своите граждани спешно да напуснат Украйна поради "сериозната ситуация със сигурността" - Путлер е казал на китаеца по телефона - "Братле, изкарай си хората от Украйна, защото скоро ще пускам атомни бомби там". Това е ясното и очевидно послание казано на дипломатически език, разбира се.

Но майка ти е путлер.

Абе, какво стана? Западните джендъри пропищяха света, че Си бил свален, бил под домашен арест, дори бил убит, а Си си е на конгреса. Дори снимки хвърчаха из интернета, че танкове, самолети и не знам какво си се били струпали в Пекин да сложат нов управник на Китай на мястото на Си. Безпомощни са говедарите и пъпчивите ингилизи пред Китай, но са ненадминати в лъжите си.

Всъщност бяха индийците. На запад се чудеха на тая щуротия.

Като започнат аналните сърбежи на евроатлантиците и ги избива на халюцинации. Украйна побеждава, Си пада, Путин полудява... и т. н. И като им забият негърския до топките се осъзнават...

Китай е огромният проблем пред човечеството, руските свини никой вече не ги бръсне за слива.

Викай там за Краварският Метавърс и си пий йодните хапчета:)

Анално зависим трол-педал

SirBob

Айде бе, верно ли? И като се събуди, какво видя в действителност?

Мурзилките са се превъзбудили рано у неделя сабахле. Така са бяха възпалили и на 24 февруари кат повтаряха мантрата тука у форума че Зеленски избягал в Истанбул и че след 3 деня щяли да излянат на полската граница От вного гледане на шматарока Вацев и професор Иво ДИБИЛОВ така са получава

Господин Си , на сърце ми е да Ви кажа,че сте орав за исторически китайската принадлежност към Китай на Тайван и Хонх Конг. Срещу Вас бе извърлено зловещо британско престъпление.Нямам никакво съмнение по въпроса.Имам обаче,драги ми Си,едно явно негодувание и то е,че задръстихте държавите ни с китайска ултра ниско качество продукция,което доказва,че сте некадърни да използувате Западната технология,която Ви завещаха британците.На нас ни втръсна да си купуваме всекидневно кабели за зареждане на телефони,които се орецакват за 24 часа.Писна ни да купуваме Мартеници,в които няма никакъв Български дух,писна ни да купуваме на децата си играчки,които не оцеляват и два часа,писна ни да купуваме електеическите Ви крушки,които избухват още при поставянето им....! Откакто МакДоналдс стана китайски хората го избягват защито качеството стана ужасно.Мога да посоча много примери и все ще бъда орав.Уважавам дълбоко Китайската история и житейската мъдрост на Китайските мъдреци Без съмнение! Не уважавам обаче Вашият монопол над световната икономика,защото произвеждате некпественно и вероятно това се дължи на факта,че изпомзувате робовладелчески Детски труд,а тива е недопустимо.И СЕ НАУПЕТЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА,ЗАЩОТО Е АБСОЛЮТНА ЦИГАНИЯ САМО ДА ИСКАТЕ ДА ПЕЧЕЛИТЕ,А ДА НЕ ОТДАВАТЕ ДЪЛЖИМОТО! Егоизмът е неоправдан Това е,драги ми Си.

не ни занимавай със, твоите педалски неволи

Ми правете си българските мартеници в България бе. Кой ви пречи да си правите и кабелите и крушките и чиповете и доматите и краставиците в България. Да не би да нямате матриал. Ще ви пратим и материал и пари. Чувам,че иновативно в София ще се отглеждат мухи, явно много храна имате за тях

Тайван и Хонг Конг не искат да виждат Пекин, но Си говори за неспирните успехи на ККП. Демагог! Като Путин, но по- умен , защото едно време Дън Саопин предвиди бъдещето на един модернизиращ се Китай. днешните комунисти, обаче ще се пробват от алчност да пропилеят мъдростта на Дън Саопин и ще се върнат до нивото на руснаците. Има едно понятие "наследствена бедност"- Родът е беден по наследство, защото предава наследствена глупост и не поощрява трудолюбието и образованието.

Мечтай си джендър недоклатен. Разбери че няма да има, повече англо-саксонско паразитиране над света. Кой каквото си произведе, това и ще консумира.

Ти в някаква паралелна вселена ли живееш

КИТАЙ Е НОВИЯ СВЕТОВЕН ХЕГЕМОН.КРАЙ НА АНГЛО-САКСОНСКИЯ МОДЕЛ. НЯМА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ВОЙНИ И ФИНАНСОВИ КРИЗИ.

Може би да, може би не. Но как направи дълбокомисления извод че няма да има повече войни? Сигурно когато англосаксонците са се занимавали само с овцете си на острова в останалия свят е царял абсолютен мир.

Айде, следващата Украйна се задава!

УСА ко стана? Нема ли почвате операция по демократизация на Китай? Нали бабичката и деменцията казаха, че ще оказват военна подкрепа на Тайванските джендери? Нали нещо превратец редехте? Смяна на режима като на Путиня? Нещо сатанистичните модели на управление се сменят а?