Си Ен Ен: Всичко, което удължава войната в Украйна, е в полза на Русия и срещу Запада

Конфликтът скоро ще навлезе в нова зима, а дебатите относно предоставянето на военна помощ следват своя познат и предвидим цикъл

Обратно в новината

Коментари - Си Ен Ен: Всичко, което удължава войната в Украйна, е в полза на Русия и срещу Запада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми, тогава да закриват цирка и да връщат продадените билети.

Русия е мобилизирала 1% от потенциала си. Какво ще стане ако мобилизират например 10% и го вкарат в Украйна, това ще бъдат 3 милиона войници. Си Ен Ен дали си мисли, че нещата стават само с оръжие, трябват хора, а с толкова хора Руснаците ще са на Полската граница. Това са фактите, ако стане тотална война по Клаузевиц Украйна е улетяла в реката и със САЩ и без САЩ, освен ако НАТО не влезне с войски.

Това да не ти е война от миналия век.

коментиращ си мисли, че сме в 50-те години, предишните номера сега не минават. Много държави мразят американските създатели на войни и европейските колонизатори експлоататори. Абсолютно ясно е, че днешната "демокрация" е вид диктаторство и фашизъм! Всички се молете да не се разгори още повече конфликта в Украйна, защото тогава всички ще изчезнем и няма да има кой да пише "умни" коментари.

Някога един американски президент определи СССР като въплъщение на злото и се закани да ги съсипе. Казваше се Рейгън. На хвалбите на съветските лидери че имали много танкове ибракети, той афиристично заяви че ще ги накарам да закусват с танкове и да обядват с ракети. Направи нещо просто. СССР дам се въвлече във война в Афганистан. САЩ им наложихс санкции, като същевременно ги Вкарах в надпревара във въоръжаването. След десет години съветсната икономика беше съсипана. СССР фалира инсе разпадна. Абпреди това съветските войски се изтеглиха от Афганистан. Това осигуриннс свободния свят 20 години мирно развитие. Сега е време за подобна операция. Русия трябва да бъде съсипана икономически. Да фалира по модела на СССР. И без тотална война да бъде принудена да приеме поражението си. Украйна показацче Русия не е това, което много хора си мислеха. Видя се че Руската армия е изостанала, зле въоръжена и демотивирана. И не може да орояеде един блицкриг. Всички приказки за непобедимист рухнаха. Европа се отърсва от Руската енергийна зависимост. Русия е маргинализирана. Никога досега Русия не е била толкова изолирана. Сега е ред Русия да бъде фалирана. И да бъде принудена да напуснеш Украйна. Украйна да бъде приета в ЕС у НАТО и да се покаже на Путьо и путьовците около него каква глупостжсабнаправули всъщност с агресията срещу Украйна. ,И кой разбрал, разбрал.Останалите у лево.

Нещо си се объркал не СССР а САЩ са злото на света.

До кога светът ще търпи диктатора да убива и безчинства по най безобразен начин.Морала се е изпарил световно

Явно си заспал през 2014 г. и се събуждаш днес. Иначе такива простотии нямаше да плещиш.

Едно мнение публикувано в снн което дирниците препечатват като материал на cnn. Поредната дирника манипулациийка. Но знаем езици четем в оригинал. Да му мислят тези дето четат само дирник.бг.

Русия винаги е била срещу нас: 1861 – обявява се срещу българската църковна независимост. Руският посланик княз Лобанов съдейства на гръцкия патриарх да изпрати на заточение българските владици Иларион Макариополски, Авксентий Велешки и Паисий Пловдивски. Лобанов организира и отвличането на архиепископ Йосиф Соколски. 1873 – враг е на българското освободително движение, защото успехът му би направил България независима, в това число и от Русия. Граф Игнатиев подкрепя убийството на Левски. В писмо до Горчаков от 25 януари той тържествува: „Софийската афера“, тоест смъртната присъда на Левски, е приключила с „щастлив изход“. 1876 – в Райхщатското споразумение Русия декларира, че създаването на голяма българска държава е изключено. Същото е потвърдено в Будапещенската конвенция от 1877 и в Лондонското споразумение от 1878, подписано непосредствено преди Берлинския конгрес. Очевадно е, че Санстефанският мирен договор е един фарс за пред българите. 1881 – опитва се да наложи пълен контрол над България, 1885 – обявява се срещу Съединението, подтиква Турция и Сърбия да ни нападнат, отзовава руските офицери от нашата армия, 1886 – организира преврат срещу законния български княз и при финалния му неуспех „българските“ русофили, начело с Драган Цанков, призовават официално султана да окупира България, 1902 – посланикът на Русия в Цариград Зиновиев лично издейства назначаването на сръбски владици в Македония. Той заявява: „Политиката на Русия е Македония да не стане никога българска“, 1903 – ултимативно предупреждава България да не помага на Илинденско-Преображенското въстание, 1913 – застава на страната на Сърбия в спора с България, което довежда до Междусъюзническата война, 1915 – обявява война на България и бомбардира Варна, 1916 – напада България едновременно от югозапад – Македония и североизток - Добруджа, 1923-25 – подклажда комунистическите метежи и атентати у нас, 1941-44 – инициатор е на комунистическия терор, 1944 – обявява ни война и ни окупира, налагайки кървава сталинистка диктатура и т.н. и т.н. Отношението на Русия към България е резюмирано от Аксаков през декември 1885 в бр. 24 на вестник „Русь“ с думите: „Всяко тържество на българите е смърт за Русия“.

Русия колко неща направиха за България къде бяхме до 1989? А сега къде сме с Америка? По всички показатели последни? Всички заводи сринати до основи? Златните мини работят не за България а за Америка? Къде е Америка на онзи край? Нямаме умни хора сигурно да работят за България тези мини?

Севермак ли си тъпанак ли си? Па кажи тогаз кой е бил с нас и ни е помагал? И що не дойдоха "великите сили",а дойдоха руснаците да ни освободят!?

Видно е че ще го поемем руския без вазелин! Но с гордо вдигната глава....

"подкрепени от общественото мнение на Запад" - леле, леле, военната пропаганда и дезинформация се лее на талази. Хич не са толкова шизофрениците, които искат продължаване и навлизане в нов етап на Третата световна война, но затова пък кукловодите натискат здраво

Русия я изгуби, но от глупост дори не го разбра. Сегашното е за да го разбере.

Уй за зелю, Америка захлеби

Това да го кажат на Илон Мъск, който не позволи на украинците да атакуват руските военни кораби.

Абе тези с този джендърски запад неспират!Тази война е същото на лъжат ковид!Скоро ,ще искат при кредити тотално здравно досие дигитални документи всичко дигитално,като осъвълшедтва изкуственият интелект и дроновете няма да имат нужда от полиция.

Много самонадеяно написано.Победа,удължаване не се сещат че има и загуба.да не стане някоя изненада?

Да се премине на въоръжаване и пре...въоръжаване ...да лапат кинти определени прослойки...

Зеленски гол ще го бара.

Сух ще му влиза мокър ще излиза

Представители на Ентелигентните путьовци.

А бе вие сте по съветско мислещи от руснаците бе ебати и продажниците.Не сте българи.

.усия никога не е заплашвала Европа! Напротив, .утин е предлагал общ съюз за отбрана. ФАЩ си гонят интересите, ама няма да им се получи.

Недраги другари, няколко пъти -- виждайки прекомерна болезнена възбуда в русофилските ви души -- ви задавам един прост въпрос, на който не получих друг отговор, освен яростно скърцане със зъби и многобройни обещания за физическа саморазправа, примесени със заплахи за използване на садистични сексуални практики. Наясно съм, че това също е важна част от ,,русский мир", така че отдавна претръпнах... И така, да си дойдем на думата: да предположим, че безумните ви мечтания и буйни русофилски сънища се сбъднат -- победоносните всеросийски и азиатски войски прегазват нещастните ,,укри" и вече са на нашата граница. Наближава най-щастливия за вас ден на поредното ,,освобождение" -- този път от тежко робство натовско и европейско. Вие си приготвяте червените пионерски връзки, печете пити и варите водка за посрещане на все същите ,,освободители". Какво ни чака по-нататък? ,,Народен" съд? Лагери за превъзпитание? Путински съботници? Бригадирско движение? Какво, другари? Да си знаем отсега...

И кой ти е казал, че руската армия има аспирации към България.. Или си лаеш превантивно. Та, чий го лаеш?

Петр Толстой, вице-спикер нижней палаты российского парламента, Думы, особо упомянул Болгарию и Румынию как возможные цели будущей военной экспансии России. Но подчеркнул, что для того, чтобы их достичь, Россия должна сначала расправиться с Украиной. «Болгария и Румыния — всего лишь базы НАТО», — сказал Толстой в эфире российской проправительственной пропагандистки Ольги Скабеевой. «В Болгарии по всему побережью наши граждане. Они… начнут митинговать. Не горячитесь. В этом смысле проблем нет. Это не те страны, с которыми имеет смысл играть в игры», — добавил он, слова которого цитирует Club Z. Участники шоу рассуждают о том, что Черное море — российское, и Москва должна установить над ним полный контроль.

Как разбра че ще воюват с Бг?

Г-не май всички забравихме защо запопна тази война и тя не е добре нито зс Еврооа, нито за Русия, нито за нас. Напълно съм убеден, че дсже не сте наясно кскво е зсписсно в присловутия чл.5.

Идват времена превратни и ... да видим сега кой как ще се извърти задника и кой как ще обясни, че то не е онова което, ами ...друго, съсвем друго и всички не са го разбрали. Той каквото правил за добро го... Мръсни предателски обяснения за КОЖАТА!!!

Слънчевата система (Земята) се придвижват с голяма скорост към пространство на фотонен пръстен във вид на осморка, в което господстват космическите закони на IV и V -то космически измерения. А атеизмът на статуквото не позволява промяна, обаче това не означава вечност. ВРЕМЕТО НА ВАКХАНАЛИЯТА НА РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ ИЗТИЧА. Когато ксероксът за зелени тапети се подпали, тогава ще видят и дебилите краят на играта на демокраДция в света.

идва костя и да ни сдобрява с матушка россия че ми писна... Чи майка ви и фашистка шай ба

Не намерих такава статия в сайта на CNN. моля дайте линка.

Украйна е не просто притисната до стената, тя буквално е изправена пред стената за разстрел.

Един въпрос към автора - какво ще стане ако Русия изстреля наведнъж 1000 ракети срещу Киев? Или 5000? Ето за такава ескалация става въпрос...

Алиенацията от реалността, нулевата историческа култура и религиозната вяра в митологеми са характерни черти на класическия русофилистик. Това създание най-сериозно ти сервира примерно: „Руската армия е непобедима, защото е...непобедима“. Как да обориш религиозна вяра с факти, особено при пълен отказ от мисловна дейност? За да се открои паталогията обаче, трябва да се види реалността. Статистиката само за 20-ти век сочи: Русия губи 5 войни – Руско-Японска (1904-1905), Първа Световна (1914-1918) с детайл българска победа в Добруджа, Съветско-Полска (1919-1921), Афганистан (1979-1989), Първа Чеченска (1994-1996). Не броя Студената война. В Съветско-Финландската (1939-1940) постига кървава, позорна, пирова победа. 194 милиона срещу 3.7 ! В резултат на тежките руски поражения по фронтовете избухват революциите от 1905 и 1917. Единствената успешна война за Русия през целия 20-ти век е Втората Световна, но това става с колосалната англо-американска помощ. Освен това срещу германците се бият не само руснаци, а и американци, британци, французи, поляци, австралийци, канадци, новозенландци, холандци, белгийци, норвежци, югославяни...При това Англия воюва с Хитлер от първия до последния ден на войната и никога не е била в съюз с него, за разлика от СССР, които до 22.06.1941 са съюзници с Третия райх. Ами украинците в съветската армия? Ето това е непобедимата и безаналоговата. Русия била най-голямата по територия страна: ок, а Канада е втората. От спечелени войни ли стана голяма Канада? Подобно на русофилистичното е и „мисленето“ на средния руснак. Продукт е на колективно бягство от истината и свободата, плюс доброволна лоботомия. Пораженията се представят и честват като победи. Победите (доколкото ги има) се превръщат в триумфи: 23.02 е денят на руската армия. На тази дата през 1918 немците разбиват руснаците при Псков. После следва Брест-Литовската руска капитулация, подписана на 3-ти март по настояване на българите. Руските поражения при Бородино 1812 (след битката французите влизат в Москва) и Севастопол 1855 (Севастопол пада и руснаците губят Кримската война 1853-1856) се честват като победи. Тоталната пропаганда позволява бягство от реалността в един имагинерен свят на величие. Водката също помага. 90-те години руската държава на два пъти официално призна, че подвигът на легендарните памфиловци е измислица. Последваха бунтове на населението. Искаха си лъжата. Огромното мнозинство от руснаците (подобно на северномакедонците) не търсят истината, а намират убежише в познатата лъжа, с която са свикнали. Тя ги успокоява и им дава фалшиво чувство за величие. Путин не допусна тази грешка, напротив – финансира филм за Лъжата. Така стигаме до агресията от 24.02.22, но за това в главата руски поражения през 21-ви век.

Продължавай... Можеш и по-убедително

БЪЛГАРИЯ ЧЕ РУСИЯ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА 1877/78 Г. АНГЛИЯ ПРЕЗ 1939 НЕ ПОМАГА НА ПОЛША ИМАТ ДОГОВОР НА ФРЕНСКО/ ГЕРМАНСКАТА ИМА САМО ГРАНИЧНИ ЧАСТИ !!!!!

Загъвай се с този чаршаф и отивай да спиш.

Да, в твоето писане има верни факти, както и много преувеличения. Идеята на написаното е сбъркана. Много от фактите са преплетени тенденциозно. Някои от тях пренадлежът на СССР, други на Руската империя Но сега говорим за след съветска Русия и изводите ти не са много вярни защото това са три различни страни със различни общества в тях и 3 армии. Примерно ако се разглеждат финските войни, то те са били продиктувани от гласящата се нова световна война и никой не ги е искал, нито руснаци, нито финландци. Сталин е искал да има договор а не война, но не е станало така. Да, ще кажите, е б'ати нахалника, договор за размяна на тертории. Но това е подготовка за война и всичко това на което се гледа сега то не може да се оцени в момента правелно. След завършване на ВСВ вражеска Финландия е помилвана и на нея, както на България е погледнато с добро око, дори Менергейм не е докоснат, дори напротив и е умрял в дълбока старост. За азиятските войни на Русия, ние знаем много малко, но резултата в налице Манджурия не е японска. Българската победа в Добруджа, това е една битка с Русия, това не е война. Войната е загубена от България. Запитайте се защо България винаги отива там където има загуби. Как я подмамват, чрез управляващите и как тя винаги губи. Единственият път когато не загубва е ....след ВСВ и то благодарение на Русия. Да, окупирана, но каква окупация? Но какво искате след като България сама се записва на страната на Германия, на страната на победените. А в Гърция, която не бе окопирана от Русия, а от Америка по онова време имаше ли фашистка диктатура? Да и то доста дълго време. Много приказки, много написано.....но с 2 думи да кажа и сега пак ще е така. Ние, благодарение на предателството на нашите политици винаги сме на страната на победените в Европа. И ние винаги плащаме за това, всъщност на Великите сили и държави винаги някой трябва да им плаща сметката. В момента България е най-бедната страна в Европа и вместо да си наляга парцалите, поне да може да изхрани населението си, то се слага срещу Русия!

Ама естествено че е в полза на Русия да измират руснаци и рускоговорящи. Умират си от кеф даже! Само Вашингтон мисли за тези хора. Толкова много че чак са забравали за хората по Сан Франциско и други градове където хиляди се въргалят по улицте в кашони!

Матушката тръгна по нанадолнището, Путлер и кръга му са носа на потъващия кораб и си го знаят, не знам що вие още не сте го разбрали? На Запад не говорят празни приказки и не се самозалъгват като вас руските профани, като кажат нещо значи ще го направят и то както трябва, колкото и време да отнеме- Матушка ще я наврат там където и е мястото, задния двор на Китай, като затова най-много ще помогнат китайците, сделката се пече

Руското нанадолнище е толкова стръмно, че ако България беше поела по него, сега може да и да се горд че си българин а не да се унижаваш за 1000 паунда месечна заплата от английското посолство. Но пък от друга страна...може и да ти харесва.

Може и на теб да го набутат към Китай!

Тука сте 50 дебила, що Копейкин като ви вика по митингите отивате само 30?

Еххх, времена и нрави! Къде е Скорпиънс да изпее Вятъра на промяната?

Българите сме за неутралитет

Дерзайте братушки

българите сме с Украйна. Смърт на путлерофашизмъ-свобода за народите

НА вас, "демократичните" българи скоро ще ви паднат "демократичните" глави в прахоляка и ще ги подритвме и гааврим с тях. Смърт на "демокрацията" - свобода на народа !

Ти си ком.фашист

Бавно притоплят мозъчетата на козякодебилите за да на дадат на късо след месец два, когато една сутрин наркомана развее бял флаг в ефир и започне да моли за преговори. Много все още цвилят за 3те дена а падането на Киев.. Но на интелигентните им е пределно ясно, че още от ден едно Укропия е труп на командно дишане от запада. Спре ли подаването на кислород всичко приключва.

Тази статия е писана от психично болен.

Абе. Глупак. Като. Написа. Такава. Статия. Защо. Първо. Не. Я. Прочете.....

САЩ и Китай са комбина. Източват руски суровини на безценица.

Gugnelid

Айде поредният луд цъфна! САЩ си търгуват с Русия, друже - санкциите за тях не важат, когато е засегната "националната сигурност", а при тях това винаги се изтъква като аргумент и не се подлага на обсъждане.

Какво търгуват че ми е много интересно ? Определено не са високо технологични стони нито ниско технологични суровини не купуват . Какво според теб търуват ?

С какво ли? А как мислиш? Примерно авиопаркинга на Аерофлот (и останалите авиопревозвачи) откъде взема части за Боинг? Хехех. Санкциите са будалите. Всичко се купува и продава така както преди. Единствените неща които се промениха са цените и документите за произхода на стоката.

Избиите ги всички нацисти и после почвайте фашистите отБГ Магарев и аз със вас братушки

В създалата се ситуация до момента Украйна се явява агресора, а запада - неговия подстрекател. По тази причина с всеки изминал ден умират украински войничета, които вече са на привършване, а запада си прави устата да изпрати там войници от източния фронт на НАТО. Русия вече възстановява пораженията от войната в териториите, в които местните жители избраха с референдум да се отделят от Украйна в независими републики. И местните жители са благодарни за тази помощ. Няма как да се върнат тези територии обратно в Украйна, запада го знае, но не му пуа за украинците, важно е ден повече да се пречи на Русия. Краят е лесно предвидим.

Ситуацията с гнусните русороби е ясна. Тези животни не трябва да живеят.

"Най-новото оборудване, което е на масата, е армейските тактически ракетни системи с голям обсег на действие (известни също като АТАCМС) - понастоящем на етап "намеци", въпреки че отдавна са признати за решаващ фактор за усилията на Украйна да прогони руските нашественици." Колко да са решаващ фактор? Хаймарс бяха обявени за решаващ фактор и не решиха нищо. Танковете Леопард бяха обявени за решаващ фактор и не решиха нищо. После самолетите Ф16 бяха решаващ фактор. Тях още не сме ги видели какво ще решат, защото по обясними логистични и др. причини няма как да се доставят бързо. Междувременно и ракетите Storm Shadow също бяха уж много решаващ фактор. Истината е, че в тази конвенционална война, която се води по начина по който са водени ПСВ и ВСВ, решаващ фактор са хората, които се бият на фронта. Единственият начин Украйна да спечели тази война е НАТО да вкара свои войски там, които да се бият с руснаците. Това е теза, която вече от месеци споделят някои западни военни наблюдатели. Естествено това няма как да се случи, тъй като автоматично ще ескалира конфликта с голяма вероятност до ядрена война. Така че краят на тази война отдавна е предизвестен освен ако не се случи някакво чудо. А на статиите на СНН за военни конфликти винаги трябва да се гледа с предубеждение откакто всички бяхме свидетели на напълно невярното им отразяване на войната в Ирак през 2003 г.

...защитата на Европа все повече ще зависи от онези държави на първа линия, които разбират заплахата и са готови да я приемат сериозно. Скоро ще дойде наш ред да защитаваме ЕВропа !

Gugnelid

От кого ще я защитаваш, от марсианците ли?

От лудите на изток от тук - не е ли очевидно?

Не, ще я защитаваме от гнусните "демократи" и "демокраццията" им. Чрезмасово рязане на "демократични" празни глави. Само смърта може да възмезди "демократите" за всичките им деяния последните 33 г.

Най -сетне овряхте и разбрахте защо Путин не срина УК за 3 дни.

Спрете да помпате Украина с пари и оръжие.По този начин не и помагате а точно обратното,затъват още повече в лайната . Незнам колко е в час Путин,но факт е ,че главния Командир на Въоръжените сили на САЩ е със тежка Деменция. Спрете войната ,няма да можете да победите Русия.

Русия трябва да бъде смачкана. Във всички статии се говори, затова, как колективния Запад изчерпвал оръжието, а Расия, която има сравнително малка икономика, няма проблеми с въоръженото си. Нещо, няма логика.

На склери пън мудете

Логиката не е за миризливи порове.

може да е срещу Запада но не и срещу американската мафия-правителство което обслужва интересите на deep state и военно-промишления комплекс и докато шепа милиардери печелят от тази война, както и от всички американски войни, Украйна "ще се бие до последния украинец" и не ми трий коментара ве комунист

Американците не си вадят поука. Миналият век 70те-80те за инат на СССР въоръжаваха афганистанците. Със същите тези оръжия афганистанците стреляха по американците 30 години по-късно. Давайте на украинците, давайте.

Пропагандният парцал СНН нямаше нищо против, когато краварите убиваха цивилни в Сърбия, Либия, Ирак и още на десетки места по света. Пропагсндният парцал СНН няма нищо против, когато Вашингтон унищожава икономиките на тези и други страни, като Венецуела, Сирия, Куба... Пропагандният парцал СНН сега квичи, че Русия прави същото, което правят краварите от 50 години насам.

Путлеристите и русоробите ще мрънкат ли като САЩ, като почнат се взривяват ежедневно в тях убийците които са си създали?

Само през комунизма руснаците са убили милиони мирни граждани, те ли са добрите? От Русия никога няма да дойде нещо добро. Интелигентните хора бягат от там, затова са и толкова изостанали.

dyado Yotso gleda

А през капитализма САЩ колко ли мирни граждани са избили, прдал ??

Важното е русоробите да бъдат уважавани отзад.

Америслямците с техния Чичо Сам, от наглост и желание да разграбят целия свят и да го подчинят на Pax Americana, се озоваха между мечок и дракон. Само че за тяхна неприятна изненада, не се оказаха в положението на един голям в средата, хванал двама по-малки за вратовете, ами средния елемент на прочутата сексуална поза, известна като "чеверме". Да им е сладко и отпред, и отзад.

Това беше ясно още преди 2г. А доколкото последното малумно изречение, че Европа трябва да се въоръжи, за да дели един континент с Русия е абсолютната пропаганда. В 21 както и 22ри век буквално армия не ти трябва! Оръжия не ти трябват! Човечеството не е идиотско и вече няма племена. Професия военен(пушечно месо) не е атрактивна! В 22 век ще е нужно вътрешни сили като МВР за да държи тълпата в мир от протести. Да няма граждански воини. Вече не съществуват отделни държави. Хората свикнаха. Сега обаче ще има граждански недоволства, както земеделците... в БГ. Изобщо Русия не воюва за да се разсширява. Тя русия си има териториите. Русия се сражава, за да покаже СИЛА, да знаят, че това е нация, която има право на свое мнение. Тя не го прави, за да стане хегемон. Русия право заяви интереса си - НАТО да не стъпва в укрия, укрия да остане буферна зона! Е с това НАТО не се съобрази. Русия трябваше да покаже СИЛА. И сега НАТО се посра и взе да отстъпва. Украйна няма късмет, че е попаднала между два титана. Тя направи избор. Нашамариха я. Сега да не реве.

Може ли да кажете ЕДНА държава, граничеща с руZZия, която да не е пострадала от това. От Финландия до Япония - поне една. Русия показва СИЛА, защото друго няма какво да покаже, и сматя, че ще и се размине, защото е силна.

Хапчетата.

САЩ се притесняват,че няма кой да им връща парите след краят на войната. Техни експерти говорят,че най вероятно от Украйна ще остане малко парче покрай полската граница със статут на независима държава.

Руснаците върнаха ли парите след Втората световна война?

Върнаха ги - до последния долар. Връщаха до 2006 г. Знам, че ще кажеш, че не е вярно.

До 2006 връщаха малката част от сумата, която не им бяха опростили.

На срещата в ООН Украйна получава единодушна подкрепа от световните лидери и общественото мнение в демократичните общности. Вижда се, че украинците са на прага на решителен обрат във войната, просто е нужна по-категорична подкрепа и да се засилят военните доставки до пристигането на Ф-16. Пристигнат ли Ф-16, войната навлиза в заключителна фаза и е въпрос на няколко седмици да завърши с тотално поражение за агресорите!

Украйна е поредната държава разрушена от американската агресия по света.

Руспия нападна Украйна, но ФАЩ са виновни. Добре, Важното е русоробите да бъдат уважавани отзад.

Украйна ще се превърне в страната на вдовиците, освен ако Киевската Хунта не хвърли и жените на фронта

Дуда каза,че удавникът Украйна може да повлече о спасителят си на дъното...

Gugnelid

Ти да не си присъствал на срещата на ООН от 2087 година бре? На тази, която сега се случи, Украйна получи яки шамари дори от съюзниците си.

Ти си големм смешник ва Гатйо.Малко почети ,малко разговаряй и с Украинците!Защото и те не го вярват това!

И как тези 50 - годишни щайги ще решат войната?

Дали да изпращат оръжие, защото украинците не могат да оперират с него. Може и да се научиш да излиташ и да кацаш с ф16, но като те напъне су35 отзад е съвсем друг филм. С “патриота” и хаймарсите, които изгоряха заминаха и доста западни съветници.

Само излитане е достатъчно...

Дирници днес на пост е някой умен и красив щом ми трие постовете

Дават им оръжия на малки доставки, за да не станат прекалено силни и като опукат Русия, да нападнат и Запада.

А бе не мога да разбера, защо цяла източна Европа имаме проблем с внос на украинското зърно, а ни ООН, САЩ, ЕС и кой ли не още ни убеждаваха, че Африка ще умре от глад без украинското зърно?! Какво прави зърното за Африка при нас и в нашите преработватели?! Т.е. нашите предатели грантаджии ДБ-ПП, ГРОБ и ДПС са ни лъгали, като за световно, както Меркел и ЕС заедно със САЩ за Минските споразумения Русия/признато официално от Меркел/!!! И поддръжниците на тези марионетки продължават да им вярват сляпо!!! Е, това как се нарича?! Промити мозъци без грам интелигентност!!! Прости, прости, прости!!!

Аз искам някъде да видя доставките на зърно /примерно/ за ЕС и в частност за България от Украйна последните няколко години до 2021 г. включително.

Джендърът, написал тази статия, знае ли какво е война? Или си мисли, че това е като холивудски филм или компютърна игра? Като е толкова надъхан да "унищожи рашките" да отива доброволец в Украйна да се бие, вместо да се упражнява в словоблудство...