Си Дзинпин стяга армията на Китай на фона на пандемия от коронавирус

Причина е, че националната сигурност на страната била отслабена заради заразата

Обратно в новината

Коментари - Си Дзинпин стяга армията на Китай на фона на пандемия от коронавирус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Орлин съгласен съм с много неща с теб но както виждам аз нещата светът вече е разделен на два лагера въпрос на време е къде и кога но явно има още разумни хора защото постави се на мястото на всички които унижава САЩ със санкции и какво ли не търпението все на някои ще свърши и ще се почне всяко животно има инстикт за самосъхранение

комуниста ше ги поведе на бой срещу корона вируса

Война между САЩ и Китай нещо всички сте за лудницата тия на Иран не смяха да отвърнат не ви ли прави впечатление че откакто направиха преврата в Украйна май прекрачиха всички червени линии само обикалят като кучетата около касапница Путин ясно им каза че повече няма да си разиграват конят както си искат то не беше Корея Венецуела Иран само лаят от страни

до Тиква (нерегистриран) Ти защо обобщаваш "американци","руснаци","китайци","иранци" и т.н.? Нещата в политиката са много по-сложни,отколкото изглеждат на пръв поглед. Какво общо има Путин с този случай? Русия е "неутрална"в случая...ще гледа сеир отстрани...Съвсем други хора ще участват в "екшъна"... Първо ще ти обясня за Иран: Там хората на Тръмп направиха каквото е необходимо...убиха генерал Касем Сюлеймани (който ми беше приятел във Фейса между другото.) Аз първоначално доста се учудих,че нямаше никаква реакция от страна на Путин. Дори ми беше мъчно за генерал Касем Сюлеймани...той изтрепа много гнусни ИДИЛ-ци в Сирия и Ирак... А всъщност нещата били доста по-различни...аз не ги знаех после чак ми ги обясниха след като ги попитах-както руснаци,така и американци - мои приятели: Ген.Касем Сюлеймани влязъл в тайна договорка с враговете на Тръмп в САЩ-ония измекяри от Дълбоката държава и Демократическата партия- хилъристи,джо байдънисти,обамовисти и всякакви соросоиди...Уговорката между тях и генерала била следната: той да думне(да взриви) американското посолство в Ирак...и то да го направи баш по време,когато се гледаше "импийчмънта" на Тръмп...За да може по същото време да се покаже"безсилието" на Тръмп. Да, ама не стана така....Вместо това хората на Тръмп думнаха превантивно генерал Сюлеймани и плановете на враговете на Тръмп в САЩ не можаха да се осъществят... В отделен коментар ще ти обясня какъв точно екшън ще се случи между САЩ и Китай...

За нас, няма НИКАКВО значение кой ти е приятел във фейса! Или така ти изглежда по-достоверно!? Но щом искаш да ни ги казваш, добре. Тогава напиши и кои са тези твои приятели руснаци и американци, дето ти казват такива тънки неща от световно-американската политика? Що се не похвалиш и с тях? Даже и да не не са ти приятели във фейса :)

Хм, има наистина едни, които започват да надигат глас за търсене на отговорност от Китай. Дали пък няма да видим как те понасят отговорност за столетията зверства навсякъде по света?

до 111 (нерегистриран) Ами няма как да видим"другите"(американците) как понасят "своята отговорност", защото Русия и САЩ (Путин и Тръмп) пак играят комбина...

Китайската народна армия да ни освободи

Българите не могат да критикуват Китай. Те направиха за има няма 20г ЧУДЕСА! Ние нищо не направихме..напротив, върнахме се назад. Под звуците на комунизма - да, Китай се командва от Китайската Комунистическа Партия - и зоркото око на партията, разказаха играта на съвкупният демократично-капиталистически Запад и то играейки тяхната игра! Факт! Единственото което не ме кефи при тях е относителната липса на свобода при индивида. Но, и това може да се промени а като гледам, на Запад и това започва леко полека да се отнема, така че в обозримото бъдеще можем да се окажем вързани като китайците, но без мощта на тяхната икономика. И тогава, както и преди, ще оберем само негативите от дадена ситуация, без да сме имали възможността да се порадваме на позитивите.

съвсем скоро на украинско- китайската граница ще настане траен мир! а на алкашите ще им се наложи да работят за да живеят! и бояришник дори няма да има за лочене! русский мужик на водна диета!

до той (нерегистриран) Мокри соросоидни сънища...Съвсем скоро Чичо Дони заедно с неговия приятел Чичо Вова, ще смажат ония плужеци-вашите господари от Дълбоката държава и Демократическата партия в САЩ... И тогава, когато дъртият рептил Дедо Сорос вече ще е "гушнал прасковите" и ви спрат грантовете.... на вас соросоидите наистина ще ви се наложи да заработвате и то яко на магистралите,за да можете да живеете и да оцелявате някак си...:)

Съсипаха ни жълтурите!

до Селянин (нерегистриран) Нас не са ни съсипали жълтурите,нито пък са съсипали Русия и държавите от бившия соц.лагер...защото като малки повечето от нас са ваксинирани с БЦЖ...Жълтурите се постараха да съсипят САЩ и "старите" НАТО-вси държави, които хем не са ваксинирани с БЦЖ като малки, хем продажните им власти (с изключение на Тръмп и САЩ) отказаха да ги лекуват с лекарства на хининова основа... Нищо, сега двата перчема -Оранжевия и Платинето (Тръмп и Борис Джонсън) тъпкано ще им го върнат на жълтите мишкоядци...като подкокоросат "малкия"Китай (Тайван) и Хонг Конг да обявят"независимост"...Американската ескадра вече е в Тайванския проток....ще стане интересно...:)

шило, това ти ли си бе? къде се губш товаришч?? беше ми скучно без твоите небивалици!

Орлин Данев

до той (нерегистриран) Ти неграмотен ли си,та не можеш да четеш? Или си само прост?....:)

Кой ли ще бъхтят китайците и руснаците? Трябва да е някой дето много им се ежи напоследък!

Идиот

Кой се 'ежи напоследък' на Китай? Ами Индия, Австралия, Япония, Виетнам, Малайзия - дори ще са голяма лъжица за 1 милион китайски фатмаци + калпавите им самолети. За Рашка дето едни чеченци я объхтиха (2 пъти) няма к'во много да говорим.

Орлин Данев

до Ъхъ (нерегистриран) Ти си много заблуден соросоид. За твое сведение да ти кажа,че който не е хванал Китай, той не го е бил. Китай е "икономически тигър" и "военно джудже"... Китай е ял бой от Чингиз хан от монголците от руснаците-когато китайчугите един път тръгнаха да се правят на "интересни" и един батальон наруши съветско-китайската граница...а после от членския състав на въпросния батальон ... бяха останали само копчетата на униформите ,токите на коланите и звездичките на кепетата. Китай е ял бой и от корейците Китай яде бой и от Виетнам- виетнамците направиха смешни китайците,които бягаха през глава и настъпваха масово мините..20 000 човека убити китайчуги...Китайците нападнаха Виетнам като аслани и се върнаха в Китай насрани.... Сега "мишкоядците" ще хапнат дървото и от САЩ и Англия...в най-скоро време ще им отцепят и Хонг Конг и "малкия Китай(Тайван)...:)

Руснаците и китайците са братски народи. Русия стяга армията за парада, китайците също се стягат.. за съвместно учение на двете комунистически държави. Ще бъхтат някой здраво, но ние сме си пас, щото няма да се пъхаме между шамарите!

Сибир скоро ще бъде напълно 'побратимен'..

Интересното е съвсем друго: От 29.05 до 01.06.2020г. американците се изтеглят от България,като са поискали да им бъдат подготвени седем военни болници (както каза и генерал Мутафчийски)....Разбра се вече напълно каква ще е УЖ "втората вълна от Covid 19"... Американците няма да нападат никого, нито Иран,нито Сев.Корея, нито Китай-както си мислехме...Екшънът ще е друг- пак подобен, само,че самите американци се очаква да бъдат нападнати...от Китай....Ето как може да стане това: Освен "големият"Китай (КНР),има и един "малък Китай (Тайван,или остров Формоза)... В "малкия Китай(Тайван) режимът е капиталистически,въпреки,че "формално"се води част от "големия",комунистическия Китай. Подкокоросвана от Тръмп и Помпео, Президентката на Тайван -ЦАЙ ИНГ-УЕН се готви да обяви"независимост" от "големия"Китай....Американците са струпали голяма флотилия в Тайванския проток който е широк 180 км., за да пазят Тайван.... А пък "от другата страна" ония сатанистите-соросоиди от Дълбоката държава и членове на Демократическата партия в САЩ -Хилъри,Сорос,Джо Байдън,Обама,Бил Гейтс,Нанси Пелоси и др. подкокоростват "техният човек" от китайската Дълбока държава- премиерът на Китай и лидер на ХУНВЕЙБИНИТЕ-Ли Къцян да нападне Тайван,(които са "ЧАН КАЙ-ШИ-сти" и "ГУО МИНДАН-новци")... А, Президента на "големия"Китай -Си Дзинпин,който пък е от "Червените принцове"-врагове на Хунвейбините на премиера Ли Къцянсе е видял в чудо... Съвсем отделно пък Борис Джонсън подкокоросва Хонг Конг да се цепи и той от "големия" Китай...нали доскоро Хонг Конг беше владение на Англия,която го беше взела под наем за 99 год. от Китай... Въобще ще стане доста интересно: Англо-американците срещу китайчугите... Русия НЯМА да помага на Китай,защото е обидена от една измекярска постъпка на "крадливите"китайци...руснаците дали на китайците технологии да ги разработват заедно и заедно да печелят, но китайците прецакали руснаците и след като гепили руските оръжейни технологии направили обектите"секретни" без да допускат руско участие в тях... Ами сега Китай да се оправя сам със САЩ и Великобритания, щом е толкова "крадлив" и "отворен"...Русия ще потрива ръце отстрани...:)

А официални източници, които да подкрепят казаното има ли? Моля за съответните линкове.

В новините в 8.00.

Орлин Данев

до Nemo (нерегистриран) Ти пък си станал много важен..."Официални"източници да те уведомят теб...Никой няма да "бие барабана" "официално". Всичко ще стане уж"спонтанно... Аз си имам достатъчно достоверни източници и без да са "официални"... Наши семейни приятели ,приятелки и роднини,които живеят в САЩ и Канада и са женени (омъжени) за доста "влиятелни фигури" в "някои кръгове" на двете държави... Плюс мои приятели и приятелки от Фейса,които са военнослужещи в Армията на САЩ и пишат къде ги дислоцират тези дни...в Тайванския проток... Търси си сам "източници" бе човек.....аз как го правя...:)

Не си нормален!

Орлин Данев

до Минге (нерегистриран) Какво да ти обяснявам на теб. Ти си прост,"задръстен" и неинформиран...:)

Ще бъхти Путлер.

до АА (нерегистриран) Иска ти се,ама няма...Китай този път ще бъде "бъхтен" от приятеля на Дядя Вова...Анкъл Дони...:)

путя го бъхтят отзад

Орлин Данев

до кадиров (нерегистриран) Не си познал....Вашият Дедо Сорос го "бъхтят" отзад...а покрай него и вас-неговите последователи....:)

охх Китай май скоро ще отвори граничен пункт с Турция и Полша........

до ммм (нерегистриран) В Китай в най-скоро време ще започват да се чифтосват на спокойствие прилепи и броненосци....Много на "отворени"взеха да се правят китайчугите, ама тоя път ще "настъпят мотиката"...и САЩ и Англия много са им набрали...и за коронавируса,и за Хонконг,и за "малкия" Китай (Тайван).... А Русия този път ще наблюдава отстрани без да помага на Китай....ще усетят китайците на собствен гъз "дебелия"......и ще "разберат" как се крадат руски оръжейни технологии без да се плаща...:)

Е са я втасахме

до Въй (нерегистриран) Не ние, а генерал Мутафчийски и Бойко я втасаха...,че трябва да осигурят на американците седем военни болници...Защото по-някое време ще почнат да ги докарват американските солджъри от бъдещата битка за "малкия" Китай ( Тайван)...на принципа "Влачат ме мамо,носят ме"...:) Въпреки всичко си мисля,че китайчугите няма да могат да се оправят с Чичо Дони,-той много им е набрал.... Още повече ,че Чичо Вова ще стои отстрани само като наблюдател...да видят и да усетят китайчугите,как се крадат руски (УЖ "приятелски") оръжейни технологии...:)

как е "сибир наш" на китайски?

до той (нерегистриран) А Китай на "америкън инглиш" как е?...:) "Чайна" и още нещо..."бат"-прилеп,бухалка,удар...:)

путларах акбаар ще научи и китайски шишие