Швейцария публикува списък с предполагаеми данъчни измамници

Швейцарската данъчна служба започна да публикува в интернет имената на чуждестранни граждани, за които се подозира, че укриват пари в швейцарски банкови сметки.

Обратно в новината

Коментари - Швейцария публикува списък с предполагаеми данъчни измамници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, бедняци! При св. Петър швейцарски банки няма!

Да не би да сте се объркали? България би трябвало да е на едно от челните места.

Ако сме нормална държава , с работеща и независима съдебна система , тези престъпници трябва да бъдат изкарани на показ , а милионите им конфискувани от държавата и вложени в проблемни сектори - здравеопазване , образование , домовете за сираци и възрастни хора , за подобряване инфраструктурата в запустелите райони , за подпомагане на селското стопанство . Крайно време е да спрем да ядем ГМО зеленчуците на ЕС и да ограничим отровите , с които унищожаваме децата си.

Бойко, кого ще изпратиш да вземе списъка от швейцарците? Аз мисля, че трябва да изпратиш Кр. Стефанов. Той има опит в получаването и укриването на списъците с имена на престъпници. Някой спомня ли си за списъка на Меркел? Къде е? По него падна голяма работа да бъде скрит и само някой от този списък да е шукнал и хоп - на показ.

Ами по бедност сме на първо място, а по кражби на 69 място. И тия говорят че комунизма е бил лош. Ами как няма да е лош, като сега са направили тлъсти сметки и никой не им търси отговорност. Това са хора от политиката или свързани с нея от 1898 г. насам.

Хм...В Швейцария ще открият сметките на червените "другари" от БСП и мекеретата,облажили се под тях. Евентуално може и Костов да е забравил да си прибере някой и друг влог. ДПС-то там пари няма, а най-охранените крадци от ГЕРБ и особено ТОЙ не си държат парите там,а при господарите си в САЩ.

въпросът сега е не "Кой?", а "Кои?"

И къде освен в Швейцария?

Ей, що ми не намерат и на мене тамо една сметчица?! Че се родим! Та и вересиите при Геле че си платим.

Цацаров, кой скри списъка с имената на вложителите (крадците) в швейцарски банки, даден на мошеника Кр. Стефанов? Защо няма сериозно обвинение срещу Хр. Бисеров? Защо няма обвинение срещу енергийната мафия (има разсекретени СРС)- там са имената на видни политици - Р. Овч и Данчо Ментата. Защо няма обвинения срещу мафията в ДАИ, която издавала и издава фалшиви шофьорски книжки на неграмотни, на кюрди, на връзкари? Защо няма обвинения срещу служители, издавали фалшиви дипломи за висше образования и подпечатвани от Министерство на просветата? Защо няма обвинения срещу ръководствата на НАП, МЗ и Здравната каса, които умишлено не изградиха добри информационни системи с идеята кражбите да продължават и закупената техника мухляса в затворени помещения без да се използва? Защо се гонят всички, дръзнели да тръгнат срещу мафиоти в Б-я и то най вече от теб? Защо се защитават преди всичко Пеевски и Алексей Петров и има ли обвинения срещу тези, които ги посочиха като мафиоти? Защо ревностно се защитават от теб Пеевски и Искров, главните реализатори на обира на БТК? Цацаров, твърдиш, че не си свързан с ДПС - а Пеевски с кого е свързан? Ти и Местан сте най-яростните му привърженици. Сега, след публикуването на 74 имена на далавераджии пак ли ще ги покриеш. Аз нв се съмнявам в това? Защото ти си един от тях.

в България откаде се взеха тези милионери,с 150 милиона евро-голяма кражба е било.Пък се чудим защо сме бедни,крадците са повече Линя за такива

Дайте линк де, доблестни журналисти такива.

ми то и тука ги публикуват такива .... ....в избирателните списъци

В случая се пита има ли искове от България . Май-май .....ъъъъъ . Ако заслуга има само Германия и Франция които открито вече водят битка с Швейцарския рай. Русия и тя май ще влезе

им кажат . Вчера написах,след като прочетох в пик,че Маковей е била две години съветник на Груевски и тук веднага ме изтриха.Днес депутат от герб потвърди това от екрана на БНТ. Е питам ? Защо дир ме изтриха?

им кажат . Вчера написах,след като прочетох в пик,че Маковей е била две години съветник на Груевски и тук веднага ме изтриха.Днес депутат от герб потвърди това от екрана на БНТ. Е питам ? Защо дир ме изтриха?

Поне медиите в тази страна работят!