Грипна епидемия в края на януари, атакува ни нов вирус

Грипна епидемия ще има в края на януари и началото на февруари. Този сезон ще ни атакува новият вирус „Швейцария”, който бе изолиран през 2013 г.

Обратно в новината

Коментари - Грипна епидемия в края на януари, атакува ни нов вирус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравната каса трябва да подпомогне с образование и пари населението. фармацеВт съм и от понеделник започвам да ваксинирам в аптеката ( в UK ) . Целта е 70% от рисковото население да се обхване, заедно с клиниките на лекарите.

до януари хилядите мигранцки орки ще донесат още много вируси,карантина на границата,нито една орка в бг!

как пък разбрахте,че пък в края на януари .До тогава има 3 месеца.Много препускате и шашвате хората.Осведомявайте за злободневните теми ,за днес ,за утре.Взели да ми врачуват за след 3 месеца.Ами ако чуждоверците,чужда раса ни донесе болести незнайни и ужасни-това пророкувайте.

Aко се модифицира грипа ще е по опасен.Хайде какво чакате,времето лети.

бежaнската епидемия е много по страшна.

За Бога, братя, не купувайте! "Колкото повече ваксини се купуват, с толкова повече щамове ще ни атакуват. Закон за търсене и предлагане (Пазарно равновесие). Пряко следствие - не купувате ваксини и не ви заразяват с най-новите щамове грип."

и да си носите сапун и въже, ние ще ви ритнем столчето.

"Този сезон ще ни атакува новият вирус Швейцария, който бе изолиран през 2013 г." Това ли ще ръсят us самолетите прелитайки над главите ни!

Имаме на склад, три години му е срока на годност. Трябва да го използваме.

Определено вече вярвам, че ще се направи опит за масово заразяване на българите с такъв грип с цел продажбата на ваксини и други лекарства срещу грип. Мисля, че трябва да се завишат наказанията срещу фармацефтите и хората, които умишлено разпространяват вируси от лабораториите. Този вирус го нямаше в живата природа и не беше изолиран до днес. Не се е появявал преди и няма как да се появи ако умишлено някои хора не го разпространяват. При толкова грипове е много интересно как така изчезват старите грипове и на тяхно място идват нови?

Гума, прав сте, че ваксинирането не е ефикасно средство срещу грипа, но понятие си нямате от науката Вирусология. Вирусите много бързо мутират и се видоизменят, защо и как - все още е загадка. Човешкият организъм е една сложна система с големи възможности за саморегулиране, но за беда, ние непрекъснато нарушаваме баланса и се осланяме на фармацевтичната промишленост на която всъщност сме станали крайното звено.

От грип се умира (както от всяка болест придружена с температура над 39 градуса), ако не се вземат сериозни мерки. Съответно независим съд би могъл да присъди опит за предумишлено убийство.

Колега, умира се и от болести с по- ниска телесна температура:)))

В миналото, в Китай се е плащала месечна вноска на личния лекар. Когато някой се разболявал, спирал да плаща и започвал отново чак когато лекарят го излекува. А сега се плаща непрекъснато за всичко, вкл. и за перманентно тровене с фармацевтични "лекарства".

Бе май не сме чак толкова прости! За съжаление България е една от страните с най-нисък имунизационен обхват в Европа - под 3%, за разлика от много държави, като Франция, Англия, Германия, където минимум 45% от хората си поставят противогрипна ваксина", обясни д-р Каменова.

С две думи накратко, започвайте да ни купувате ваксините, вече сме ги произвели и са на пазара..

Абе, вируси, "ваксини", "бежанци", "политици", наркотици, кемтрейлси, Е-та, ментета, европейски директиви и "субсидии", социални помощи за "роми" и "битова" престъпност, чалга, банкови фалити, пирамиди, телефонни измамници, американски "инвестиции", военни мисии, гей-паради, кемтрейлси... Хибридната война е безмилостно жестока. В сравнение с нея османското нашествие и "присъствие" са като франчайз на Кентъки фрайд чикенс. А, пък руското "робство" си е направо свобода.

Това е стара стратегия. Чарли Чаплин я е показал много добре във филма "Хлапето". Хлапето чупи прозорците на хората с камъни, баща му, джамджията, върви след него и предлага ремонт. Тея пускат вируса, след като са готови с ваксините. Американците правят майданите, после идват да "умиротворяват", да "защитават" "мира, демокрацията и човешките права". Ама като има балами... Ей ги нашите пенсионери - вече 26г. снасят през ден по няколко хиляди лева.

главният епидемиолог д-р Ангел Кунчев за пореден пък каза : грипната ваксина не е най-ефикасното нещо, защото е далеч от перфектната форма на защита, но е най-доброто, което имаме и можем да ползваме.. Господи прибери си версийте !!! Не може нещото което нямамам, следователно няма как да проверим ефикасността му, да бъде по-ефикасно от нещото което имаме и знaем ефикасността му.

С грипните вируси хората са се срещали от векове и организмите им почти винаги са изработвали имунитет. Как мислите човечеството е оцеляло през вековете? Опитайте се да се обърнете към забравените методи на превенция и лечение. В съвремието ако попитате някой какво се взема против грип и ще ви изреди разни търговски имена на лекарства произведени от фармацевтичните предприятия. А как са се лекували бабите ви? Оказва се, че съгурното нещо против грипните вируси е яденето на чесън. Просто хапване няколко скилидки чесън добавени манджата. Добре е да е без никаква термична обработка. Грипа просто ви "подминава".

Абе не е само чесън, но е много силен фактор, спор няма.

Прав си - не е само чесън.

Не става, не става, аз ежедневно ям по 50-60 люти чушки, много ги обичам с поне една две глави чесън, и ей ме на в момента с вируса на детето , който ми домъкна от детската градина, слава Богу детето с инхалации, сиропчета, капки, витамин с, се закрепи, но при мен нещата отиват към антибиотик с придружаващите го витамини, сиропи, пробиотици и т.н., като цена общо за двамата около 100 лв, да не говорим , че три дена не съм на работа и не на последно място се чувствам като парцал. 1000% съм сигурна че ги пускат нарочно тези вируси да си пълнят гушите, колко майни съм им теглила ....една да ги стигне!

не се ли казва "Швейцария на Балканите"?

ЩЕ НИ АТАКУВА БЕДНОТИЯ И МИЗЕРИЯ!? КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ОЦЕЛЕЕ

От ваксините против грип ставате глупави като кокошки. Нищо добро не ни мислят фармацевтичните компании. Скоро Брюксел ще нареди задължително и под строй да ходим да се ваксинираме. Само почакайте малко!

Мдааа... Нещо не се натискат да се ваксинират хората. Май е време да платим на политиците, че да приемат закон за задължително ваксиниране на населението.

Ал

Колкото повече ваксини се купуват, с толкова повече щамове ще ни атакуват. Закон за търсене и предлагане (Пазарно равновесие). Пряко следствие - не купувате ваксини и не ви заразяват с най-новите щамове грип.

ако ще ме гази кола - да е хубава - ни щъ трабант; ако че има грип швейцарски да е...

humfry

Овчари и овце В какви овце сме се превърнали. По медиите ни казват ежегодно от какво ще се разболяваме и какви лекарства да си купуваме от аптеките.

И това не без знанието и съгласието на политиците, в които хората влагат такива напразни и огромни надежди.

Грипът го няма. А щамът му за тази година, известен! Даже, име има!Тия които правят, ваксините да не би да пускат и вирусите?

че са те! Как иначе да оцеляват, горките! Пари трябват на фармацевтичните концерни, на докторите и здравните осигурители по цял свят! Нека покорно наведем глви и си изстрадаме техните печлби! Амин

Някой има да изпълнява план за продажби на ваксини.

Демек, ваксинирайте се!

Тъкмо разработваме грипа за догодина. Смятаме да го кръстим "Телешки грип", понеже на пилетата и прасетата им мина реда.

ако се изчисти и черния дроб и злачката от холестеролни камани ,никакви грипове не играят

Убеден съм, че се дават повече пари за създаване на "вируси", отколкото за ваксини! После парите за ваксините ние им ги даваме, многократно повече!

И откъде знаят, че точно този вурус ще ни атакува? Сигурно и ваксина вече има - Тамифлу...

аз ще боря вируса като превантивно ще жмуля, винце, ракия, уиски, джин, водка, афтършок, йегермайстер, абсент, самбука и една бира да затапя лечението. Всеки петък и събота е терапията, процедурата е по 6-7 часа. Вирус в мен не оцелява.

Направете си домашни капки за нос от дестилирана вода (или минерална) плюс всички или повечето от следните съставки: - хималайска или тибетска сол - кислородна вода - сода за хляб - зеолит на прах - магнезиев сулфат - натриев сулфат (английска сол) - витамин С на прах или течен - ябълков оцет - чай - зелен, мента, лайка и много други - MSM (метилсулфонилметан) - DMSO (диметилсулфоксид) - колоидно сребро Слагайте си по 2 капкомера във ноздра и задържайте по някоя и друга минута; сутрин и вечер. DMSO, MgSO4 и други от горните съставки прочистват и от тежки метали, като Барий, дето го пръскат от самолетите.

деер

Само водата върши цялата работа. Изисква по-често приложение или увеличаваш обема стократно сутрин и вечер...

С рецептите добре, но туй ръсене на барий отде го изръси?

Барий и наноалуминий ръсят самолетите - кеймптрейса. Те са тези, които ръсят и вирусите на грипа. Хайде де, вече сме 21 век и такива неща отдавна не са тайна. Трябва повече българи да разберат какво правят с нас. Това вече не са тайни.

Очаквайте тези щамове. Ще ги пуснем ж края на ноември. Гарантираме добра заболеваемост тъй като сме се погрижили вируса да е мурирал :). Пиите си редовно хапчетата, че иначе фармацевтичната индустрия ще фалира !!! Бахти простотията не е истина.......

В Швейцария ли го разработиха?? Ужким добри хора швейцарците, а виж какви ги произвеждат! :)) Всички видове грип се борят с чесън. Щом усетите, че грипа ви превзема или ако сте имали контакт с много хора е добре да се приберете в къщи и да хапнете нещо съдържащо чесън. Ней-добре е чесъна да не е готвен, без никаква термична обработка. Просто нарязвате или смачквате няколко скилидки и слагате в манджата. След това грипа просто ви подминава.

Как пък разбрахте, че е точно този вирус? Кога ще го поръсите от безпилотните самолети?? А и знаете какви лекарства ще помагат, та фармацевтиката да не обеднее, ха-ха-ха! Та, при възрастните ще има и сърдечни заболявания, е, да, за какво са ни възрастни, нека по-бързо се опънем........

Не е страшен този вирус, а вирусът наречен "мигрант". И да спрат "големите" да си затварят очите.

Още е топло, но от човешка гледна точка, чисто човешка, си помисли какво ги чака тези хора след няколко месеца! Биологично оръжие?!

Въобще не ги мисля, защото те не бягат от война , те просто превземат Европа. Измъчени, бягащи хора не си хвърлят децата през оградите, не изхвърлят храна и вода и не разполагат с много пари.

Този сезон ще ни атакува новият вирус Швейцария, който бе изолиран през 2013 г. Явно фармацевтичните компании са изкарали добри печалби и сега пак го пускат.

Извадиха ли го вече от епруветките?

Анкета! Някой има ли представа какво означава ВИРУС? + жив патогенен организъм - органична отрова (вегрига от ковалентно свързани нуклеотиди)

Нито едното. Няма единно становище по това, дали вирусите могат да се определят като живи организми. Отговарят на някои белези, но на други не, затова се приема, че са на "ръба". Имат ДНК, размножават се, еволюират, но нямат клетъчна структура, нямат собствен метаболитен механизъм, затова им е нужен хост, за да се размножават. Отрова, може да имат токсичен ефект, но самите те е трудно да се дефинират като отрова по смисъла на токсин, който е неорганизен, не еволюира, а е химическо съединение, което поразява клетките на жив организъм.

Всъщност представляват верига от ДНК или РНК, НЕ СА ЖИВИ организми, а органичен патоген. Отрова е по-общо понятие от патоген, включва и всевъзможните патогени. Така че единият отговор е правилен.

Ваксина срещу може би най-мутиращият познат вирус, грипният, си е чиста проба тръгашество и шарлатанство. Днес Швейцария, утре, Холандия, вдругиден някое друго екзотично име и за всеки нов ваксина. Айде бе. Хранете се добре, предимно със зеленчуци и плодове минимално обработени, чисто, не мазно месо, риба поне 2 пъти на седмица. Не яжте захар, никаква, ако имате малко акъл, плодовете ще са ви източник на "сладост" (може и мед, внимателно). Спрете бялото брашно, млечните продукти. Само от тези 2 храни толкова ще облекчите организма си да не се бори с глутен и казеин, които го товарят, че веднага ще се почутствате по-добре. Пийте много течност - 3,4 литра на ден (заедно с храните), може да е само чай, дори, ройбос, може и зелен, но там по-малко, заради кофеина. Намалете алкохола драстично, особено концентратите. Не пушете, спете поне 8 часа на нощ (трудно е със съвременния начин на живот, но се опитайте). Поддържайте добра хигиена. Ето, това могат да кажат лекарите, ама за такова нещо ФармаМаф няма да им снесе. А един такъв режим заздравява тялото много и прави човека много по-устойчив на вируси, а ако прихване нещо го минава много по-леко. Айде със здраве!

Ай, малко по-кротко с водата! Вярно, че огромно количество болести са причинени от системно дехидратиране на организма, ама с тези 3-4 литра зимъска има да "сковичкаш", та дрънка! Да не говорим при един хипертоник до какво може да доведе това количество. Има един термин "водно отравяне", се казва, айде гугълни, моле ти се!

Спокойно, "отварял" съм доста, не си мисли, че това, което съм написал е просто ей така. "Сковичкаш" не знам какво е, а хипертонията и приемането на течности нямат много общо. Задържането на течности е проблем при хипертонията, а не приемането. Задържане на течности може да става и става и без да консумираш много такива. Ако ти работи нормално отделителната система и в зависимост от това, какво ядеш, приетите течности ще ги отделиш, а ако задържаш такива, то е по ред други причини. Всъщност, колкото по-малко течност поемаш, толкова повече тялото ти се стреми да задържа, освен всичко друго. Водно отравяне настъпва при МНОГО по-големи количества и то изконсумирани за много кратко време, от споменатите от мен. Такива случаи са изключително редки, защото е много трудно да се постигнат от човек пиещ нормално течности през целия ден. Проблем при прекомерно приемане на течности, дори и без водно натравяне може да настъпи от прекаленото разреждане на солите в тялото, но това се компенсира нормално с един нормален режим на хранене през деня.

Гадните Фармацевтични компании подготвят всички за " абонамента " ни към тях за зимния сезон . Парно , ток , вода , лекарства . Е- НЯМА ДА СТАНЕ !

Виж как знаят какъв вирус и кога точно ще се появи дилърите на фармацевтичните юдеи!

Ваксините не действат, вирусът в момента в който се развихри почва да мутира и придобива резистентност. Най ефикасния метод е от октомври някъде да почне да се приема респивакс/респигард.

доцентка умря след грипна ваксина, разви васкулит - възпаление на кръвоносните съдове

най -странното ми е ,че още преди да се появи вируса се знае кой е и какво трябва да си купите от аптеката за уж превенция

Мине се, не мине, та ни атакуват с някоя такава новина!

Така де, освен за опростачването на мат`ряла, медиите трябва да се погрижат и за тоталното му истеризиране.

Ама поне го пуснете навреме както сте казали...

И тази година анонса от фармацевтичните компании не закъсня. Купувай ваксини народее!

Е как го изчислиха точно кога ще ни атакува грипа? Всичко е изкуствено направено. Мафия, та мафия....

Няма какво да изчисляват. Всяка година в края на януари има грипна епидемия. Природа.

atsunset

Не е природа, а бизнес проект.

И то чак до януари. Така, ние, овцете-балъци да разполагаме с по-дълго време да се ваксинираме. За това няма да е пуснат толкова рано, като ноември или декември.

Много лесно се изчислява, на база на скорост на разпространение, примерно. Сега при нас е есен, но в други части на света настъпва пролетта и съответно може да се прогнозира как е протекло разпространението там, какви грипни щамове са циркулирали и да се направи опит за прогноза как ще се развият нещата тук. Е, винаги има грешки и изключения, но това не е точна наука, предполагам че ви е ясно.