Швеция дава по-голям достъп на НАТО до територията си

Шведският парламент ратифицира споразумение за по-голям достъп на НАТО до територията на Швеция. Реакцията на Русия беше предварително известна.

Обратно в новината

Коментари - Швеция дава по-голям достъп на НАТО до територията си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се спестява истината в конкретната ситуация ?! Истината е, че Швеция не е част от НАТО !!!

ли, че България не е подписала единствена в Европа хартата за нормални условия на труд и Заплащане, както и медицински услуги от костовото правителство?

мaгистрaлнa нaдничaркa,тукa се явявa нaтовскa кaттечaркa !

А кога ще съобщите, че 33 семейства на жертви от сваления в Украйна боинг са подали иск срещу Русия в Хага!

всеки съд рaботи с докaзaтелствa,a не с теоритични хипотези ?

дa успееш дa го осъдиш е съвсем друго,a трето и четвърто е присъдaтa дa влезе в действие !

Е В ход.

То пък в Швеция само руски шпиони махат гащи из Гамла стан ;)) Льовен ли не знае, че през Швеция минава почти целият информативен интернет поток и че тук е втора Швейцария - неутрална, демократична страна, рай за всякакъв вид шпионски оргии.

Русофили = Българофоби

от себе си ли я извади...понеже си обичаш тези които ти плащат, мразиш всичко друго , дори Родината си . И мислиш, че с всички е така?

То това е ясно май само на теб.

бъдат набутани в нова надпревара във въоръжаването, което логично ще доведе до поредния им фалит.

руснаците трябва 20 г. да спрат на едно място за да ги догони нато като въоръжение. Освен тва не забравяй ,че от другата страна САЩ воюва с Китай и мамата му се е*ава там. нее като едно време . Светът се е променил много ,но не го отчитат засега незасегнатите от промените западни страни.

Лежи ти на тази кълка ...и чакай да стане чудо.

Не схващам защо руския народ не насочи силите си за нормализация на страната и живота, а пръска парите си само във военна техника, която я не върви на парада, я се разпада пред Императора

ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ НА ЕВРОПА ОТ АГРЕСИВНИТЕ САЩ И ВОЕННОЛЮБИВИЯ НАТО Е ДА БЪДЕ ЗАВЛАДЯНА ОТ ПУТИН И ДА БЪДЕ ВКЛЮЧЕНА В СЪСТАВА НА РФ.

1 ДЕТРОЙТ = единица мярка за идиoтизъм

Затова народите на Европа странят от "миролюбивата" Азиеврия и се съюзяват с агресорите. Но агресивните зелени човечета какви се оказаха - американци?

КВА ГОТИНА БЕШЕ шВЕЦИЯ И КВА КОЧИНКА СТАНА... до тва води демокрацията.

Ква кочина си е Русия, а ще стане ли някога ако не готина - поне нормална

иди виж малко това онова по света преди да копираш тук клишета изтъркани. БЪлгария е много по зле от това ,което ти наричаш кочина.

Както е тръгнало Путин ще вкара в НАТО повече страни отколкото самите НАТО са си мечтали някога

ще обедини нато в рамките на руската федерация.

Как беше? На полско-китайската граница

ЩЕ ПРИВЕТСТВАМ ПУТИН С ХЛЯБ И СОЛ, АКО ПРИСЪЕДИНИ БЪЛГАРИЯ КЪМ РУСИЯ. ТАКА ЩЕ ЗАБИЕ КЛИН В ГАДНИЯ ВОЕННОЛЮБСКИ НАТО. ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ Е АКО ЗАЕДНО СЪС БРАТЯТА РУСНАЦИ И СЪРБИ ЗАВЗЕМЕМ БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ И ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ СПАСИМ ОТ ВОЕННОЛЮБИВИЯ НАТО!!!

Гладният "детройт" от "Обеля-5" аншлуси сънува ???

"БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА" - БЪЛГАРСКАТА МЕЧТА МИНАВА ПРЕЗ АНЕКСИЯ НА ВСИЧКИ ВОЕННОЛЮБИВИ И АГРЕСИВНИ ОБКРЪЖАВАЩИ НИ ДЪРЖАВИ ОТ НАТО.

Че то си е традиционно целият български народ да приветства братушките-Освободители с хляб и сол! А тукашните соросоидни тролове със сигурност ще се изпъчат най-отпред. Както му е традицията!

гордите войни на Вермахта, които българският народ посрещна с хляб и сол ?

СПОРЕД УКРОПОИСТОРИЦИТЕ РУСНАЦИ И БЪЛГАРИ СМЕ ОТ ЕДИН ПРА-БЪЛГАРСКИ КОРЕН:)) КВО ЛОШО ВИЗДАШ ? ... ПРОЧЕТИ В ОБОЗРЕВАТЕЛЬ УКРАЙНА Олег Чеславский Великая Россия - Великая Тартария или Великая Болгария? ... ЕТО И ЕДИН ЦИТАТ "Булгарин Ульянов, когда влез на трон Империи сменил свою не знатную фамилию на Ленин! Зачем? Может его кто-то преследовал?"

В настоящия очевиден процес на подготовка на САЩ за война срещу Русия и тия умници се превръщат доброволно в явна мишена за руските ракети! А ние, благодарение на националните предатели, докопали се до властта с антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., за кой ли пореден път сме отново откъм шибаната страна!

Нашата страна си е ОК. Но защо като не ти харесва не си отидеш в необятната шибана страна?

Щото шибаната страна е отвъдокеана и аз не искам да ходя там, както не искам и шибаняците да идват тука!

Вождът-слънце путин твърдо върви по стъпките на Мадуро и вече постига аналогични резултати основни предприятия, в т.ч. от военнопромишления комплекс преминават на четиридневна работна седмица. Светлото бъдеще се е задало. Тече обратното броене.

Швестери, какво да ги правиш. Пък и тоя вой вече никого не изненадва.

Ръшите си имат Руска тройка , а шведите - шведска!? Съседи, бе!

Е да, ама докато руската е все още традиционно с коне, сега вече шведската е с кончити!

Къде шведите са съседи на руснаците?То ако така ги гледаш и ние сме съседи с Русия - едно море ни дели.

И тези, с високия жизнен стандарт, се натискат да станат Територия!!? ... Ще я бъде!

Дано някой разясни явлението: Благодарение на СССР Сев.Корея пасат трева сутрин,обед и вечер,а благодарение на САЩ Южна Корея е лидер в света на технологиите и жизнен стандaрт

Покрай ежедневните събития остана малко в сянка, как Русия пусна държавни облигации на световните пазари и сама си ги изкупи. Облигациите бяха 10 годишни с 4,64% възвращаемост. За съжаление никой не се втурна да купува ценните книжа, даже и постоянно прокламираните им приятели от БРИКС се въздържаха. Прост анализ би казал, че нещата не отиват на добре за източната империя.

Мразя православните пазители защото не разрешават гей браковете и ние с кремълското джудже, канадеца, злия дух и т.н. не можем да ходим семейно в Сибир на почивка. А така ни се иска да идем там, за да се усамотим и да си спретнем едно трансатлантическо гейевропейско парти... Скапаните мужици обаче не ни пускат, чвъпреки дипломатическите ни паспорти издадени ни на ул. Козяк.

руски шпиони - те са навсякъде,но само в БГ можеш да ги намериш като явни под името русофили,лижейки камшиците на руските си дресьори. Българофобията е тъмната и отвратителна страна на русофилството

ЗАПАДНИТЕ ШПИОНИ НИ ДОКАРАХА 3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ БЕЗ 4-ТАТА КОЯТО Е В МОМЕНТА .... И СЕТНЕ ЩО НАРОДНИЯ СЪД ГИ ИЗБЕСИЛ :))

Все повече държави осъзнават руската зпалаха .

Шведите, които запазиха неутралитет през двете световни войни, включително и след това през "Студената война" очевидно се чувстват заплашени от имперската политика на руснаците, които няма да спрат, докато не бъдат спрени с бой. Те се самозабравят с позволението и поощрението в името на пазара и природните си ресурси. Те са основните виновници за мизерията в Украйна и подкрепяха руската марионетка, а когато видяха, че не са желани разкъсаха територия в името на имперските си амбиции. Сега шведите били лоши, че искали войски на НАТО, хайде де!

ПЪЛНА ЛУДНИЦА "Швеция обвини Москва, че руски самолети са извършили симулация на бомбено нападение на границата й, а шведската агенция за сигурност предупреди, че в страната действат руски шпиони. Депутатите освен това одобриха днес и продажбата на муниции за Франция в отговор на нейното искане за оказване на военна помощ след атентатите от 13 ноември в Париж, предаде Франс прес. "

"Руските самолети" пикирали ли са над шведската граница ?? как точно са извършили "симулацията" ?? ..освен това в Швеция със сигурност има всякакви шпиони от близките и страни ,включително руски !!

Естестено, че реакцията на Русия по отношение на Швеция, а и не само на Швеция, е предварително известна още отпреди векове, ама западняците явно пренебрегват историческите факти и събития и сами си вярват на собствените пропагандни измишльотини, така че пак ще го ядат дебелия. Ама като им е толкоз акълът!

Погледнете картинката преди Украйна - Русия пое дълговете на СССР и върна всичко, Путин вдигна доходите 15 пъти, Олимпиада за 50 млрд, нов космодрум и т.н. По американски данни Русия има над един милион висококлалифицирани учени и всичките работят за военните - включае космически програми. Сравнително малко население на 1/6 от сушата. Тази страна ако я оставят намира след още десет години ще й дишат само прахта. А сега изтича и критичният момент когато Запада все още има превес за да се разправи силово...

прогнилата Русия току що загуби териорията си Украйна, в скоро време ще загуби и Беларус, ще и останат чукчетата и такива будали като тебе

Така е, но не я оставят и никога не са я оставяли на мира. След ВСВ СССР бе принуден да заделя повече 1/4 от бюджета си и 80% от научния си потенциал за отбраната! Сега обаче, не че й е леко, но Русия поне няма ангажимента да поддържа т.нар. "братски страни", на които всички докопали се до властта се оказаха подли безумци и предатели. За съжаление и нашите са в това число и то за кой ли пореден път!

Haron ти си редко тъпо парче, селяндур от строзагорско, сина ти също сигурно е твое копие прост и арогантен, това боклуците от провинцията, като ви хвана, още от казармата ми доставя голямо удоволствие да гледам как злобните ви очички се кръстосват след като човек ви изпращи с нещо твърдо по главата... седнал тука тъпия животновъд да се изказва за култура и мъчи хората да му обесняват, мамицата ти мръсна

Нима все още обичате културата като се има предвид какво ви е причинила?

Той и природата обича,въпреки нейната гавра с него...

Ег..ти дрог..раните кифладжии работите за мен бе..... За нищо не ставате,освен за тор,но кой свестен ще дойде да му плащам аз...

Май Вовката ще Ни търси СъвсемСкоро... (за Срещата у Нас де ;-)

А ВЕЛИКАТА КНЯГИНЯ МАРИЯ ВЛАДИМИРОВНА РОМАНОВА СИ ТЪРСИ ПРЕСТОЛА КИЕВСКИ , ХЕРСОНСКИ , ТАВРИЧЕСКИЙ , ШВЕДСКИ, ГРУЗИНСКИ , ПОЛСКИ И ПРОЧИЕ И ПРОЧИЕ :))) .... ЩОМ БУТАТ ПАМЕТНИЦИТЕ НА "ПРЕВРАТАДЖИЯТА" ЛЕНИН, ЗНАЧИ ПРИЗНАВАТ НАСЛЕДСТВЕНИТЕ ПРАВА НА РОМАНОВИ :))

Париж. И на други места. Е Родът-им. - Чудесни Взаимни отношения С Нашата Диаспора.

Пожелавам ти приятна вечер Мушморок.Брой ме за приятел. Най-странното е,че Мушморок виках на сина си ,когато беше на 4-5години-значи и друг баща ,като мен е казвал това.

А Швеция ще има ли достъп до ОТАН ската територия или като България в робска поза !

не знам какво знае мушмурокът, но ако пусне шведско радио, то ще чуе руска музика от сутрин до вечер. А това споразумение на шведски значи...я си гледайте работата!!! И нищо друго.

Не-добро момче е.Личи си,че е интелигентен и начетен.Думите му са примерени и не е нагъл.Чува и вижда ,че всички нападат руснаците и въпреки белогвардейските си корени решава ,че и той като ги напада ,ще се предпази.Трябва да има доблест и сила да отстоява мнението си въпреки всичко.Ако аз съм в Англия и ми се подиграват ,че съм българин-първо англичанина ще изяде един юмрук ,втора-ще се гордея,че съм българин.Само едно голо достойнство ни остана и трябва да го защитаваме.

прЕмерени, не прИмерени!

съзнанието на момчето е дълбоко деформирано. Не стана ясно дали щото е програмист и по цял ден се блещи пред монитора или под нечие лошо давление в белогвардейския му корен. Може и допълнително да е бил зомбиран. Каквото и да му се каже продължава да плещи за глобализация и омешване на културите. Точно такъв тип съзнание е необходим за да се наложи НСР с едно мултикултурно общество, от една раса, че даже и пол всичките, камери навсякъде и с по един чип на челото. Да рупат гмо и да зяпат самодоволно холивудска продукция докато се пръснат отвътре. Погледнете Близкия Изток - това е и бъдещето на Земята. Единственото което пречи на този сценарии са руските ракети и военна мощ. Самата глобализация се оказа като нашата демокрация. А и се наложи с измама. За сведение ес беше основан с лозунги от типа: единство в моногообразието, а се превърна в един турлюгювеч където хората са само едни цифри. Германия плаща 0,3 % от бвп за един бежанец - на свои фирми, които ги въртят в икономиката. А може да изкара до 1.7% Ето защо им се зарадваха. Сега остана да разберат, че не пуснаха тъпаци като нас.

Обръщам се към Мушморока-тук има русофоби и русофили ,но и те не могат да разделят културата-защото тя е европейска и е за всички.Не се срамувай от белогвардейските си корени.В кръвта ти тече руска кръв-на някой офицер или дворянин.Не смей да се срамуваш от корените си,така както аз ще защитавам българщината,където и да се намирам.

Не се срамувам от корените си. Срамувам се от Путин, както мнозина у нас се срамуват от Бойко Борисов, въпреки че е чист българин. Принципна разлика между двете няма никаква.

Е значи станахме двама-аз мразя баба Меркел,но съм германофил.Но не извъртай-ти отричаше руската култура, а тя не е свързана с Путин.Послушай ме -усещам те,че си младо момче.Имам син на 24г.-така му казвам-"Ти прави ,каквото ти сърце и ум кажат,пък който го оцени добре,а на противниците си докажи правото си" А сега ми кажи в коя сфера работиш-наука,бизнес или др.Стана ми симпатичен.

Едно време е имало Тургенев и Достоевски, а сега има само ракети и бомби.

Чудесни thread-ове, Колега ! ( Chapeau !) ---- Михалков - И до Днес сътворява Върхове ! (макар Почти-апокрифно)

Да благодарим на путин за разширяването на военния ни съюз Нато. Ако не беше такъв анексатор, съседите му нямаше да се страхуват и да влизат в НАТО. Путин работи за американските интереси.

Ленин пратен от Германия в Русия да ги съсипе, а сега Володя съюзява света срещу Русия. Май си е същото

разширяването ли, само не за сметка на Швеция или Финландия, не пиши глупости!

Споразумението Швеция-НАТО бе одобрено от парламента с 291 срещу 21 гласа Завиждам им - толкова малко рубладжии ... едва някакви си 21 от 312 гласували. Няма и 7%

За завиждане си е. Само 21 продажника - ето това е патриотизъм и здрав разум.

в Швеция всеки разбира, че това споразумение на шведски език значи, "я си гледайте работата". Дори американски президент на крака дойде в Стокхолм за да моли за встъпване в НАТО и пак не стана. Така, че не го давайте желаното за действително.

Поживём увидим Шведите са честни като са казали на руснаците "Я си гледайте работата - ще се съюзим с който си искаме" Щото руснаците нали започнаха да ги заплашват, че ако се заиграят с НАТО щяло да стане лошо. И то 291-ЗА_НАТО (споразумение с НАТО) и само 21 ПРОТИВ

Швеция, 50 години по време на Студената война е била отделно и не е имала проблеми, нито с НАТО, нито с Русия. Най- вероятно разни Мюсюлмански Пришълци- убиици и Шпион, чрез ТРОЯНСКИЯ кон( шпионин) на Мюсюлманите в НАТО- Турция, искат да завладеят Швеция и да получават пари от тях, вместо това което им се полага- изселване в Саудитска Арабия !!! Швеция трябва да изсели Мюсюлманите в Саудитска Арабия.

Не въ бате,мойте братя сигани дету са у Швецията им рекохме тъй и им дадохме тоя акъл.Вий българите все викате сиганска работа,амъ сига стана-баш сиганска работъ.Важнуту е чи побидихме ний сиганите.

а мигрантите, те не шпионират, директно превземат авропа

Докато Русия готви оръжия, НАТО я завладява с култура и наука.

Трябва да си голям кретен, за да говориш за западна култура. Ах, да, спомних си - представителката на западната култура - Кончитка.

3евзек

Добра или лоша, виждам че Кончита вече те е завладяла. Иначе интернет, Холивуд, мобилни телефони... все такива работи. Кое от изброените не те е засегнало? А сега си спомни за всичко руско, което има широко разпространение по света!

Направо ме разтопи,мед ми капе на сърцето.Странно защо тая култура идва под формата на порно и наркотици,от филми с убийства и побоища-но нищо ще приема с отворени обятия тая култура,е на аванта.

3евзек

Значителна част от порното е руско. Което е пряко следствие. Кой каквото си е избрал, това възприема. Важното е по-голямо покритие да има. А руската култура каква е? Ядрени атаки до откат?

Велика мисъл-ще си я запиша и ще я сложа на стената.Само ме е страх,че който дойде у нас все ще я плюе и ще е замацана.

3евзек

За жалост американската култура не може да подбира приятелите ти, нито акъла им.

хаха, ага с изпълнение на руски композитори, които звучат всеки ден по шведско радио! Тролим по малко, тролим, засрами се!

Англия е най-надеждният партньор на САЩ в НАТО и до голяма степен в исторически план това се определя от огромният брои англииски и ирландски заселници в Америка Не бива да се забравя, че в Америка са се заселили и над 1 000 000 шведи. Това води до много по-близки отношения между САЩ и Швеция, аналогични на тези с Англия. Напълно нормално и разбираемо е шведите да търсят съюз със САЩ и НАТО

в крайна сметка ще почва Третата Световна.........нещо явно не му стиска да се не одриска

Защитата на демократична Европа от дивашките руски орди е въпрос от първостепенно значение! Човечеството няма да бъде в безопасност, докато не бъде смазана тоталитарната империя на злото Русия!

Защитата на демократична Европа от дивашките американски орди е въпрос от първостепенно значение! Човечеството няма да бъде в безопасност, докато не бъде смазана тоталитарната империя на злото САЩ!

Защо Швеция хвалена като държава и притряба да работи заедно с НАТО. Явно им е дошло твърде много агресията от рашистите

И къде я видя тази агресия на рашистите. Да ни представиш фактите, колко пъти рашистите нарушиха границата и нападнаха Швеция. Защото нещо липсват такива факти. Но има факти, че САЩ изнудват Швеция да се включат в НАТО и да започнат мощно да купуват само и единствено американски оръжия. Та нещо не се вижда руска агресия. Но че има чист американски рекет, това се вижда фактологически.

И на мен ми е странно толкова години Шведите не влизат в НАТО, но сега и те и финланците. Има нещо - ще знаев. Според съобщение на авторитетния вестник "Свенска Дагбладет" в петък военните са засекли радиосигнал, изпратен на честотата, която руският боен флот обикновено използва за аварийни ситуации

3евзек

Само прочети наоколо и ще видиш колко им се иска.

НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ЛОШ ПРОРОК , НО ВСИЧКИ ОТВОРКОВЦИ ДА ЗНАЯТ , ЧЕ РУСИЯ ИМА ДОСТАТЪНО РАКЕТИ И ВОЙСКИ ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ !!!!!!!!

А руснаците на коя планета ще живеят след това?

18 век: Петър Велики смазва Швеция - тогавашната най-силна държава в Европа. 19 век: Александър Първи смазва Франция - тогавашната най-мощна държава в Европа. 20 век: Сталин смазва Германия - невижданата дотогава в историята военна машина... Е, паметта на шведите изглежда, че е окъсяла, но Русия отново ще им припомни кои са. Както изглежда, скоро и това ще се случи.

19-и век: западащата Османска империя побеждава Путин.

Това опрасканите еша си нямате! От десет войни между двете Турция печели само една (с помоща на Запада) и вие точно нея ще цитирате и ще се биете в гърдите?!

Русия може да се противопостави по единствен начин - варварският. Ако беше цивилизована държава, щеше да завладее НАТО с култура.

Не разбирам защо някои мислят швеция за неутрална държава. Нито е, нито е била такава. През втората световна снабдяваха германия с желязна руда. Без техния "неутралитет" войната щеше да е свършила, преди да е започнала. След войната та до ден днешен те винаги са извършвали шпионаж в полза на щатите.

През втората световна война САЩ снабдява Русия с военна техника, обаче днес няма никаква благодарност.

Благодарността беше да изнесат на плещите си почти цялата война и да освободят света от тези които боготворите сега-германците.

Да американците снабдяваха, но норвеските моряци жертваха живота си по този маршрут- а.Америка- Мурманск. Това е било дяволския маршрут- пълен с германски подводници. Така, че да дадеш е лесно, но да рисковаш живота си изисква много повече.

Стегайте , стегайте обръча около Русия , накрая ще им писне на БРАТУШКИТЕ и ще ви отцепат така яка та ще лъчнете , ама па ще и мирясате.....и света ще стане едно по _ добро място.

Братоубиците от Русия колкото и да мърдат докато не престанат с престъпното отношение към съседите, обръча ще се затваря.

До колкото е известно, САЩ извърши държавен преврат в Украйна с едни 5 милиарда долара, по лично признание на американския чиновник Виктория Нуланд. И американското марионетно правителство започна да избива всички несъгласни граждани подпряка американска диктовка и инструктори. Не знам Русия да е извършвала преврата на в Украйна. Дори ООН съвсем официално няколко пъти обяви, че в Украйна руски во9йски няма. И колкото да повтаряте това, дебилите от американската пропаганда и медии, никой до момента не е представил доказателства за изминалите 2 години за налични руски войски там. Защо ни лъжеш и мамиш, ти подиграваш ли се на нас, българите? Боклук!

Путин сам си го посла...

Да се гавря ли с рашките....да ги съжелявам ли вече....незнам кво да правя :)))) Ми то всеки ден, все някой го ръга на Раша в някоя дупка :)))) НАТО отвсякъде я е загермечило и и прави ганг-банг във всички дупки на Рашката :)))) Охххх....край нямат руските мъки и срамове.....БУХАХХАХААААА

А що ли не си направи труда да попрочетеш какво казват военните експерти на НАТО. Казват, че нямат никакви равностойни оръжия и нямат никакви шансове срещу Русия. И най-важното, оказва се, че страните членки на НАТО, без САЩ, някак въобще не искат конфронтация с Русия. Изключваме пуделите Полша и Прибалтика, които са на командно дишане от САЩ. А да се беше запознал с изводите на Пентагона от симулации на война с Русия. Изводите са, че при военен конфликт САЩ умират. Нямат военни шансове срещу Русия. Мнооого лъжеш. Нормално, като се има предвид, че работиш за пари в американската българофобска пропаганда.

С членството в НАТО и разполагане на чужди войски всяка държава става МИШЕНА при евентуална война , дори тя да не участва на практика ! ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА Е НЕУТРАЛНА КАТО ШВЕЙЦАРИЯ !

Абсолютно без значение е дали си мишена или не. Затова е по добре всички да станат мишени за да се усетят кремълските идиоти, че вече не е 18-19 век.

Защо само кремълските , а другата страна гратис ли ще мине ? Твоето мислене ТРОЛЧЕ е от 17-18 век !

Поредните ЕВРО-ТЪПАЦИ , гей до гея ... Много ГЕЙ в Европа , мноО нЯщо !

Продажбата на ЕС , е в пълна сила ! КУПУВАЧИТЕ СА : --АНГЛИЯ и САЩ ... Поредните , продажни КУПЕНИ политици , от Швеция. АНГЛИЯ и САЩ ПОСТИГНАХА СВОИТЕ ,...ИНТЕРЕСИ ! ПОДАРИХА СИ ЕВРОПА ,БЕЗ ВОЙНА ...

Понеже си задръстен, да знаеш, че в ЕС пазара е свободен. Всеки има свободата да продава и купува каквото сметне за добре.

И не само това, ами Германия е най мощната икономическа сила в ЕС. Даже немците предложиха наскоро да купят Монсанто, за да могат червените дебили да гълтат мухите.