Българки в Стокхолм близо до атентата

Няма пострадали българи при атентата в Стокхолм, обявиха от МВнР. За това потвърдиха и българи, живеещи в шведската столица.

Обратно в новината

Коментари - Българки в Стокхолм близо до атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма начин ''българин'' да не се появи дето ''бил'' на косъм от произшествието...

Чакаме да осветят портата швабите. Така ще бъдат съпричастни, а това ще оправи проблема с тези пришълци, но някои друг път.

Кат сте тръгнали да търсите българи в шведско, поразпитайте нашенските шведи, български граждани с български паспорти, само че с малко по-тъмен цвят на кожата! Няма начин да не е имало двама-трима, протягащи празна пластмасова чаша за кафе на такава оживена улица...

Тц, аз само съм виждал българки да извършват сексуални услуги, което не е срамно , но после да не ми претендират за почтеност.

да, а уж всичко е спокойно в Швеция, нал тъй соросоиди? Оревахте фейса с тагове осмивайки Тръмп и всички изказали се против муслиманите... Сега защо няма весели хаштагчета и шегички ? Или вече не е смешно като поредния брадат е изперкал и омазал няколко човека...

аз живея тук от з1 години ,всико науцих от тевен,-.а васите билгарки дами от 6 месаца тука на всико са свидетели. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Брейвик си пие кафето в офиса на затвора и не му пука за вашта цигания

Имаше и стрелба на ЖП гарата. Там какво стана?

gonzales

там камиона се е врязал във витрината , а нашите шофьорки се врязват в автобусните спирки. онова е атентат, а нашето - нелеп инцидент. предполагам , че на шофьора му е станало лошо. :-)

Сега разбрахте ли,какво имаше в предвид Тръмп-да не стане,като в Швеция. Егаси пророка.

Тя гОрката: "Работя в сградата, където е станало, за късмет днес не бях на работа" И аз бях там миналия месец, може да Ви дам едно интервю, но само ако плащате добре! Стига с тези "приживявания" уж от първо лице!

Абе не знам на вас, ама на мене като видя написано "българки в Стокхолм" и вече ми е съмнително.

Познавам няколко. Едната работи в общината - в комисия по финансиране на разни проекти. Друга е шеф на група биоаналитици в Каролинска - университетската болница. Трета работи в Спарбанкен. Четвърта е кардиолог, вече пенсионер. Пета работи с деца с увреждания и аутизъм. Шеста е учителка по математика. Седми е психолог. Има доста на север - работят по строителството. Има и просяци.

но въпреки всичко се плющат за да докопат нещо на аванта :)

Сигурно са чистили улиците и кошчетата.ха..ха

Важно е да няма пострадали българи при посещение по работа или на екскурзия. Това че някакви мигрантки избягали от България щели да пострадат, въобще не ме интересува.Както казваше покойния Джоко Росич силните са в България , а слабите навън. Важно е да опиташ да промениш страната си , а не да отиваш на готово и да сипеш хвалебствия в каква страна си отишъл. Да не би ти да си създал тази страна?

глупак

Ние,някаквите мигрантки, тук не гласувахме, пък вие, силните там, си избрахте пак г-н "Аз съм прост и вие сте прости".

Видя се и вие чужденците за какво гласувате. За герб и бсп. Ай сик... от вас.

А ти с какво промени досега страната?

Не знам дали си наясно, че дъщерята на покойния Джоко Росич от години живее в Калгари, Канада и работи като мед. сестра. Аре лека от мен.

До "много важно". Хубаво сте я променили страната: най-бедната в ЕС и най-корумпираната, с най-голяма смъртност. Тази злоба към хората решили да се устроят извън БГ е безпочвена и срамна. А заблудата (или нарочно прокарваното мнение), че вички емигранти бършат задници или проституират е просто безумна. Само прости и тесногръди хорица могат да пишат подобни тъпизми.

Да работиш за жълти стотинки, да те мачкат на работното място и да нямаш никакви права, да живееш в държавата на мутрите и да те управляват корумпирани политици - или да работиш с желание, да ти се заплаща подобаващо труда, да избираш коя точка на света да посетиш през отпуската, да живееш в чиста и подредена държава - аз на това му казвам ВЪПРОС НА ИЗБОР!

добре е, да чуя, че труженичките от бе гето са навсякъде и бизнеса върви ...

кифлите дошли да измекярат нещо, за малко да дадът фира вместо да си стоят при циганите в родината

да дадАт не да дадЪт......Не стига,че ръсиш простотии, но си и ужасяващо неграмотен!

Към 208 - да те "светна", че "измекяр" е съществително и означава лакей или роб. Не се употребява като глагол, така че няма как "кифлите" да "измекярят".

Атентатите, както и Ислямската държава са дело на ЦРУ, КГБ и Мосад. Тръмп, Путакин и Нетаняху са евреи и масони, които се кланят на сатаната и долара. За тях воината е добре дошла, защото войната е пари. Много пари.

TIREX

абе да не е стрина рут? нали бе на 20 км от метрото дето такова бомба ?

При всеки атентат все българи близо до тях,ама и в която точка на света егати и българските медии смях в залата от прости пи прости сензация да има ,измекяри!!!

Не работят, Хранят ги, Жилище им дават, а те Ги Газят ... как се нарича това?

Какво още трябва да се случва - избиват ви съгражданите като пилци, щипят и ви изнасилват дъщерите и жените, източват ви социалните фондове, осраха ви улиците и площадите - та питам ОЩЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧИ за да разберете че тази сган само от куршум и трепане разбира. Ми бъдете етнически толерантни и тъпи и си ги търпете, но ако това започне да се случва в моята Родина всеки Божи ден ще очиствам по един тарамбук без да могат да ме олепят толерантните власти.

нещастникооо ялов, погледни се че циганите и турците ви превзеха държавата вече, и сега даже ви командват

Дай Боже да има гражданска война да почистим боклука един път завинаги.

Az zhiveeh sas edin moi sastodent ot Avganistan, no beshe Arabin, liobovta ni beshe strasdtna,koeto e 4e tesa blistiashti liobovnizi nosa putentni.Nisa ligliovzi kato BG-Kileshite.

Ти по какъв повод пребиваваш в Мюнхен, да се изучиш и образоваш или да беснееш с негри и араби ? Май повече си наблегнала на второто. Родителите ти знаят ли че си прахосват парите по теб ?

интересно какво ли следваш като те гледам.,че.не можеш да пишеш.може би следваш за студентка

Svetle, ти не си неграмотна, мила, ти си просто проста. Искам да ми обясниш как, според написаното от теб, си едновременно блестящ любовник, но си и потентен.

Сигурно Рут е била на косъм ;) отново

Шведите да изпратят поздравителен и благодарствен адрес до баба им Меркел, която покани тази сган в Европа!

могат и Путин да поздравят , толкова години ги бие, че в Сирия има само войници вече

Това, че в Стокхолм няма пострадали Българи е Отлична Новина. На фона на Тотално пострадалата Ни и Тепърва и Отново пострадваща Дъражава. За 8 години сме дали "фира", като за всичките години на госпоство на ИД. Няма разлика за мен - за Родината ми ИД е едно и също, като Чалмите от ИД.

А при терористичният атентат в Хомс с ракетите Томахоук има ли пострадали българи?

При нас на село няма атентати. Въздуха чист.

Кое е селото, веднага ти ставам комшия?