Швеция изпълни условията и очаква зелена светлина от Анкара за НАТО

В сила влязоха нови антитерористични закони, на каквито Турция държеше. На 12 юни предстои може би решаваща среща между двете страни

Обратно в новината

Коментари - Швеция изпълни условията и очаква зелена светлина от Анкара за НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само едно добре сте дошли скъпи шведи в клуба на най силните НАТО. Натовските държави многократно превъзхождат във всяко едно отношение Русия и Китай взети заедно. Модерните технологии, Ноу хауто всички модерни оръжия са произведени в западния алианс, а на руснаците и китайците им остана само едно да крадат и придобиват по втория начин чрез подставени лица и фирми тези компоненти на модерните оръжия и ракетите

Хубаво е че сте прости , хубавио е че коментирате макар и да не можете да милсите , но е лошо когато не знаеш какво коментираш и не виждаш ОЧЕВАДНОТО : Ако можехте да прочетете плакатте от снимката , демонстрацията е ПТРОТИВ НАТО , което поставя Швеция в същото МАРИОНЕТНО положение като нас - Хората НЕ искат да са в НАТО , но всичко става по Вашия " демократичен " начин - ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА против волята на " суверена " и в полза на чужди интереси ! Още ли сте толкова наивни , да не виждате , че демокрация НЯМА НИКЪДЕ , а само АЛЧНИ ИНТЕРЕСИ на една шепа хора , за които Вие нямате никаква стойност : Ваксини , Войни , Инфлации , Скъпи храни , Скъпи горива и енергийни източници - ВСИЧКО ВЪРВИ КЪМ РОБСТВО - Представете си ако съдбата на целия свят е единствено в ръцете на Амераканците - ЖАЛНА ви МАЙКА с две думи - Американците ще се къпят в разкош , а Вие ще умирате по улиците от глад и болести !!

В Швеция е много хубаво, както във всяка старан не обхваната от вируса на комунизма като Италия, Испания, Португалия и др. В Швеция няма монополисти и др. който да ти правят живота труден. Само че там е било най-добре от 2010 до 2015, преди и след това е по-военизирано.

Скоро и китай ще подаде молба за членство в нато. Въпросът е преди или след като отхапе част от русия.

Ще отхапе на майка ти чурката. Ама на първо място ще си върне Тайван, за радост на хамериканчетата...

Ебаси специална операция върви по план, НАТО не се разширява на изток.... Само малко на Север ама троловете ще пишат за нашите успехи на фронта на бахмут и сме готови. Всичко е наред другари, дръжте се , строим нов комунизъм за да сме по равни от равните.

Традиционно неутрални държави изведнъж решиха да се присъединят към нато? Дали има нещо общо с нападението на русия над неутралната украйна?

с подивелите леваци, които за 20 години успяха да окъкът най-спокойните, богади и цивилизовани държави и да ги превърнат в гета....

Защо ли хората от подредените руски и про руски държави дават мило и драго да попаднат в това гето? Защо ли жителите от вашия любим брикс са готови да се давят в морето само и само да стигнат до европа и щатите?

Познавам много руснаци в Европа, които мразят Запада, но нямат нищо против да ползват социалните придобивки, нито пък имат желание да се върнат в матушката.

Чудно ми е - когато ползвате термини като "независима" и "суверенна" за тази държава - вярвате ли си?

Какви доказателства имаш за противното??????????? Интересно как до преди да решат да се присъединят към нато бяха суверени държави пък сега изведнъж не са????

Путкейкин, НАТО вместо да се разпада, се увеличава . А бря що тъй бря ??? Общо обучени войници стават над 3 млн с 3 ядрени сили с много пари и с машинарии...

Видяхме им "машинариите"...

е-аха мамито на руските орки тези машинарии. HIMARS особено взриви задния двор на орките!

Я сега някой да ми обясни какво заплашва Швеция, че е готова да се откаже от суверинитет (Турция казва какви закони да приема) за да влезе там. Поредната част от изграждането на новата желязна завеса и туйто. А да и шведския бюджет, който досега им позволяваше да имат военна индустрия ще бъде приватизиран от САЩ. Интересно шведите кво мислят…

Шведите са тъпи, за това са на това дередже. Ако имаха малко акъл, щяха да са като нас! Ама шведската тъпота е пословична и сега ще плащат!

Или майко ))) Щото са тъпи имат супер уреден живот и бг отиват и там да работят... Пинко

Ами не бяха тъпи, затова спазваха неутралитет. Сега малко ще им се пообърка животът. Обърнете внимание и на снимката - какво смятат нормалните хора там...

Иронията ви!

Същото, което кара хиляди руснаци да зарежат родината си и да емигрират в Швеция и нито един швед да мигрира към Русия.

когато имаш престъпник за съсед купуваш пушка, сети ли се троле?

Не е лесно да си тъпичък и да говориш простотии нали? Отказ от суверенитет значи...... Интересно швеция си решава нещата както тя си иска. Докато в твоя независим беларус нещата стават както путин заповяда. Обаче беларус е суверен на държава пък швеция е окупирана държава.......

НАТО - то даде помощ в десетки милиарди на Украйна, увеличи членовете си с 2 , нищо че някои са формални членове (като територията) ... обаче не виждаме от това просия да е пострадала ! Кога ще бъдат ударени москалите и ще им бъде натрит навиреният Мос?

Ние сме домакини на 4 амеиркански бази , плаща ме си членството по регулярно от повечето други членове и даваме най-голям процент от БВП за западно оръжие, вкл и сам осрещу обешщания за такова. Вземи си комплексите и си ги сложи от зад (на задното стъкло)

Давахме почти 20% от брутния вътрешен продукт за армията. Какво казваше другарю?

Паляк, с над 300 хиляди руски войници убити, Русия не е пострадала ли, само от Украйна.

Направо 30 000 000. Абе, дудо, редовната руска армия още не се е намесила. Виж, ако става дума за укрите, там със сигурност са над 300 000, дори на запад с половин уста го признават...

Обръча около путя се затяга!!!

По-скоро обръча (икономическия) се затяга около скандинавците. Финландците са най-прецакани, защото голяма част от търговията им е с Русия, сега ще гризнат дръвцето. А иначе обикновените хора са против решението на политиците им, както и при нас, българите. Обърни внимание, уж демократични държави, а не направиха референдум...

Да ти поискам документ че имаш правото да говориш от името на българския народ поне??? Много ми е смешно когато платени столове започват да говорят от името на всякакви народи.

Не знам кой обръч се затяга, но в Малмьо ако тръгнеш вечер или ще те оберат или ще те ет чернилките. Но приоритетите на шведите явно са други - да си дадат и задника на световния господар. Грейт съксес!

И ти колко пъти се разходи вечер?

И кво сега, ще дават ли кюрди на Ердоган? Кво ще стане с "либералната демокрация"?

Да ама на плаката пише.Не искаме в НАТО.

Никога вече.... Интересно как се подразбира шведския ако знаеш малко анг или дойч.

В гугъл ми го превежда "не на нато".

Светояният лидер в куп аспекти Швеция се съобразява с Турция за да прокара едно членство в НАТО, което очевидно бива възприемано от натовския и атлантическия елит като изключитлено важно. В същото време световният опашкар РСМ не се съобразява с абсолютно нищо с нас за едно членство в ЕС, което е маргинална политическа цел на същия този елит. Съжалявам, но ще трябва да си включа автоцензурата на максимум, за да не забележа колко унизитело е това пожеление на нещата.

Тебе те окрадоха до последната стотинка, изгониха децата ти на заточение в чужбина и подариха Черноморието на руснаците. Какво точно ще е я правиш Македония, като собствената къща не може да си подредиш?

Много подценяваш българския дух. Да, бяхме опоскани и децимирани няколко пъти. Но у нас има повече сила, живот и демографски потенциал, отколкото можешп да си представиш.

Шведите по-добре да се вгледат в себе си. Градовете им вече са доста мръсни и пълни с всевъзможни нешведи, които активо им налагат собствените си порядки.

Гледам твоите руснаци да тълпи се изнасят към швеция.

Поредна гнусна манипулация от ДИР. Ердо искаше да му предадат една купчина хора, но това няма как да стане.

Разширяването на НАТО е Пореден успех на бункерния плъх, каПУТИН. Който дори не беше на церемонията по встъпването на уж големия му приятел Ердоган :)

Скандинавските стратези смятат, че неутралитета е една от причините за крайния лефтерен соц, който пък те свързват с деградацията на обществото си. Ако съм прав, там скоро ще спре да бъде беззаконен рай за сенеглаци и др. под.

Защо и е на Шведистания Нато тя няма граница с Рашия и тн Ьащото любимите едномоторни на Радеф недоносчета Грипен на Сааб са непродаварми щото са извън стандартите на Нато.

понеже са блокирани коментарите под статиите за инфлуенсърите ... исках тук да напиша ... ако може да помоля да спрете да рекламирате професия ку*ва (инфлуенсър) ... Благодаря

Ако жена А е курва и майка ти също е жена то втората не е ли също курва

Репликата ти е недоклатена ... какъвто си и ти ... нещастник

И аз милея за коментари под инфлуенсърките...

Професия инфлуенсър- безделник.