Швеция и Финландия подписват другата седмица протокол за присъединяване към НАТО

Китай осъди "напълно напразните" усилия на НАТО да го "очерни", след като алиансът публикува вчера новата си Стратегическа концепция, определяща Пекин като заплаха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой знае ли какво предложиха на Ердоган,за да вдигне ветото и да могат Швецшя и Финландия да влязат? Разбрах само ,че ще изпълнят всичките условия,които е поставил.. Зеленски пак искал пари и оръжие,обещали му ги съответно.... И...направо ще духаме супата.Идват много тежки времена...

хахахахаха какво толкова го дъвчете това бе , русороби. Приключи ! Приеха ги ! Загрижили се ватниците за кюрдите , ама да , веднага ви повярвах. А пък и защо Ердоган да не е клекнал ? Все върти,суче ама накрая......е, за пред сънародниците си трябва да покаже малко сила и че от него уж нещо зависи :))) Доколкото ччетох щял да се моли на Байдън за Ф-16 , може пък оня да склони да му дадат. Ето , както не слушаше - отрязаха го за Ф-35 и Пейтриът (тогава взе С-400 , да си знаете ! ). Айде бегом към Азия....хващам железницата и след седмица си в Сибир , на майната си.......

Европейски Парламент: " Турция, предупреждаваме Ви, ще Ви поставим в пълна изолация, ако не пуснете Швеция и Финландия в НАТО!" Турция: " Амиии, добре, няма да ги пуснем. Европейски Парламент: ДОбре, съгласяваме се на всички Ваши условия :) " -------------------------------------------------------------------- ЕП: "Турция, във Швеция и Финландия няма терористи, кюрдите са борци за демокрацията и техните ценности са тези на ЕС" Турция: "Добре, тогава няма да пуснем Финладия и Швеция в НАТО" ЕП: "Ааааа, знаете ли, тия кюрди са най-голямите терористи и всичките ще ги депортираме в Турция, съгласни сме със всичко, ковто кажете по отношение на тях"

Жужаха нападна Украйна защото искала да влиза в НАТО. Сега що не нападне Финландия и Швеция ,нещо май само голям взе да го вади... Ама мек .

Украйна и НАТО... Мухааааааа НАТО (Столтенберг) вчера си го каза, че никога не са разглеждали дори възможността за влизане на Украйна в НАТО :) Мислиш ли, че Русия не го е знаела :)... щом само в БГ всичката и дипломация била шпиони, а колко повече са по другите държави и институции (ЕС, САЩ, НАТО) :) Мухааааааа Но си прав, че Русия получи повече НАТО (както каза Столтенберг), обаче, пък НАТО получи още 1500км граница с Русия за охрана в малко населената Финландия и то в северните части, дето НАТОвци обикновенно не се кефят да служат, защото е много студено :)

Путлер - Капут! НАТО ни заобгражда - сега нема проблем!

География брато, учи я. Много помага да асимилираш действителността :)

има ли туканката останал некой , който да верва че москалите имат армия способна да води бойни действия и да побеждава ? върнали остров Zмийский на добра воля :)))) ? все едно върнали Берлин на добра воля :)))) от април тече прочутата втора фаZа на специалната военна операция , Za над 80 дена от началото ѝ , москалите са напреднали десетина / дванадесет километра , само при иЗюм са напреднали с 23 км ! Смех в Zaлата , за 80 деня 23 километра , срам и поZoр Za руските военни !

направих големи :))) иZчисления и иZлиza , че Za 80 деня братушките са напредвали по 287,5 метра на ден

Мухааааааа, тоя па руснаците били напреднали, стига си чел руски медии. Чети украински, там е истината, зашото дори BBC и CNN имат трудности да смогнат с навремнното публикуване на новините от фронта (имат забавяне от около 1 месец, толкова бързо се мени обстановката на фронта). Към днешна дата Белгород и Ростов на Дон са осовбодени вече от руснаци, което означава, че Донбас и Крим са напълно освободени. Това означава, след изчисления, че руснаците са настъпвали за тези дни с минус 50км на ден, т.е. ако продължава така, скоро 2-ра украинска армия ще се събере с 1-ва армия на Украйна, която от Февруари е обсадила Москва. Живот и здраве с тези темпове до края на Август, Новоросийск и о.Сахалин, отново ще са украинска територия както е било винаги. След това остава само Аляска да се върне към народа, който я е открил и владял (украинци), преди руснаците вероломно да измамят американците и да я шитнат на черният пазар преди 150 години.

До сега Путин се снимаше мачовски "гол до кръста" как язди, как лови риба, как оножде Шойгу ... и т.н. Това лято очакваме Путя да се снима "гол от кръста надолу", леко наведен, разтваряйки с ръчички двете бузки като пред наборна комисия !!!

За Видор

Със сигурност ще се случи това, в момента, в който прегърне европейската ценностна система и приеме за нормално бъркането по дупките, както всички нас в Европа.!

Още 2 клиента на оръжейната промишленост на сащ.

Ми на Пипи парясаното педерасче ли? Задаваш тъпи въпроси.

Тъпанар, въпроса го зададе ти :) Мухаааааааааа Баси, явно шизофренията вече не се лекува, това сам да си разговаряш не е хубаво

за нови "специални операции по демилитаризация"....

Като гледам как върви първата....

И те гледат да намажат от скорошното разпокъсване на Русия ! Заповядайте господа и да ви е сладко !

та и ти така - надай се на софрата но само гледай да не станеш, ние също, печеното на тази софра, че натам отиват нещата!

Смело към трета световна ;)

Ние СМЕ в Трета световна, откакто едно хипофизно дерьмо реши да се прави на Петър Велики 2.

Олигофрен. Мисли! Полезно е :) Ама пука ти на теб, нали след това ще си първи на площада с червено знаме и ще или готвач или шофьор :)

Финландия беше неутрална държава...вече си избра лагер. За Русия вече стана както прибалтика...и когато тръгне си взема Рига...щото това е руски град купен от Петър за 2 млн в сребро... и сега повече от половината население е руско или рускоговорящо...и ако някой си мисли че ще им го оставят, да се прегледа... Та тогаз...ще го отнесе и Финландия...а никой не искаще нищо от нея......Който както си го направи

Това да не е битака на Арбат , че да отиде да си вземе …

Не бе...басма ще им цепи...тя и Украйна не е битак ама...

обръча на НАТО се затяга- на путин халката се отваря..ха.ха

И какво става, Сармат излиза оттам, а ние всички в един глас със солист ти: " А нас за какво?!?!"

И това ще е единственото постижение на кремълското джудже - едно по-силно и обединено НАТО. хахахахахахахха :)

Нищо ново под слънцето!!!? Горди държави и какво оттук нататък очаквате?!!! Действайте в бой!!!

Щерев, да ми върнеш вибратора с който те плющях снощи..

що не запушиш ануса с руска ракета докато ти върна вибратора че ще настинеш когато има течение уста- анус..ха.ха

Бравоооооо. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата упора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

Кокаина Слава!