Шварценегер нарече Тръмп "луд" заради изтеглянето на САЩ от споразумението за климата

Обещавам, ще се върна, ако доведете местните лидери, които подкрепят Парижкия договор, каза актьорът на конференцията в Катовице

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти добре ще си ''back'' , ама отдавна вече не си ''терминатор '' а си изкукуригал ДЪРТАК , които никога няма да се откаже нито от алчността си , нито от облагите си , в името на климата !!!!

Ао бат Арни се кандидатира от демократите и отново спечели избори, го признавам!

Айде бе ДЪРТАЦИ , не Ви писна да ръсите акъл - Нали сте богати и ще се местите на МАРС - Какво си ревнал за чист въздух !!!! Вие няма нито да си спрете колите , нито да харчите пари за войни и оръжия - Какво ми се правите на ''светци'' ????? НЕ разбрахте ли ,че когато си КРЕТЕН и парите НЕ помагат !!!!

Започвам да си мисля , че когато хората достигнат една определена възраст , нещо им става и трябва да бъдат връзвани , и трябва да се издаде закон да НЕ се допускат в политиката !!! '' УЖ'' много сме били напреднали , а то май , който вече не става за нищо друго и хайде в политиката да управлява ?! Този пък и той за кога ще оправя климата ?!

Шварца от толкова много щанги мозъка му атрофирал на шикалка и почна да ръси неспирно глупости ….после взе че опъна дебелата мексиканска чистачка без презерватив а като го сложиха евреите Губернатор …... Калифорния фалира

За разлика от теб, Шварца се е доказал на каквито се сетиш нива и приживе се е превърнал в легенда... Мислиш ли, че си по-умен от него, с по-силна воля, с по-широк мироглед? Тц.

vrata za klozet ne stava ot aRNOLD

И този се напъва та да не го забрави света. Стига вече с тези измеслени килимни проблеми.Нали американците изнамериха летящите килими....та света ги запомни веднъж завинаги.

Да вземат и осъдят британците да плащат световни репарации заради индустриалната революция от 1760 г.

от клана Кенеди, му е позволила да се прибере, след като направи бебе на мексиканската си чистачка, единственно ако застане до Ал Гор и Клинтънови в породната финансова Пирамида "Глобално затопляне".

На Арни би се отразила добре една почивка.

Само за справка - "ашкенази" са цигани!!!

Ашкенази е името, което носят евреите, заселили Централна и Източна Европа, основно Германия, Полша, Франция, Украйна и Русия. Вероятно това са наследници на Хазарите, но след 10 век и разпадането на Хазарския хаганат те се разселват в Източна Европа

Новата глобалистка дъвка - климатичните промени, разджвакана от бат Арни, емигрантът.

анаболите не прощават!! :-)

Но ония самовлюбени и самоназначили се за лидери полуидиоти няма да му дадат никога да се кандидатира за президент! Страх лозе пази! Използваха го докрай, но го отрязаха "законово".Виждате ли какво става, когато пуснеш нагоре да те управлява и мачка полуграмотен и некомпетентен тройкаджия?!

Шварценегер, когато стана губернатор на Калифорния, заповяда да се направи игромна интерактивна карта, която показваше как до 2010 година по-голямата част от Лос Анжелес ще е погълнат от морето. Толкова по въпроса за лудостта.

Луд умора няма!