Коментари - Шуменци отново излязоха на мирен протест в памет на убитата в катастрофа Светомира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

струва ми се,че или бензинът е все още прекалено ефтин,глобите,застраховките,данъците са ниски и затова ще си изпочупят ламарините на пътя, на кръстовища, на тротоари,ще се изпобият,ще се усакатят за цял живот,или направо в гробищата,или българинът е прекалено богат,и проспериращ свропеец със тези доходи и бизнес!

Линч трябва, не молитви.Ако ти убият детето,защо и кой да живееш?

зависи кой и какъв българин е утрепан,какви са роднините му ,колко са богати и каквъв статус имат във местната,държавната,съдебната власт,дали е младо момиче или просто работник стругар,шивач ,социално слаб и едва се събират актисти,защото съм виждал хора паднали лежат безпомощно и минаващите просто ги прекрачват и преминават!Ето,затова и България обезлюдява!

България е страната, дето пътищата са се превърнали в гробища. На нас война не ни трябва, ние ще се избием сами.

Ами ако беше убит на пешеходната пътека във Шумен нормален ,възрастен,беден човек,бездомник клошар дали щеше да има активни протестиращи за справедлива присъда се чудя аз на българщината!

Кръговото кръстовище в Шумен, където загина жената, не отговаря на нормите. "В разглежданото кръгово вътрешният диаметър е 10 метра, или шест метра по-малък от нормативно изискуемия", според експертно мнение на Европейския център за транспортни политики. Абсолютно достатъчно за корумпираните съдии и прокурори да го оневинят, а след това енергично да му помагат (пак за комисионка) да осъди яко България в Страсбург, и всички ние да му платим на изрода джигит яко "обезщетение"

Камера за следене на скоростта??? Светлинна сигнализация??? Това как ще предпази хората от дрогирани и неадекватни ненормални и, които знаят, че каквото и да правят ще им се размине.... И каквото да направят - най много да ги поставят под домашен арест

Важното е,че каскета си на прави PR за сметка на родителите на това момиче.

Подобни неща ще продължават да се случват, точно защото протестите са мирни.

Митьо-вци, и Мутри са тъпи олигофрени- Наркомани и Педдерази, ИЗБЯГАЛИ от затвора, които се правят на негри с черни БМВ-та... Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. Един Директор на Вииваком може да разболее с РАК и Левкемия- 50 000 души. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !!

Това онзи брадясъл говньо със скъпото Волво на мама ли беше? Дето го пуснаха домашен арест? Неее, със свещички и цветя не става! Просто някой трябва да иде и да му пусне два куршума. Един в сърцето и контролен в главата. Така вече ще има справедливост.

Лошо осветление, лоша маркировка, лоша подготовка на водачите, неработевщи светофари, лоша правилник и закон за дживение, скапани автомобили, липса на държава, има пари за бежанци-украйнци, няма пари за тзуемци... всичко това е ясно. само не е ясно защо тулупите ходят на избори и избират безотговорни предатели-депутати и кметове и общинари!

Защото те самите са такива.

Медиите разкриха че Убиеца е СИН на Мафиот .Той е заплашил Институциите в България че ще избие Децата им , ако Сина му бъде Осъден .

ми кът вярват на правосъдието що протестират??? или нещо....май не му вярват много!

Това онзи боклук дето колата му изгоря 3 дни по-късно на паркинга на кат ли е?

Същия.