Коментари - Ще влезе ли България в Шенген? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да влезем в шенген.

Трябва ли да припомням с вица за Иванчо,на който баща му обещал да му купи колело , ама ..някой друг път. В Шенген ще влезем след осъществена съдебна реформа и при пълни затвори с политици.Преди това ще гледаме Шенген през крив макарон.

Какъв Шенген, какви 5 евро ? В България само хайдуци управляват народа !Бедния българин няма да пътува !

Щом, ни ебават с тоя Шенген,...ТОГАВА ...нека САМО,.. им се "НАМЕКНЕ"...че ще кандидатстваме за "членство" в Руската Федерация...и да им Видите РЕАКЦИЯТА на тея Шибаняци !!;)

Ще влезе ама друг път

Ще влезе, когато излезе от Ченген. Но, кога ще стане последното, това вече никой не знае...

Добре е да няма паспортен контрол с Румъния и Гърция. За какво ни е ЕС, ако неможем да се възползваме от позитивните неща в него. Мислите ли че щяхме да сме по-добре, ако бяхме извън ЕС и НАТО? Аз смятам, че щяхме да сме по-зле.

С пРезидента путинист и путинистките партии в Парламента? Никакъв шанс!

С оглед събитията от последните 15÷20 години, струва ми се, че не само не ни трябва да влизаме в Шенген, но и сериозно да помислим струва ли си да оставаме в ЕС. Аз съм израсъл в "онзи" режим и във времето намирам все повече прилики с тогава и сега. А това "сега" става все по-уродливо, несигурно и бедно.

Нали уж сме демокрация? Ами да направим един референдум и суверена да реши! Защо някак си референдумите не са особено удобни на псевдо демократите? Някой пита ли ни за НАТО? Оставиха един евреин с трабант да решава съдбата на България и се скриха удобно зад него. За ЕС също няколко бивши партийци набързо станали демократи си го решиха помежду си и го наложиха. Същото стана и със спирането на 4 -ти блок на Козлодуй - една кривоуста кариеристка с партиен билет се надупи сама на европйците в услуга на френската EDF. Същото става и сега! Това ли найстина е най важното в момента и това ли ни е приоритета? Чакали сме десетина години, можехме да почакаме още, но сесега се оформя антируската коалиция и някои искат набързо да ни вкарат в кюпа!

Tre tre bon zer got

НЕ.....

Дано НЕ

Бай Ганчо?

ДА АМА ДРУГ ПЪТ

Истината е, че нашите политици не искат да влизаме в шенген. Няколко сладки граници ще отпаднат от далаверата. Ако искаха, отдавна да са натиснали ЕС. 10 години минаха. Просто така им е изгодно и не са си мсръднали пръста.

С този руски, зелен чорап начело, никой няма да ни приеме в Шенген. Всички знаят, че сме руски подлоги и руски курви.

....... на "Върба" у Среда ....!

Не трябва да се допуска в шенген простото бг. население, особенно заради гласуването за красивият Киро, но за сметка на това - обилно опростен

Това ли е супер важното в момента....Украйна и Шенген.... Почнете да мислите за останалите в територията туземци,че зимата идва,а с нея проблемите се увеличават...и тази зима май ще е на недоволството.....почакайте да дойдат първите зимни сметки....

Ха ха. .преместих го в другия крачол че ми сложи минус тролче ..... Истината боли нали.....

Ще настине. Наври си го отзад, на топло.

Вие сте втора класа тапицери на седалки. Толко не го ли разбрахте. Шенген, Визи за Сащ - другия път. Искаме да купувате нашите таралясници, да купувате боклуци и долнопробни храни и вещи и да си изхвърляме токсичните отпадъци при вас. А, да не изпусна, да произвеждате отровни батерии, че китайците не щат да мрат повече за без пари. Са е ваш ред да ги замените. Сполайте и си знайте място във ВЕ ЦЕ ТО. Европа ви обича и има нужда от подкрепата ви.

1500000000000000000000++++++++++++++++++

Важното е руснаците да не ни помислят за предатели!

Ех, трябваше още в златните години на социализъма да станем 16-та република на СССР, а не сега да сме в тоя прогнил ЕС, които ни завлича все повече към дъното.

Парадоксално е как още не са ни изгонили от НАТО, ЕС и от ООН за руския слугинаж и дупедавство, а за Шенген трябва просто да забравим, никой нормален европеец не иска руски лакеи и прислужници да щъкат по цивилизована Европа. Ние сме обречени да бъдем Задунайската губерния на дивашка русия

Важното е руснаците да не ни помислят за предатели!

Къф да е?

Всички червеногъзници плюете по запада но децата ви са я в Европа, я в Америка....

Мечтата на всеки русофл е да унищожи Америка и да спечели зелена карта.

Дивашка нацистка русия има силно лоби у нас, дори държавния глава е руски агент-лобист, освен това ние сме разграден двор за русия, която има шпионски център в устието на Камчия и безпрепятствен достъп по море до нас. Публична тайна е, че сме руския троянски кон в ЕС и НАТО…Еее, как тогава да ни приемат в Шенген? Биха си сложили таралеж в гащите… руските агенти и шпиони щяха през нас да щъкат свободно навсякъде в ЕС. Докато не се изчистим от руските шпиони, агенти, резиденти… няма да видим Шенген

Ни мой ги изчисти, те са български граждани и са около 20% от населението, повечето спазват законите, какво да ги направиш?

С толкова големи и силни партийни банди няма да е скоро. Между другото обикновеният българин отдавна е в Шенген. Проблемат е за партийните организации, на които им е трудно да си разширят пипалата.

Ко?

Бъркаш Шенген с нещо друго. Основната промяна е отпадането на граничните проверки и опашките по границите с Румъния и Гърция, а другите детайли са по незначителни. От това най вече ще печели бизнеса, заради по лесните и бързи ппреходи, без чакания по граници, от България до всички държави от ЕС

Да, ама не баш. Ще отпаднат проверките на документите на шофьорите. НАП с техните глупости ще продължават да го мотаят. Опашките ще се редуцират само за граждани може би, но не и за камиони:(

Как ще приемат България след като никой не знае кой влиза и кой излиза през Росенец и Камчия? Няма как да стане, но за дебилите това не е проблем.

Ще ви приемем в Шенген, ама друг път. С този златен гьол и частната митница - а дано, ама надали.

Кво общо имам АЗ със златния гьол? Аз дори не съм знаел че има такъв казус. Все едно на Рюте да му забранят да пътува, защото навремето Холандия е извършвала престъпления в Африка?!

Ами помисли...

Ами вие си ги избирате - било то с гласуване или с негласуване.

"Златният гьол" си е наистина гьол в сравнение със ставащото в пристанището на Ротердам.

Как да стане, след като Мунчо и служебниците постоянно работят срещу това. Последно увеличиха с още 24 години концесията на Росенец. Идиоти. Това изобщо не им е работа, но никой от т.н. политици и партии не реагира, нито пък КС. Що за държава, що за законност, що за институции. Какъв Шенген? Луди ли сте?

Бихте ли приели в къщата си цигани, не нали, същото изпитват и цивилизованите европейци към нас и ромънците и затова се дистанцират. Ние сме нецивилизован народ от тъпанари комуняги и русофилистици и не сме дорасли за Европа. Държат ни като резерват за слуги и буфер на границата с Азия.

Ако не усещате дискриминацията при ходене из Европа като българи значи заслужавате живота извън Шенгенското пространсво...Плебеи ще си останете, ако не се съпротивлявате на тази изолация и отношението като към втора категория хора....И никога не поглеждайте на изток - североизток отвъд Украйна...Оттам може са мода научите какво е дискриминация на индивида в огромна степен!

Пътувам постоянно по света със самолети, винаги ме е шокирал вида на българите по гейтовете за България по летищата, една очукана, ошмулена сива маса от зле изглеждащи хора без самочувствие и достойнство… това наследихме от комунизма и прехода под ръководството на комунисти, ДС агенти, мутри, дегенерати, русофилистици и лаици.

И облени в анцузи....

По потници И ПО ДЖАПАНКИ. Българистанци.

Ще влезе в Шенген на Кукуво лято! Също тогава ще влезе и в еврозоната, колкото и да се натиска. Държави с обезценяваща се валута няма как да влязат в еврозоната.

Важното е руснаците да не ни помислят за предатели!

Кое се обезценява и как става това? Що дрънкате за неща дето не разбирате.

Пешо, изчакай да видиш когато сиренето и хляба станат по-скъпи от тези в Германия. Тогава ще разбереш за какво говоря и попа у наше село дори дето пее псалми и пали свещи у църквата по цял ден да крепи валутният борд и той ще се откаже. Тогава и той горкия рече, че стане ли това и Господ не може да ни помогне. Няма смисъл да се хаби тогава да преграква от пеене между иконостасите там.

Това не е обезценяване на валутата. Нарича се спекула.

Браво, Пешо! Върни лентата през 1990-те и пикът през 1997. Същото. Спекула. Когато имаш спекула спиралата на инфлацията се развихря до такава степен, че води до обезценяване на валутата.

HE CE HATCKA !!!!!

И да се натиска, Бантутистан никога няма да влезе в еврозоната. Никога! Няма да ни пуснат там. Няма да се доредим никога.

Има ли икономика, политика, суверенитет България ? Ако имате мнение : Join Group : Български Суверенитет facebook.com/groups/1775440566153221

От 140 години България е губерния на русия.

HE E !!!

ама конечно че не е

Не трябва да влиза! Крайно време е Костадинов и Възраждане да спечелят изборите и да направят правителство!!! И да се направят стъпки за напускане на ЕС, както и възстановяване на добрите взаимоотношения с братска Русия! Иначе нищо добро не ни чака в близко бъдеще.

Събери си вересиите, Боже.

Пали чемодана и право в рашка говняшка копейке !

Модерните и удобни жилища от 21 век в Русия се наричат жилища с "евроремонт'. Различните от москвич и лада коли - "иномарка". Руснаците ясно отличават хубавото от комуналката и трактор от Толиати:))) Пропагандата не бива да замъглява съзнанието ви:)))))) дори в Русия знаят как да се докоснат до цивилизация и се стремят към това:))))

В заведенията на руския наследник на МакДоналдс, престанали да продават чипс до второ нареждане поради липса на ... картофи.

През руското пристанище Росенец безконтролно можеш да вкараш в Европа всичко както ти душа иска. Нееднократно нидерландските дипломати са повдигали въпроса пред българските власти.

Но това не е проблем за дебилите в България. За активните и инициативни хора еврозаната и Шенген са проблеми, но и без тях ще се справят. А по въпроса с приемате в Шенген - никой не иска нереформирана държава, продължаваща да бъде руска колония и да промива мозъците на гжданите си с руска пропаганада по всички национални медии. Няма да стане. Росенец, Камчиия, турската граница, Мунчо и Ко....все непреодолими проблеми, произтичащи от тоталната руска зависимост. Забравете.

11 години сме чакали. Няма причини това да се промени точно сега. Имат си коз в картите и си го стискат. Каквото искат от нас ние и без това го изпълняваме веднага...

премествам го веднага от левия в десния и половин час по-късно правя обратното движение.

5+

Наистина за хора неактивни и непътували извън България, нямащи никакви амбиции, приемането ни в Шенген не е проблем.

и в гъза, да си го навреш, за по-комфортно

Може и в твоя-за да ти е комфортно и на тебе...

Отказът ще е много голям проблем за България. Резултатът ще НАХРАНИ ВЪЗРАЖДАНЕ и ще повлияе на следващите избори. А те ще бъдат скоро. От него ще пострада само реформаторския вот. Основните виновници за положението ГЕРБ и ДПС имат твърд електорат и на тях не им пука. Възраждане ще дръпнат от вота точно на тези, които искат да променят нещо.

Какъв ви е проблема бе? "реформатори" такива, създайте си постоянен електорат. Ама за това трябва да докажете, че знаете какво и как да го правите.

мд, нямаме суджуци и чувалчета. и кюлчета и чекмеджета нямаме. даже и мата хари си нямаме.

къде сте тръгнали?

Имало отблъскване на мигранти, а същевременно не сме пазили добре границата... ЕС се управлява от пълни идиоти.... последно какво да правим, да пазим ли границата или да ги посрещаме с хляб и сол?

Не е проблема с границата. Проблема е с вътрешната престъпност в България.

Помните ли как глупавата тиква ни имаше за с акъл като неговия - на афркански туземци, с обещанията да ни бил уредил безвизов режим с Канада и САЩ?

И имаш ли визи за Канада?

Никакъв Шенген! България да ходи при Русия, така искат там. Ние нека си гнием на Запад без тях.

Гледам налазили са тук азиатци:)))) Някакви източни блокове сънуват, край на ЕС, руски територии....Жал ми е за такива нещастни дрипльовци:))))) Сънуват глупости и си мислят, че е реалност:))))) Шенген е просто място в което се влиза, ако имаш контрол на стоки и хора и гарантираш сигурност на другите в този клуб:))) Нито Борисов, нито Петков, нито РАдев, нито други фамтасмагории влияят;))) Рашисти, евроджендъри....Смешна работа:))) Нидерландците не желаят потоп ет мигранти, това е всичко. Ние не можем да гарантираме, че няма да има потоп - затова сме извън Шенген. А относно ЕС, можете да се успокоите - това е най-богатата част на света и няма никакви изгледи да се случи друго. Икономиката е безпощадна наука и всякаква пропаганда умира преди да се е развила. С всичките си несъвършенства, демокрацията е устойчива система и рано лили късно побеждава. С всичките си несъвършенства ЕС е общност с огромен финансов, човешки и икономически ресурс, огромен пазар и изключително подготвен за всякакви сътресения. ЕС е най-доброто място за живеене, за бизнес и за обучение в света. Децата на всички побъркани от сънищата си проазиатци учат в европа, ако имат шанс, не завърват млеко-молочная промишленост в Орехово-Зуево:))) Няма емигрирали деца на сънуващите в Новосибирск, Пемза, Рязан или Сургут:))) Малко са българите, избрали Чукотка за отглеждане на децата си:))) Към други места се стремят и млади и стари, ако искат да живеят по-достойно и по-смислено:))) стига писали глупости....покарайте два дни на дядо си москвича и всичко ще ви се изясни:)))

Браво! Много точно и ясно написано.

И двеста минуса да сложите, това е едно форумче, а реалността е съвсем различна:))) Когато плъзнат по улиците дефектни лади с китайски части и когато младите започнат да учат в Рязан, а не в Германия, Нидерландия или Белгия, ще си взема думите назад:))) Другото са ненужни емоции:)))) Няма смисъл от пренавиване за невъзможни неща и неистини:))) Дълбоко в себе си смислените хора значт че съм прав. Останалото са лумпени и форумни екстремисти, които в живота правят едно, а тук дращят друго:))) Незначителен е потока към Сибир:))))))

"Нидерландците не желаят потоп ет мигранти, това е всичко. Ние не можем да гарантираме, че няма да има потоп - затова сме извън Шенген." Нидерландия е пълна с мигранти-явно не си излизал от селото си...

С тази корумпирана мафия за нас няма да има нито ШЕНГЕН нито ЕВРОЗОНА!!

Най-после някой да каже истината.

В него влизат тези, които спазват правилата.

... които постоянно се променят.

напротив

реконтра. Стой и гледай сега как ще променят дефиницията за дефицит. На дневен ред е: в дълга няма да броим дългове генерирани от ковид и от войната. Освен това инфлацията генерирана от помощите, също ще я намалят. Чрез манипулиране на дълга, намаляваме дефицита. Чрез неотчитане на съответните цени, вдигнати от фондовете, манипилират инфлацията. Ама иначе всичко е точно. хахах Твоите приятели англосаксите, когато ножа опре до кокала директно сменят понятието за мерната единица. A billion is a number with two distinct definitions https://en.m.wikipedia.org/wiki/Billion Не, не сменят.. нищо не сменят. Хахаха.

никой не е пратил народнисте представители да стават приятели или врагов е с някой. те са пратени да решават проблемите на държавата. какви глупаци.

Няма нужда !!!

Зависи. Може ЕС да се разпадне преди това. Ще видим след зимата.

Дори най-отявления поддръжник на путлер го каза в прав текст - този, който си мисли, че Европа ще замръзне зимата, е обикновен идиот.