Коментари - Ще си сътрудничим с Китай в енергетиката, инфраструктурата и туризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възраждане на българските железници би бил от най-сполучливите сфери на сътрудничество. Потенциалът на Китай е в състояние да оздрави и обнови БДЖ в много по-къси срокове. Дано управляващите да дадат шанс на един такъв вариант.

Как така, нали Китай е заплаха за България???

Гладна кокошка просо сънува...

Има една наука-хиромантия..Природата пише непрестанно.Пише и по човешката длан.Палецът е израз на Божественият свят,показалецът на ангелският .Борисов е сгънал тия 2 пръста,значи такъв човек няма воля да изпълни това ,което говори.Явно китайският гост и той разбира ,нещо от хиромантия ,защото погледът му е към ръката на Борисов,може и да си прави съорветните изводи.

Е, па нали са заплаха за мира и сигурността?!?

тиквата нещо се е объркал. страната е парламентарна република, а шефът на ПГ на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, това е цвъко каунът, лауреат на помощното училище, се изходи за чайна като за заплаха нумеро уно. така че цвъко, като шеф на простия от банкя, е по-висша инстанция. какво става сега, объркахте ли се олигофрените, фенове на боко сингъл бук суджук джендъров, а, малоумници.

Браво бате Бойко, само така !

"Има ли по-голяма беда от непостоянството? Да си недоволен от ролята, която ти се полага в живота, това е беда. " По всичко личи, че Б.Б. не е доволен от полагащата му се роля на пожарникар, цели се по-високо, и това е беда - и за него, и за нас !

Как така? Нали Цецко им обяви война пред 3-4 дни?

Познатите мутренски отрасли със сив сектор, кражба, криене на данъци и т.н. Някой си мисли, че ще цака китайците или ще лапа с тях ама се съмнявам. Там бесят.

ще си сътрудничим значи. с китай?! на наша територия??? с техни пари???! това едва ли се нарича сътрудничество!

Аз ако съм на мястото на китайския премиер ще помоля за среща с Цветанов и ще го попитам наистина ли Китай е заплаха за света.

а ми и без да пита цветанов китаеца си знае че са!

Сигурно имаш в предвид света на Цветанов.Но нали се сещаш,че има и друг свят различен от неговия.

сещам се, разбира се! за нас не са опасни само науро, маршалските острови и тувалу! а китай си е много, много много опасен!

въпроса е китайски инвестиции в българия,но в какво.кой ще работи ,циганите щото млади българи вече няма,освен да направят завод за шперплат,талашит или друго ниско технологично.

нискотехнологичен сапунец - хахахахахахахахаха.

може да направим завод за сапун, примерно

"Имаме редкия шанс прагматично, спазвайки европейските правила, на базата на тази добронамереност, която имаме, да развием икономически, промишлени, финансови, бизнес отношения в сферата на туризма, икономиката, културното наследство, образованието и познаването ни" Дълго изречение е спретнал Първият. Смисълът е разлят, изказът Му е труден за разбиране, за превод да не говорим. Ама е добронамерен и обичлив.

Мисля си, пак се е налапал със заучени фрази. Репертоарът му е известен, после ще разкаже и за магистралите.

ще ... ще ... и така до следващите избори

Китайците искат да внасят тикви от България.Това казал премиерът на Китай след проведения разговор с Боко.

не си даваме тиквите

Преди няколко години България беше най-големия износител на тикви в Европа. Дори и министрър председателят ни е тиква.

Лице за контакти от страна на ГЕРБ при сътрудничеството - г-н Цв. Цветанов

И във Велико Търново има Център Конфуций!! Байно пак пробутва своите хора от шоплука ?!

Нека да изясним нещо за дебилите в България.Може ли на един човек да му кажеш,че е заплаха за нещо и да искаш този човек да ти дава пари.А дано,ама на дали.Какво остава един малоумен български политик да каже,че най-силната икономика в света е заплаха за света и да искаш тази икономика да инвестира в България.Пълна шизофрения.И който не го разбира е много прост.

ГЕРБ много бързо смениха позицията си за Китай и се извъртяха. Хахаха!

Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят. !

"...постигнахме съгласие по важни въпроси" Като например?! Тайна ли е?

Китайците искали да внасят гуменки и пъпеши от България :)))

Няма значение, каква стока им трябва. Те са толкова много, че и с гуменки и пъпеши може да забогатеем.

А тикви?

Китай е огромна страна с традиции в културата и в живота. В настояще време е припозната и като световна фабрика за цялата, натрупана през вековете, номенклатура на всякакъв вид стоки, изделия, машини, апарати и др и др. Във всички случаи е добре да се поддържат с китайския народ, с неговите ръководители добронамерени и взаимно-изгодни икономически, културни и всякакъв друг вид човешки отношения. По този начин се печелят истински приятели, а това е особенно важно в нашето размирно време.

Нали Китай бяха заплаха, според ГЕРБ!?

Тц, не, не...Това е лошо. Очаквам реакция от Радев. Все ще намери повод за мрънкане

А що ли не чекаш реакция от Цв.Цв.? А ... той вече се изходи по китайската тема

дежурният олигофрен, антикомунист, пак се окъка.

...та Се "чудя" - в колкоЧаса Триадите започват Нещата ?

как така се подмазваме на комунистически Китай Козякведнага мерки

ЩЕ, но надали!!!

Борисов: В София имаме "Конфуций Център" Конфуций" "Блажен е този, който нищо не знае, той не рискува да остане неразбран"

Мръсник и долен популист! Преди няколко дни дясната му ръка обяви Китай за враг и призова за война срещу тях, сега китайците щели да инвестират тук. Точно никога!!!

България и българите обичат Китай и китайците - справка изказванията на ЦвъЦвъ!

ujabg

Да ги докарат китайците тук в България, тъкмо няма да има транспортни разходи!

"...и спазвайки европейските правила..." да се издъним за пореден път!!!

изглежда че нее толкова "сътридничество", колко "ИСКАМЕ" Китай да ни построи това, това също и онова. Като по възможност държавата да не се ангажира по никакъв начин. Резултата от изпълнението ще бъде както винаги ...

ШикБрутално : - Курц - Вече изказа че Нормализирането-наПартнирането ЕС-Китай Е Форсмажор. ...и Вси"наште" юрнаха да Си залагат капиите ТроянскоКонни. НО ! - при ВечеПровалените Схеми (GreatWall и "вносът" на Неотговарящи китайски камиони в ЕС виа задунайка) - най-вероятно Триадите да подхванат Нещата.

Сътрудничество- дръжки, глуписти

Да пробваме и този вариант. Инвестициите на Краварите ни докара само загуби. Ма то май няма Краварски инвестиции в България.

Търговията с държави с милиардно население като Китай и Индия е много на сметка за всеки, който успее да го направи. Особено пък за малка държава като нашата.