17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се ваксинирам срещу нещо където не вярвам !

Ами, то свършва ковида. Какво правим тогава? Тия с ваксините давайте на бустерите докато литните в метавселената.

Не

Да, винаги, когато се налага

НЕееееее!!!!

Твърдо НЕ!!!

За какво да се ваксинирам след като мога пак да се заразя и да заразявам????!!!!!!!!

За да го изкараш по леко :)

Това не са ваксини и ние не сме опитни мишки! Не насилваите хората защото има природа и Ви кълнат постоянно!

Искам да ви попитам честно от какво се притеснявате ако трябва да се ваксинирате ?

Здравей. Аз за себе си ще ти кажа. Притеснението ми е не от ваксината а от това, че бустерните дози май не им се вижда края. Тия дни имаше съобщение в официална медия, че ЕС е заявила дози за следващите три години!!! Чудя се на колко дози би ми издържало тялото а и не само моето. Идеята е на всеки 6 месеца да се поставя този все още недоказан препарат.

Има ли още хора, които не са чули или малко, или много не са запознати с Pfizergate??? Колко от 400те страници на доклада прочетохте? А видяхте ли частта със закупените през 2017та PCR тестове? Никой трезво мислещ не би се убол след тази изтекла вече информация! Още по-малко бихме причинили това на децата си! Това не е ваксина, а алтернативно генно леченое, което дири не е преминало всички фази на изпитание!

НЕ!!!

Абе вие нормални ли сте да се бодете с нещо което още е в клинична фаза на изпитание???

И аз съм на същото мнение отдавна трябваше да им бием шута на тия джендъри от ЕС

Що за тъп въпрос?! Човек се ваксинира за да пази себе си, близките си и всички с които влиза в контакт, и евентуално за да можем в един момент всички да се движим свободно. Защо, кога и кой реши, че целта на ваксината е за да имаш зелен сертификат?

По един или друг начин/рано или късно - ВСИЧКИ ще бъдат ваксинирани, независимо че на някои не им се иска поради някаква причина. Тва е положението. Първи ще спрат да се опъват тези , които искат да пътуват зад Граница, след това ще спрат тези които ще искат да влезнат в кръчма , МОЛ или спортна зала. Последни ще спрат да се опъват тия дето ше си седят заключени вкъщи.

А в соца беше лошо!?

Никога в историята някой диктатор не е успял да покори 100 % населението си. Винаги е имало 10-15% свободни хора. НИКОГА

Не

Не!

9 месеца е много. Ваксетата требва да получават дозата си всеки месец на 1-во число. Иначе стават неспокойни и изнервени.

значи ли че ас като не съм ваксиниран и реша да си сложа три дози наведнъж за да наваксам пропуснатото и преживея цикотоновия ураган в тялото ми ще съм безсмъртен като Дънкън Маклауд

Накрая ще остане само един.

Първо се научи да пишеш грамотно, а след това драскай тъпите си коментари?

На всички ваксъри от ЕС и България, които си мислят, че ваксините са безопасни ще кажа само - "ще се видим след 10 ... ваксини"

Ние ще сме тук, за вас, "антиваксърите"..... Не е сигурно. Все пак - до среща. Късмет.

И двамата сте прави. 50 на 50 е шанса.

Тогава теб няма да те има?

Да се махаме от тази кочина , наречена "съюз".

Навсякъде ще ти искат ваксина. И си в зблуждение, че някъде е различно

Всъщност почти никъде не искат "ваксина". Това е заблуждението. Приравняване на незаконния зелен сертификат с експерименталните бъркочи с освободени от отговорност производители.

Изказването и предложението на Стела Кириакиду доказва че по въпросът с ваксините ЕК си игра е на тука има тука нема... или с други думи и те самите вече не знаят какво да правят тъй като предприетите от тях мерки въобще не дават желаният резултат;)

Не няма цял живот да се дупчя за кефа на фарма мафията и лайняния Ес да вървят на майната си.

Ще се дупчиш и хоро ще играеш! Само почакай още малко!!!

След 3 дена ще имам и третата ваксина. Все пак ще прекарам празниците в държавата на безсмъртните….хехе

Държавата на Чък Норис и на безсмъртните. Станаха за смях пред света…

У Ваше село сигурно се Къпете като ходите У Градо да не ви се "Смеят".

Това вече започва да преминава от комедия в гротеска

Не знам, анкетата не е за мен ;)

Няма да се ваксинирам

Много ясно че няма да се ваксинирам НИКОГА. Преболедувах, с това за мен този вирус приключи. Да се ваксинирам при това положение е проява на страх или по принуда. Всички други аргументи са медицинска глупост. Зелените сертификати - знаете къде и как, да не изпростявам.

Ще извиняват тия дето не, че са антиваксъри, но просто не смятат, че с ваксината всичко е ясно и не смятат, че хората трябва да бъдат принуждавани да правят нищо срещу волята си, освен, ако не са бежанци или цигани, или гейове, или някакви други дето не ги кефят, но говорите глупости. Комунистите ви клатят вече 75 години, но решихте да умрете на хълма на ваксините... Това ви наруши свободата. Не че има корупция, като за две държави, не че всеки се стреми да не важат законите за него, щото е тарикат, не че се живее трудно в България. Ваксините са ви проблема. И да, ясно ми е, че след като сте забивали пети толкова дълго нищо не може да ви откаже от тази позиция освен Ковид-19... Силата на едни убеждения се отъждетсвява с правотата им за съжаление. Е, поне занете, защо някои хора още вярват, че при Бай Тошо е било хубаво. Защото в противен случай ще се окаже, че са допуснали грешка. А голямото его не допуска дори и малки грешки, какво остава за големи...

Не можеш ли да кажеш по-просто какво точно ти е на душата, 'щото ние по-малко интелигентните не ти разбираме мисълта?! Простият изказ е признак за интелигентност...

Пак няма да се вакснирам :)))

Всеки ден ще се вакисинирам, да ви еба майката проста!

Schilo

"Ваксинатаносисвобода". Новият надпис. Напомня ми на един друг.

Аз пък се сещам за един друг цитат: "Свободата, Санчо, тя е на върха на копието..." ;)

Да разбира се!

Ако някой се вакснинира най-вероятно го прави за да бъде защитен, а не за да получи някакъв си документ! Така зададен въпросът, разкрива съучастието на медиите в принуждаването на хората да се ваксинират!

Очаквайте другата година същата анкета само че: Ще се ваксинирате ли ако зеления сертификат важи само месец.

Срокът на зеления сетификат да стане един ден.

Пак? Че кой нормален се е ваксинирал, че да ползвате думата "пак"?

Schilo

Явно в анкетата могат да участват само вече ваксинираните с две дози. При така зададен въпрос, само те могат да отговорят.

Защобе колега, ние с трите ваксини нямаме ли право!?

Schilo

Защо да нямате право? Напротив, това казвам- само иглениците могат да участват. А съм визирал две дози, щото в България това е засега "нормалната" "ваксинация"

И с четири ще имате право да отговаряте на същия въпрос и със седем ще имате и т.н.

Този, "сертификат" не е измислен, за да е валиден само 9 месеца.. Срока му, за валидност ще бъде намаляван докато стигне .."ВАЛИДЕН" за 1 месец!;) Целта е, бодене на стадото като добитък Всеки месец докато му се скапе имунната система ! Това НЕ СА ..ВАКСИНИ ! Това са препарати УБИЙЦИ ! Истинските ваксини са ни поставяни ЕДИН път в ЖИВОТА...без Бустерни дози и бодене на всеки 6 или 9 месеца !! "Един файтон".. Уроди-милиардери измислиха това БЕЗУМИЕ.и го ПРИЧИНИХА на целият свят ...3ащото ОСЪЗНАХА , че БЪРЗИТЕ ...ОГРОМНИ печалби ...НЕ идват от създаване на Производство,.. или РАБОТА в селското стопанство , а идват ОТ ..всяването на СТРАХ за ЗДРАВЕТО ...ПРИНУДА , Затваряне на хората , Отнемането на СВОБОДАТА и ПАРИТЕ им.. и дупкане като крави,.. докато ги вкарат в земята!! САМО , да им припомня няколко случая от историята за ИЗРОДИТЕ които причиняваха Чудовищните издевателства на човечеството : Хитлер се Самоуби , Гьоринг глътна капсула с Цианкалий , Гьобелс застреля Жена си и седемте си деца и себе си , Мария -Антоанета за "хляба и ПАСТИТЕ" на Гилотината , италианското Дуче за фашизма , го обесиха с ГЛАВАТА НАДОЛУ ..дори и Великият Юлий Гай Цезар го РЪГАХА и убиха с ножове заедно с БРУТ и.т.н !! ТОВА ги ЧАКА и тези ИЗРОДИ !!;(

Процента на "няма да се ваксинирам", постепенно и по естетсвен път ще спадне. И не, не е нужно да си дебил, за да не се ваксинираш, и това, че си се ваксинирал не те прави свестен, но нещата ще следват своя естетсвен път. Без значение какво ни харесва, в какво вярваме и какво смятаме, че е честно или нечестно.

Schilo

И ваксинирани и неваксинирани си вървят по естествения път. Кой от вирус, кой от тухла, все някога ще си отидем.

Е, то и за рака и за сърдечно съдовите важи същото. Тях що да ги лекуваме? Като блъснеш човек от балкон ще можеш ли да минеш с философската защита, че всички ще умрем така или иначе и, че гравитацията го убила, а не ти? Големи философи ставате, докато съседа не си купи по-голям от вашия телевизор и кола с повече коне и тогава сън не ви лови.

Schilo

Дрън, дрън...Питат за ваксини, нещо , което е различно от лечение. КОВИД се лекува и сега, друг е въпроса, доколко е удачен протокола, въведен в България.

Ъъъъ, значи не вярваш в превенцията... Чудесно. :) Трябва да има работа за всички все пак.

Всъщност само това има значение. Ти, като си се прадал и за теб е без значение - набоди се там колкото ти кажат (сертификата има 8 полета за "ваксини"), но не налагай глупавите робски загубенячески възгледи.

Оф, свободния той. Има го в 20 държавни бази данни и го водят отговорен по всеки закон, за който дори не е чувал, щото "незнанието не е оправдание", ама си мисли, че е свободен. :))))))))) Сладур. :)))) Както викаше един приятел "Балък с гърмящи капси." Че да го чуят повече хора и да му обърнта внимание. :))

'Що не се научите да се изказвате по-ясно и по темата, която ви занимава? Каква позиция, в крайна с/ка, защитавате, или просто така ,да се отчетете с коментарче?!

Може да ваксинират само безжизнения ми труп! След около 100 години поне!

Тя простотията и идиотията ходи по хората, ако ти се причисляваш към тази категория същества!Тебе са те ДУПНАЛИ в главата отдавна)

Рефрешнах анкетата. Наближава 75%. Пратете резултата на Кацата и Куньо... Нека им пукат душиците...

Алооооооо , журнаГлистите ??? На никой ли не му идва наум да попита , че безконтролната ваксинация и смесването на различни ваксини не само , че е вредно за организма , но дори Е ОПАСНО за живота ? Всички лекарства си имат противопоказания , и ваксините СЪЩО имат такива ! За тях що не попитате ? Или за такива въпроси не се плаща ???

13.07.2021 СЗО: Смесването на различни ваксини е "опасна тенденция" Няма достатъчно данни за въздействието върху здравето Доктор Сумия Сваминатан, главен учен на СЗО: "Тук сме в зона без данни, без доказателства, що се отнася до смесване и съответствие. Има ограничени данни за смесването на препаратите. Ще се получи хаотична ситуация в някои страни, ако гражданите започнат да решават кога и кой ще приема втора, трета и четвърта доза" Смесването на ваксините срещу COVID-19 водят до опасни странични реакции, като това беше предупреждение на стожера на пландемията - Световната здравна организация, а тя предплага да си ги сменяме, като не работят... Поне споменава етичните проблеми и репресиите, като изглежда с времето все по-малко ще ги споменава.

Ако срокът на годност на ваксините и срокът за действие на ваксините, зависят от решението на политици, какъв е изводът за смисълът на ваксините? Сякаш са локум - кеф ти разтягаш, кеф ти свиваш.

Можело да се вдигне срока с 3 месеца, като били съхранявани под -60 градуса, а те ги развяваха по плажове, молове и къде ли не!

Да ви преформулирам въпроса по друг начин: Ваксинo-зависимите на всеки 9 месеца ли ще си удължават живота с пореден бустер? Е, докато имат пари...

Не.

мисля да си седя в нашата лудница да не се разхождам из цялата психиатрия наречена гей съюз

Тая нека си гледа Европата, а при нас въпросът е не колко ще важи, а да се МАХА максимално скоро. Вижте си анкетата - 70 % казват чао на ваксината. Какво ще ги правите тия хора? Докога ще е тоя психотормоз и принуда и притеснения...

Не само ,че няма да се ваксинирам ,а искам и референдум за махане на зеления сертификат и излизане от ЕС и НАТО!

"А хуй не хочеш? :))" както викат спонсорите ти. Ми направи го тоя референдум. :)) Никой не те спрял. Копейкин ще прегърне идеята и ще се преброим. Ако на достатъчно хора не им пука, напускайте и ще гледам как цъфитите и връзвате. :))

2/3 от гласувалите, че няма да се ваксинират ПАК, въобще не са ваксинирани, но нали трябва да се пробваме да лъгнем някой, а той да се направи, че ни вЕрва, за да има повече кликове на сайта за пред рекламодателите....