Ще се стигне ли до по-голям конфликт в Сирия с участието на Русия и САЩ?

Над 120 млрд. са преките загуби за икономиката и търговията на Турция въз основа на тези военни действия, твърди Милен Керемедчиев

Обратно в новината

Коментари - Ще се стигне ли до по-голям конфликт в Сирия с участието на Русия и САЩ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе на един определен етнос много им се иска да пламне нов световен кофликт, а те пак да седят отстрани с кошницата....

Кюрдите трябваше да се вслушат в думите на Асад и Русия ….

Кюрдите са тъпи като нас българите оставиха русия ибраха сащ сега сърбат попарата така и ние ще изпатим скоро

Той и сега има конфликт,сащ незаконно се намират на Сирийската земя и пазят терористи и се опитват да разкъсат страната с разни Кюрдски образования.А Русия пази Сирия и избива терористите който сащ пази.

миленчо си заработи центовете от ФАЩ

САЩ се изнесоха да не ядат турския , а Русия се договорила с Турция.

а,оставете народа в Сирия на спокойствие и американци и руснаци и турци и евреи и всички останали "миротворци",а ? майката им еВате на хората заради тоя пусти петрол !!ако някой прави това във вашите държави добре ли ще ви е !съсипахте ги и не само тях !!а,стига,има Господ ,не забравяйте !!!!

САЩ се изтеглиха пред редовната турска армия, Асад даде автономно управление на кюрдите, но те са неблагодарни, тръгнаха с американците и джихадистите срещу руснаците и Асад, да се оправят. а може и това да искат, причина да се изнесат в Европа.

Какъв подръжник са сащ. За тях кюрдите са стока която търгуват с Турция. Иначе нямаше да ги изоставят като видяха, че оня е стигнал до крайност.