Коментари - Ще пренареди ли хартиеният вот картината в следващия парламент? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жълтите павета ще станат черен ронлив асфалт, БВ няма да влезе. Другите ще качат %.

Всички знаем, че целта е да ни излъжат, затова всички да подкрепим, ИТН и да сменим системата, стига са ни правили на глупаци. Най-смешното е че "левите" Корнелия, Парванов и др. са против, защото били, за парламентаризъм, сиреч демократи са, а "десните" са против, защото това било руска хибридна атака, сиреч руска акция. С една дума взаимно се изключват. За тези 33 години безпътица се създаде политическа класа, която работи, за всичко друго, но не и за гражданите на Б-я. Герб са най-вредни, защото крадат бизнесите на хората, като първо ги притискат, чрез дър. институции и след това "приватизират". Имам приятел, който развиваше бизнес в чистотата, ХЕИ го изгониха, от помещението, защото не било пригодно и след 6 м. тези същите служители на ХЕИ се настаниха в помещението и развиват същата дейност. Гербери!

ДА, баце ше си я нареди както на него му е изгодно, както павеше 12 годин иподред ! Само машинния вот е гаранция да янма фалшификации !

Ще го пренареди - Просто Киро и брадатия Христо няма да имат достъп до "ключовете за машините" и няма как да излъжат пак. За това и се коалират - ДБ сами няма да влзезнат, особено след като стана ясно, че перат пари през Нексо. Киро сам я вземе 10% я не. Заедно ще са около 13-15%. БСП, ДПС, Възраждане - всички в тоя диапазон, Герб с 23-25% и на есен пак сме на избори.

А бе да им се чуди човек на наглостта на мунчовските тролове и по-конкретно на простокировските и дебейските! В целия нормален свят премахнаха машинната изборна измама и гласуват с хартиени бюлетини, ама джендърите и простокировците си искат мъдуровките и троловете им драскат денонощно с наглата си поддръжка за тази шорошка измама! И да питам, колко ли може да им е акълът на тия поддръжници на мъдуровките, че да не разбират, че това си е чиста проба нагла измама в полза на Мунчовския антинароден шорошки преврат, за целта на който фатмакът дори престъпи клетвата си в Конституцията и то за да вкара във властта полуграмотните харвардски идиоти начело с доказания лъжец и престъпник Простото, барабар с джендърите извратеняци, чалгите простаци, продажните комундета и пр. шорошки уруспии.

Един от възможните печеливши ходове,които сме някак си длъжни дс задействуваме ,е връщането към ДВУПОЛЮСНИЯТ АНКЛОСАКСОНСКИ МОДЕЛ-ЛЕВИЦА И ДЕСНИЦА.При този принцип улавянето на безотговорността е реално. Симеон Сакскобурготски унищожи всяйа наша национална перспектива с налагането на действуващият в момента оринцип "разделяй и владей",изразим чрез управкение на неграмотни малцинстеа над грамотното мнозинство.Макар лично аз да съм левичар,намирам за нужно и връщането на личности като Иван Костов в политиката.Оак казвам,че Костов не ми е по вкусът,но същият е професионалист от старата генерация.

братята ще излезат да гласуват, активността в гетата ще се повиши, защото братята вече ще могат да "сложат там каквото ми каза" , т.е = ше глсуват по съвест нали...

Един от възможните печеливши ходове,които сме някак си длъжни дс задействуваме ,е връщането към ДВУПОЛЮСНИЯТ АНКЛОСАКСОНСКИ МОДЕЛ-ЛЕВИЦА И ДЕСНИЦА.При този принцип улавянето на безотговорността е реално. Симеон Сакскобурготски унищожи всяйа наша национална перспектива с налагането на действуващият в момента оринцип "разделяй и владей",изразим чрез управкение на неграмотни малцинстеа над грамотното мнозинство.Макар лично аз да съм левичар,намирам за нужно и връщането на личности като Иван Костов в политиката.Оак казвам,че Костов не ми е по вкусът,но същият е професионалист от старата генерация.

Герб чалгарите и махалите примитивните искат хартия Защо ли

Ами защо ли Герб заседава цяла нощ за да се приеме хартията

а до кога заседаваха принатрапването на манипулираните машини.

Не се обръща внимание на най=важното ! Как ще се броят бюлетините ! На ръка ! А всеки ден говорим за електронно правителство и електронни услуги ! Срамна работа !

Моля тези с минусите ако обичат повече да не ползват банкомати ! Да се редят на гише и така да теглят пари ! И ако обичат да плащат само в кеш ! Никога са карта ! И да върнат всички банкови карти ! Машините лъжат !

в цяла Европа се брои на ръка и не се ползват мадуровите машини, а ние сме си най и ще се правим на по-демократи

Въпросът цитира думите на недоразумението размахващо средни пръсти на протестиращите. Ако елиминирането на манипулациите от машинния вот е пренареждане, то тогава - да, ще го пренареди. Не случайно от ПП най-много рият срещу хартиения вот, защото те са най-облагодетелстваната партия от машинките на Мадуро.

Странна птица.Под всяка статия за циганската престъпност ,сипе огън и жупел.Но сега се радва,че циганите ще му редят правителство.

Докато има кметове на ГЕРБ, ще има ГЕРБ в НС.

, значи дали ще има задокеански спонсор за Простото и сие. Ако действително са крали милиарди от амеркански граждани, щяха да са екстрадирани и зад решетките. А те набързо се отърваха с няколко милиона глоба, нищожни в сравнение с “откраднатите”. С глоби се отървават само “техните хора”, справка: милиардите, до 2020, които е платила фирмата внедрила експерименталните течности. Никой в затвора.

Че от “изборите” нищо не зависи! И тия пет цели нямат нищо общо с българите -нито евро нито Шенген нито войска искаме, който иска война да ходи на друг фронт!

ГЕРБ+ ДПС + БСП ще качат с по 2-3% и ще си направят явна коалиция.

Ами да направят. Аман от мунчовци!!!

Ще бъде пренареден и точно това вбесява ПП и марионетката му ДБ.

Кирчовците вън

Ха хаа, питат дали хартиеният вот ще пренареди картината в следващия парламент? Не, няма да я пренареди, а ще създаде една обективно отговаряща на действителния народен вот картина, за разлика от вота с мунчо-мъдуровките - най-голямата изборна измама в цялата ни история, а може би и в световната!

Кики към първия мъж на Първата дама - "Ако гласувате против хартията ще ти дам кодовете от машините". Е, по-ясно от това има ли???

За какво пренареждане може да става дума,щом протагонистите на парламентарният кошмар са едни и същи? ПП правят същото,което и ГЕРБ.ДПС е централа на всички партии....Конюнктурата е една и съща,господарите са едни и същи. А НДСВ,чиято власт не е преставала в ЕС Парламента се появяват малко преди следващите ЕС избори,за да ни довършат. Без революция срещу абсурдистите в България нищо няма да се пренареди.

ГЕРБ и ДПС ще купуват гласове,но пак няма да им стигнат .Ще трябва да се вземат и с БСП.Янев няма да влезе.

Що да не се вземат с БСП? Все пак БСП и ГЕРБ са рожби на една и съща партия-майка (БКП).

Защо тогава никога не са управлявали заедно? Жълтопаветниците се прегърна ха с комунистите. Резултат - пълно фиаско.

Купуват гласове от неграмотни и слаби финансови креатури които ако не им се плати няма и да гласуват и тогава участието яе е под 25%. А „умните и хитрите“ също не гласуват но критикуват щото са идиоти.

Платените ХЕКСО драскачи на ПП и ДБ изцивриха. ПП и ДБ са вън. НДСВ влиза, абв в коалиция , герб БСП и дпс

Не, но ще увеличи гласовете, за ГЕРБ и ДПС. Защото крадат гласовете или ги правят негодни, като ги драскат с химикал. Изборите трябва да са електронни, без машини и без хартия. Има решение на НС, но не се прилага, защото не могат да лъжат с него. Ето защо ни е нужна Президентска Република. И закона за Гл. Прокурор не приемат, за да ни крадат безнаказано. Затова подписвайте се братчеди за смяна на системата. Парламентарната Република е измама. Реално сме Премиерска Република. Иначе казано Султанат.

В момента сме точно в Президентска република .При това две в едно-Радев е президент и премиер.Две в едно-неочаквано лоша комбинация.

Ако смяташ така, не си запознат с това, какво е Президентска Република. Като се запознаеш, ще си промениш мнението, ако си честен човек а не някой, от хранилката. Цялата политическа класа, която управлява през последните 33 години не е доволна, от това допитване на ИТН, всички стари муцуни, от всички партии, са против. Аргумента им е че били, за Парламентаризма. Което е глупаво, Парламентаризма е част, от Президентската Република в демократичните страни (САЩ, Франция, Полша), в недемократичните има формален Парламент (СССР-Р.Ф). Служебните правителства са част, от сегашната система на Парламентарна Република. Виж си Конституцията, те не са пълноценни, защото няма Н.С. зад тях и не могат да приемат закони.

Вие си го избрахте :-)

пренареждане ще има и то такова , че няма да има значение какво правят пп и дб, но правителктво ще има, напук на рр.

Очаквам с хартията и далаверите с парите в следващия парламент превес да има ГЕРБ и ДПС.,защото и броя на негласувалите ще се увеличи драстично.Трета политическа сила ще е ПП ,следва Възраждане ,Възход а БСП заради неадекватните политически издънки на Нинова с обкръжението и ,вътрешната опозиция с т.н. ,,Ляво обединение да е на кантара .

Броят на невалидните бюлетини ще се качи значиетелно.

Но скоро правителство няма да има, няма токова циг.ни вече

Само с фалшифициране,както преди се правеше. Този от горе гледа и наказва.

Ще го пренареди но не Хартиения вот. Хардвардските Измамници писнаха на всички...

Ще я пренареди картината, ама не хартията, а простотиите Кирчо и Кокорчо, мераците на гурела Ристьо да ни тикне във война и простотиите на Баце и Корнела. Е те това ще пренареди вота

Народа иска стабилнос и ред. Това го има само когато ДпС управлява. За 2 години цороските жендари унищожиха това, което бе строено 20 години. Ама народа помни и не прощава.

Да новият парламент ще бъде новата тройна коалиция БСП, ДПС, и крадливата част от НДСВ,сега наречени ГЕРБ...

Смучеш ли червени главички педалче