Коментари - Ще получи ли Украйна западни изтребители и какви са предизвикателствата? | Днес.dir.bg

Ще получи ли Украйна западни изтребители и какви са предизвикателствата?

Западните правителства са предпазливи и искат да не оставят незащитени собствените си страни

Обратно в новината

Коментари - Ще получи ли Украйна западни изтребители и какви са предизвикателствата? | Днес.dir.bg

Коментари

ще получат една голяма и една малка кофа с лайна от пуделите на сащ,а от сащ ще получат направо контейнер с лайна,за да си имат запаси от лайна

естествено, че ще получат, ама друг път!

просяка наркоман ще получи една бърза дозичка и айде към небето,тоя не разбра ли че запада е лицемер и му сере в мундзата наркоманизирана

Обучение на пилот за ф-16 - 3 години и 8 месеца НАЙ-УСКОРЕНОТО. След 6 месеца, и Х-уингове да докарат, няма да има украинци да ги карат. А тук не говорим за 6 месеца, говорим за срокове за доставки ОТ ГОДИНИ.

Като изключим че НЯМА оръжия на този свят (дори ядрените) които могът да обърнат хода на войната в полза на Киев, трябва да добавим че изпращането на западни самолети просто няма да се случи!!!

укрите начело с немития си оповръщан президент да се научат как се правят самолетчета от хартия и да си ги пускат да летят

Дори да доставят самолети, ще стане както с другата чужда техника - войникът от НАТО сваля официално униформата и вече не е войник от НАТО и става наемник във войната В Украйна и НАТО са "чисти". Натовски генерал го обясни с едно изречение пред журналисти, как ще стане с танковете. Колко дърго Русия ще търпи такава подигравка, не зная, но и не искам и да мисля, какъв ще бъде отговорът им. Всички във Вашингтон и ЕК трябва да бъдат избити до крак. Това са предатели, не държавници.

Навремето във войните в Корея, Ветнам и т.н. СССР е продавал на тези държави самолети, ама са ги управлявали техни пилоти. Подбира ли са ги от народности с азиатски чети, че като го свалят да мине за местен. Сега това би било много рисковано.

Както каза Путин вчера на 100 годишнината от създаването на руската авиация относно западните напъни по украйна "Ами нека се потренират малко".

Вени мойто просто момиче. Когато СССР помагаше с техни пилоти по това време в държави които си изборил, тогава американците се видяха в чудо защото сваляха самолетите им като круши! Дори откраднаха един Миг защото бяха убедени че руските самолети са много по добри от американските. А то кво се оказа после??? Че Мига е по дървен от америакнските НО пилотите са тези които 5 години се били и оцелели срещу Луфтваха на Хитлер а американските не са го имали този опит.

Часове след речта на Байдън за състоянието на страната, президентът Тръмп реагира в Туитър: Байдън ни води на ръба на Трета световна война! Убийствата са рекордни, инфлацията рекордна от половин век насам, миграцията шокираща, наркодилъри реализират милиони в САЩ. Тръмп, за когото стоят 75 милиона американци, вече заяви, че войната е лудост и препотвърди, че ще се кандидатира за президент, за да спаси Америка от разруха. Време е лидерите на ЕС да си спомнят думите на един велик държавник, какъвто не е никой от тях - генерал Шарл Де Гол: Американците не са европейци, а Англия е остров. Путин ще бъде предизвикан и войната от щадителна, ще стане разрушителна. Украйна изпепелена. Шолц праща танкове, ама не праща танкисти, защото знае, че няма да се върнат, като ония от Сталинград преди 80 години. Зеленски вика, че Украйна ще промени света. АМА, ТО ВЕЧЕ Е ПРОМЕНЕН! Русия е в съюз с Китай, Индия, Иран, Пакистан и още дузина страни с 4 милиарда население. НАТО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА ПО СNN, A РУСИЯ ЩЕ РАЗРУШИ УКРАЙНА НА ТЕРЕН. ВОЙНА ИЛИ МИР! ТРЪМП ПРЕДЛАГА МИР И ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ Е ТРУДНО ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТ

От къде ще излитат тия изстребители? В Украйна няма летища за тях, а съседна държава от която излитат бойни самолети на мисии си е легитимна цел

Долни лицемери... Да живее Русия!

Нали през август месец миналата година заявиха как в Украйна почти не са останали военни пилоти? Тъй че за какво им са самолети? А при 2-4 месеца обучение на нов или настоящ пилот за тези самолети, те какво ще постигнат при битка? Каквато родна авиация имаха преди войната я загубиха на 99% още през първата седмица от войната! Пък и нали специално британските самолети били Много сложни и обучението траело доста време? Или след визитата на Зеленски това вече не е фактор!?

Х-wing ги оставете на мен, знам как да се оправя с тях!

Ако ги получат, когато ние получим нашите, платени преди три години, пиши я бегала ...

Слава усраина

Много бързат ! Първо ще получат танкове ! Тоест догодина ! За Ф-16 не се знае кога ! Може би след 2г !

"Списъкът с желания на Украйна включва произведени от САЩ "Ф-16" заради тяхната разрушителна мощ и наличност по света. Украйна иска и шведски изтребители "Грипен", макар да казва, че все още обсъжда какви изтребители могат да доставят съюзниците." Той и нашият списък с желания ги включва, че даже сме си ги и платили, но си остава списък с желания само.

Няма да получат самолети.Обучението за пилот F16 е най малко 2 но стандартно 3 години.Полети и т.н.Гриненсъщо най малко 2 години, плюс персонал за подръжка,IT техника,инфра структура и тн.Никакви западни самолети няма да им дадат.Да им дават ако има нещо останало от кофчезите Су и Миг и пей сърце.

Наркомански мечти... За да е боеспособен, самолета е топ компонента в една сложна система от много други компоненти, което укрите ги нямат.

АУУУ,АУУУ вой на путлеристи, няма да им дадат, няма пак. На могат да ги карат. Няма, няма. ХАХАХА

Че той самолета са не е като автомат

трябва да са ф22 раптор, щото другите нямат обхват за сваляне на 60 метрови балони

Германия продаде на ПОЛША 25 броя изтребители МиГ 29 за една доичи марка. / Първо ги предложи на България, но нашите ги отказаха защото когато самолета е ДАР то тогава не можеха да вземат КОМИСИОННА/ Та Полша може ВЕДНАГА да ги предаде на Украйна и няма нужда пилотите да се учат отново 25 не е много ама е по-добре от нищо

ще има дадат нашите Фки за 16 милиарда,а на нас ще ни дадат документ че фКите са дали фира по време на войната.

Могат да карат всякакви танкове, дресирани са да пилотират всякакви самолети , както и няколко модела летящи чинии :) Му ха ха ха :)

Ей са :)

тоест - признаваш че все пак съществуват като самостоятелен народ - свине са но не са РУСНАЦИ Тва е важно да се уточни- те не са РУСНАЦИ

За бандера :)

Най глупавото е да се опитваме да гадаем за някакво бъдеще, но журналистите предпочитат най вече тази тема вместо да коментират проблемите ни в ежедневието, което е основното им задължение.

Но са си свине!

Тия още ли имат летища?

Това с гладките писти.... хахахааа

ДРАКУЛА !!! Обърнете внимание на руско БМП с име ДРАКУЛА- има го на първият клип когато руската групиравка се подготва да атакува ВУГЛЕДАР После същото БМП с надпис ДРАКУЛА гори https://www.youtube.com/watch?v=3uEZXUcmnZo

Цялата тази шумотевица няма смисъл, защото Путин наскоро сподели неофициално руският план за устройство на следвоенна Украйна. Предвижда се Украйна да няма армия а само тежковъоръжена полиция подобно на Коста Рика. Флот не и трябва така или иначе няма да има излаз на море, но може да има малки речни катери със водоизместимост до 50 тона. въздушните сили: само транспортни хеликоптери. Областите присъединени от Полша, Румъния и Унгария не го интересуват. Репарациите, които Украйна трябва да изплати на Русия като компенсация се планират да бъдат плащани на вноски, все пак Путин не е дивак и разбира че 15 милионна Украйна няма да има възможност да изплаща репарации и да връща гигантските заеми за оръжие и помощ от ЕС и САЩ. Ама я ни върне парите я не.

Путин да яде риба! Хайде първо да разоръжи сегашната украинска армия и после да прави сметки за някакви бъдещи несигурни събития!

Самолетът не е детско влакче. За подготовката(пълноценна) обикновено отиват 3-4 години...!? А, украинците си въобразяват едва ли не... :"ето ти ключо вете, качвай се, пали и излитай....!?

Тате ще ми купи колело, ама друг път

Всички много ги напъва, хем да заработят нещо, хем да се подмажат на началниците, но страхът е по-силен и само лаят от дупките си. Няма слепи, а светът не подкрепа зеленото квн-че!

Хъхъхъ, Ще получи Украйна един голям УЙ...

Русия ще изпрати всичко необходимо на евреиското копеле Зеленски и на полската измет ще прати и на американското джудже Баидан ще прати . Какво са Сащ даржава без история цялата измет от планета та е там това са сащ мърша

Тоест великобританските експерти са казали, че Грипен е по-смилен самолет от ф-16 и юрофайтър за една пост-комунистическа държава като Украйна...и България...ок, ние що набихме толкова пари в няколко ф-16 и ремонт на 1(една) писта?

МАСКВА В ПЛАМЪЦИ !

Ракети по всички донори на Украйна. По центровете за вземане на решения. Тези идиоти докато не си начешат крастата няма да престанат с илюзиите си че могат да победят Русия. А то е просто само да се запознаят с историята на Наполеон и Хитлер.

Наполеон отива зад Москва и се връща без да бъде победен от руски генерал. Хитлер стига до Москва за няколко месеца.И само огромната военна и материална помощ от САЩ спасяват СССР от пълен разгром.Както и изградената през 30-е години от американски фирми съветска индустрия

Кои ,,вие” бе русоробе?вие сте против България да има модерна армия и искате да бъдем колония на русия

руска

Украина големия ,,туй” го натресе на късия фюрер от бункера

Както е тръгнало Украйна ще получи Ф16 преди нас!

Коментари - Ще получи ли Украйна западни изтребители и какви са предизвикателствата? | Днес.dir.bg

Ще получи ли Украйна западни изтребители и какви са предизвикателствата?

Западните правителства са предпазливи и искат да не оставят незащитени собствените си страни

Обратно в новината

Коментари - Ще получи ли Украйна западни изтребители и какви са предизвикателствата? | Днес.dir.bg

Коментари

ще получат една голяма и една малка кофа с лайна от пуделите на сащ,а от сащ ще получат направо контейнер с лайна,за да си имат запаси от лайна

естествено, че ще получат, ама друг път!

просяка наркоман ще получи една бърза дозичка и айде към небето,тоя не разбра ли че запада е лицемер и му сере в мундзата наркоманизирана

Обучение на пилот за ф-16 - 3 години и 8 месеца НАЙ-УСКОРЕНОТО. След 6 месеца, и Х-уингове да докарат, няма да има украинци да ги карат. А тук не говорим за 6 месеца, говорим за срокове за доставки ОТ ГОДИНИ.

Като изключим че НЯМА оръжия на този свят (дори ядрените) които могът да обърнат хода на войната в полза на Киев, трябва да добавим че изпращането на западни самолети просто няма да се случи!!!

укрите начело с немития си оповръщан президент да се научат как се правят самолетчета от хартия и да си ги пускат да летят

Дори да доставят самолети, ще стане както с другата чужда техника - войникът от НАТО сваля официално униформата и вече не е войник от НАТО и става наемник във войната В Украйна и НАТО са "чисти". Натовски генерал го обясни с едно изречение пред журналисти, как ще стане с танковете. Колко дърго Русия ще търпи такава подигравка, не зная, но и не искам и да мисля, какъв ще бъде отговорът им. Всички във Вашингтон и ЕК трябва да бъдат избити до крак. Това са предатели, не държавници.

Навремето във войните в Корея, Ветнам и т.н. СССР е продавал на тези държави самолети, ама са ги управлявали техни пилоти. Подбира ли са ги от народности с азиатски чети, че като го свалят да мине за местен. Сега това би било много рисковано.

Както каза Путин вчера на 100 годишнината от създаването на руската авиация относно западните напъни по украйна "Ами нека се потренират малко".

Вени мойто просто момиче. Когато СССР помагаше с техни пилоти по това време в държави които си изборил, тогава американците се видяха в чудо защото сваляха самолетите им като круши! Дори откраднаха един Миг защото бяха убедени че руските самолети са много по добри от американските. А то кво се оказа после??? Че Мига е по дървен от америакнските НО пилотите са тези които 5 години се били и оцелели срещу Луфтваха на Хитлер а американските не са го имали този опит.

Часове след речта на Байдън за състоянието на страната, президентът Тръмп реагира в Туитър: Байдън ни води на ръба на Трета световна война! Убийствата са рекордни, инфлацията рекордна от половин век насам, миграцията шокираща, наркодилъри реализират милиони в САЩ. Тръмп, за когото стоят 75 милиона американци, вече заяви, че войната е лудост и препотвърди, че ще се кандидатира за президент, за да спаси Америка от разруха. Време е лидерите на ЕС да си спомнят думите на един велик държавник, какъвто не е никой от тях - генерал Шарл Де Гол: Американците не са европейци, а Англия е остров. Путин ще бъде предизвикан и войната от щадителна, ще стане разрушителна. Украйна изпепелена. Шолц праща танкове, ама не праща танкисти, защото знае, че няма да се върнат, като ония от Сталинград преди 80 години. Зеленски вика, че Украйна ще промени света. АМА, ТО ВЕЧЕ Е ПРОМЕНЕН! Русия е в съюз с Китай, Индия, Иран, Пакистан и още дузина страни с 4 милиарда население. НАТО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА ПО СNN, A РУСИЯ ЩЕ РАЗРУШИ УКРАЙНА НА ТЕРЕН. ВОЙНА ИЛИ МИР! ТРЪМП ПРЕДЛАГА МИР И ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ Е ТРУДНО ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТ

От къде ще излитат тия изстребители? В Украйна няма летища за тях, а съседна държава от която излитат бойни самолети на мисии си е легитимна цел

Долни лицемери... Да живее Русия!

Нали през август месец миналата година заявиха как в Украйна почти не са останали военни пилоти? Тъй че за какво им са самолети? А при 2-4 месеца обучение на нов или настоящ пилот за тези самолети, те какво ще постигнат при битка? Каквато родна авиация имаха преди войната я загубиха на 99% още през първата седмица от войната! Пък и нали специално британските самолети били Много сложни и обучението траело доста време? Или след визитата на Зеленски това вече не е фактор!?

Х-wing ги оставете на мен, знам как да се оправя с тях!

Ако ги получат, когато ние получим нашите, платени преди три години, пиши я бегала ...

Слава усраина

Много бързат ! Първо ще получат танкове ! Тоест догодина ! За Ф-16 не се знае кога ! Може би след 2г !

"Списъкът с желания на Украйна включва произведени от САЩ "Ф-16" заради тяхната разрушителна мощ и наличност по света. Украйна иска и шведски изтребители "Грипен", макар да казва, че все още обсъжда какви изтребители могат да доставят съюзниците." Той и нашият списък с желания ги включва, че даже сме си ги и платили, но си остава списък с желания само.

Няма да получат самолети.Обучението за пилот F16 е най малко 2 но стандартно 3 години.Полети и т.н.Гриненсъщо най малко 2 години, плюс персонал за подръжка,IT техника,инфра структура и тн.Никакви западни самолети няма да им дадат.Да им дават ако има нещо останало от кофчезите Су и Миг и пей сърце.

Наркомански мечти... За да е боеспособен, самолета е топ компонента в една сложна система от много други компоненти, което укрите ги нямат.

АУУУ,АУУУ вой на путлеристи, няма да им дадат, няма пак. На могат да ги карат. Няма, няма. ХАХАХА

Че той самолета са не е като автомат

трябва да са ф22 раптор, щото другите нямат обхват за сваляне на 60 метрови балони

Германия продаде на ПОЛША 25 броя изтребители МиГ 29 за една доичи марка. / Първо ги предложи на България, но нашите ги отказаха защото когато самолета е ДАР то тогава не можеха да вземат КОМИСИОННА/ Та Полша може ВЕДНАГА да ги предаде на Украйна и няма нужда пилотите да се учат отново 25 не е много ама е по-добре от нищо

ще има дадат нашите Фки за 16 милиарда,а на нас ще ни дадат документ че фКите са дали фира по време на войната.

Могат да карат всякакви танкове, дресирани са да пилотират всякакви самолети , както и няколко модела летящи чинии :) Му ха ха ха :)

Ей са :)

тоест - признаваш че все пак съществуват като самостоятелен народ - свине са но не са РУСНАЦИ Тва е важно да се уточни- те не са РУСНАЦИ

За бандера :)

Най глупавото е да се опитваме да гадаем за някакво бъдеще, но журналистите предпочитат най вече тази тема вместо да коментират проблемите ни в ежедневието, което е основното им задължение.

Но са си свине!

Тия още ли имат летища?

Това с гладките писти.... хахахааа

ДРАКУЛА !!! Обърнете внимание на руско БМП с име ДРАКУЛА- има го на първият клип когато руската групиравка се подготва да атакува ВУГЛЕДАР После същото БМП с надпис ДРАКУЛА гори https://www.youtube.com/watch?v=3uEZXUcmnZo

Цялата тази шумотевица няма смисъл, защото Путин наскоро сподели неофициално руският план за устройство на следвоенна Украйна. Предвижда се Украйна да няма армия а само тежковъоръжена полиция подобно на Коста Рика. Флот не и трябва така или иначе няма да има излаз на море, но може да има малки речни катери със водоизместимост до 50 тона. въздушните сили: само транспортни хеликоптери. Областите присъединени от Полша, Румъния и Унгария не го интересуват. Репарациите, които Украйна трябва да изплати на Русия като компенсация се планират да бъдат плащани на вноски, все пак Путин не е дивак и разбира че 15 милионна Украйна няма да има възможност да изплаща репарации и да връща гигантските заеми за оръжие и помощ от ЕС и САЩ. Ама я ни върне парите я не.

Путин да яде риба! Хайде първо да разоръжи сегашната украинска армия и после да прави сметки за някакви бъдещи несигурни събития!

Самолетът не е детско влакче. За подготовката(пълноценна) обикновено отиват 3-4 години...!? А, украинците си въобразяват едва ли не... :"ето ти ключо вете, качвай се, пали и излитай....!?

Тате ще ми купи колело, ама друг път

Всички много ги напъва, хем да заработят нещо, хем да се подмажат на началниците, но страхът е по-силен и само лаят от дупките си. Няма слепи, а светът не подкрепа зеленото квн-че!

Хъхъхъ, Ще получи Украйна един голям УЙ...

Русия ще изпрати всичко необходимо на евреиското копеле Зеленски и на полската измет ще прати и на американското джудже Баидан ще прати . Какво са Сащ даржава без история цялата измет от планета та е там това са сащ мърша

Тоест великобританските експерти са казали, че Грипен е по-смилен самолет от ф-16 и юрофайтър за една пост-комунистическа държава като Украйна...и България...ок, ние що набихме толкова пари в няколко ф-16 и ремонт на 1(една) писта?

МАСКВА В ПЛАМЪЦИ !

Ракети по всички донори на Украйна. По центровете за вземане на решения. Тези идиоти докато не си начешат крастата няма да престанат с илюзиите си че могат да победят Русия. А то е просто само да се запознаят с историята на Наполеон и Хитлер.

Наполеон отива зад Москва и се връща без да бъде победен от руски генерал. Хитлер стига до Москва за няколко месеца.И само огромната военна и материална помощ от САЩ спасяват СССР от пълен разгром.Както и изградената през 30-е години от американски фирми съветска индустрия

Кои ,,вие” бе русоробе?вие сте против България да има модерна армия и искате да бъдем колония на русия

руска

Украина големия ,,туй” го натресе на късия фюрер от бункера

Както е тръгнало Украйна ще получи Ф16 преди нас!